Μεγάλη Τρόποι για να βρουν ενοικιαστές για ενοικίαση σας

Home » Real Estate » Μεγάλη Τρόποι για να βρουν ενοικιαστές για ενοικίαση σας

Μεγάλη Τρόποι για να βρουν ενοικιαστές για ενοικίαση σας

Αν θέλετε να βρείτε ενοικιαστές γρήγορα για την ενοικίαση σας, υποψήφιους ενοικιαστές πρέπει να είναι σε θέση να σας βρουν. Μάθετε πέντε δημοφιλείς μεθόδους για την πλήρωση κενών θέσεων, καθώς και τέσσερις αλήθεια και προσπάθησε μεθόδους.

5 Δημοφιλείς μέθοδοι για την εξεύρεση ενοικιαστών

Τα παρακάτω είναι πέντε από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να βρουν ενοικιαστές για την ενοικίαση του ακινήτου σας. Ο στόχος αυτών των μεθόδων είναι να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να βρουν ενοικιαστή γρήγορα.

1. Βρείτε Ενοικιαστές για ενοικίαση ιστοσελίδες

Το διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσει τις μάζες. Sites όπως το Craigslist και Trulia σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε μια δωρεάν καταχώριση για την ενοικίαση σας. Αυτά τα αποτελέσματα είναι στη συνέχεια ορατές σε όσους έχουν πρόσβαση στο internet που ψάχνει για ένα διαμέρισμα στην περιοχή σας. Το υποψήφιο ενοικιαστή είναι σε θέση να περιορίσετε περαιτέρω τα κριτήρια με βάση την τιμή ενοικίασης, ή τον αριθμό των υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Αν σας ενδιαφέρει η αποδοχή της κυβέρνησης εργατικές κατοικίες, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος-8, ιστοσελίδες όπως το Socialserve.com μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε αυτή την αγορά. Αν έχετε δικό σας δικτυακό τόπο, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι στη λίστα του ακινήτου εκεί και να είστε σίγουροι για την αναφορά διεύθυνση της ιστοσελίδας σας σε άλλες διαφημίσεις σας.

2. Χρησιμοποιήστε τα Social Media για να βρουν ενοικιαστές

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Instagram και το Twitter. Εάν έχετε μια επιχείρηση, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook, ο λογαριασμός Instagram και ένα λογαριασμό Twitter για αυτό.

Αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά σας λογαριασμούς για να αφήσουμε τους ανθρώπους να ξέρετε ότι έχετε ένα ακίνητο προς ενοικίαση. Μπορείτε να καταχωρήσετε το ακίνητο σας στο Facebook.com για αγορά, δημοσιεύσετε μια ενημέρωση κατάστασης στο λογαριασμό σας, να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία της ενοικίασης για Instagram ή να στείλει ένα tweet στους οπαδούς σας μέσω του Twitter.

3. Αφήστε ένα Realtor βρουν ενοικιαστές για σας

Για τις υπηρεσίες τους, μεσίτες συνήθως χρεώνουν προμήθεια του ενοικίου περίπου ένα μήνα, μερικές φορές περισσότερο.

Μπορεί να θέλετε να πάρει συνέντευξη από δύο ή περισσότερους μεσίτες για να βρείτε αυτό που είναι πιο άνετα λίστα ενοικιάσεων σας.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι το πιο ακριβό τρόπο για να διαφημίσει την ιδιοκτησία σας, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά από την ταλαιπωρία και τον πονοκέφαλο που ασχολούνται με υποψήφιους ενοικιαστές. Η ιδιοκτησία σας θα πρέπει επίσης να αναγράφονται στην MLS.com (πολλαπλάσια υπηρεσία λιστών), η οποία θα αυξήσει την έκθεση.

4. Βρείτε μισθωτές με την παροχή κινήτρων

Άνθρωποι σαν την ιδέα του να πάρει μια συμφωνία ή μια έκπτωση. Μπορείτε να προσφέρετε μια ελεύθερη τηλεόραση ή μια έκπτωση μισθώματος, αν ο μισθωτής κινείται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μια $ 250 τηλεόραση μπορεί να φαίνεται ακριβό, αλλά αν είστε χρεώνει $ 950 ενοίκιο, και η τηλεόραση παίρνει κάποιος για να προχωρήσουμε σε ένα μήνα νωρίτερα, είστε πραγματικά μόνοι σας την εξοικονόμηση $ 700, και ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, η τηλεόραση θα είναι ένας φόρος απομείωση της αξίας από την ιδιοκτησία ενοικίου.

5. Απάντηση γρήγορα σε υποψήφιους ενοικιαστές

Θα πρέπει να απαντήσετε σε υποψήφιους ενοικιαστές αμέσως. Εάν δεν μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε email ενοικιαστή πίσω αμέσως, ένας άλλος ιδιοκτήτης ή μεσίτης θα.

Εάν δεν θέλετε να δώσετε τον αριθμό των προσωπικών του τηλεφώνου σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Google Voice που θα ορίσετε ένα νέο αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να ρυθμιστεί για να χτυπήσει στις υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές σας. Για ένα μικρό μηνιαίο τέλος, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσει ένα νούμερο χωρίς χρέωση, συμπεριλαμβανομένων τηλεφωνητή, για την ενοικίαση σας, χρησιμοποιώντας δικτυακούς τόπους όπως το Kall8.com.

Παρόμοιες επιλογές για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

4 δοκιμασμένες και αληθινές μέθοδοι για την εξεύρεση ενοικιαστών

Τα παρακάτω είναι τέσσερις μεθόδους δοκιμασμένη στο χρόνο για να βρουν ενοικιαστές για να γεμίσουν τις κενές θέσεις σας. Οι μέθοδοι αυτές δεν αποσκοπούν στην επίτευξη των μαζών. Αντίθετα, ο στόχος των τεσσάρων αυτών προσεγγίσεων είναι να περιορίσετε το σε υποψήφιους ενοικιαστές που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή όπου ενοικίασης του ακινήτου σας βρίσκεται.

1. Βρείτε Ενοικιαστές στην εφημερίδα

Μερικά υποψήφιους ενοικιαστές ακόμα ψάξουν για ενοικίαση ακινήτων στην εφημερίδα. Διαφημιστείτε κενή θέση σας για το Σαββατοκύριακο, και συγκεκριμένα, την Κυριακή, γιατί αυτό είναι όταν οι εφημερίδες δείτε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Ενοικίαση διαφημίσεις σε εφημερίδες είναι μικρό, έτσι θα έχετε μόνο λίγες γραμμές για να κάνουν περιουσία σας να ξεχωρίζει. Χρησιμοποιήστε συντομογραφίες για λέξεις όπως υπνοδωμάτιο (BR) και πλυντήριο / στεγνωτήριο (W / D) προς εξοικονόμηση χώρου.

 Τοποθετώντας μια αγγελία στην εφημερίδα θα κοστίσει χρήματα, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσουν την έκθεση για την ιδιοκτησία σας.

2. Διαφήμιση στο Τοπικό πίνακες ανακοινώσεων

Βάλτε φυλλάδια για την ενοικίαση σας στην κοινότητα όπου το ακίνητό σας βρίσκεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πίνακες ανακοινώσεων σε παντοπωλεία, εκκλησίες, ρούχων, και στάσεις λεωφορείων.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να περνούν από το φυλλάδιο γρήγορα, χρησιμοποιήστε ένα τολμηρό τίτλο και μεγάλες, έγχρωμες φωτογραφίες για να επιστήσει ενδιαφέρον για το φυλλάδιο. Στο κάτω μέρος του φυλλαδίου, περιλαμβάνουν δάκρυ-offs για τους ανθρώπους να λάβουν. Αυτά τα δάκρυ-offs θα πρέπει να περιλαμβάνει τη διεύθυνση ακινήτου, ο αριθμός των υπνοδωμάτια και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

3. Βρείτε μισθωτές από στόμα σε στόμα

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του προφορικού λόγου. Αν έχετε τρέχουσα ενοικιαστές, να τους αφήσουμε να γνωρίζετε ότι έχετε μια κενή θέση. Μπορούν να έχουν μια αδελφή, ξαδέλφη, ή ο αδελφός που ψάχνει για μια νέα θέση για να ζήσει.

Επίσης, πείτε σας αδελφός, αδελφή, κομμωτήριο, το αφεντικό, και μηχανικός που έχετε ένα ακίνητο προς ενοικίαση. Να έχετε πάντα φυλλάδια μαζί σας ώστε να μπορείτε να το χέρι έξω όταν χρειάζεται. Μπορείτε να προσφέρετε ακόμη και ένα τέλος διαιτησίας να δώσει περισσότερα κίνητρα.

4. Τοποθετήστε ένα «Προς ενοικίαση» Είσοδος στο παράθυρο

Ενώ εσείς δεν θα φτάσει τις μάζες με την τοποθέτηση ενός «Προς ενοικίαση» σημάδι στο παράθυρο, δεν υπάρχει καμία ζημιά στο να γίνει αυτό ούτε. Ένας περαστικός μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή μπορεί να γνωρίζει κάποιον που ψάχνει προς ενοικίαση στην περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι ένας αριθμός τηλεφώνου μπορεί να διαβαστεί με σαφήνεια από το επίπεδο του δρόμου.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.