Θα έπρεπε να πάρετε ένα ταξιδιωτικό δάνειο;

Home » Banking and Loans » Θα έπρεπε να πάρετε ένα ταξιδιωτικό δάνειο;

Θα έπρεπε να πάρετε ένα ταξιδιωτικό δάνειο;

τα πιο διάσημα ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά πολλοί είναι επίσης ακριβά για να φθάσει. Εκτός αν έχετε μια τεράστια κρύπτη των αεροπορικών μιλίων και ταξίδια σημεία, που κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να πληρώσει για αεροπορικά εισιτήρια και κάποιο είδος καταλύματος, ακόμα και αν επιλέξετε ένα ξενώνα ή κάτι φθηνό. Και, ακόμα και τότε, θα πρέπει ακόμα να καλύψει τα τρόφιμα, τις δραστηριότητες και το κόστος μεταφοράς, όπως τα ταξί και τα τρένα. Στο τέλος της ημέρας, αυτά τα έξοδα και άλλοι κάνουν ταξίδια προνόμιο πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ταξιδιώτες που φιλοδοξούν να δανειστεί τα χρήματα που χρειάζονται για να δουν τον κόσμο. Συνήθως, το κάνουν είτε μέσω ενός προσωπικού δανείου ή πιστωτικής κάρτας, αν και μπορούν επίσης να δανειστούν χρήματα από την οικογένεια και τους φίλους.

Δανείζεται χρήματα για ταξίδια μια καλή ιδέα; Συνήθως όχι, αλλά αυτό δεν σταματά μερικούς ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν περιπλάνησης τους. Αν πρόκειται να δανειστούν χρήματα για να ταξιδέψουν, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ορίσετε κάποιους βασικούς κανόνες και την έρευνα τα καλύτερα διαθέσιμα επιλογές δανείου.

Το πρόβλημα με το δανεισμό των χρημάτων για Ταξίδια

Η κοινή λογική λέει ότι θα πρέπει να δανειστεί χρήματα μόνο για την εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων όπως ένα σπίτι ή μια επιχείρηση. Travel είναι χειρότερη από ό, τι το αντίθετο από αυτό-υποτίμησης ενός περιουσιακού στοιχείου. Δεν είναι κάτι απτό μπορείτε να δείτε ή να αισθανθείτε, και αξίζει τίποτα σε κανέναν, αλλά σας.

Αλλά, πόσο είναι οι αναμνήσεις σας πραγματικά αξίζει; Αν πρόκειται να δανειστούν χρήματα για να ταξιδέψουν, θα πρέπει να αξίζει πολλά.

Κι αυτό γιατί, ανάλογα με το πόσο έχετε δανειστεί, θα μπορούσατε να την αποπληρωμή του δανείου ή της πιστωτικής σας κάρτας ισορροπίας για χρόνια.

Επίσης, να θυμάστε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που δανείζονται θα πρέπει να επιστρέψει. Θα πρέπει επίσης να είναι στο γάντζο για το ενδιαφέρον και τις ισχύουσες χρεώσεις.

Δεδομένου ότι ο μέσος όρος της πιστωτικής κάρτας έχει πλέον επιτόκιο 17 τοις εκατό, τα τέλη αυτά μπορεί να προσθέσει επάνω γρήγορα.

Εάν δανειστείτε $ 5.000 για ένα μήνα-μακρύ ταξίδι στην Ταϊλάνδη ή ένα ταξίδι σε όλη την Ευρώπη και να λάβει δέκα χρόνια για να το ξεπληρώσει με το επιτόκιο αυτό, για παράδειγμα, θα πρέπει να πληρώσει $ 90 ανά μήνα για 120 μήνες με συνολικό κόστος των $ 10.811.

Ο σωστός τρόπος για να δανειστούν χρήματα για Ταξίδια

Πριν δανειστεί χρήματα για να ταξιδέψουν, αξίζει να αναρωτηθείτε αν οι μακροπρόθεσμο κόστος θα είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Πιστεύετε πραγματικά θέλουν να κάνουν πληρωμές για τη μεσογειακή κρουαζιέρα σας πέντε έτη από τώρα, όταν θα μπορούν να αποθηκεύσετε για ένα σπίτι ή προσπαθούν να δημιουργήσουν οικογένεια; Πιθανώς όχι.

Αλλά, αν πρόκειται να πάρετε ένα ταξιδιωτικό δάνειο, μπορείτε επίσης να το κάνουμε με το σωστό τρόπο από την αρχή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε σε καλό δρόμο:

Χρησιμοποιήστε ανταμοιβές για την κάλυψη των δαπανών

Αν έχετε καλή πίστη και τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το μέλλον νωρίς, μπορείτε επίσης να σκύψει πάνω ανταμοιβές σημεία για να καλύψει τα μέρη του ταξιδιού σας. Είναι δυνατόν να κερδίσει αρκετούς πόντους και μίλια για να πάρει ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια σας καλύπτει, αν έχετε μια στρατηγική και να κολλήσει με αυτό. Εξερευνήστε ανταμοιβές κάρτες και τις δυνατότητές τους, και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για κάθε ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό μπορείτε να κολλήσετε

Ενώ μπορεί να μην ξέρετε ακριβώς πόσο θα χρειαστεί να δαπανήσουν για διάφορες δαπάνες στα ταξίδια σας, μπορείτε να και να ορίσετε έναν προϋπολογισμό.

Ξεκινήστε με ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια σας και να καταλάβω πόσο θα κοστίσει. Από εκεί, κάνετε κάποια έρευνα για να καταλάβουμε το μέσο κόστος των τροφίμων και των δραστηριοτήτων για τον προορισμό σας.

Μόλις ξέρετε πώς για το πόσο το ταξίδι σας θα σας θέσει πίσω, μπορείτε να εργαστείτε για την εξασφάλιση των χρημάτων που πραγματικά χρειάζεστε. Είναι αρκετά κακό για να δανειστούν χρήματα για ένα ταξίδι στην πρώτη θέση, έτσι ώστε να μην θέλουν να δανειστεί περισσότερα από ό, τι απαιτείται.

Συγκρίνετε τα προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Οι δύο πιο δημοφιλείς μεθόδους χρηματοδότησης για ταξίδια είναι προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Ενώ ένα προσωπικό δάνειο προσφέρει ένα σταθερό επιτόκιο, σταθερό πρόγραμμα επιστροφής και σταθερή μηνιαία πληρωμή, πιστωτική κάρτα, θα σας αφήσει να χρεώσει το ταξίδι σας καθώς πηγαίνετε και να αποπληρώσει μόνο το ποσό που δανείζεται. Πιστωτικές κάρτες τείνουν να έχουν υψηλότερα επιτόκια από τα προσωπικά δάνεια, αλλά και τα δύο χρηματοπιστωτικά προϊόντα είναι εύκολο να υποβάλουν αίτηση για σύνδεση.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού πιστωτικών καρτών είναι ακριβώς ότι μπορείτε να πάρετε πολύτιμα οφέλη ταξίδια, όπως ακύρωση ταξιδιού / ασφάλιση διακοπής, ασφαλιστικές καθυστέρησης των αποσκευών, και χωρίς τις αμοιβές ξένων συναλλαγών. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ανταμοιβές ταξιδιού ή επιστροφή χρημάτων για τα έξοδα του ταξιδιού σας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κάλυψη των εξόδων σας ή να αποθηκεύσετε μέχρι και για μια άλλη περιπέτεια.

Ωστόσο, τα ταξίδια πιστωτικές κάρτες έρχονται με υψηλά επιτόκια που μπορούν να κάνουν το κόστος του ταξιδιού σας αυξάνονται δραματικά. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είστε σε καλύτερη θέση με ένα χαμηλό επιτόκιο πιστωτικής κάρτας ή αυτό που προσφέρει το 0 τοις εκατό Απρίλιο στις αγορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Είτε έχετε αποφασίσει σχετικά με μια πιστωτική κάρτα ή προσωπικό δάνειο, φροντίστε να συγκρίνετε όλες τις επιλογές σας και πώς συσσωρεύονται από την άποψη των ανταμοιβών, προνόμια, τα επιτόκια και τις ανταμοιβές. Ο κόσμος περιμένει, αλλά το καλύτερο ταξίδι είναι αυτό που δεν καταστρέψει τα οικονομικά σας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.