vs active Investiția pasive

Home » Investing » vs active Investiția pasive

Este Investiția pasivă pentru pensionare de economii?

Ori de câte ori există o discuție despre investiții active sau pasive, se poate transforma destul de repede într-o dezbatere aprinsă, deoarece investitorii și managerii de avere tind să favorizeze o strategie puternic față de celălalt.

Înțelegerea diferenței

Dacă sunteți un investitor pasiv, de a investi pentru termen lung. Investitorii pasive limita cantitatea de cumpărare și de vânzare în portofoliile lor, ceea ce face acest lucru un mod foarte rentabil de a investi. Strategia necesită o mentalitate buy-and-hold. Asta înseamnă să reziste tentației de a reacționa sau de a anticipa fiecare mișcare viitoare a pieței de valori.

Primul exemplu de o abordare pasivă este de a cumpăra un fond de index, care urmează unul dintre principalii indici, cum ar fi S & P 500 sau Dow Jones. Ori de câte ori acești indici comuta la componentele lor, fondurile indicele care le urmăresc în mod automat trece la exploatațiile lor prin vânzarea stocului care pleacă și cumpără stocul ce devine din ce parte a indicelui. Acesta este motivul pentru care este o astfel de afacere mare, atunci când o companie devine suficient de mare pentru a fi incluse într-unul dintre principalii indici: Se garantează că stocul va deveni un nucleu care deține în mii de fonduri importante.

Când dețineți bucăți mici de mii de stocuri, veți câștiga întoarce pur și simplu prin participarea la traiectoria ascendentă a profiturilor corporațiilor în timp prin intermediul pieței globale de valori. investitori pasivi de succes să păstreze ochii pe premiu și să ignore eșecuri pe termen scurt – chiar și perioadele de regres ascuțite.

Investirea activa, după cum sugerează și numele, are un hands-on abordare și cere ca cineva acționează în rolul de manager de portofoliu. Scopul de gestionare a banilor activ este de a bate profitul mediu pe piața de valori și să profite pe deplin de fluctuațiile de preț pe termen scurt. Aceasta implică o analiză mult mai profundă și expertiza pentru a ști când să pivoteze în sau dintr-un anumit stoc, obligațiuni sau orice activ. Un manager de portofoliu supraveghează, de obicei, o echipă de analiști care se uită la factori calitativi și cantitativi, apoi privirea în bile lor de cristal pentru a încerca să stabilească unde și când acest preț se va schimba.

investirea activă necesită încredere că oricine investește portofoliu va ști exact la momentul potrivit pentru a cumpăra sau de a vinde. Succes de gestionare a investițiilor active necesită a fi drept mai des decât greșit.

Ce strategie te face mai mult

Deci, care dintre aceste strategii face ca investitori mai mulți bani? Ai crede că capacitățile de un manager de bani profesionist ar atu-un fond de index de bază. Dar ei nu fac. Dacă ne uităm la rezultate de performanță superficiale, investiții pasive funcționează cel mai bine pentru majoritatea investitorilor. Studiu dupa studiu (peste zeci de ani) arată rezultate dezamăgitoare pentru managerii activi. De fapt, doar un mic procent din fondurile mutuale administrate în mod activ face tot mai bine decât fondurile de index pasiv. Dar toate aceste dovezi pentru a arăta bătăi pasive de investiții activ poate fi simplifici ceva mult mai complex, deoarece strategii active și pasive sunt doar două fețe ale aceleiași monede. Ambele există un motiv și mulți profesioniști amestec aceste strategii.

Un exemplu foarte bun este industria fondurilor speculative. managerii de fonduri speculative sunt cunoscute pentru sensibilitatea lor intensă la cele mai mici modificări ale prețurilor activelor. De obicei fondurile speculative evita investițiile de masă, dar acești manageri același fond de hedging a investit de fapt, aproximativ 50 de miliarde $ in fonduri de index anul trecut, potrivit firmei de cercetare simetrica. Zece ani în urmă, fondurile speculative a avut loc doar $ 12 miliarde în fonduri pasive. În mod evident, există motive bune de ce chiar și cele mai agresive managerii de active activi opta pentru utilizarea investițiilor pasive.

Punctele forte și punctele slabe

În programul lor strategiile de investiții și de portofoliu de Management, Facultatea de Wharton învață despre punctele forte și punctele slabe de a investi pasiv și activ.

Investiția pasivă

Unele dintre avantajele cheie ale investi pasive sunt:

  • Taxele de ultra-low Nu e nimeni culesstocuri, atâtsupraveghere este mult mai puțin costisitoare. Fondurile pasive urmați pursimplu indicelele folosesc ca punctreper lor.
  • Transparenta – Este întotdeauna clar care sunt active întrun fondindex.
  • Eficiența fiscală – Strategia lor buy-and-hold nu conducemod obișnuit întrun masivimpozitcâștigurilecapital pentru anul.

Sustinatorii de a investi activ ar spune că strategiile pasive au aceste puncte slabe:

  • Prea limitate – fonduri pasive sunt limitate la un indice specific sau predeterminat set de investiții cu foarte puțină variație; Astfel, investitorii sunt blocate în aceste exploatații, indiferentceea ce se întâmplă în piață.
  • Întoarce mici – Prin definiție, fondurile pasive vor bate destulmult niciodată pe piață, chiarîn vremuri de criză, ca exploatațiile lorbază sunt blocate pentru a urmări pe piață. Uneori, un fond pasiv poate bate pe piațăcătre un pic, dar niciodată nu va posta revine mari manageri activi tanjesc excepția cazului înpiațasineînfloritor. Manageriactive, pe de altă parte, poate aduce recompense mai mari (vedea mai jos),toate că aceste recompense vin curisc mai mare,asemenea.

Investiția activă

Avantajele de a investi activ, în funcție de Wharton:

  • Flexibilitate – manageriiactive nu sunt obligați să urmeze un indice specific. Ei pot cumpăra cele „diamant în stare brută“ stocurilele cred că au găsit.
  • De acoperire a riscului – Active managerii pot acoperiasemeneapariurile lorfolosind diferite tehnicicum ar fi vânzări scurte sau opțiuni puse, și suntmăsură să ieșistocuri sau sectoare specificeatunci când riscurile devin prea mari. Manageri pasive sunt lipite cu stocurile indicelele deține urmări, indiferent de modulacestea fac.
  • T de management topor – Chiar dacă această strategie ar putea declanșa un impozit pe câștigurile de capital, consilierii pot adapta strategii de gestionare fiscală pentru investitori individuali, cum ar fi prin vânzarea unor investiții care sunt pierde bani pentru a compensa impozitele pe marii câștigători.

Dar strategiile active au aceste deficiențe:

  • Foarte scump – Thomson Reuters Lipper cuie raportul mediucheltuieli la 1,4% pentru un fondcapital administratmod activ,comparație cu doar 0,6% pentru media fondulcapital pasiv. Taxele sunt mai marideoarece tot ceea cecumpărare șivânzare activă declanșează costuriletranzacție,nu mai vorbimfaptul că plătești salariile echipei analistcercetare murături capital. Toate aceste taxe peste zeci de ani de investiții poate ucide întoarce.
  • Activă a riscurilor – managerii activi sunt liberi să cumpere orice investiție ei cred că ar aduce randamente ridicate, ceea ce este mare atunci când analiștii au dreptatedar teribil atunci când acestea sunt greșite.

Luarea de decizii strategice

Mulți consultanți de investiții cred că cea mai bună strategie este un amestec de stiluri active și pasive. De exemplu, Dan Johnson este un consilier numai taxe în Ohio. Clienții săi tind să dorească să evite leagăne sălbatice în prețurile acțiunilor și par în mod ideal potrivit pentru fonduri de index.

El favorizează indexarea pasivă, ci explică, „Pasivul versus management activ nu trebuie să fie un / sau de alegere, fie pentru consilieri. Combinând cele două pot diversifica în continuare un portofoliu și de fapt, ajuta la gestionarea riscului global.“

El spune pentru clienții care au poziții mari în numerar, el caută în mod activ oportunități de a investi în ETF-uri doar după ce piața a tras înapoi. Pentru clienții pensionari interesați mai mult de venituri, el poate alege în mod activ stocurile specifice pentru creșterea dividendului menținând în același timp o mentalitate buy-and-hold.

Andrew Nigrelli, un consilier avere din Boston-o zonă și manager, este de acord. El are o abordare bazată pe obiective pentru planificarea financiară. El se bazează în principal pe strategiile de indexare de investiții pasive pe termen lung, mai degrabă decât cules de stocuri individuale și puternic pledează pentru investiții pasivă, dar el, de asemenea, crede că nu se întoarce doar că contează, dar se întoarce ajustate în funcție de risc.

„Controlul suma de bani [care] merge în anumite sectoare sau chiar companii specifice atunci când condițiile se schimbă rapid poate proteja de fapt, clientul.“

Pentru majoritatea oamenilor, există un timp și un loc atât pentru investiții active și pasive pe o durată de viață de economisire pentru repere majore, cum ar fi de pensionare. Mai mulți consilieri eoliene folosind o combinație a celor două strategii – în ciuda durerea cele două părți dau reciproc asupra strategiilor lor.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.