Vigtige Finansielle Lessons Hver arbejdsgruppe Voksen bør lære

Home » Finance » Vigtige Finansielle Lessons Hver arbejdsgruppe Voksen bør lære

Udvikle Disse penge-ledelseskvalifikationer at få dine finanser under kontrol

Vigtige Finansielle Lessons Hver arbejdsgruppe Voksen bør lære

Navigering verden af ​​personlig finansiering kan være overvældende, selv for en voksen, der har en hel del erfaring i at arbejde verden. Med nogle smarte planlægning, en god strategi og forståelse af det grundlæggende skal du være i stand til at udvikle de penge-management færdigheder, du har brug for at få dine finanser under kontrol. Her er nogle fundamentale sandheder i privatøkonomi, at alle bør være opmærksomme på.

1. Sæt mål

Hvis du ikke har et sæt destination for at arbejde hen imod det kan være svært at finde motivationen til at spare.

Uanset om det er et hus, du har været eyeing eller din pension, omhyggeligt definere disse mål og finde ud af, hvor meget du skal spare, så du kan udforme en plan for at komme dertil.

2. Start så snart du kan

Nogensinde hørt om renters rente? Denne proces giver renter på din opsparing til at tjene endnu mere interesse. Jo før du begynder at spare op til alderdommen, jo mere tid dine penge skal vokse og drage fordel af renters rente. Tiden er virkelig en kraftfuld bly til dine investeringer, så venter blot et par år at begynde at spare kan reducere størrelsen af ​​din pension reden æg.

3. Brug mindre end du Make 

Det er utrolig nemt i denne forbruger-drevet verden at leve over evne, men en god tommelfingerregel er at forsøge at spare mindst 15 procent af din indkomst. Hvis du finder det let at overforbrug forsøge at betale for ting som tøj og dagligvarer med kontanter i stedet for et kredit- eller betalingskort.

Tilbagetrækning et fast beløb hver måned hjælper du være mere opmærksom og træffe bedre udgifter valg.

4. Opret en Budget 

Budgetter spiller en afgørende rolle i at afdrage gælden, kontrollere dit forbrug og opholder sig på sporet mod dine mål. Det er nemt at bruge lidt ekstra nogle dage end andre, men hvis du har et budget på plads, eller indstille en daglig beløbsgrænse vil du være i stand til at justere og gøre op for eventuelle forglemmelser en anden dag.

5. Sæt din opsparing på autopilot

Har din opsparing bidrag automatisk trukket fra din lønseddel via 401k planen og / eller direkte indbetaling til en formidlingsprovision konto. Hvis du lægger penge til side, før du selv se det, vil du ikke gå glip af det.

6. Tag altid gratis penge 

Hvis din arbejdsgiver tilbyder at matche en procentdel af din 401K bidrag – og de fleste gør – maksimerer ydelsen ved at bidrage til kampen grænse Arbejdsgivere der tilbyder at matche dit bidrag vil typisk gøre det op til 3-6 procent af din årsløn.. Så hvis du gøre $ 50.000 og din chef matcher din 401k op til 5 procent, skal du sørge for at bidrage $ 2.500 i løbet af året.

7. Do not Go House Crazy

Pas på ikke at over-købe, når du køber et nyt hjem. En stor pant betaling kan virkelig sætte dig tilbage med din opsparing. Prøv at tænke over, hvad du virkelig har brug for ud af dit hjem, så du har frihed til at bruge på andre fornødenheder.

8. Beskyt dig selv

Et fuldt komplet finansieringsplan omfatter bestemmelser for at beskytte dit liv og din fremtid. Livsforsikring og ejendom planlægning er nøglen til at sikre din forpligtelse til dine kære er opfyldt, selv efter du er væk. Start shopping for livsforsikring så hurtigt som muligt, hvis du ikke har det allerede.

9. Lad ikke den finansielle verden skræmme dig

Penge guru Dave Ramsey har observeret, at ”80 procent af personlig finansiering er opførsel” ikke uddannelse. I modsætning til populær tro, du ikke behøver at være en finansiel ekspert på aktiemarkedet for at begynde at opbygge din portefølje og forberede fremtiden. Alt du virkelig skal gøre er at arbejde på at opbygge en solid plan, som du vil forpligte sig til og holde sig i årenes løb.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.