Ξεκινώντας College Ταμιευτήριο όταν τα παιδιά σας είναι μεγάλα

Home » Finance » Ξεκινώντας College Ταμιευτήριο όταν τα παιδιά σας είναι μεγάλα

Ξεκινώντας College Ταμιευτήριο όταν τα παιδιά σας είναι μεγάλα

Είναι κοινή λογική, αν γνωρίζετε πολλά σε όλους για την επένδυση και την προσωπική χρηματοδότηση. Αν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε για την εκπαίδευση κολλεγίων των παιδιών σας, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε νωρίς – όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ο λόγος είναι απλός – είναι όλα σχετικά με τη δύναμη του ανατοκισμού. Όταν εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον, που κερδίζει μια επιστροφή, και αν επιλέγουν να επανεπενδύσουν αυτές τις αποδόσεις, επιταχύνει.

Αν βάλετε μακριά $ 100 στο 7% επιτόκιο, για παράδειγμα, μετατρέπεται σε $ 107 μετά από ένα χρόνο, αλλά μετά από άλλη μια χρονιά έχετε $ 114,49 – που κέρδισε $ 7,49 αντί των $ 7 σε αυτό το δεύτερο έτος. Μετά το τρίτο έτος, έχετε $ 122,50 – στην εν λόγω τρίτη χρονιά που κέρδισε $ 8.01 αντί για $ 7,49. Θα συνεχίζει να πηγαίνει και πηγαίνει έτσι, αυξάνεται χρόνο με το χρόνο – κατά τη διάρκεια του δέκατου όγδοου έτους, κερδίζει $ 22.11 από μόνη της, απλά κάθεται εκεί.

Αν έχετε βάλει στην άκρη $ 100 στο 7% ετήσια απόδοση και δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να περιμένει 18 χρόνια, θα είναι αξίας $ 338 όταν θα πάτε να το αποσύρει.

Αλλά τι θα συμβεί αν δεν μπορεί – ή δεν – να αρχίσει εξοικονόμηση για την εκπαίδευση κολλεγίων του παιδιού σας όταν είναι πολύ νέος; Τι κι αν δεν ξεκινήσετε την εξοικονόμηση μέχρι την ηλικία των 10, δίνοντάς τους μόνο οκτώ χρόνια, μέχρι το κολέγιο;

Λοιπόν, αν έχετε βάλει στην άκρη $ 100 στο 7% ετήσια απόδοση και δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε 8 χρόνια, θα είναι αξίας μόλις $ 171,80.

Βλέπεις τη διαφορά? Απλά περιμένει 10 χρόνια για να θέσει μακριά τα $ 100 κοστίζει το παιδί σας $ 166,20 το εισόδημα από επενδύσεις.

Είναι προφανές ότι μια μεγάλη ιδέα για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση νεαρός αν θέλει κάποιος να σώσει, αλλά τι κάνετε αν αυτό δεν είναι μια επιλογή;

Τι και αν απλά συνειδητοποίησε ότι το παιδί σας είναι οκτώ και χτυπά ψηλές νότες στις τυποποιημένες δοκιμές τους και να φέρει στο σπίτι κάρτες αστρική έκθεση και είστε συνειδητοποιούν ότι το κολέγιο μάλλον πρέπει να είναι στο μέλλον αυτού του παιδιού και πώς θα πας να πληρώσει για αυτό;

Τι γίνεται αν το παιδί σας είναι 10 και πήρατε επιτέλους μια καλή δουλειά, μια πραγματική καλή δουλειά, και τώρα έχετε το δωμάτιο αναπνοής για να αποθηκεύσετε για πράγματα όπως το κολλέγιο για πρώτη φορά;

Τι να κάνετε αν δεν έχετε το πλεονέκτημα της όλο αυτό το διάστημα ανατοκισμού;

Εδώ είναι το πλάνο του παιχνιδιού.

Αποθήκευση Τι μπορείτε να, Ξεκινώντας τώρα

Ανοίξτε ένα σχέδιο αποταμίευσης 529 κολέγιο για το παιδί σας (εδώ είναι ένας πολύ καλός σύγκριση των διαφόρων σχεδίων) και να αρχίσει εξοικονόμηση τώρα παρά αργότερα. Κάν ‘το σήμερα, σοβαρά.

Μόλις ανοίξει το συγκεκριμένο λογαριασμό, που το παιδί σας ως δικαιούχου, στη συνέχεια να δημιουργήσει αυτόν το λογαριασμό να αποσύρει αυτόματα λίγο από τον έλεγχο του λογαριασμού σας κάθε μήνα. Ακόμα και $ 20 είναι μια χαρά – ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Μόλις ξεκινήσει τώρα.

Δεν χρειάζεται να είναι πολλά. Απλά πρέπει να είναι ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, και πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

Ξεκινήστε τη θέση κάποια «δώρα» στον λογαριασμό

Όταν έρχεται η ώρα για το δόσιμο δώρων, βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον ένα μέρος του δώρου τους είναι συμπληρωματική συνεισφορά σε αυτόν το λογαριασμό.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα διασκεδαστικό τρόπο, έτσι ώστε τα παιδιά σας να συνειδητοποιήσουν αυτό που δίνεται. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους δώσετε μια μεγεθυμένη φωτοτυπία των $ 20 ή $ 50 ή ένα νομοσχέδιο $ 100 και να γράψει σε αυτό, «Αυτό τέθηκε σε εξοικονόμηση κολέγιο σας,» και, στη συνέχεια, τυλίξτε το εν λόγω φύλλο σε ένα κουτί πουκάμισο με κάποιο χαρτί. Αν και δεν θα είναι κάτι που είναι απίστευτα ενθουσιασμένος για αυτή τη στιγμή, θα θυμούνται εκείνα τα δώρα αργότερα, όταν συνειδητοποιούν ότι έχουν ένα δάνειο σπουδαστών που είναι χιλιάδες δολάρια λιγότερο, και θα συνεχίσει να το θυμάμαι όταν έχεις πολύ μικρότερες πληρωμές δανείου σπουδαστών όταν είστε ένας ενήλικας.

Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνει άλλους συγγενείς να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ας συγγενείς ξέρετε ότι έχετε ανοίξει ένα κολέγιο λογαριασμό ταμιευτηρίου για το παιδί σας και να τους δώσει τις πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεισφέρουν. Θα τους καλέσει να κάνουν το ίδιο πράγμα – να μπορούν φυσικά να δώσει στο παιδί μια φωτοτυπημένη $ 10 το λογαριασμό ή οτιδήποτε άλλο, μαζί με κάποια μικρή δώρο που θα απολαύσετε αυτή τη στιγμή.

Lean Into Άλλες επιλογές χρηματοδότησης

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πληρώνουν για το κολλέγιο δεν είναι απλά ένα μείγμα από ό, τι έχετε αποθηκεύσει μέχρι και τα φοιτητικά δάνεια. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν είστε έτοιμοι να πάνε στο σχολείο.

Για παράδειγμα, πολλά σχολεία προσφέρουν υποτροφίες και υποτροφίες των διαφόρων ειδών για τους εισερχόμενους φοιτητές με βάση την οικονομική ανάγκη και την αξία. Αν είστε σε μια κατάσταση όπου θα είναι μια πραγματική μάχη για να σώσει, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το σχολείο προσφέρει στο παιδί σας μια επιχορήγηση που φροντίζει για ένα μέρος του κόστους του σχολείου. Μην υποθέσετε ότι όλα θα είναι υπό τη μορφή δανείων.

Την ίδια στιγμή, το παιδί σας μπορεί να υποβάλει αίτηση για υποτροφίες ανεξάρτητα. Και πάλι, αν είστε σε μια ανάγκη που βασίζεται σε κατάσταση, η οποία είναι μια κοινή αιτία για αγωνίζονται με εξοικονόμηση κολέγιο, υπάρχουν πολλές υποτροφίες για τους οποίους το παιδί σας μπορεί να είναι επιλέξιμες.

Το παιδί σας μπορεί επίσης να θέλετε να προωθήσετε κάποιο τμήμα του κάθε εισόδημα που κερδίζουν στο γυμνάσιο με το δικό τους συλλογικό μέλλον. Ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας, είστε πιθανόν τη φροντίδα των δαπανών, όπως η τροφή και στέγη και λειτουργικά ρούχα, έτσι θα πρέπει να είναι σε θέση να διοχετεύσει μερικά από το εισόδημά τους στην εξοικονόμηση κολέγιο.

Κοιτάξτε Άλλο εκπαίδευση και Καριέρα Επιλογές

Αν ξεκινάτε την εξοικονόμηση σε προχωρημένο ημερομηνία και αν δεν μπορεί να συνεισφέρει μεγάλα ποσά, θα πρέπει ακόμα να σώσει, αλλά θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας για άλλες επιλογές εκτός από την παραδοσιακή εμπειρία κολλεγίων τεσσάρων ετών, όπου τα χρήματα θα είναι σε θέση να αποθηκεύσετε θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Για ορεκτικά, το παιδί σας μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε τη φοίτηση σε κολέγιο κοινότητα για ένα ή δύο χρόνια όταν αναλάβει τη φροντίδα των γενικών απαιτήσεων εκπαίδευσης και πραγματικά ακονίσετε το για το τι θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους πριν από τη μετάβαση σε ένα σχολείο τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί τους εκπαίδευση. Δάνεια σε επίπεδο κοινοτικό κολέγιο είναι φθηνά και συνήθως μεταφέρουν άμεσα σε πολλά κολέγια τέσσερα χρόνια και τα πανεπιστήμια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος του κολεγίου, ενώ εξακολουθούν να κερδίζουν ότι τετραετές πτυχίο.

Το παιδί σας μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσει επαγγελματική σχολή . Εμπόριο σχολεία προσφέρουν ένα μονοπάτι απ ‘ευθείας σε ένα εμπόριο κάποιου είδους, που συνήθως προσφέρει μια λεωφόρο σε καλά αμειβόμενες πορεία της σταδιοδρομίας για το παιδί σας, χωρίς το βάρος μιας σχολικής τεσσάρων ετών. Πολλοί σταδιοδρομία κέντρο γύρω από ένα πρόγραμμα επαγγελματική σχολή, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών εργασιών, υδραυλικών εγκαταστάσεων, διαχείρισης της κατασκευής, συντήρησης αεροπλάνου, μηχανική, την εργασία HVAC, και πολλούς άλλους τομείς.

Εμπόριο σχολείο παίρνει γενικά πολύ λιγότερο χρόνο από ό, τι ένα τετραετές πανεπιστήμιο και συνήθως τοποθετεί τους ανθρώπους απ ‘ευθείας σε κάποιο είδος του προγράμματος μαθητείας όπου μάθουν τα ins και outs της που εκτελούν πλόες του εμπορίου επαγγελματικά. Το συνολικό κόστος των συναλλαγών σχολείο είναι πολύ λιγότερο από ό, τι ένα σχολείο τέσσερα χρόνια, πάρα πολύ, και 529 εξοικονόμηση μπορεί συνήθως να εφαρμοστεί στις συναλλαγές σχολείο δίδακτρα.

Μπορούν επίσης να έχουν και άλλες ευκαιρίες αμέσως μετά το λύκειο, ιδιαίτερα αν έχουν μια σταθερή δουλειά και δεν έχουν καταλάβει ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν. Αν επιλέξετε να περιμένετε ένα ή δύο χρόνια πριν την έναρξη της εκπαίδευσής τους, ώστε να είναι σίγουρος για το τι θέλουν να κάνουν (το «έτος χάσματος»), αυτό δίνει την εξοικονόμηση κολέγιο τους άλλον ένα χρόνο για να αναπτυχθούν.

Μην πέσετε στην νοοτροπία ότι η μόνη αποδεκτή πορεία μετά το λύκειο είναι απευθείας σε ένα σχολείο τέσσερα χρόνια.

Να Υποστηρικτική Κατά τη διάρκεια College

Μια άλλη μέθοδος για τη μείωση της ανάγκης για εξοικονόμηση κατά τη διάρκεια των ετών κολλεγίων είναι να ενθαρρύνετε το παιδί σας να φοιτήσει σε σχολείο κοντά όπου ζείτε και στη συνέχεια να παρέχει το τμήμα «στέγαση και διατροφή» της δαπάνης κολέγιο άμεσα. Το παιδί σας συνεχίζει να ζει στο σπίτι και θα συνεχίσει να παρέχει τροφή, ένδυση, και άλλες βασικές ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο, οι μόνες δαπάνες για το κολλέγιο είναι τα δίδακτρα και εκπαιδευτικό υλικό.

Προφανώς, αυτό δεν είναι μια ιδανική λύση για όλες τις οικογένειες. Αυτό ωθεί τους μαθητές να επιλέξουν ένα σχολείο που είναι πιο κοντά στο σπίτι από οικονομικές σκοπιμότητες και όχι την απόλυτη καλύτερη επιλογή για την εκπαιδευτική μέλλον τους.

Βασικά, η περισσότερες από τις δαπάνες ημέρα με την ημέρα που ζουν ως ανεξάρτητος φοιτητής που μπορείτε να πάρετε ως γονιός για το παιδί σας, τόσο λιγότερο φοιτητικά δάνεια που θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το μικρότερο πρόβλημα σας αργά ξεκινήστε την εξοικονόμηση κολέγιο θα είναι.

Τελικές σκέψεις

Το μεγάλο πράγμα που θυμάται είναι αυτό: Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση για το κολέγιο για το παιδί σας. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση, ακόμα και αν η ημερομηνία είναι αργά, και κάθε δολάριο μετράει.

Η βοήθειά σας με το κολέγιο δεν αρχίζει και τελειώνει με το πόσο έχετε αποθηκεύσει, είτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει μια μεγάλη οικονομική διαφορά με τη θέση γυμνάσιο εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές τους.

Καλή τύχη!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.