Οδηγός σπουδών για την ασφάλεια του αυτοκινήτου

Home » Insurance » Οδηγός σπουδών για την ασφάλεια του αυτοκινήτου

Οδηγός σπουδών για την ασφάλεια του αυτοκινήτου

Αν είστε αρκετά τυχεροί να οδηγεί το δικό σας σύνολο των τροχών κατά τη διάρκεια κολέγιο, τώρα είναι η ώρα να κάνουμε λίγη δουλειά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου. Ακόμα κι αν οι γονείς σας έχουν ληφθεί μέριμνα της πολιτικής σας μέχρι τώρα, είναι μια έξυπνη ιδέα για να ξέρετε τι πρέπει να παραμείνουν ασφαλή και νόμιμη τη στιγμή που θα πρέπει να πάρετε τη δική σας ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Σε αυτόν τον οδηγό μαθητή για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, θα αντιμετωπίσουμε τα βασικά: Θα ξεκινήσουμε με τους οποίους παρακάμπτοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι ένα πολύ (πολύ, πολύ ) κακή ιδέα. Επίσης, θα συζητήσουμε αν μπορείτε να μείνετε για την πολιτική των γονιών σας και, αν όχι, τι είδους κάλυψη που χρειάζεστε και πώς να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Γιατί πρέπει ασφάλεια αυτοκινήτου;

Αν θέλετε να κάνετε τις πληρωμές αυτοκινήτων ή ακόμα και ακριβώς πληρώνουν για μια δεξαμενή αερίου κάθε εβδομάδα, η οδήγηση ενός αυτοκινήτου πιθανώς ήδη φαίνεται αρκετά ακριβά. Η ασφάλεια αυτοκινήτου προσθέτει άλλο ένα μηνιαίο λογαριασμό πάνω από αυτό, και μπορεί να είναι δελεαστικό να παραλείψετε να σώσει κάποια μετρητά. Μην το κάνεις!

Θα το πάρει: Τα πράγματα είναι σφιχτά. Αλλά παραίτηση ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μερικούς μεγάλους λόγους:

 • Είναι πιθανώς παράνομο στο κράτος σας να οδηγείτε χωρίς ασφάλιση αυτοκινήτου. Έτσι, αν έχετε τράβηξε πάνω και δεν μπορεί να παρέχει απόδειξη της ασφάλισης, θα τουλάχιστον αντιμετωπίσει μια απότομη χαρά. Θα μπορούσατε να χάσετε ακόμα και την άδεια σας και το αυτοκίνητό σας.
 • Ένα ατύχημα θα μπορούσε να είναι πολύ δαπανηρή χωρίς ασφάλιση αυτοκινήτου για να σας καλύψει. Ακόμα κι αν απλά χτύπησε σε ένα δέντρο και τα πόδια σώοι και αβλαβείς, χωρίς ασφάλιση, θα πρέπει να καταβάλει κάθε δεκάρα που χρειάζεται για να επισκευάσει το αυτοκίνητό σας ή να αγοράσετε ένα νέο. Τι γίνεται όμως αν είστε τραυματίες – ή να σας τραυματίσει κάποιον άλλο; Αν έχετε ασφάλιση υγείας, θα σας καλύψει, αλλά όταν είστε σε υπαιτιότητά του σε δυστύχημα που πονάει άλλους, μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις ιατρικές δαπάνες τους. Θα πρέπει επίσης να είναι στο γάντζο για τη ζημία στο όχημά τους, πάρα πολύ.
 • Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να σας δώσει την ειρήνη του μυαλού κάθε φορά που θα πάρετε πίσω από το τιμόνι. Με τη σειρά του, ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνει πιο ήρεμη, αυτοπεποίθηση του οδηγού ο οποίος είναι σε χαμηλότερο κίνδυνο να εμπλακούμε σε ένα ατύχημα.

Υπάρχουν καλά νέα, όμως: ασφάλιση αυτοκινήτου δεν πρέπει να είναι τόσο ακριβό – υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σώσει. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να είναι σε θέση να παραμείνουν στην πολιτική τους γονείς σου. Θα αντιμετωπίσουμε το αν αυτή είναι η περίπτωση για σας παρακάτω.

Μπορώ να μείνετε για την πολιτική αυτοκινήτου Ασφαλιστική Οι γονείς μου;

Ίσως να είναι πρόθυμοι να διακυβεύεται η οικονομική ανεξαρτησία σας, αλλά κάνει μάλλον πιο λογικό να παραμείνει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου των γονιών σας, αρκεί να είστε επιλέξιμοι (και εφ ‘όσον είστε πρόθυμοι). Αυτό συμβαίνει γιατί οι γονείς σας είναι πιθανόν να θεωρούνται οι οδηγοί πολύ χαμηλότερο κίνδυνο από ό, τι. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι φθηνότερο για να σας κρατήσει σχετικά με την πολιτική τους από ό, τι για να μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας. Ως μπόνους, μπορεί πιθανόν να πληρώσουν για υψηλότερα όρια που θα σήμαινε μεγαλύτερη κάλυψη, αν ήταν σε μια συντριβή.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει ηλικία μαγική όπου θα πρέπει να ξεκίνησε την ασφάλιση αυτοκινήτων τους γονείς σου. Αλλά αν θέλετε να μείνετε καλύπτονται από την πολιτική τους, θα πρέπει πιθανώς να τηρούν τα ακόλουθα κατά νου:

 • Μην αλλάξετε την κύρια διεύθυνση σας. Ακόμα και αν είστε μακριά στο σχολείο τις περισσότερες φορές, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα σας αφήσει να μείνετε για την πολιτική τους γονείς σας, αν η κύρια διεύθυνση σας είναι ακόμα μαζί τους.
 • Οι γονείς σας θα πρέπει να αναφέρονται για τα σημαντικά έγγραφα του αυτοκινήτου που σχετίζονται με. Θα πρέπει να είναι για τον τίτλο του οχήματος, όχι εσείς. Και αν είστε χρηματοδότηση ενός αυτοκινήτου, θα πρέπει τουλάχιστον να αναφέρονται ως συνιδιοκτήτες.
 • Μην πάρετε hitched. Αν αποφασίσετε να δραπετεύω με εραστή ένα Σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο κολλεγίων σας, μπορείτε να πάρετε ξεκίνησε την πολιτική τους γονείς σου, δεδομένου ότι δεν θα μπορείτε πλέον να θεωρείται ως συντηρούμενο.

Τι είδος ασφάλισης αυτοκινήτου χρειάζομαι;

Εάν δεν μπορείτε να μείνετε για την πολιτική των γονιών σας, μην πάρετε πάρα πολύ τράκα. Να πάρει μια προσφορά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά δεν πρέπει να είναι. Θα ρίξουμε μια ματιά στα βασικά είδη ασφάλισης αυτοκινήτου και καλύπτει ό, τι χρειάζεστε, γιατί και πόσο.

Ευθύνη (Σωματικές βλάβες / υλικές ζημιές)

ασφάλιση αστικής ευθύνης που απαιτείται από το νόμο σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Θα σας καλύπτει όταν είστε σε υπαιτιότητά του σε ένα ατύχημα που τραυματίζει κάποιον άλλο (σωματική ευθύνη τραυματισμών), ζημιές κάποιου άλλου αυτοκινήτου (ιδιοκτησίας ευθύνη βλάβη), ή και τα δύο.

Όταν παίρνετε ένα απόσπασμα ασφαλείας αυτοκινήτου, το ποσό της ασφάλισης αστικής ευθύνης που περιλαμβάνεται θα γραφτεί κάπως έτσι: 25/50/25. Αυτό είναι το πόσο η κάλυψη που έχετε, σε χιλιάδες, για τρία πράγματα: σωματική ευθύνη τραυματισμών ανά άτομο (σε αυτό το παράδειγμα, $ 25.000), σωματική ευθύνη τραυματισμών ανά ατύχημα ($ 50.000), και την ευθύνη υλικές ζημιές ($ 25.000).

Το χρειάζομαι; Απολύτως. Αυτός είναι ο πυρήνας της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, και κάτι που δεν μπορεί δεν μπορεί να υπερπηδήσει. Έτσι πόσο χρειάζεστε;

Κάθε κατάσταση εκτός Νιου Χάμσαϊρ απαιτεί ένα ορισμένο ελάχιστο ποσό ασφάλισης αστικής ευθύνης. Μπορείτε να βρείτε τις απαιτήσεις του κράτους σας σε αυτόν τον πίνακα από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Πληροφοριών (III) . Η ασφαλιστική σας δεν θα σας επιτρέψει να αγοράσει οποιαδήποτε λιγότερο από το κράτος ελάχιστο.

Ωστόσο, οι ειδικοί δεν συστήνουν μόνο να πάρει την κατάσταση ελάχιστο ποσό, δεδομένου ότι μπορεί να αποτύχει αν μπει σε μια κακή συντριβή. λογαριασμούς Νοσοκομείο, μετά από όλα, είναι εμφανώς ακριβά – και έτσι αντικαθιστά Mercedes κάποιου άλλου.

Ενώ μπορεί να μην έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία για να προστατεύσει ως φοιτητής, θα πρέπει ακόμα να πάρετε ό, τι μπορείτε εύλογα να αντέξετε οικονομικά πάνω από την πολιτεία ελάχιστο. Αν αυτό δεν είναι πολύ (ή οτιδήποτε), εκτός από τα γυμνά-οστά κάλυψη, να είστε βέβαιος να επιλέξει για μια ακόμη φορά την αποφοίτησή σας, λογομαχία που καλά-εργασία πληρωμής, ή να αγοράσει ένα σπίτι.

Πλήρη κάλυψη

Πλήρη κάλυψη κλωτσιές αν το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί βλάβη από κάτι άλλο εκτός από ατύχημα – σκεφτείτε ζημιές που προκάλεσε θύελλα, κλοπή ή βανδαλισμό. Έτσι, αν κάποιος σπάει τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας σε ένα μεθυσμένο οργή μετά από ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα, ολοκληρωμένη φροντίζει για τις δαπάνες αντικατάστασης.

Το χρειάζομαι; Μπορεί. Αν το αυτοκίνητό σας είναι σχετικά νέα, είστε κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να θέλουν ολοκληρωμένη κάλυψη – και αν θέλετε να κάνετε τις πληρωμές αυτοκινήτων, θα πρέπει πιθανώς να χρειαστεί να το έχουν. Βασικά, αν το αυτοκίνητό σας είναι ανήλθαν και δεν μπορείτε εύκολα να βγείτε έξω και να αγοράσει ένα που είναι παρόμοια, θα θελήσετε ολοκληρωμένη κάλυψη.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ακόμα οδήγηση εκείνο το παλιό clunker γονείς σου έχεις για το πρώτο σας αυτοκίνητο, ολοκληρωμένη κάλυψη πιθανόν να είναι υπερβολή. Μετά από όλα, τη στιγμή που θα προσθέσετε έως και την τιμή της κάλυψης και να πληρώσει εκπίπτουν σας, μπορείτε να είστε σε θέση να πάρετε ένα άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο – ίσως ακόμη και ένα με λιγότερα μίλια στο οδόμετρο.

Όταν έχετε επιλέξει για πλήρη κάλυψη, δεν θα επιλέξει ένα συγκεκριμένο ποσό της κάλυψης, όπως κάνετε με την ευθύνη. Αντ ‘αυτού, θα επιλέξετε ένα εκπίπτουν – αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσετε πριν κλωτσιές την κάλυψή σας στο Αυτό μπορεί να είναι τόσο λίγα όπως $ 100 ή μέχρι και $ 2.000.. Αν έχετε $ 500 εκπίπτουν και η ζημιά ανέρχεται στα $ 1,200, θα πληρώσει $ 500 και η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει $ 700.

Μια υψηλότερη έκπτωση θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα για την κάλυψη σας, αλλά θα πρέπει να επιλέξουν μόνο για το ποσό που μπορείτε άνετα να πληρώσετε.

σύγκρουση Κάλυψη

Σύγκρουση καλύπτει το κόστος της για τον καθορισμό του αυτοκινήτου σας όταν είστε σε ένα ναυάγιο. (Θυμηθείτε, το ξενοδοχείο ευθύνη για τις ζημιές καλύπτει μόνο τα έξοδα αυτά για το αυτοκίνητο κάποιου άλλου όταν είστε σε υπαιτιότητά του.) Ακριβώς όπως και με ολοκληρωμένο, θα επιλέξετε ένα εκπίπτουν για κάλυψη σύγκρουσης. Υψηλότερες deductibles σημαίνει ένα χαμηλότερο ποσοστό και το αντίστροφο.

Το χρειάζομαι; Και πάλι, ίσως. Αν έχετε μια νεότερη αυτοκίνητο και επέλεξε να πάρει πλήρη κάλυψη, σίγουρα θα θέλετε να πάρετε σύγκρουση, πάρα πολύ. Αν έχετε αποφασίσει κατά πλήρη κάλυψη, επειδή το αυτοκίνητό σας δεν είναι ακριβώς αξίζει πολύ πια, μπορείτε πιθανώς με ασφάλεια παραιτηθεί από σύγκρουση, πάρα πολύ.

Ανασφάλιστοι / underinsured Αυτοκινητιστών

Ανασφάλιστοι ή / και underinsured κάλυψη αυτοκινητιστών είναι μια άλλη μορφή της ασφάλισης αστικής ευθύνης. Στην περίπτωση αυτή, εφαρμόζεται όταν ένα ανασφάλιστοι ή underinsured οδηγός είναι σε υπαιτιότητά του σε ένα ατύχημα, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο για σας να πάρετε τους λογαριασμούς που σχετίζονται με σφάλματα σας καταβληθεί. Ορισμένα κράτη απαιτούν αυτό το είδος της κάλυψης, η οποία θα πάρει γενικά σε ποσότητα ίση με την τακτική της πολιτικής ευθύνης σας.

Το χρειάζομαι; Ναι, αν το κράτος σας απαιτεί. Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι η περίπτωση, το συνιστούμε ακόμα.

Η αλήθεια να πει, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλήσεις κρίσης στην ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αλλά σκεφτείτε αυτό: Περισσότερο από το 12% των οδηγών σε εθνικό επίπεδο δεν έχουν ασφάλιση αυτοκινήτων , σύμφωνα με την ΙΙΙ. Θα μπορούσε να είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο αριθμός είναι υψηλότερος μεταξύ των φοιτητών με χαμηλούς προϋπολογισμούς. Αν είστε σε ένα ατύχημα με ένα από αυτά, θα χαρούμε να σας καταβληθεί λίγο επιπλέον για την κάλυψη αυτή.

Ιατρική Πληρωμές / ατομική προστασία τραυματισμών

Και πάλι, η σωματική βλάβη ασφάλιση αστικής ευθύνης στον πυρήνα της προσφοράς σας ισχύει και για τους άλλους όταν είστε σε υπαιτιότητά του σε μια συντριβή. Ιατρική πληρωμές ή προσωπική κάλυψη προστασίας τραυματισμό βοηθά να καλύπτει τις δικές σας λογαριασμούς (ή των επιβατών σας), αν είστε κακό σε μια συντριβή.

Το χρειάζομαι; Μάλλον όχι, εφ ‘όσον είστε καλύπτονται από ένα καλό σχέδιο ασφάλισης υγείας. Θυμηθείτε, μπορείτε συνήθως να παραμείνει στο σχέδιο ασφάλισης υγείας των γονιών σας μέχρι την ηλικία των 26, ακόμη και αν δεν είστε ένα εξαρτώμενο.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσουν χρήματα για την ασφάλιση αυτοκινήτων;

Πολλοί παράγοντες πάει σε αυτό που θα πληρώνουν για την ασφάλιση του αυτοκινήτου. Δυστυχώς, ένα από τα biggies είναι η ηλικία σας. Όταν είστε κάτω των 25 ετών, θα συνήθως πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου επειδή είστε σε μεγαλύτερο κίνδυνο να εμπλακούμε σε μια συντριβή και την υποβολή αίτησης.

Το μέσο ετήσιο κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου για ένα 21-year-old το 2018 ήταν $ 3.620, σύμφωνα με μια μελέτη από την Αξία Penguin. Ωχ. (Εάν χρειάζεστε ένα λόγο για να αγκαλιάσει τη διαδικασία της γήρανσης, σκεφτείτε το εξής: Ο αριθμός αυτός πέφτει στα $ 2.078 όταν είστε 30)

Άλλες δημογραφικές πληροφορίες, όπως αν είστε άνδρας ή γυναίκα, πού ζείτε, και αν είστε μονό ή παντρεμένοι θα επηρεάσει επίσης το ποσοστό σας. Συγγνώμη, παιδιά της πόλης: Σε γενικές γραμμές, οι κάρτες στοιβάζονται μεγαλύτερο βάρος των νέων, και μόνο οι άνδρες που ζουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις βασικές αρχές, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που μπορείτε να συρρικνωθεί ασφάλιση του αυτοκινήτου σας λογαριασμό. Θα περιγράψει μερικά από αυτά παρακάτω.

Οι εκπτώσεις, εκπτώσεις και περισσότερες εκπτώσεις

αυτόματες ασφαλιστικές εταιρείες είναι πρόθυμες να χτυπήσει πολλά χρήματα στην τιμή ασφαλιστική σας για πολλούς και διάφορους λόγους. Να μην είναι ντροπαλός, ζητώντας για μια πλήρη λίστα, δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά δεν θα μπορούσαν να δημοσιοποιούνται.

Εδώ είναι μερικά από τα ευκολότερα εκπτώσεις για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ως φοιτητής:

 • Καλή φοιτητική έκπτωση: Είστε κάτω των 25 ετών; Είσαι φοιτητής πλήρους απασχόλησης με αρκετά καλούς βαθμούς; Μάλλον θα είναι επιλέξιμες για μια καλή έκπτωση σπουδαστών. Κριτήρια θα ποικίλει ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία σας, αλλά συνήθως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 3,0 μέσο βαθμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να είναι σε θέση να πληρούν τις προϋποθέσεις, αν είστε σε μια ζαριά την τιμή ή τη λίστα πρύτανης του, ή αν έχετε υψηλή τυποποιημένες βαθμολογίες του τεστ.
 • Κάτοικος έκπτωση φοιτητής: Ίσως να πηγαίνουν στο σχολείο μακριά από το σπίτι και δεν σκοπεύετε να οδηγήσετε εκτός όταν επιστρέφετε για τις επισκέψεις. Η ασφαλιστική εταιρεία σας θα σας δώσει ένα μεγάλο διάλειμμα για αυτό, δεδομένου ότι οδηγούν λιγότερο σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη πιθανότητα θα μπει σε ένα ατύχημα.
 • Ασφαλής έκπτωση του οδηγού: Ποτέ δεν ήταν σε ένα ατύχημα; Ποτέ μην πάρει ένα εισιτήριο; Κριτήρια θα ποικίλλουν από ασφαλιστή σε ασφαλιστή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιλέξιμες για ένα ασφαλές έκπτωση οδήγησης.
 • Καταβάλλει στο ακέραιο / αυτόματη έκπτωση πληρωμής: Αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για έξι μήνες ή ένα έτος ασφάλισης αυτοκινήτου μπροστά, τον ασφαλιστή σας μπορεί να σας δώσει μια έκπτωση. Το ίδιο ισχύει αν εγγραφείτε για αυτόματες πληρωμές – απλά φροντίστε να παρακολουθείτε μόνοι σας και να έχουν άφθονο χρήμα σε κάθε λογαριασμό που ασφαλιστική εταιρεία σας μπορεί να αντλήσει από.
 • Οδήγηση σχολείο έκπτωση: Αν δεν είναι ήδη απαιτείται στο κράτος σας για να πάρετε άδεια, λαμβάνοντας αμυντική οδήγηση κατηγορία μπορεί να σημαίνει μια μεγάλη έκπτωση από τον ασφαλιστή σας. Μερικές φορές, λαμβάνοντας μια τέτοια κατηγορία μπορεί επίσης να κρατήσει τον ασφαλιστή σας από την αύξηση του ποσοστού σας, αφού μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο. Για να βρείτε μια αμυντική οδήγηση κατηγορία, επικοινωνήστε με το τμήμα των αυτοκινήτων οχημάτων του κράτους σας? που πραγματοποιήθηκε συχνά και συνήθως απαιτούν μόνο τέσσερις έως οκτώ ώρες από το χρόνο σας.
 • Anti-κλοπή έκπτωση: Το αυτοκίνητό σας διαθέτει συναγερμό ή άλλα χαρακτηριστικά αντικλεπτικής προστασίας, όπως ένα ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης; Μπορείτε πιθανώς να πάρετε μια έκπτωση.
 • Εξοπλισμός ασφαλείας έκπτωση: Το αυτοκίνητό σας μπορεί να είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως οι αερόσακοι, σύστημα αντιεμπλοκής των τροχών, φώτα ημέρας, ή μηχανοκίνητα ζώνες ασφαλείας. Όλα αυτά μπορεί να σημαίνει ότι θα πληρώνουν λιγότερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου.
 • Πρόωρη υπογραφή έκπτωση: Εάν ψωνίζετε για την ασφάλιση αυτοκινήτων με αρκετό χρόνο πριν από την τρέχουσα παύει να ισχύει η πολιτική σας (ας πούμε, ένα μήνα), ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες θα σας δώσει μια μικρή έκπτωση από τη στιγμή που δεν περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή.
 • Πολλαπλές πολιτικές έκπτωση: Εάν ζείτε εκτός πανεπιστημίου, ασφάλεια μισθωτών είναι μια σοφή κίνηση για να προστατεύσει τα υπάρχοντά σας. (Αν είστε φοιτητής πλήρους απασχόλησης κάτω των 26 ετών που ζει στην πανεπιστημιούπολη, είστε πιθανώς καλύπτεται από ασφάλεια ιδιοκτητών σπιτιού των γονιών σας.) Περάστε από την ίδια εταιρεία για ενοικιαστές και την ασφάλιση του αυτοκινήτου, και μπορεί να συλλάβει μια έκπτωση για την ομαδοποίηση σας πολιτικές.
 • Έκπτωση δεδομένων παρακολούθησης: Μερικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν μια αρχική έκπτωση αν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε μια μικρή συσκευή που παρακολουθεί τις συνήθειες οδήγησης σας. Εάν η συσκευή καταγράφει καλές συνήθειες οδήγησης, μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμα περισσότερα. Ωστόσο, η άλλη πλευρά μπορεί επίσης να είναι αλήθεια. Για παράδειγμα, εάν τα αρχεία Στιγμιότυπο Προοδευτική είναι πιο επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, όπως συχνές φρενάρισμα, το ποσοστό σας θα μπορούσε να πάει επάνω. Να είστε βέβαιος να ελέγξει τις λεπτομέρειες του προγράμματος ασφαλιστή σας πριν την εγγραφή σας.

Επιλέξτε βόλτα σοφά σας

Ίσως έχετε chugging μαζί σε σκουριά κουβά σας αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, και σκέφτεστε την αναβάθμιση. Ο τύπος του αυτοκινήτου που επιλέγετε μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στα ποσοστά ασφαλιστικών σας, το επιλέξουν με σύνεση.

Σε γενικές γραμμές, κάθε αυτοκίνητο που μπορεί να πάει πολύ γρήγορα θα κάνει την ασφάλιση σας είναι πολύ ακριβό, έτσι ώστε να εξετάσει αν εντυπωσιάζοντας τους φίλους σας είναι πραγματικά αξίζει η πριμοδότηση. Το ίδιο ισχύει και για βόλτες πολυτέλεια, αν είστε αρκετά τυχεροί να έχουν τα χρήματα για αυτούς.

Να κολλήσει σε οχήματα όπως τα οικογενειακό σεντάν και SUV μπορεί να μην έχουν πολλές σεξαπίλ, αλλά θα βοηθήσει να κρατήσει σας ποσοστά ασφαλείας αυτοκινήτου όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Αν έχετε τα μάτια σας σε μια συγκεκριμένη μάρκα και το μοντέλο, μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του τι μπορεί να πληρώσει από τον έλεγχο αυτής της βάσης δεδομένων σε Insure.com.

Πηγαίνετε για μια υψηλότερη έκπτωση

Όταν παίρνετε την ασφάλιση του αυτοκινήτου, ορισμένα τμήματα της πολιτικής σας θα σας ζητήσει να επιλέξετε ένα εκπίπτουν. Αυτό είναι ένα φανταχτερό όρος για αυτό που θα πρέπει να πληρώσουν πριν από αυτόματη ασφαλιστική εταιρεία σας παίρνει το υπόλοιπο της καρτέλας. Για παράδειγμα, εάν έχετε $ 500 εκπίπτουν για κάλυψη σύγκρουσης και των ζημιών ανέρχεται στα $ 3,000, θα πρέπει να πληρώσει $ 500 προς επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από ένα ατύχημα πριν από την ασφάλιση κλωτσιές σας και να καλύπτει το υπόλοιπο $ 2.500.

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα των ατελειών – συνήθως, τόσο χαμηλό όπως $ 100 ή τόσο υψηλό το $ 2.000 ή ακόμη περισσότερο. Επιλέγοντας μια υψηλότερη έκπτωση θα οδηγήσει σε χαμηλότερο ποσοστό από τη στιγμή που συμφωνείτε να επωμιστούν μεγαλύτερο βάρος σε περίπτωση που κάνετε μια αξίωση.

Αυτό καθιστά υψηλότερη ατελειών έναν εύκολο τρόπο για να εξοικονομήσει χρήματα για μηνιαίο ασφάλιστρο σας. Αλλά θα πρέπει να επιλέξετε μόνο ένα υψηλό εκπίπτουν αν έχετε αποταμιεύσεις (είτε δικά σας, ή ίσως μια εκ των προτέρων από την Τράπεζα της μαμά και τον μπαμπά) για την κάλυψη ότι βαρύ λογαριασμό, αν χρειάζεστε μετά από μια συντριβή. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθούν να συμμαζέψει τα κεφάλαια αυτά σε μια ήδη αγχωτική κατάσταση.

Δώστε Τροχοί σας ένα υπόλοιπο

Όταν παίρνετε ένα απόσπασμα ασφαλείας αυτοκινήτου, ο ασφαλιστής θα σας ρωτήσω περίπου πόσα μίλια που οδηγείτε κάθε χρόνο. Ο λόγος είναι απλός: Το λιγότερο που οδηγείτε, τόσο λιγότερες πιθανότητες αυτοκίνητό σας θα περατωθεί τυλιγμένο γύρω από ένα τηλεφωνικό στύλο.

Λίγες επιλογές στον τρόπο ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να οδηγούν λιγότερο και, ως εκ τούτου, να πληρώνουν λιγότερα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας:

 • Έχετε πάει στο σχολείο σε μια μεγαλύτερη πόλη με ένα καλό σύστημα μαζικής μεταφοράς; Διαλέξτε το λεωφορείο ή το μετρό πάνω από το αυτοκίνητό σας.
 • Μπορείτε να μετακινήσετε κοντά στην πανεπιστημιούπολη, ή να μένουν στη θέση τους στους κοιτώνες; Θα κοπεί μέχρι κάτω στα διανυθέντα χιλιόμετρα.
 • Αν λογομαχία μια εργασία μερικής απασχόλησης ή πρακτική, μπορεί να σας carpool με τους φίλους που δουλεύουν κοντά; Θα σώσει την ασφάλιση αυτοκινήτων – και να Μητέρα Φύση είναι λίγο πιο ευτυχισμένοι, πάρα πολύ.

Να είστε προσεκτικοί με το πλαστικό

Ίσως έχεις πρόσφατα την πρώτη της πιστωτικής σας κάρτας, και αυτό είναι που καίει μια τρύπα στην τσέπη σας: Ξαφνικά, ότι το ακριβό δείπνο με φίλους φαίνεται πολύ πιο ελκυστική από ό, τι μια ακόμη νύχτα της ramen. Αυτό είναι κατανοητό, αλλά να είστε προσεκτικοί.

Πριν ξεκινήσετε περνώντας μια καταιγίδα με την πιστωτική σας κάρτα, κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε. Είσαι μόλις αρχίζει να οικοδομήσουμε την πιστωτική σας, η οποία μπορεί να επηρεάσει ένα σωρό οικονομική ζωή σας στο μέλλον – τα πάντα, από το είδος του δανείου αυτοκινήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις για το αν μπορείτε να πάρετε μια επιθυμητή νέο διαμέρισμα. Η κακή πίστωση μπορεί να καταστρέψει ακόμα και τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί για μια δουλειά των ονείρων.

Και ναι, η πιστωτική σας μπορεί να επηρεάσει ακόμα και ό, τι πληρώνετε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ασφαλιστές έχουν τα δεδομένα δείχνουν ότι τα άτομα με κακή πίστωση είναι πιο πιθανό να υποβάλετε αίτηση και να τους κοστίσει χρήματα.

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας υπεύθυνα, να πληρώνουν τους λογαριασμούς στην ώρα τους κάθε μήνα. Προσπαθήστε να μην πάρετε στη συνήθεια να μεταφέρουν μια ισορροπία, είτε – τόκους μπορεί να προσθέσει επάνω γρήγορα, βυθίζοντας σας βαθιά στο χρέος πριν καν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.