Πιστωτική Κάρτα Basic: Κερδίστε περισσότερα σημεία και Miles με αυτές τις 6 Στρατηγικές

Home » Credit and Debt » Πιστωτική Κάρτα Basic: Κερδίστε περισσότερα σημεία και Miles με αυτές τις 6 Στρατηγικές

Πιστωτική Κάρτα Basic: Κερδίστε περισσότερα σημεία και Miles με αυτές τις 6 Στρατηγικές

Παραδέξου το: Το αγαπημένο σας πράγμα για νέα πιστωτική σας κάρτα είναι το φοβερό ανταμοιβές πρόκειται να κερδίζετε. Και θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να μεγιστοποιήσετε αυτές τις ανταμοιβές. Οι Nerds είναι εδώ για να βοηθήσει με έξι συμβουλές για να κερδίζουν περισσότερα μίλια, σημεία ή επιστροφή μετρητών για νέα πιστωτική σας κάρτα.

1. Χτυπήστε την απαιτούμενη δαπάνη για να πάρετε το μπόνους εγγραφής σας

Ένα μπόνους εγγραφής είναι μια πρόσθετη εισροή σημεία, μίλια ή μετρητά θα λάβετε μετά από να περάσει ένα ορισμένο ποσό των χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν είναι κάθε πιστωτική κάρτα έχει ένα μπόνους εγγραφής, αλλά πολλές από τις ανταγωνιστικές ανταμοιβές κάρτες κάνουμε. Φυσικά, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το δυναμικό μπόνους εγγραφής είναι αν δεν περάσουν το απαιτούμενο ποσό για να το παραλάβει.

Είναι μια καλή ιδέα να υποβάλουν αίτηση για μια πιστωτική κάρτα με ένα μπόνους εγγραφής με ένα απαιτούμενο περάσουν μπορείτε να χτυπήσει χωρίς να υπεισέρχεται σε χρέος. Με άλλα λόγια, αν χρειαστεί να δαπανήσει $ 3.000 τρεις μήνες, αλλά έχετε μόνο τα μέσα για να φορτίσετε και να εξοφλήσει τα $ 500 το μήνα, το μπόνους εγγραφής θα είναι τουλάχιστον αναιρούνται εν μέρει από χρηματοοικονομικά έξοδα. Αποφύγετε μεταφέρουν το χρέος πιστωτικών καρτών, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο και να πάρετε μια πιστωτική κάρτα με απαιτούμενη δαπάνη που ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας.

2. Προσθέστε ένα εξουσιοδοτημένο χρήστη αν η κάρτα σας προσφέρει ένα επιπλέον μπόνους

Μερικές πιστωτικές κάρτες προσφέρουν ένα επιπλέον μπόνους εγγραφής για την προσθήκη ενός εξουσιοδοτημένου χρήστη μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και με αυτόν ή αυτήν να κάνει μια αγορά. Εάν η νέα κάρτα σας προσφέρει αυτό, και έχετε κάποιον είστε άνετα την προσθήκη ως εξουσιοδοτημένος χρήστης, όπως ένα σύντροφο ή ένα κολλέγιο-ηλικίας του παιδιού-αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε κάποια επιπλέον σημεία.

Αλλά πριν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κατανοήσουν τι ένας εξουσιοδοτημένος χρήστης. Αυτό το άτομο θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την πίστωση του λογαριασμού, αλλά δεν είναι υποχρεωμένη νομικά να κάνει τις πληρωμές και να μην μπορεί να κάνει αλλαγές. Ένας εξουσιοδοτημένος χρήστης μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον εκδότη σας αν αυτή η απομάκρυνση θα επηρεάσει το μπόνους σας.

3. Χρησιμοποιήστε το εμπορικό μπόνους όταν τα ηλεκτρονικά ψώνια

Ένα εμπορικό μπόνους είναι μια πύλη αγορών που σας επιτρέπει να πάρετε τις εκπτώσεις ή ανταμοιβών για online αγορές σας, όπως και οι ανταμοιβές Chase Ultimate ή Citi Μπόνους Κέντρο μετρητά. Για να το χρησιμοποιήσετε, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα εμπορικό κέντρο μπόνους εκδότη σας και κάντε κλικ στο λιανοπωλητή της επιλογής σας πριν κάνετε μια αγορά. Στη συνέχεια πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα για να καρπωθούν τα επιπλέον οφέλη.

4. Εξαίρεση σε μπόνους επιβραβεύει κατηγορίες, κατά περίπτωση

Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει μπόνους ανταμοιβές κατηγορίες, όπως Ανακαλύψτε it® Μεταφοράς Υπολοίπου και Chase Freedom® του 5% μπόνους-θα πρέπει να επιλέξουν σε τριμηνιαία να επωφεληθούν από αυτές. Διαφορετικά, θα λάβετε μόνο κατ ‘αποκοπή ανταμοιβές, οι οποίες είναι συνήθως 1%.

5. Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα για όλα όσα δεν χρεώνει τέλη

Πολλά από τα έξοδά σας μπορεί να τεθεί σε μια πιστωτική κάρτα και να εξοφληθεί πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για να κερδίσουν ανταμοιβές. Βάλτε τα πράγματα όπως το φυσικό αέριο, είδη παντοπωλείου, τα έξοδα ταξιδίου, δαπάνες για την ψυχαγωγία, τις συνδρομές και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στην πιστωτική σας κάρτα. Απλά φροντίστε να το εξοφλήσει κάθε μήνα.

Τα λοιπά έξοδα, όπως το ενοίκιο ή τριμηνιαίες πληρωμές φόρων, μπορεί να προκαλέσει ένα τέλος, αν τα χρεώσει στην πιστωτική σας κάρτα. Πληρώστε αυτά με επιταγή ή τραπεζική να αποφύγετε την επιβολή τελών, τα οποία μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από ό, τι τυχόν οφέλη που θα κερδίσετε.

6. ζευγάρι up κάρτες

Μερικές πιστωτικές κάρτες λειτουργούν καλά μαζί για τη μεγιστοποίηση ανταμοιβές σας. Για παράδειγμα, αν έχετε τις κάρτες Chase Freedom® και Chase Sapphire Preferred® κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό των κατηγοριών μπόνους 5% και η Chase Ultimate Rewards ιστοσελίδα για την εξαργύρωση ανταμοιβές για να μεγιστοποιήσει τα σημεία σας. Χρησιμοποιήστε Chase Freedom® σας για τις αγορές με 5% ανταμοιβές και να μεταφέρει αυτά τα σημεία για να Chase Sapphire Preferred® κάρτα σας για να εξαργυρώσετε σε ποσοστό 1,25 σεντ ανά σημείο για ταξίδια στην ιστοσελίδα Chase Ultimate Rewards. Ή αν είστε ειδίκευση σε ταξίδια hacking, μπορείτε να μεταφέρετε αυτά τα σημεία των συχνών προγραμμάτων ιπτάμενων για να πάρετε τις καλύτερες διαπραγματεύσεις.

Το πακέτο: Αν θέλετε να κερδίσετε μεγάλα βραβεία, θα πρέπει να πληρούν τις απαιτούμενες δαπάνες για να πάρετε το μπόνους εγγραφής της πιστωτικής σας κάρτας και πρόσθεσε ένα εξουσιοδοτημένο χρήστη, εάν υπάρχει ένα επιπλέον μπόνους για να γίνει αυτό. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το εμπορικό μπόνους του εκδότη όταν τα ηλεκτρονικά ψώνια, να επιλέξουν σε κατηγορίες μπόνους, και να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα όποτε μπορείτε, χωρίς χρέωση. Τέλος, οι προχωρημένοι χρήστες πιστωτικών καρτών μπορεί να θέλουν να πάρουν τη συμπλήρωση καρτών για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη κέρδη και εξαγοράς.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.