Καλύτερους τρόπους για να βγάλουν λεφτά Blogging για αρχάριους

Home » Online Business » Καλύτερους τρόπους για να βγάλουν λεφτά Blogging για αρχάριους

Καλύτερους τρόπους για να βγάλουν λεφτά Blogging για αρχάριους

Μπορείς πραγματικά να κάνει τα χρήματα blogging στρέφοντας σας προσωπικά πάθη, τις γνώσεις ή εμπειρία σε ένα πραγματικό εισόδημα στο διαδίκτυο;

Κοντά σε μια δεκαετία μετά την κατάρρευση της Wall Street, οι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκουν δύσκολο να ανακτήσει ζημιών του παρελθόντος και να τα βγάλουν πέρα. Όλο και λιγότεροι από εμάς μπορεί να υπολογίζει σε σταθερή, δια βίου απασχόληση, και για εκείνους που είναι τόσο τυχεροί, ο μισθός και τα οφέλη (αν υπάρχει) είναι μόλις αρκετή για να καλύψει τις βασικές ανάγκες μας.

Δεύτερη δουλειά, ο καθένας; Στην Αμερική, οι οικογένειες με δύο εισοδήματα είναι ο κανόνας, αλλά σκεφτείτε το χάος που καταστρέφει την καθημερινή ζωή σας. Είσαι τόσο εξαντληθεί από τη στιγμή που θα φτάσετε στο σπίτι από τη δουλειά, που μόλις και μετά βίας αρκετό χρόνο και ενέργεια για να κάνουν το δείπνο και να βοηθήσει τα παιδιά με την εργασία τους. Ακόμη και αυτό γίνεται δύσκολη, αν εργάζεστε σε περισσότερα από ένα μέρος, αν τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα.

Η πραγματικότητα είναι ότι κινούμαστε σε ένα ανεξάρτητο και συναυλία της οικονομίας, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα χρήματα από μόνα τους όρους μέσα από μια πλευρά θόρυβο. Και το πιο δημοφιλές πλευρά hustles είναι να δημιουργήσει ένα online παρουσία και να κάνετε το blogging χρήματα.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για πληροφορίες σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε μια ηλεκτρονική επιχείρηση να δημιουργήσει επιπλέον εισόδημα (ή ακόμη και πλήρους απασχόλησης εισόδημα) στο διαδίκτυο.

Το Διαδίκτυο έχει κάνει το blogging mainstream, στο σημείο όπου μπορεί να υπάρχουν πάνω από μισό δισεκατομμύριο blogs στο διαδίκτυο, όπως μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Ενώ δημιουργία εισοδήματος δεν είναι ο μόνος λόγος (ή ακόμη και ο καλύτερος λόγος) στο blog, ευκαιρίες υπάρχουν για τους ανθρώπους να δημιουργούν συμπληρωματικό εισόδημα με ένα blog.

Εάν είστε νέοι στο blogging ή έχουν αρχίσει μόλις πρόσφατα ένα blog, συγχαρητήρια! Ελπίζω κύριο κίνητρό σας είναι να παρέχει πολύτιμο περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας, γιατί αυτό είναι το πώς θα αποδείξουν την ιδιότητα εμπειρογνώμονας στη θέση σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να κάνει κάποια επιπλέον χρήματα μέσω του blogging και αρκετές απλές μέθοδοι υπάρχουν για να πάρει το τροχαίο μπάλα.

Θα πρέπει να είναι αυτονόητο ότι για να κάνει τα χρήματα με ένα blog είναι καλύτερο να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια κερδοφόρα τμήματα της αγοράς? κάτι όπου υπάρχει αποδεδειγμένη αγορά που διασταυρώνεται με τα δικά σας πάθη, τα ενδιαφέροντα και την εμπειρία.

Μόλις γίνει αυτό, είναι ακριβώς ένα θέμα να πάρει ιστοσελίδα της κυκλοφορίας, την οικοδόμηση email λίστα συνδρομητών σας, και να κερδίσετε χρήματα σε απευθείας σύνδεση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο γρήγορος, πιο εύκολος και πιο επικερδείς τρόπους που γα να κερδίσουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση με ένα blog.

1. Google Adsense

Το Google Adsense μπορεί να είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για έναν αρχάριο να αρχίσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα με ένα blog. Οι βασικές ιδέες πίσω από το Adsense είναι ότι μπορείτε να εμφανίσετε διαφημίσεις Google στην ιστοσελίδα σας και όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις μπορείτε να πάρετε ένα ποσοστό του κόστους διαφήμισης. Έχετε σίγουρα δει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες άλλων ανθρώπων? μπορείτε να έχετε αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στο blog ή την ιστοσελίδα σας, καθώς και.

Adsense είναι ένα συμφραζόμενα δίκτυο διαφήμισης που τοποθετεί εταίρο (επιχειρήσεων) διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κάποιο κωδικό που σας έχει δοθεί από την Google στα μέρη που θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας.

Η Google θα δείξει στη συνέχεια τις διαφημίσεις από τους διαφημιστές που είναι ένας αγώνας με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε ιδανική οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να δει τις σχετικές διαφημίσεις.

Μην ανησυχείτε ότι το blog τη θέση σας δεν θα είναι σε θέση να αντλήσει διαφημίσεις ποιότητα στο δικτυακό σας τόπο. Το Google Adsense είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στο Web, έτσι θα πρέπει να πάρετε μια αρκετά υγιή λίστα clickable περιοχές για να προσελκύσουν το αναγνωστικό κοινό σας.

Και Google είναι αρκετά έξυπνος για να εμφανίζονται μόνο οι διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας που είναι σχετικές με το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη στο site σας και οι διαφημίσεις μπορεί να είναι χρήσιμη.

Απλά βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι της υψηλότερης ποιότητας!

Αν Adsense είναι μια δημοφιλής επιλογή, νομίζω ότι το μάρκετινγκ θυγατρικών πληροφοριών είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει σχεδόν παθητικό εισόδημα σε απευθείας σύνδεση.

2. Amazon Associates

Amazon Associates είναι η μακρά πρόγραμμα θυγατρικών in-house τρέχει με έδρα το Σιάτλ Amazon.com, το μεγαλύτερο online λιανικής πώλησης στον κόσμο σήμερα.

Προσφέρει bloggers την ευκαιρία να κερδίσουν τις προμήθειες από τη διαφήμιση προϊόντων Amazon για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας που παρέχεται από το click-through από το blog σας στο Amazon.com και να κάνει μια αγορά.

Η βασική ιδέα με την Amazon Associates είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια σύνδεση παρακολούθησης η οποία είναι μοναδική για εσάς που συνδέει με κάθε προϊόν που πωλείται στο Amazon.com. Αν κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο στο blog σας και να πηγαίνει πίσω στο Amazon και αγοράζει το στοιχείο, που πιστώνεται με την πώληση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να προωθήσει τα προϊόντα της Amazon στην ιστοσελίδα σας. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα κατάλογο προϊόντων (τράβηξε από το Amazon.com) στο blog σας, μπορείτε να γράψετε σχόλια των προϊόντων και σύνδεση με τα προϊόντα που σας προτείνουμε για την Amazon και μπορείτε να έχετε μια σελίδα συνιστάται πόρων για την ιστοσελίδα σας? για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Το ένα μειονέκτημα για Associates είναι ότι ταιριάζει μάλλον bloggers που γράφουν για merchandising, τα προϊόντα λιανικής και ψώνια μια δίκαιη λίγο. Λογικά, θα βοηθήσει την απόδοσή σας εάν οι επισκέπτες φτάνουν στην ιστοσελίδα σας ήδη προδιάθεση για την αγορά.

Το πρόγραμμα λειτουργεί από το να πάρει το Amazon links, banners, ή widgets (π.χ. παρουσιάσεις, τα «Αγαπημένα», «Λίστα Επιθυμιών Widget») στις σελίδες σας.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι αν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα σας για την Amazon και καταλήγει αγορά των πολλαπλάσιων στοιχείων (όχι μόνο το στοιχείο που προωθείτε) τότε θα πάρει πίστωση για ολόκληρη την πώληση! Φανταστείτε να σας συστήσω ένα βιβλίο για την Amazon, ο επισκέπτης σας πηγαίνει στο Amazon για να αγοράσει ένα βιβλίο – και ενώ είστε εκεί καταλήγουν αγορά ενός νέου τηλεόραση, Sony PlayStation, και κάποια άλλα πράγματα … θα πάρει πίστωση για όλα τα εμπορικός. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τυχόν πωλήσεις που γίνονται στις ακόλουθες 15 ημερών από τον εν λόγω πελάτη πιστώνεται σε σας επίσης.

Ένας άλλος τρόπος για να βγάλουν λεφτά με το Amazon είναι δημοσιεύοντας ψηφιακά βιβλία για την Amazon Kindle.

3. μάρκετινγκ θυγατρικών για τα ψηφιακά προϊόντα

Όπως ανέφερα παραπάνω, για τα αγαπημένα μου τρόπους για να κάνουν τα χρήματα στο διαδίκτυο είναι μέσω της προώθησης προϊόντα ψηφιακής πληροφορίας ως συνεργάτης.

Ακριβώς όπως το Amazon.com είναι μια αγορά της σωματικής καλή πωλούνται στο διαδίκτυο? υπάρχουν επίσης αγορές των ψηφιακών προϊόντων που πωλούνται στο διαδίκτυο, καθώς και.

Μία από τις πιο δημοφιλείς αγορές ψηφιακό προϊόν είναι Clickbank.com . Μπορείτε να αναζητήσετε την αγορά Clickbank για τα προϊόντα που σχετίζονται με την αγορά σας και να τις προωθήσουν στην ιστοσελίδα σας, να γράψετε κριτικές για το προϊόν, κ.λπ.

Ακριβώς όπως με το Amazon, αν κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο και πηγαίνει πίσω και να αγοράζει το προϊόν που προωθείτε, θα πάρετε μια προμήθεια για ένα ποσοστό από την πώληση.

Ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό της προώθησης ψηφιακών προϊόντων πληροφόρησης είναι ότι οι προμήθειες τείνουν να είναι υψηλότερη από εκείνη των φυσικών προϊόντων? που κυμαίνονται οπουδήποτε από 10% έως 50% ή ακόμη υψηλότερο. Για παράδειγμα, αν κάποιος πουλάει ένα ψηφιακό προϊόν πληροφορίες για $ 500 με προμήθεια 50% – μπορείτε να κερδίσετε $ 250 ανά πώληση. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι προμήθειες για φυσικά προϊόντα, λόγω των υψηλών περιθωρίων κέρδους.

4. Δημιουργία E-βιβλία και τα προϊόντα πληροφοριών

Η τακτική blogging είναι το ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης για τη δημιουργία e-books , εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μορφές των πληροφοριακών προϊόντων που πωλούνται με απευθείας σύνδεση επιχειρηματίες σήμερα.

Σκεφτείτε τα blogs σας ως «δωρεάν» πληροφοριών που προσφέρουν στους αναγνώστες να αποδείξουν τις γνώσεις σας. Με τον καιρό, θα γίνουν οπαδοί σας και να είναι έτοιμα για περισσότερο σε βάθος υλικό. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τα χρήματα, παρουσιάζοντας e-βιβλία σας προς πώληση μαζί με δωρεάν blog σας.

Απλά βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρονικό βιβλίο βασίζεται στο blog σας έξοδο, μη χρησιμοποιήσετε απλά αναμάσημα τι έχουν ήδη δει! Μετά από όλα, αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν τώρα οι πελάτες και θα πάρει αναστατωμένος με παλιές πληροφορίες. Αργότερα, καθώς γίνεστε πιο καθιερωμένες και αρχειακού υλικού σας γίνεται πιο εκτεταμένη, δημοσκόπηση αναγνώστες σας για να δείτε ποια θέματα θα ήθελα να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για και, ενδεχομένως, ποια θέματα των e-books θα ήθελα να είναι ενδιαφέρονται για την αγορά.

Και πάλι, μπορείτε να πουλήσετε ένα ebook για μια πολύ υψηλότερη τιμή από ό, τι ένα κανονικό βιβλίο και να επωφεληθούν από ένα πολύ υψηλότερο περιθώριο κέρδους.

5. Προσφορά One-on-One Coaching

Αυτός είναι ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους μπορείτε να μετατρέψετε τις γνώσεις σας σε χρήματα. Το γεγονός ότι είστε δημοσίευση ενός blog και την παροχή πληροφοριών στην αγορά σας κάνει έναν εμπειρογνώμονα στη θέση σας. Σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι θέλουν να πάρουν εξατομικευμένες συμβουλές απ ‘ευθείας από τον εμπειρογνώμονα στην αγορά τους.

Μπορείτε απλά να βάλετε μια σελίδα στο blog σας προσφέρουν one-on-one coaching για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε ή να τους δώσει συμβουλές για ένα όμορφο τέλος.

Παρατηρήστε ότι απέφυγα βάζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό σε δολάρια για το ποσό που μπορείτε να κάνετε από το blogging. Θα κατέβει στην ηθική εργασία σας, τις ικανότητές σας ως συγγραφέας, η ικανότητά σας να δημιουργήσει στοχευμένη κίνηση, και απλά παλιά καλή τύχη. Είναι λίγο σαν μπέιζμπολ: ο καθένας έπαιξε ως παιδί, μόνο ένα μικρό ποσοστό το κάνει στην μπάλα κολέγιο, ένα ακόμη μικρότερο αριθμό γίνουν επαγγελματίες, αλλά μόνο η κρέμα της συγκομιδής κάνει με τις μεγάλες εταιρείες.

Θα πρέπει να αποφασίσετε πού στο blogging «μεγάλα πρωταθλήματα» που θέλετε να καταλήξετε.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται σε απευθείας σύνδεση, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο και τη δημιουργία εισοδήματος. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση λίστα email σας, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε με τους επισκέπτες σας, να χτίσουν μια σχέση και αύξηση των πωλήσεων.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν αμέτρητες επιτυχίες εκεί έξω, και η συνταγή για την επιτυχία είναι εκπληκτικά απλή. Είναι ακριβώς στο χέρι σας για να το κάνει!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.