Vrouwen zijn betere beleggers dan mannen?

Home » Finance » Vrouwen zijn betere beleggers dan mannen?

Het antwoord? Geslacht Maakt niet uit. Het is allen over het krijgen van The Fundamentals Right

Vrouwen zijn betere beleggers dan mannen?

Het is de eeuwenoude financiële “battle of the sexes” vraag. Wie zijn de betere investors- mannen of vrouwen? Ongetwijfeld hebben velen van ons deze vraag over met vrienden en collega’s bantered, en misschien is het zelfs een verhit debat of twee in uw eigen huis leidde.

Er zijn een groot aantal artikelen en studies gepubliceerd die diep ingaan op dit onderwerp, op zoek naar het antwoord geweest. Hier is wat het meest interessant.

 Een aantal rapporten vertellen ons dat mensen voornamelijk in de stoel van de bestuurder als het gaat om het nemen van investeringsbeslissingen voor hun huishouden. Bijvoorbeeld, een  CNN Money artikel met de titel Rich mannen nog steeds de controle huishoudelijke investeringsbeslissingen citeert een onderzoek uitgevoerd door US Trust, Bank of America’s private wealth divisie. Uit het onderzoek van zo’n 650 volwassenen met $ 3 miljoen of meer in een belegbaar vermogen toonde aan dat “Bijna driekwart van de rijke mannen zeggen dat ze beter gekwalificeerd om beleggingsbeslissingen te nemen dan hun echtgenoot. Dat is met slechts 18% van de rijke vrouwen die denken dat ze kon beter werk te doen.”

Maar hier is de keerzijde. Hoewel het kan zijn dat de mensen denken dat ze meer gekwalificeerd om investeringsbeslissingen te nemen, de overgrote meerderheid van onderzoek gepubliceerd vertelt ons dat vrouwen eigenlijk de betere beleggers. Een van deze studie werd aangehaald in het artikel USA Today, vrouwen zijn meestal beter investeerders dan mannen .

 LPL Financial voerde een nationale enquête waaruit bleek dat vrouwen de neiging om beter te maken voor investeerders, omdat ze onderzoeksinvesteringen in de diepte alvorens portefeuille beslissingen en ze zijn meer patiënt, terwijl mannen zijn meer geneigd om de markt impulsen. In dit zelfde artikel, Nelli Oster, regisseur en investment strateeg bij Blackrock, zegt dat “vrouwen de neiging zich te richten op de langere termijn, niet-monetaire doelen.

  In plaats van alleen het bekijken van geld als een middel om iets te kopen, zij beschouwen geld om onafhankelijkheid en veiligheid te vertegenwoordigen.” Oster merkt ook op dat vrouwen vaker worden vragen voor de richting van de investeringen, terwijl mannen vaker om beslissingen te nemen over hun eigen te maken, zonder op zoek naar professioneel advies of begeleiding.

Persoonlijk heb ik veel van wat de studies suggereren spelen in de echte wereld gezien. Vrouwen zijn over het algemeen op zoek naar zekerheid op lange termijn en willen beschermen wat ze hebben. Ze zijn een beetje meer bewust van hun gevoelens en angsten over wat er gebeurt in de markt waardoor ze onderbreken alvorens een uitslag of snelle beslissing die hen duur te staan ​​zou kunnen kosten op een bepaald punt op de weg. Mannen, aan de andere kant, zijn voor het grootste deel gericht op het verhogen van het rendement. Inherent, mannen zijn groter risiconemers, die niet een slechte zaak, maar het kan aanzienlijke pijn aan de onderkant veroorzaken.

Echter, met dat gezegd, als je mij zou vragen point blank wie de betere belegger is, mijn antwoord is dat het afhankelijk is van de “markt” en dit is iets dat investeerders zich niet kunnen beheersen. Op de lange termijn, is degene die wint niets te maken met het geslacht te hebben. De belegger die wint is degene die kan zich bewust zijn van en controle over hun emoties.

  De realiteit is dat beleggen is simpel, het is gewoon niet makkelijk. De echte sleutel tot succes is niet over het vinden van de juiste voorraad of het raken van de loterij. Het is over het krijgen van de fundamenten vanaf het begin.

Vier Grondbeginselen van het Investeren 

Balance is altijd uw vriend.   Het is belangrijk om uw vermogen te verdelen in een combinatie van de investeringen emmers. Deze emmers vertegenwoordigen contant geld, inkomen (obligaties), groei (aandelen), en alternatieven (investeringen die niet netjes passen in de aandelen- of obligatie-emmer) zoals MLP voorraden, Energy Royalty Trust aandelen, goud investeringen, en preferente aandelen.

Richt uw werkelijke doelen.   Het enige dat er echt toe doet in de planning van investeringen is je eigen persoonlijke doelen en targets. Bijvoorbeeld, als u $ 3000 per maand met pensioen moet op de top van de sociale zekerheid, weet dan dat je nodig hebt in de buurt van $ 750.000 in besparingen om comfortabel te doen de truc.

Houd de kosten laag.   ETF’s zijn nu een goedkopere optie om een korf van tussen de 30 bezitten om 3000 aandelen. Prijzen typisch bij een kwart van een procent per jaar ten opzichte van een volledig procent per jaar (plus) voor het actief beheerde beleggingsfondsen zal een groot verschil maken in de tijd.

Geduld.  Heel weinig mensen ooit een klap rijk. De meeste rijke mensen zijn rijk geworden langzaam, methodisch en met hard werken. Dit is een formule die werkt nog steeds aan deze dag.

Conclusie

Dit debat gaat over woede voor de komende jaren. Aan het eind van de dag, het geslacht niet echt een verschil maken. De beste beleggers zullen degenen zijn die de fundamenten naar beneden vanaf het begin.

Disclosure: Deze informatie wordt verstrekt om u als een bron voor informatieve doeleinden. Het wordt gepresenteerd zonder rekening te houden van de beleggingsdoelstellingen, risico tolerantie of financiële positie van een specifieke investeerder en mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met inbegrip van het mogelijke verlies van de hoofdsom. Deze informatie is niet bedoeld als, en mag niet, vormen een primaire basis voor een beleggingsbeslissing te nemen die u kunnen maken. Raadpleeg altijd uw eigen juridische, fiscale of beleggingsadviseur alvorens een beleggingsbeslissing / belasting / goed / financiële planning overwegingen of besluiten.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.