Θα πρέπει να πληρώνετε μακριά την υποθήκη σας προτού να συνταξιοδοτηθείτε;

Home » Real Estate » Θα πρέπει να πληρώνετε μακριά την υποθήκη σας προτού να συνταξιοδοτηθείτε;

Θα πρέπει να πληρώνετε μακριά την υποθήκη σας προτού να συνταξιοδοτηθείτε;

Είναι ιδανικό για να πληρώσει μακριά την υποθήκη σας πριν από τη συνταξιοδότηση, αλλά μερικές φορές δεν είναι δυνατή. Έχετε εναλλακτικές λύσεις.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν καλύτερα να μην έχουν στεγαστικά δάνεια κατά τη συνταξιοδότησή τους. Σχετικά λίγοι θα πάρει κανένα φορολογικό όφελος από αυτό το χρέος, και οι πληρωμές μπορούν να πάρουν πιο δύσκολο να διαχειριστεί με σταθερά εισοδήματα.

Αλλά συνταξιοδοτείται μια υποθήκη πριν από τη συνταξιοδότησή σας δεν είναι πάντα εφικτό. Οικονομικές σχεδιαστές προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο Β για να βεβαιωθείτε ότι δεν περατωθεί το σπίτι πλουσίων και φτωχών σε μετρητά.

Γιατί μια υποθήκη χωρίς τη συνταξιοδότηση είναι συνήθως καλύτερο

τόκους στεγαστικών δανείων είναι τεχνικά εκπίπτουν από τη φορολογία, αλλά οι φορολογούμενοι πρέπει να αναφέρεται χωριστά για να πάρει το διάλειμμα – και λιγότερες βούληση, τώρα που το Κογκρέσο έχει σχεδόν διπλασιαστεί την πάγια έκπτωση. Συνέδριο μεικτή επιτροπή για τη φορολογία εκτιμά 13,8 εκατ νοικοκυριά θα επωφεληθούν από την έκπτωση τόκων στεγαστικών δανείων φέτος, σε σύγκριση με πάνω από 32 εκατομμύρια πέρυσι.

Ακόμη και πριν από τη φορολογική μεταρρύθμιση, οι άνθρωποι που πλησιάζουν τη συνταξιοδότηση πήρε συχνά λιγότερο όφελος από τις υποθήκες τους με την πάροδο του χρόνου, όπως πληρωμές σε λειτουργία από το να είναι ως επί το πλείστον το ενδιαφέρον για να είναι ως επί το πλείστον κύριο.

Για να καλύψει τις πληρωμές υποθηκών, οι συνταξιούχοι έχουν συχνά να αποσύρουν περισσότερα από τα κεφάλαια συνταξιοδότησή τους από ό, τι θα ήταν αν η υποθήκη είχαν εξοφληθεί. Αυτές οι αναλήψεις τυπικά προκαλέσει περισσότερους φόρους, μειώνοντας παράλληλα την πισίνα των χρημάτων που οι συνταξιούχοι έχουν να ζήσουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί οικονομικοί σχεδιαστές προτείνουμε στους πελάτες τους πληρώσει τις υποθήκες, ενώ εξακολουθεί να εργάζεται, ώστε να είναι χρέος ελεύθερο , όταν συνταξιοδοτηθούν.

Όλο και περισσότερο, όμως, οι άνθρωποι αποχωρούν λόγω χρήματα για τα σπίτια τους. Τριάντα-πέντε τοις εκατό των νοικοκυριών με επικεφαλής τους ανθρώπους ηλικίας 65 έως 74 έχουν μια υποθήκη, σύμφωνα με έρευνα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Οικονομικών των καταναλωτών. Έτσι κάνετε το 23 τοις εκατό των ατόμων 75 ετών και άνω. Το 1989, οι αναλογίες ήταν 21 τοις εκατό και 6 τοις εκατό, αντίστοιχα.

Αλλά σπεύδουν να εξοφλήσει αυτές τις υποθήκες δεν μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, είτε.

Μην προσπαθήσετε να κάνετε φτωχότερες

Μερικοί άνθρωποι έχουν αρκετά χρήματα στην αποταμίευση, τις επενδύσεις ή συνταξιοδοτικά ταμεία να αποπληρώσουν τα δάνεια τους. Αλλά πολλοί θα πρέπει να λάβει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των στοιχείων αυτών, η οποία θα μπορούσε να τους αφήσει πολύ από μετρητά για τις έκτακτες ανάγκες ή τις μελλοντικές δαπάνες διαβίωσης.

«Αν και υπάρχουν σίγουρα ψυχολογικά οφέλη που σχετίζονται με την ύπαρξη των ενυπόθηκων δανείων χωρίς, οικονομικά, είναι ένα από τα τελευταία μέρη που θα κατευθύνει ένας πελάτης να πληρώσει μακριά νωρίς», λέει πιστοποιημένα χρηματοοικονομικός σύμβουλος Michael Ciccone της Συνόδου Κορυφής, New Jersey.

Τέτοιες μεγάλες αναλήψεις, επίσης, να χώσουν τους ανθρώπους σε πολύ υψηλότερα φορολογικά κλιμάκια και να προκαλέσει επιβλητικό φορολογικά νομοσχέδια. Όταν ένας πελάτης είναι αρκετά πλούσιος για να πληρώσει μακριά μια υποθήκη και θέλει να το κάνει, ΚΑΠ Chris Chen του Waltham, Μασαχουσέτη, εξακολουθεί να συνιστά τη διάδοση των πληρωμών την πάροδο του χρόνου για να κρατήσει τους φόρους προς τα κάτω.

Συχνά, όμως, οι άνθρωποι στην καλύτερη θέση για την αποπληρωμή στεγαστικών δανείων μπορεί να αποφασίσει να μην το πράξει, επειδή μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη απόδοση για τα χρήματά τους αλλού, σχεδιαστές λένε. Επίσης, είναι συχνά εκείνοι αρκετά εύποροι για να έχουν μεγάλα στεγαστικά δάνεια που εξακολουθούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για φορολογικές εκπτώσεις.

«Υποθήκες πολλές φορές έχουν φθηνά επιτόκια που εκπίπτουν και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αξίζει την εξόφληση εάν το χαρτοφυλάκιό σας μετά από φόρους μπορεί να το ξεπεράσει», λέει ο ΚΑΠ Scott A. Επίσκοπος του Χιούστον.

Όταν η πληρωμή δεν είναι δυνατόν, την ελαχιστοποίηση της υποθήκης

Για πολλούς στη συνταξιοδότηση, να πληρώσει μακριά από το σπίτι απλά δεν είναι δυνατόν.

«Η καλύτερη περίπτωση“ευσεβείς πόθους”σενάριο είναι ότι θα έχετε μια απροσδόκητα μετρητά μέσω κληρονομιάς ή παρόμοια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του χρέους», λέει ο ΚΑΠ Rebecca L. Kennedy του Ντένβερ.

Σε ακριβός Λος Άντζελες, ΚΑΠ David Rae προτείνει στεγαστικών δανείων επιβαρύνονται οι πελάτες αναχρηματοδότηση πριν από τη συνταξιοδότησή τους να μειώσουν τις πληρωμές τους. ( Αναχρηματοδότηση είναι γενικά πιο εύκολο από ό, τι πριν από τη συνταξιοδότηση μετά.)

«Αναχρηματοδότηση μπορεί να εξαπλωθεί υπόλοιπο υποθηκών σας από πάνω από 30 χρόνια, μειώνοντας σημαντικά το τμήμα του προϋπολογισμού σας να τρώει», λέει ο Rae, του οποίου η έδρα βρίσκεται στο West Hollywood.

Όσοι έχουν σημαντική μετοχών δημιουργήσει στα σπίτια τους θα μπορούσε να εξετάσει μια αντίστροφη υποθήκη , σχεδιαστές λένε. Τα δάνεια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του υφιστάμενου υποθήκη, αλλά δεν τις πληρωμές που απαιτούνται και η αντίστροφη υποθήκη δεν πρέπει να εξοφληθεί μέχρι ο ιδιοκτήτης πωλεί, κινείται έξω ή να πεθαίνει.

Μια άλλη λύση: συρρικνωθεί για την εξάλειψη ή τουλάχιστον να μειώσει το χρέος υποθηκών. ΚΑΠ Kristin C. Sullivan, επίσης, του Ντένβερ, ενθαρρύνει τους πελάτες της να εξετάσει αυτή την επιλογή.

«Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι μεγαλώσει τα παιδιά σας θα είναι πίσω επισκέπτονται όλη την ώρα», λέει ο Sullivan. «Σίγουρα δεν τηρούν αρκετό χώρο και άνεση για να μετακινηθείτε προς τα πίσω με σας!»

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.