Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προσωπικό δάνειο για να πληρώσει μακριά το χρέος πιστωτικών καρτών;

Home » Credit and Debt » Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προσωπικό δάνειο για να πληρώσει μακριά το χρέος πιστωτικών καρτών;

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προσωπικό δάνειο για να πληρώσει μακριά το χρέος πιστωτικών καρτών;

Πνιγμός κάτω από ένα σωρό ακριβά το χρέος πιστωτικών καρτών; Δεν έχετε τα μετρητά για να γράψει μια μεγάλη επιταγή για να πληρώσει μακριά; Οι φτάσει στο όριο-out κάρτες δολοφονία FICO σας και τα πιστωτικά αποτελέσματα VantageScore; Αν ναι, δεν είστε σίγουρα μόνοι. Σε εθνικό επίπεδο, το συνολικό χρέος πιστωτικών καρτών αυξήθηκαν σε πάνω από $ 1 τρισεκατομμύρια πέρυσι, σύμφωνα με την έκθεση Nilson .

Δεν είναι μυστικό ότι το υπερβολικό χρέος πιστωτικών καρτών συχνά προαναγγέλλει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στην πραγματικότητα, αν χρωστάς σήμερα πάνω στις πιστωτικές κάρτες σας από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να εξοφλήσει αυτό το μήνα, τότε είστε ήδη σε δύσκολη θέση και σπαταλά τα χρήματά σας. Για να προσθέσει την προσβολή στον τραυματισμό, ότι ανεξόφλητο χρέος της πιστωτικής κάρτας που είναι πληγώνει πορτοφόλι σας θα μπορούσε επίσης να πληγώνει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας.

Γιατί το χρέος πιστωτικών καρτών πονάει Credit Scores

Πολλοί καταναλωτές θεωρούν ότι είναι έκπληξη το γεγονός ότι ακόμα και «έγκαιρη» λογαριασμούς πιστωτικών καρτών μπορεί να βλάψει τα πιστωτικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι παίρνει πολύ περισσότερο από ό, τι καλό ιστορικό πληρωμών για να κερδίσουν ένα μεγάλο πιστωτικό αποτέλεσμα. Ιστορικό πληρωμών είναι μόνο ένα κομμάτι του πολύ μεγαλύτερου παζλ. Ανεξόφλητο χρέος πιστωτικών καρτών μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο πιστωτικό αποτέλεσμα, ακόμη και αν κάνετε όλες τις μηνιαίες πληρωμές σας με την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας.

Τα μοντέλα credit scoring, όπως FICO και VantageScore σχεδιάστηκε για να συγκρίνει πόσο πιστωτική κάρτα του χρέους που οφείλετε (υπόλοιπα) με το πόσο είστε επιλέξιμοι για να περάσουν (όρια). Αυτή η σχέση μεταξύ των υπολοίπων πιστωτικών καρτών και τα όρια σας αναφέρεται ως λόγος σας χρέους προς το όριο ή περιστρεφόμενη βαθμό χρήσης σας.

Μπορείτε να υπολογίσετε περιστρεφόμενο βαθμός χρήσης σας σε ένα λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας με διαίρεση του υπολοίπου από το πιστωτικό όριο και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα με το 100. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα λογαριασμό με πιστωτική κάρτα με όριο $ 5,000 και μια ισορροπία των $ 2.500 στη συνέχεια περιστρέφονται σας αναλογία χρησιμοποίησης είναι 50% (2,500 ÷ 5,000 = 0,5 Χ 100 = 50%). Καταβάλει το υπόλοιπο κάτω σε $ 1.000, και το νέο ποσοστό ανακυκλούμενων αξιοποίηση σας θα είναι 20% (1,000 ÷ 5,000 = 0,2 Χ 100 = 20%). Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό, το να μειώσει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας … είναι τόσο απλό.

Η Λύση Προσωπικό Δάνειο

Φυσικά, εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να γράψει μια μεγάλη επιταγή και να εξοφλήσει το σύνολο ή ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας, τότε μάλλον θα πρέπει να το πράξουν. Ωστόσο, αν εξόφληση του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας όλα με τη μία είναι αδύνατο, υπάρχουν ακόμα μερικοί άλλοι έξυπνοι τρόποι για να χειριστεί το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας. Εξόφληση του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας με ένα προσωπικό δάνειο είναι μια τέτοια λύση. Εδώ είναι δύο μεγάλες λόγοι για τους οποίους:

1. Μπορεί να είναι φθηνότερα χρέους.

τα επιτόκια πιστωτικών καρτών είναι συνήθως από τα υψηλότερα ποσοστά θα πληρώσετε ποτέ. Δεν είναι ασυνήθιστο για γενική χρήση πιστωτικής κάρτας επιτόκια (American Express, Discover, MasterCard, Visa) για να αυξηθεί πάνω από 15%, ακόμη και για τους ανθρώπους με την καλή πίστωση. Τα επιτόκια στις πιστωτικές κάρτες κατάστημα λιανικής πώλησης είναι σχεδόν πάντα καλά στη δεκαετία του ’20.

Συγκριτικά, τα επιτόκια των προσωπικών δανείων είναι συχνά πολύ λιγότερο ακριβά, ειδικά εάν έχετε αξιοπρεπή πίστωση. (Είναι αυτονόητο ότι ένα υψηλό επιτόκιο προσωπικών δανείων – μπορούν επίσης να αναρριχηθεί τελευταία 20% για τους υποψηφίους με μέτρια πίστωσης -. Δεν θα είναι πολύ χρήσιμο)

2. Είναι σχεδόν βέβαιο πιστωτικά αποτελέσματά σας θα βελτιωθεί.

Τα προσωπικά δάνεια είναι εξασφαλισμένα δάνεια δόσης, δεν ανακυκλούμενων λογαριασμών, όπως πιστωτικές κάρτες. Ως αποτέλεσμα, όταν έχετε ανεξόφλητο χρέος σε μια δόση του δανείου, βαθμολογίες σας δεν επηρεάζονται με τον ίδιο αρνητικό τρόπο, όπως είναι όταν έχετε εξαιρετική ανακυκλούμενα χρέους. Στην πραγματικότητα, η ισορροπία σας μεταφέρουν σε μια δόση του δανείου συνήθως μετρά εναντίον σας πολύ λίγα, αν όχι καθόλου, από την άποψη credit scoring.

Και να θυμάστε ότι το μαθηματικό πρόβλημα που κάναμε παραπάνω μόλις πριν από λίγα λεπτά; Εάν επρόκειτο να μετατρέψετε ανακυκλούμενων χρέος της πιστωτικής σας κάρτας σε δόσεις του χρέους, τότε η «περιστρεφόμενες αξιοποίηση» πρόβλημα παύει να υπάρχει, γιατί δόση του χρέους δεν συνυπολογίζονται αυτό το μαθηματικό πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, εάν επρόκειτο να εξοφλήσει το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας σε πολλαπλές κάρτες με μια δόση του δανείου, λόγος σας χρέους προς το όριο αυτό μπορεί κάλλιστα να πάει στο μηδέν, και τα σκορ σας κατά πάσα πιθανότητα θα πυροβολήσει μέσω της στέγης – αρκεί να κρατήσει μέχρι ημερομηνία για τις πληρωμές με νέο προσωπικό σας δάνειο.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.