Μάθετε πώς να γίνουν πλούσιοι – Αλήθειες που μπορούν να βοηθήσουν Set You

Home » Finance » Μάθετε πώς να γίνουν πλούσιοι – Αλήθειες που μπορούν να βοηθήσουν Set You

Μάθετε πώς να γίνουν πλούσιοι - Αλήθειες που μπορούν να βοηθήσουν Set You

Η οικοδόμηση του πλούτου μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και επιβράβευση των επιχειρήσεων στη ζωή ενός ατόμου. Εκτός από την παροχή μια πιο άνετη εμπειρία μέρα με την ημέρα, ένα σημαντικό καθαρή θέση μπορεί να μειώσει το στρες και το άγχος, καθώς σας απαλλάσσει από την ανησυχία για την τοποθέτηση των τροφίμων στο τραπέζι ή να είναι σε θέση να πληρώσει τους λογαριασμούς σας. Για κάποιους, αυτό από μόνο του είναι αρκετό κίνητρο για να ξεκινήσει το οικονομικό ταξίδι. Για άλλους, είναι περισσότερο σαν ένα παιχνίδι? το πάθος που αρχίζει όταν λάβετε την πρώτη επιταγή του μερίσματος από ένα απόθεμα που κατέχουν, κατάθεση τόκων από έναν δεσμό που απέκτησαν ή επιταγή μίσθωμα από έναν ενοικιαστή που ζουν στην ιδιοκτησία τους.

Ενώ οι χιλιάδες άρθρα που έχω γράψει όλα αυτά τα χρόνια με στόχο να βοηθήσει να μάθετε πώς να γίνουν πλούσιοι, θα ήθελα να επικεντρωθεί στην φιλοσοφική διάσταση του έργου από την κοινή χρήση μαζί σας πέντε αλήθειες που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη φύση της πρόκλησης θα έχει να αντιμετωπίσει, όπως έχετε ορίσει για το έργο της συσσώρευσης πλεονάζοντος κεφαλαίου.

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα

Το γενικό πληθυσμό έχει μια αγάπη / μίσους σχέση με τον πλούτο. Κάποιοι δυσφορούν με εκείνους που έχουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα την ελπίδα για αυτό τον εαυτό τους. Ωστόσο, απουσιάζει κάποια αρκετά συγκεκριμένες εξαιρέσεις, σε μια ευημερούσα και ελεύθερη κοινωνία, ο λόγος για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ποτέ δεν συσσωρεύουν ένα σημαντικό κομπόδεμα είναι επειδή δεν καταλαβαίνουν τη φύση του χρήματος ή πώς λειτουργεί. Αυτό είναι, εν μέρει, ένας από τους λόγους που τα παιδιά και τα εγγόνια των πλουσίων έχουν το λεγόμενο «γυάλινο πάτωμα» κάτω από αυτά.

Είναι προικισμένος δίκτυα και τη γνώση που τους επιτρέπουν να κάνουν καλύτερες μακροπρόθεσμες αποφάσεις χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε. Ένα συναρπαστικό παράδειγμα προέρχεται από τον τομέα των οικονομικών της συμπεριφοράς και περιλαμβάνει αποφοίτους κολλεγίων πρώτης γενιάς συσσώρευση χαμηλότερα επίπεδα της καθαρής αξίας για κάθε δολάριο στο εισόδημα των μισθών λόγω της μη γνωρίζοντας σχετικά με τις βασικές έννοιες, όπως το πώς να επωφεληθείτε από 401 (k) που να ταιριάζουν.

Το μεγαλύτερο κύριο εδώ είναι ότι το κεφάλαιο, σαν ένα πρόσωπο, είναι ένα ζωντανό πράγμα. Όταν ξυπνάς το πρωί και να πάω στη δουλειά, είστε πωλούν ένα προϊόν – τον εαυτό σας (ή πιο συγκεκριμένα, την εργασία σας). Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε πρωί περιουσιακά στοιχεία σας ξυπνήσει και να έχουν την ίδια δυνατότητα να λειτουργήσει ως το κάνετε, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ένα ισχυρό κλειδί στη ζωή σας. Κάθε δολάριο που αποθηκεύετε είναι σαν έναν υπάλληλο. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, ο στόχος είναι να κάνουν τους υπαλλήλους σας να εργαστούμε σκληρά, και τελικά, θα κάνουν αρκετά χρήματα για να προσλάβουν περισσότερους εργαζόμενους (σε μετρητά).

Όταν έχουν γίνει πραγματικά επιτυχείς, δεν έχετε πλέον να πωλούν τα δικά σας εργασία, αλλά μπορεί να ζήσει μακριά από την εργασία των περιουσιακών στοιχείων σας. Στη δική μου ζωή, όλη την καριέρα μου έχει κατασκευαστεί για να πάρει από το κρεβάτι το πρωί και προσπαθούν να δημιουργήσουν ή να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία ταμειακών ροών που θα παράγουν όλο και περισσότερα κονδύλια για μένα να αναδιατάξει σε άλλες επενδύσεις.

Αναπτύξουν μια κατανόηση της δύναμης των μικρών ποσοτήτων

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν προσπαθούν να καταλάβω πώς να πάρει πλούσιος είναι ότι νομίζουν ότι πρέπει να ξεκινήσει με ένα ολόκληρο Ναπολέοντα, όπως ο στρατός των ταμείων στη διάθεσή τους. Υποφέρουν από το «όχι αρκετά» νοοτροπία? δηλαδή ότι αν δεν κάνει $ 1.000 ή $ 5.000 επενδύσεις σε μια στιγμή, που ποτέ δεν θα γίνουν πλούσιοι. Τι αυτοί οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι οι ολόκληρους στρατούς κατασκευαστεί ένας στρατιώτης σε μια στιγμή? το ίδιο είναι και τα οικονομικά τους οπλοστάσιο.

Ένα μέλος της οικογένειας μου ήξερε κάποτε μια γυναίκα που εργαζόταν ως πλυντήριο πιάτων και έκανε πορτοφόλια της έξω από χρησιμοποιημένα μπουκάλια απορρυπαντικού υγρού. Αυτή η γυναίκα επένδυσε και έσωσε ό, τι είχε παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι περισσότερο από μερικά δολάρια σε ένα χρόνο. Τώρα, το χαρτοφυλάκιο της αξίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια, τα οποία βασίστηκε μικρές επενδύσεις. Δεν προτείνω να γίνει η λιτή, αλλά το μάθημα εξακολουθεί να είναι μια πολύτιμη. Αυτό το μάθημα: Μην περιφρονεί την ημέρα των μικρών ξεκίνημα!

Με κάθε δολάριο Κερδίζετε, αγοράζετε μόνοι σας την Ελευθερία

Όταν το βάλετε σε αυτούς τους όρους, θα δείτε πώς ξοδεύουν $ 20 εδώ και $ το 40 εκεί μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά σε μακροπρόθεσμη βάση. Δεδομένου ότι τα χρήματα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί στη θέση σας, το περισσότερο από αυτό που απασχολούν, τόσο πιο γρήγορα και μεγαλύτερο να έχει την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Μαζί με περισσότερα χρήματα έρχεται περισσότερη ελευθερία – την ελευθερία να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά σας, την ελευθερία να αποσυρθεί και τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ή την ελευθερία να εγκαταλείψει την εργασία σας. Αν έχετε οποιαδήποτε πηγή εισοδήματος, είναι δυνατό για σας να ξεκινήσετε την οικοδόμηση του πλούτου σήμερα.

Μπορεί να είναι μόνο $ 5 ή $ 10 με χρόνο, αλλά κάθε μία από αυτές τις επενδύσεις είναι μια πέτρα στο θεμέλιο της οικονομικής ελευθερίας σας.

Είστε υπεύθυνοι για την περίπτωση που είστε στη ζωή σας

Πριν από χρόνια, ένας φίλος μου είπε ότι δεν ήθελε να επενδύσει σε μετοχές γιατί «δεν ήθελε να περιμένει δέκα χρόνια για να είσαι πλούσιος …» θα προτιμούσε να απολαύσουν τα χρήματα της τώρα. Η τρέλα με αυτό το είδος της σκέψης είναι ότι οι πιθανότητες είναι, θα έχετε την ευκαιρία να είσαι ζωντανός σε δέκα χρόνια. Το ερώτημα είναι κατά πόσον ή όχι θα είναι σε καλύτερη θέση όταν φτάσετε εκεί. Πού είσαι τώρα είναι το συνολικό άθροισμα των αποφάσεων που έχετε κάνει στο παρελθόν. Γιατί να μην θέσει το στάδιο για τη ζωή σας στο μέλλον αυτή τη στιγμή;

Αυτά δεν είναι κενά αισθάνονται καλά λόγια και νουθεσίες. Πάω να το επαναλάβω και πάλι: Πού είσαι αυτή τη στιγμή είναι το συνολικό άθροισμα των αποφάσεων που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η ζωή σας αντικατοπτρίζει το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας και τα χρήματά σας. Αυτές οι δύο είσοδοι είναι το πεπρωμένο σου.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνει ένας ιδιοκτήτης των πραγμάτων να καταλάβετε, ως πρώτο βήμα για την οικοδόμηση του πλούτου

Ένα από τα μεγάλα άτομα πνευματική και συναισθηματική hangups φαίνεται να έχουν όταν δεν εκτίθενται στον πλούτο ή πλούσιες οικογένειες κάνει τη σύνδεση μεταξύ των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων και κάθε μέρα της ζωής τους. Δεν καταλαβαίνουν, σε ένα σπλαχνικό επίπεδο, ότι αν κατέχουν μετοχές μιας εταιρείας όπως η Diageo, κάθε φορά που κάποιος παίρνει ένα ποτό Johnnie Walker ή Captain Morgan, ένα μέρος αυτών των χρημάτων έχει κάνει τον τρόπο του πίσω στο εταιρικό ταμεία για τελική κατανομή σε αυτά με τη μορφή μερίσματος.

Δεν πραγματικά καταλαβαίνουν ότι αν στέκονται έξω από τις πύλες στη Disneyland και να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι με τα πόδια στο πάρκο, αν το δικό του Walt Disney Company, που απολαμβάνουν το μερίδιό τους από τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τους επισκέπτες.

Πλούσια άνδρες και οι γυναίκες έχουν τη συνήθεια να χρησιμοποιούν ένα δυσανάλογο ποσοστό του εισοδήματός τους για την απόκτηση παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων που προκαλούν τους φίλους τους, τα μέλη της οικογένειας, τους συναδέλφους και τους συμπολίτες να φτυάρι συνεχώς χρήματα στις τσέπες τους. Σκεφτείτε, όπως μπορείτε να διαβάσετε αυτό, ότι έχετε πιθανώς ποτέ δεν με συνάντησε. Ωστόσο, αν έχετε φάει ποτέ ένα μπαρ σε Hershey ή φυστίκι φλιτζάνι βούτυρο ενός Ρις, έχετε έμμεσα μου έστειλε πραγματικά μετρητά. Αν έχετε πάρει ποτέ μια γουλιά από ένα Coca-Cola ή φάει ένα Big Mac, έχετε έμμεσα μου έστειλε πραγματικά μετρητά.

Αν έχετε πάρει ποτέ ένα φοιτητικό δάνειο ή δανειστεί χρήματα για να αγοράσει ένα σπίτι από μια τράπεζα όπως η Wells Fargo, έχετε έμμεσα μου έστειλε πραγματικά μετρητά. Εάν έχετε παραγγείλει ποτέ ένα φλιτζάνι καφέ στο Starbucks, έχετε έμμεσα μου έστειλε πραγματικά μετρητά. Αν έχετε αγοράσει ποτέ Colgate οδοντόκρεμα ή να χρησιμοποιηθούν πλύσιμο Listerine στόμα, ξάφρισε Visa ή MasterCard ή γεμίσει το αυτοκίνητό σας με βενζίνη από ένα σταθμό Exxon Mobil, έχετε έμμεσα μου έστειλε πραγματικά μετρητά. Δεν ήταν προικισμένος αυτά τα ποσοστά συμμετοχής. Δεν είχα κληρονομήσει αυτά τα ποσοστά συμμετοχής.

Άρχισα με τίποτα και μια απόφαση που μου υψηλότερη, και η πρώτη, οικονομική προτεραιότητα ήταν να αποκτούν την κυριότητα των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων νωρίς στη ζωή. Ήταν ένα θέμα προτεραιοτήτων. Με σεβασμό κάθε δολάριο που έρεε μέσα από τα χέρια μου, και κάνοντας μια συνειδητή, ενημερωμένη απόφαση για το πώς θα ήθελα να το θέσω στην εργασία, το θαύμα της σύνθεσης έκανε τη βαριά ανύψωση.

Όταν το καταλάβουμε αυτό, καταλαβαίνετε ότι, σε κοινωνίες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η τάση για πολλούς αιώνες υπήρξε και χαμηλότερα ποσοστά των εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων που αποτελείται από πρώτης γενιάς, αυτοδημιούργητος πλούσια, την οικοδόμηση του πλούτου είναι συχνά η υποπροϊόν των συμπεριφορών που ευνοούν την οικοδόμηση του πλούτου. Είναι βασικά μαθηματικά. Επαναληπτικές τη συμπεριφορά και την καθαρή θέση τείνει να συσσωρεύεται.

Η InvestoGuru δεν παρέχει φορολογικές, επενδυτικές ή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και συμβουλές. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται χωρίς εξέταση των επενδυτικών στόχων, της ανοχής κινδύνου, ή οικονομικές συνθήκες της κάθε συγκεκριμένο επενδυτή και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για όλους τους επενδυτές. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Η επένδυση περιλαμβάνει κινδύνων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου.

# 6: Μελέτη και να θαυμάσετε την επιτυχία και εκείνοι που έχουν Πέτυχε … Τότε Εξομοίωση Είναι

Μια πολύ σοφή επενδυτής είπε κάποτε για να πάρει τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω και αρέσει περισσότερο για τους ήρωες σας, στη συνέχεια, κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αναπτυχθούν τα χαρακτηριστικά σας αρέσει και να απορρίψετε αυτά που δεν κάνουμε. Mold τον εαυτό σας σε άτομα που θέλουν να γίνουν. Θα διαπιστώσετε ότι επενδύοντας στον εαυτό σου πρώτα, τα χρήματα θα αρχίσει να ρέει στη ζωή σας. Η επιτυχία και τον πλούτο γεννήσει την επιτυχία και τον πλούτο. Θα πρέπει να αγοράσετε τον τρόπο σας σε αυτόν τον κύκλο, και θα το κάνει με την οικοδόμηση του στρατού σας ένας στρατιώτης σε ένα χρόνο και τοποθέτηση των χρημάτων σας να δουλέψει για σας.

# 7: Συνειδητοποιήστε ότι περισσότερα χρήματα δεν είναι η απάντηση

Περισσότερα χρήματα δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημά σας. Τα χρήματα είναι ένα μεγεθυντικό φακό? θα επιταχύνει και να φέρει στο φως αλήθεια σας συνήθειες. Εάν δεν είστε σε θέση να χειρίζονται μια εργασία πληρώνουν $ 18.000 το χρόνο, το χειρότερο δυνατό πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε σας είναι για σας να κερδίσετε έξι αριθμούς. Θα σας καταστρέψουν. Έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους που κερδίζει $ 100.000 το χρόνο που ζουν από το εκκαθαριστικό σημείωμα εκκαθαριστικό σημείωμα και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό συμβαίνει. Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος του μπλοκ επιταγών τους, είναι ο τρόπος με τον οποίο είχαν διδαχθεί να χρησιμοποιούν τα χρήματα.

# 8: Εκτός και αν οι γονείς σας ήταν πλούσιοι, δεν κάνουν ό, τι έκαναν

Ο ορισμός της παράνοιας κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και περιμένουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν οι γονείς σου δεν ζουν τη ζωή που θέλετε να ζήσετε τότε δεν κάνουν ό, τι έκαναν! Θα πρέπει να ξεφύγει από τη νοοτροπία των προηγούμενων γενεών, αν θέλετε να έχετε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής από ό, τι είχαν.

Για να επιτευχθεί η οικονομική ελευθερία και την επιτυχία που η οικογένειά σας μπορεί ή δεν μπορεί να έχει, θα πρέπει να κάνουμε δύο πράγματα. Πρώτον, κάνει μια σταθερή δέσμευση για να βγούμε από το χρέος. Δεύτερον, κάνουν αποταμίευση και την επένδυση την υψηλότερη οικονομική προτεραιότητα στη ζωή σας? Μια τεχνική είναι να πληρώσει τον εαυτό σας πρώτα.

Αγορά ιδίων κεφαλαίων είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική επιτυχία σας ως άτομο αν είστε στην ανάγκη του εισοδήματος σε μετρητά ή επιθυμούν μακροπρόθεσμη αύξηση της αξίας των αποθεμάτων. Πουθενά αλλού δεν μπορεί να τα χρήματά σας κάνει τόσο πολύ για σας, όπως όταν το χρησιμοποιείτε για να επενδύσει σε μια επιχείρηση που έχει υπέροχη μακροπρόθεσμες προοπτικές.

# 9: Μην ανησυχείτε

Το θαύμα της ζωής είναι ότι δεν έχει σημασία τόσο πολύ εκεί που είστε, αυτό που έχει σημασία όπου θα έχετε την ευκαιρία. Αφού έχετε κάνει την επιλογή να αναλάβει τον έλεγχο πίσω της ζωής σας με τη δημιουργία καθαρής θέσης σας, δεν δίνουν μια δεύτερη σκέψη για το «τι εάν». Κάθε στιγμή που περνάει, θα αυξάνονται όλο και πιο κοντά στο απώτερος στόχος σας – τον έλεγχο και την ελευθερία.

Κάθε δολάριο που περνά μέσα από τα χέρια σας είναι ένας σπόρος για το οικονομικό μέλλον σας. Να είστε βέβαιοι, αν είστε επιμελής και υπεύθυνη, οικονομική ευημερία είναι ένα αναπόφευκτο. Η ημέρα θα έρθει όταν κάνετε την τελευταία πληρωμή σας στο αυτοκίνητό σας, το σπίτι σας, ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που χρωστάμε. Μέχρι τότε, απολαύστε τη διαδικασία.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.