Πιστωτικές Έκθεση Μύθοι που δεν είναι Αληθινή

Home » Credit and Debt » Πιστωτικές Έκθεση Μύθοι που δεν είναι Αληθινή

Πιστωτικές Έκθεση Μύθοι που δεν είναι Αληθινή

Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας επηρεάζει έκθεση τα πάντα, από τον τόπο κατοικίας σας σε ό, τι οδηγείτε, ακόμα και όπου εργάζεστε. Δυστυχώς, πάρα πολλοί άνθρωποι παρανοούν τις πιστωτικές εκθέσεις τους και τις πληροφορίες που περιέχει. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινούς μύθους σχετικά με τις πιστωτικές εκθέσεις και την αλήθεια πίσω από το καθένα.

1. Δεν χρειάζεται να ελέγξετε την πιστωτική έκθεσή σας, αν κάνεις αίτηση για την πίστωση.

Έλεγχος πιστωτική έκθεσή σας πριν από την εφαρμογή για ένα μεγάλο δάνειο μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να πάρει έγκριση. Επανεξέταση πιστωτική έκθεσή σας πριν κάνετε την αίτηση σας δίνει την ευκαιρία να καθαρίσει τα λάθη και άλλες αρνητικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας αρνηθεί.

Δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να είστε προετοιμασία για μια σημαντική εφαρμογή για να ελέγξετε την πιστωτική έκθεσή σας. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε την πιστωτική έκθεσή σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να αναζητήσετε τα σημάδια της κλοπής ταυτότητας ή απάτης. Προληπτικά αναθεώρηση πιστωτική έκθεσή σας θα σας επιτρέψει να πιάσει και να ασχοληθεί με την κλοπή ταυτότητας, πριν η κατάσταση χειροτερεύει.

Αν ψάχνετε για δουλειά ή αν είστε επάνω για μια προσφορά θα πρέπει να ελέγξετε την πιστωτική έκθεσή σας. Πολλοί εργοδότες δείτε τις πιστωτικές εκθέσεις (δεν τα πιστωτικά αποτελέσματα) και θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για το τι μπορούν να βρουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν κάνεις αίτηση για οικονομική θέση ή διευθυντικό στέλεχος υψηλού επιπέδου. Έχετε το δικαίωμα σε μια ελεύθερη πιστωτική έκθεση, αν είστε σήμερα άνεργοι και σχεδιάζουν να αναζητήσει μια θέση εργασίας μέσα στις επόμενες 60 ημέρες.

Και, κάθε φορά που είστε αρνήθηκε για μια πιστωτική κάρτα, δάνειο ή άλλη υπηρεσία, λόγω των πληροφοριών στην πιστωτική έκθεσή σας, θα πρέπει να ελέγξετε το αντίγραφο της πιστωτικής έκθεσής σας που χρησιμοποιείται στην εν λόγω απόφαση για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία είναι σωστά. Θα έχουν το δικαίωμα σε μια ελεύθερη πιστωτική έκθεση σε αυτή την περίπτωση. Αν τα λάθη πιστωτική έκθεσή οδηγήσει σε σας που αρνήθηκε, μπορείτε να αμφισβητήσετε αυτά τα σφάλματα με το Γραφείο Πίστης και να ζητήσει από τον πιστωτή να επανεξετάσει την αίτησή σας.

2. Έλεγχος πιστωτική έκθεσή σας θα βλάψει το πιστωτικό σας.

Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι οι έρευνες στην πιστωτική έκθεσή σας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την πιστωτική σας, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει τις δικές σας έρευνες σχετικά με την πιστωτική σας. Υπάρχουν δύο τύποι πιστωτικών έρευνες. Τα σκληρά έρευνες γίνονται όταν κάνετε αίτηση για πιστωτική ή ένα προϊόν πιστωτικής βάση ή την υπηρεσία. Αυτές οι έρευνες έχουν βλάψει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Τα μαλακά έρευνες γίνονται όταν ελέγχετε την πιστωτική σας ή επαγγελματικά επιταγή, πιστωτική σας να σας ελέγχει προηγουμένως για τα πιστωτικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Αυτά τα μαλακά έρευνες δεν βλάπτει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Να περάσει από ένα δανειστή για να έχουν την πιστωτική σας ελεγχθεί θα βλάψει το πιστωτικό σας. Για να αποφύγετε την πιστωτική σας επηρεάζεται, θα πρέπει να ελέγξετε την πιστωτική σας αναφέρετε τον εαυτό σας με τη μετάβαση άμεσα σε ένα από τα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία. Μπορεί να υπάρχει ένα τέλος, όταν η παραγγελία σας την πιστωτική έκθεσή σας από τα πιστωτικά γραφεία, εκτός εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ελεύθερη πιστωτική έκθεση σύμφωνα με το νόμο Fair Credit Reporting. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα δωρεάν πιστωτική έκθεση κάθε χρόνο μέσω AnnualCreditReport.com, η περιοχή για την οποία διατάσσεται η ελεύθερη πιστωτική έκθεση που χορηγείται από τον ομοσπονδιακό νόμο.

Είναι καλή είδηση ​​ότι η δική σας πιστωτικών ελέγχων, δεν θα βλάψει το πιστωτικό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε το πιστωτικό σας όσο συχνά θα πρέπει να χωρίς το φόβο ότι θα σας βλάψει.

3. Πληρωμή από μια καθυστέρηση λογαριασμό, θα καταργηθεί από την πιστωτική έκθεσή σας.

Πληρώνοντας από μια παραβατική ισορροπία είναι καλύτερο για την πιστωτική σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Δυστυχώς, αυτή η πληρωμή δεν θα διαγράψει το λογαριασμό ή τις λεπτομέρειες της ιστορίας πληρωμής από την πιστωτική έκθεσή σας. Όλα τα τελευταία αρνητικά πληρωμές θα παραμείνουν στην πιστωτική έκθεσή σας κατά τη διάρκεια της προθεσμίας παροχής πίστωσης, αλλά ο λογαριασμός σας θα ενημερωθεί για να δείξει ότι έχετε παγιδευτεί το παρελθόν λόγω ισορροπία. Εάν ο λογαριασμός σας είναι ακόμη ανοικτό και ενεργό, το μέλλον έγκαιρες πληρωμές σας θα πρέπει να αναφέρονται ως εντάξει.

Με ακρίβεια αναφερθεί αρνητικές πληροφορίες μπορούν να παραμείνουν στην πιστωτική έκθεσή σας για έως και επτά ετών. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, τα αρνητικά στοιχεία πρέπει να διαγραφούν από την πιστωτική έκθεσή σας αυτόματα.

4. Πληρωμή σε χρέος θα παρατείνει την προθεσμία παροχής πίστωσης.

Μερικοί άνθρωποι διστάζουν να εξοφλήσει ένα παλιό λογαριασμό, επειδή πιστεύουν ότι η πληρωμή θα γίνει επανεκκίνηση του ρολογιού αναφοράς πίστωσης, διατηρώντας το λογαριασμό στην πιστωτική έκθεσή τους για τα επόμενα επτά χρόνια. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει.

Το χρονικό όριο της πιστωτικής αναφοράς με βάση το χρόνο που έχει περάσει από την αρνητική ενέργεια. Κάνοντας πληρωμές για λογαριασμό δεν θα επανεκκινήσει αυτό το χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, αν ήταν 30 ημέρες καθυστέρηση σε μια πιστωτική κάρτα το Δεκέμβριο του 2010, που αλιεύονται και πάλι τον Ιανουάριο του 2011 και πληρώνονται στην ώρα τους από τότε, οι καθυστερήσεις πληρωμών θα πέσουν πιστωτική έκθεσή σας τον Δεκέμβριο του 2017. Το υπόλοιπο της ιστορίας του λογαριασμού από εκείνο το σημείο προς τα εμπρός θα παραμείνει στην πιστωτική έκθεσή σας.

5. Το κλείσιμο ενός λογαριασμού, θα καταργηθεί από την πιστωτική έκθεσή σας.

Μια άλλη κοινή παρερμηνεία είναι ότι απλά το κλείσιμο ενός λογαριασμού θα το διαγράψει από την πιστωτική έκθεσή σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι η περίπτωση. Όταν κλείνετε ένα λογαριασμό, το μόνο πράγμα που συμβαίνει, όπως αναφέρεται στην πιστωτική έκθεσή σας είναι ότι η κατάσταση του λογαριασμού έχει αναφερθεί ως κλειστό. Ο λογαριασμός θα παραμείνει στην πιστωτική έκθεσή σας για το υπόλοιπο της προθεσμίας παροχής πίστωσης, εφόσον έκλεισε σε κακή κατάσταση, για παράδειγμα, εάν ο λογαριασμός χρεώθηκε μακριά. Ή, εάν ο λογαριασμός ήταν σε καλή κατάσταση όταν έκλεισε, θα παραμείνει στην πιστωτική έκθεσή σας με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές πιστωτικά γραφεία για την αναφορά θετική, έκλεισε τους λογαριασμούς.

6. Ο γάμος θα συγχωνεύσει την πιστωτική έκθεσή σας με το σύζυγό σας.

Όταν παντρευτούν, θα συνεχίσει να διατηρεί μια ξεχωριστή πιστωτική έκθεσή από το σύζυγό σας, ακόμα και αν αλλάξετε το επώνυμό σας. Μερικά κοινών λογαριασμών, εξουσιοδοτημένο λογαριασμούς χρηστών, και συνυπογράφεται λογαριασμούς μπορεί να εμφανιστεί και στις δύο συζύγους πιστωτικές εκθέσεις, αλλά ατομικούς λογαριασμούς θα συνεχίσουν να αναφέρονται στην πιστωτική έκθεσή κάθε αντίστοιχη ατόμου.

7. Μόνο πιστωτικές κάρτες και δάνεια εμφανίζονται στην πιστωτική έκθεσή σας.

Όταν διαβάσετε την πιστωτική έκθεσή σας, μπορεί να εκπλαγείτε σε όλα τα είδη των λογαριασμών που εμφανίζονται. Οι ιατρικούς λογαριασμούς, τις συλλογές του χρέους, και δημόσια αρχεία, όπως πτώχευση ή προνόμιο φορολογικής αρχής που αναφέρονται στην πιστωτική έκθεσή σας εκτός από πιστωτικές κάρτες και δάνεια.

Επειδή δεν είναι πιστωτικά λογαριασμοί, οι λογαριασμοί, όπως οι πληρωμές κινητό τηλέφωνο ή πληρωμές χρησιμότητας δεν αναφέρονται τακτικά στην πιστωτικά γραφεία. Αν οι λογαριασμοί αυτοί γίνονται σοβαρά παραβατική, μπορούν να προστεθούν στην πιστωτική έκθεσή σας ως λογαριασμό συλλογή.

8. ιστορία απασχόληση και το εισόδημα περιλαμβάνεται στην πιστωτική έκθεσή σας.

Σε μια μελέτη του 2015 TransUnion , το 55 τοις εκατό των ανθρώπων που είχαν ελεγχθεί πρόσφατα πιστωτική έκθεσή τους πιστεύεται ότι ένα πλήρες ιστορικό της απασχόλησης εμφανίστηκε στις εκθέσεις τους. Και το 41 τοις εκατό πίστευαν ότι το εισόδημα που αναφέρονται στις πιστωτικές εκθέσεις τους. Τρέχουσα εργοδότης σας μπορεί να αναφέρονται στην πιστωτική έκθεσή σας, αλλά αυτό είναι όλο. Πιστωτική έκθεσή σας δεν θα κρατήσει μια λίστα με τους προηγούμενους εργοδότες σας και δεν απαριθμεί το εισόδημά σας. Πίστωση και δάνειο εφαρμογές, ωστόσο, θα ζητήσει για την απασχόληση και την πληροφόρηση του εισοδήματος έγκριση της αίτησής σας.

9. Ενοικίαση ιστορία που αναφέρονται στην πιστωτική έκθεσή σας.

Στη μελέτη TransUnion, το 49 τοις εκατό των ατόμων με άριστη πίστωση πίστευαν ότι οι πληρωμές ενοικίου περιλαμβάνονται στις εκθέσεις πίστωσης. Ενοικίαση λογαριασμούς γενικά δεν εμφανίζονται στην πιστωτική έκθεσή σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. πληρωμές ενοικίου γίνεται σε διαμερίσματα που αναφέρουν Experian RentBureau θα συμπεριληφθούν στην Experian πιστωτική έκθεσή σας. Πιστωτικά γραφεία γενικά δεν μοιράζονται τις πληροφορίες, έτσι ώστε οι πληρωμές ενοικίου δεν θα εμφανιστεί σε άλλες πιστωτικές εκθέσεις σας.

10. Λογαριασμοί που έχετε συνυπέγραψε μόνο δεν εμφανίζονται στην πιστωτική έκθεσή σας.

Όταν cosign μια πιστωτική κάρτα ή δάνειο, εμφανίζεται στην πιστωτική έκθεσή σας ακριβώς όπως και τα άλλα στοιχεία ακριβώς όπως όλα τα άλλα λογαριασμούς σας. χρήσης και πληρωμής δραστηριότητα του λογαριασμού θα εμφανιστεί στην πιστωτική έκθεσή σας και να επηρεάσει την πιστωτική σας, ακόμα κι αν δεν είστε αυτός που χρησιμοποιεί ή τα οφέλη από το λογαριασμό. Εκτός αν το όνομά σας είχε συνυπέγραψε χωρίς την άδειά σας, δεν θα είστε σε θέση να αφαιρέσετε το συνυπέγραψε λογαριασμό από την πιστωτική έκθεσή σας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.