Οι διαφορετικές μορφές της ψηφιακής διαφήμισης

Home » Online Business » Οι διαφορετικές μορφές της ψηφιακής διαφήμισης

 Οι διαφορετικές μορφές της ψηφιακής διαφήμισης

Πριν από είκοσι χρόνια, ψηφιακή διαφήμιση ήταν απλά ένα μάτσο πανό τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στις ιστοσελίδες. Ήταν ενοχλητικό, κάνατε κλικ σε ένα σε κάθε 100, και έγιναν τα θύματα της «banner τύφλωση.» Σήμερα, η ψηφιακή διαφήμιση είναι μεγάλη, με πολλά διαφορετικά είδη των online διαφημίσεων που παράγονται με βάση το κοινό-στόχο, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, και καλούν σε δράση. Αλλά πριν από την κατάδυση στα έξοδα, καθώς και ποικίλες μορφές, ας ρίξουμε μια ματιά στο βασικό ορισμό της ψηφιακής διαφήμισης (γνωστός και ως online διαφήμιση).

βασικές Ορισμός

Αν δείτε μια διαφήμιση στο διαδίκτυο, τότε χαρακτηρίζεται ως ψηφιακή διαφήμιση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν διαφημίσεις σε αυτό το πολύ σελίδα, και οι περισσότερες άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, όπως είναι το κύριο κίνητρο των εσόδων για τις εταιρείες internet.

Από τις διαφημίσεις banner (συμπεριλαμβανομένων πλούσια πανό μέσα ενημέρωσης) για την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), κοινωνική δικτύωση, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε απευθείας σύνδεση μικρές αγγελίες, οι εξαγορές χώρο, ακόμα και SPAM, online διαφήμιση είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τρόπους για να καταλήξουν σε κοινό.

Με το διαδίκτυο πλέον άμεσα διαθέσιμος για smartphones, ψηφιακή διαφήμιση έχει εξαπλωθεί στην κινητή πλατφόρμα. Οι εταιρείες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια που προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να διαφημίσει για τα κινητά χωρίς να δημιουργεί μια δυσάρεστη ή αναστάτωση εμπειρία. Μέχρι στιγμής, ο πιο δημοφιλής τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω native μεθόδους διαφήμισης.

Δαπάνες που συνδέονται με Digital Advertising

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα διαφήμισης στο διαδίκτυο, αλλά οι περισσότεροι εμπίπτουν σε μία από τις ακόλουθες τρεις κατηγορίες.

Χωρίς αμφιβολία, κάθε διαφήμιση που έχετε δει σε απευθείας σύνδεση σήμερα καταβλήθηκε από μία από αυτές τις μεθόδους:

 • CPA (Cost Per Action) – Σε αυτό το μοντέλο, όλοι ο κίνδυνος πέφτει στο εκδότης της διαφήμισης. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο ο εκδότης αν κάποιος κάνει κλικ και ολοκληρώνει μια συναλλαγή.
 • ΔΕΗ (Pay Per Click) – Η πιο κοινή μορφή της online διαφήμισης, όπως επιβάλλεται σε δύο μέρη. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμιση, αλλά δεν χρειάζεται να ολοκληρώσουν μια αγορά για τον εκδότη για να πληρωθώ. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, λέξεις-κλειδιά στόχοι είναι εξαιρετικά σημαντικό.
 • CPM (κόστος ανά Mille) – ευρύτερα γνωστή ως CPT (κόστος ανά χίλιες), ο διαφημιζόμενος πληρώνει για την έκθεση με βάση τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και τα μάτια σε μια διαφήμιση. Αν μια ιστοσελίδα παίρνει δύο εκατομμύρια επισκέπτες ανά ημέρα, και η διαφήμιση δει σε 50% από αυτές τις σελίδες, τότε CPM των $ 2 θα είναι ίσο με το $ του 2000.

Τύποι Digital Advertising

Για να τους απαριθμήσω όλα θα πάρει για πάντα, αλλά εδώ είναι μερικοί από τους κύριους τρόπους που οι διαφημιζόμενοι έχουν πάρει τους καταναλωτές με ένα online buy:

 • Banners διαφημίσεις (αυτά περιλαμβάνονται ουρανοξύστες, πλήρη πανό, πλατείες, και τα κουμπιά.)
 • Adsense (Αυτές είναι οι διαφημίσεις που προβάλλονται στους καταναλωτές μέσω της Google, προβάλλοντας διαφημίσεις σχετικές με τις πληροφορίες για κάθε σελίδα.)
 • διαφημιστικά email (και SPAM)
 • Native Διαφήμιση (Αυτό συνεχίζει να αυξάνεται και να κυριαρχήσει στην online διαφημιστικού χώρου.)
 • Facebook διαφημίσεις
 • διαφημίσεις στο YouTube
 • Σύνδεσμοι Tweets
 • Εξαγορές Ιστοσελίδα
 • Διαφημίσεις εμπλουτισμένων μέσων
 • Pop up διαφημίσεις (και pop-under)
 • Οι διαφημίσεις Προ-βίντεο
 • blogging

Συμβουλές για την επιτυχία στο Digital Advertising

Ψηφιακή διαφήμιση δεν είναι πλέον ένα αστείο. Banner διαφημίσεις που χρησιμοποιούνται πρέπει να γελούσαν και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρήθηκαν άσκοπη και ενοχλητική. Αλλά τώρα, με όλους απορροφάται σε ένα έξυπνο τηλέφωνο ή ψηφιακή συσκευή, η διαφήμιση πρέπει να γίνει εδώ. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει καλά, γιατί είναι κορεσμένη.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να εξασφαλιστεί διαφημιστική καμπάνια σας παίρνει ένα καλό ROI.

 1. Κάντε τις καμπάνιες σας κοινόχρηστο
  Ό, τι κι αν κάνετε, σκεφτείτε τις επιπτώσεις που θα έχει για τους ανθρώπους που το βλέπουν. Θα το αγαπούν τόσο πολύ ώστε να χτυπήσει το κουμπί «μερίδιο» και να διαδώσουν τη λέξη για σας; Θα θέλουν τους φίλους και τους συγγενείς τους για να το δείτε; Θα «πάει ιού;» Μια καλή ψηφιακή καμπάνια πρέπει δυνατότητα μοιράσματος να παρέχει μια εντυπωσιακή απόδοση της επένδυσης. Χωρίς κοινή χρήση, εργάζεστε πάρα πολύ σκληρά για να πάρει τα κλικ και μετατροπές.
 2. Μην νομίζετε ότι μέσα σε ένα ψηφιακό κουτί
  Μια ψηφιακή καμπάνια είναι ακριβώς αυτό? μια εκστρατεία που ζει στον ψηφιακό κόσμο. ΑΛΛΑ, δεν πρέπει να είναι όλα τα ψηφιακά. Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο, ή φιγούρες ταινιών, και στη συνέχεια τα βάζουμε σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να έχετε καμπάνιες που χρησιμοποιούν εξωτερική, ανταρτών, και τηλέφωνο. Εφ ‘όσον η εκστρατεία είναι δεμένα μαζί με την ψηφιακή, μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορους τρόπους.
 3. Analytics είναι το κλειδί
  Θα πρέπει να παρακολουθεί την ψηφιακή καμπάνιες σας προσεκτικά, και να είναι έτοιμη να ενεργήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές και φυσικά, σωστό σε μια στιγμή της ανακοίνωσης. Εάν ορισμένα τμήματα του κοινού-στόχου σας απλά δεν ανταποκρίνεται, διοχετεύουν χρήματα καμπάνια σας σε περιοχές που κάνουν καλά. Αν δείτε αρνητικές αντιδράσεις, και κλικ μειωθεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο έτοιμο να πάει.

Τα προβλήματα με SPAM

Μπορείτε, χωρίς αμφιβολία, γνωρίζουν τον όρο και είναι ακόμα πιο εξοικειωμένοι με το πραγματικό προϊόν. SPAM προέρχεται από ένα κλασικό σκίτσο Monty Python με τον οποίο τα πάντα σχετικά με το μενού σε ένα μικρό καφέ αποτελείται από Spam. Αυτό το βομβαρδισμό με Spam έγινε συνώνυμο με τον τρόπο ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βομβαρδίζουν τα εισερχόμενα των καταναλωτών.

Όταν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν σχετικά νέα, SPAM ήταν γεμάτη. Ωστόσο, anti-spamming νόμοι έχουν περικόψει πολλά από αυτή την κίνηση, με πρόστιμα και άλλες ποινές που κοίλο έξω στους ενόχους. Δεν έχει σταματήσει εντελώς, όμως, με Spammers εξελίσσονται όλο και περισσότερο, καθώς επίσης και την εξεύρεση τρόπων παρελθόν anti-spam φίλτρα. Αυτή είναι η ανεπιθύμητη αλληλογραφία του ψηφιακού κόσμου.

Μια άλλη μορφή spam είναι phishing, η οποία περιλαμβάνει το φαύλο 419 απάτης. Ωστόσο, αυτό πηγαίνει πέρα ​​από τα βασίλεια της διαφήμισης και σε κάτι που είναι τόσο πολύ παράνομη και δυνητικά τη ζωή καταστρέφει.

Δώστε στους πελάτες μια εύκολη διαδρομή για να διαγραφείτε

Ενώ για το θέμα του SPAM, κάνουν ό, τι μπορούν για να κάνουν εύκολο για τους πελάτες σας για να διαγραφείτε γρήγορα από τον κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ενώ μπορεί να φανεί αντι-διαισθητικό, δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια αρνητική εμπειρία. Είναι εύκολο να αποχωρήσετε θα αφήσει τον πελάτη με μια θετική εντύπωση για εσάς. Μπορούν επίσης να συνεχίσουν να αγοράζουν από εσάς, ακόμα κι αν δεν έχετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Από την άλλη πλευρά, αν βάλετε το κουμπί unsubscribe σε 6pt τύπος στη μέση του ένα μάτσο νομική αντίγραφο, και να τους άλμα μέσα από στεφάνες να εγκαταλείψουν τη λίστα, θα χάσετε αυτό πελατών για τα καλά.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.