Voors en tegens van een Aflossingsvrije hypotheek – Mythes over Aflossingsvrije hypotheken

Home » Real Estate » Voors en tegens van een Aflossingsvrije hypotheek – Mythes over Aflossingsvrije hypotheken

Voors en tegens van een Aflossingsvrije hypotheek - Mythes over Aflossingsvrije hypotheken

Zou je uit een aflossingsvrije hypotheek? Dit zijn hypotheken die nooit de hoofdsom balans te verminderen en, terwijl ze een bepaalde niche te vervullen, ze zijn niet voor elke koper. Dat betekent dat je altijd dezelfde hoeveelheid geld schuldig ongeacht hoeveel betalingen die je maakt omdat je alleen betaalt de rente.

Aflossingsvrije hypotheken zijn leningen die gedekt zijn door onroerend goed en bevatten vaak een optie om een ​​rentebetaling te maken.

U kunt meer te betalen, maar de meeste mensen niet. Mensen als aflossingsvrije hypotheken, want het is een manier om drastisch te verminderen uw hypotheek betaling. Nieuwskoppen verstoren vaak de waarheid over aflossingsvrije hypotheken, waardoor ze uit te slecht of risicovolle leningen, dat is ver bezijden de waarheid zijn. Zoals bij elke vorm van financiering instrument, er zijn voors en tegens. Aflossingsvrije hypotheken zijn niet inherent kwaad in zichzelf.

Wat is een Aflossingsvrije hypotheek?

Aflossingsvrije betalingen geen hoofdsom bevatten. Veel van de aflossingsvrije hypotheken die vandaag beschikbaar zijn voorzien van een optie voor interest-only betalingen. Hier is een voorbeeld:

  • $ 200.000 lening een rente van 6,5%. Afgeschreven betalingen voor een 30-jarige lening zou $ 1.254 per maand, die de hoofdsom en rente.
  • Een belang alleen betaling is $ 1.083.
  • Het verschil tussen een P & I betaling en een rentebetaling is een besparing van $ 170 per maand.

Common aflossingsvrije hypotheken

De meest populaire aflossingsvrije hypotheken niet toestaan ​​leners om een ​​renteloze slechts betaling voor eeuwig te maken.

In het algemeen wordt die periode beperkt tot de eerste vijf of tien jaar van de lening. Na die periode wordt de lening afgeschreven voor de rest van zijn termijn. Dit betekent dat de betalingen over te stappen naar een afgeschreven bedrag, maar de lening saldo wordt niet verhoogd. Twee populaire hypotheken zijn:

  • Een 30-jarige lening. De optie om aflossingsvrije betalingen te doen is voor de eerste 60 maanden. Op een $ 200.000 lening tegen 6,5%, de lener heeft de optie tot $ 1.083 per maand op elk gewenst moment te betalen binnen de eerste vijf jaar. Al jaren 6 tot en met 30, zal de betaling worden $ 1.264.
  • Een 40-jarige lening. De optie om aflossingsvrije betalingen te doen is voor de eerste 120 maanden. Op een $ 200.000 lening tegen 6,5%, de lener heeft de optie voor de eerste tien jaar van een belang-only betaling te betalen in een bepaalde maand. Voor de jaren 11 tot en met 40, zal de betaling worden $ 1.264.

Hoe maak je een Interest-Only Betaling Compute

Het is eenvoudig te achterhalen hypotheekrente. Neem een ​​onbetaalde lening saldo van $ 200.000 en vermenigvuldigen met de rente. In dit geval is het tarief 6,5%. Dat aantal is $ 13.000 van belang, dat is het jaarlijkse bedrag van de rente. Verdeel $ 13.000 per 12 maanden, wat uw maandelijkse rentebetaling of $ 1083 zal evenaren.

Wie zou Take Out een Aflossingsvrije hypotheek?

Aflossingsvrije hypotheken zijn gunstig voor de eerste keer thuis kopers. Veel nieuwe huiseigenaren strijd tijdens het eerste jaar van eigendom, omdat ze niet gewend zijn aan het betalen van hypotheek betalingen, die over het algemeen hoger dan de huurbetalingen zijn.

Een aflossingsvrije hypotheek niet vereist dat de verhuurder betaalt een rente-only betaling. Wat het wel doen, is de kredietnemer de mogelijkheid om een ​​lagere uitkering te betalen tijdens de eerste jaren van de lening. Als een huiseigenaar geconfronteerd met een onverwachte rekening – laten we zeggen, de boiler moet worden vervangen – dat de eigenaar zou kunnen kosten $ 500 of meer.

Door de optie die maand om een ​​lagere uitkering te betalen uit te oefenen, kan die optie helpen om de begroting van de huiseigenaar in evenwicht te brengen.

Kopers met een inkomen schommelen als gevolg van het verdienen van commissies, bijvoorbeeld, in plaats van een vast salaris, ook profiteren van een aflossingsvrije hypotheek optie. Deze leners betalen vaak aflossingsvrije betalingen gedurende slank maanden en extra betalen in de richting van de hoofdsom als bonussen of commissies worden ontvangen.

Hoeveel weet aflossingsvrije hypotheken kosten?

Omdat kredietverstrekkers zelden iets te doen voor gratis, kan de kosten voor een aflossingsvrije hypotheek een beetje hoger dan een conventionele lening. Bijvoorbeeld, als een 30-jaar vaste rente hypotheek is verkrijgbaar bij de gangbare tarief van 6% rente, een aflossingsvrije hypotheek kan een extra 1/2 procent kosten of worden vastgesteld op 6,5%.

Een geldschieter kan ook een percentage van een punt op te laden om de lening te maken.

Alle geldschieter vergoedingen variëren, dus het loont om te shoppen.

Wat zijn de risico’s en mythen geassocieerd met een Aflossingsvrije hypotheek?

Het belangrijkste aspect van een aflossingsvrije hypotheek is om te onthouden dat de lening saldo nooit zal toenemen. Option ARM leningen bevatten een voorziening voor negatieve afschrijving. Aflossingsvrije hypotheken niet.

Het risico van een aflossingsvrije hypotheek ligt in worden gedwongen om het pand te verkopen als de eigenschap niet is gestegen. Als een lener elke maand betaalt alleen de rente, aan het einde van, zeg, vijf jaar, de kredietnemer zal de oorspronkelijke lening saldo verschuldigd, omdat het niet is verminderd. De lening saldo zal hetzelfde bedrag als wanneer de lening is ontstaan ​​zijn.

Maar zelfs een afgeschreven betalingsschema zal doorgaans niet betalen van genoeg van een 100% gefinancierd lening om de kosten te dekken om te verkopen als de woning niet is gestegen. Een grotere aanbetaling op het moment van aankoop vermindert het risico geassocieerd met een aflossingsvrije hypotheek.

Als waarde van onroerend goed vallen, maar ontving het eigen vermogen in de woning op het moment van aankoop zou kunnen verdwijnen. Maar de meeste huiseigenaren, ongeacht of een lening wordt afgeschreven, het gezicht van dat risico in een dalende markt.