Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε πρώτη επένδυση σας

Home » Investing » Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε πρώτη επένδυση σας

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε πρώτη επένδυση σας

Η διαδικασία της επένδυσης μπορεί να είναι συντριπτική. Καθ ‘όλη την περιοχή, θα βρείτε εκατοντάδες άρθρα για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα πάντα, από ό, τι τα αποθέματα είναι για το πώς μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο σας μέσω τεχνικών όπως μέσης τιμής κόστους του δολαρίου. Πριν φτάσουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με την επένδυση, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε κάποιες γενικές έννοιες που θα σας βοηθήσουν στην πορεία.

# 1. Τα χρήματά σας μπορεί να κάνει περισσότερα για σας από Εργατικού σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν από την έναρξη ενός επενδυτικού σχεδίου είναι το εξής: Τα χρήματά σας μπορεί να κάνει περισσότερα για εσάς από ό, τι εργασίας σας.

Δεν θα ξέρετε ότι ακούγοντας το μέσο όρο μικρότερη ή μεσαία τάξη της οικογένειας, οι οποίοι εκθειάζουν συνεχώς τις αρετές του να πάρει μια καλή δουλειά.

Μερικές φορές η διαδικασία της επένδυσης θα είναι δύσκολο. Θα μπείτε στον πειρασμό να βγάλει όταν πέφτει η αγορά, για να αλλάξετε τις επενδύσεις, όταν τα πράγματα δεν κινούνται αρκετά γρήγορα, ή να επενδύσουν σε κάτι που δεν καταλαβαίνετε: ΜΗΝ !

# 2. Μπορείτε να προσαρμόσετε την επένδυσή σας σχέδιο για την προσωπικότητά σας

Δεν υπάρχει «σωστή» απάντηση, όταν πρόκειται για επένδυση. Μόλις καταλάβετε τα βασικά, μπορείτε να βάλετε μαζί ένα χαρτοφυλάκιο που αντιπροσωπεύει το ποιος είστε ως πρόσωπο.

Υπάρχει μια διάσημη ιστορία ενός άνδρα που εργαζόταν για μια εταιρεία υδάτων και έγινε γοητευμένος με τα αποθέματα νερού. Πέρασε όλη την εμπορική ζωή τίποτα δεν του, αλλά μετοχές των εταιρειών υδάτων, συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό περιουσία σε σημείο που ήξερε ακριβώς, στη δραχμή, το κέρδος ένα από τα «επιχειρήσεις» του έκανε όταν κάποιος ξεπλένεται τουαλέτα.

Άλλοι, που είναι παθιασμένοι με ακίνητη περιουσία, δεν μπορεί να κατέχει ένα απόθεμα στη ζωή τους. Αντ ‘αυτού, μπορούν να αγοράζουν ενοικίαση ακινήτων, αυξανόμενη συλλογή τους από τα σπίτια την πάροδο του χρόνου (είναι ακόμα δυνατό να αγοράσουν ακίνητη περιουσία μέσα από κάτι που είναι γνωστό ως αυτο-κατευθυνόμενη IRA, αλλά αυτό είναι πέρα ​​από το πεδίο αυτού του άρθρου).

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείτε να ακούσετε κάθε επένδυση σχολιαστής στην τηλεόραση. Δεν βλέπετε οδοντίατροι τρέχει για να γίνει τραγουδίστρια κάθε φορά που ακούμε για μια ποπ σταρ που κερδίζει τα δικαιώματα τόσο γιατί θα σκεφτούμε επωφελείστε από τις επενδύσεις σας, αυτά που έχετε ξοδέψει χρόνο επιλέγουν και να κατανοούν, για κάποιο εξωτικό νέο πράγμα έχετε ακούσει για στο CNBC; Εάν γνωρίζετε εταιρείες ομορφιά, ή εστιατόρια, ή ακίνητη περιουσία, δεν έχει κανένα νόημα για να τους το εμπόριο για συμβόλαια του πετρελαίου μόνο και μόνο επειδή ένας δισεκατομμυριούχος λέει ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να είναι.

# 3. Έλεγχος δαπάνες σας

Ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξουν να επενδύσουν σε μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, εμπορεύματα, ακίνητα – δεν έχει σημασία – θα πρέπει να επικεντρωθεί στον έλεγχο του κόστους σας. Αυτό που φαίνεται ασήμαντο μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ του να έχει αρκετά, και απόξεση, κατά τη συνταξιοδότησή τους. Αγοράζοντας ένα ταμείο δείκτη από μια εταιρεία διαχείρισης πλούτου μπορεί να έρθει με αυτό που είναι γνωστό ως «φορτίο πωλήσεων» 5%.

Αυτό σημαίνει ότι την πρώτη φορά που επενδύουν, $ 5 για κάθε 100 $ βάζετε στην εργασία πρόκειται να πάρει λαμβάνεται ως αμοιβή από την τράπεζά σας ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Για μια επένδυση $ 10.000, που σημαίνει ότι πάνω από 40 χρόνια, θα πάμε να καταλήξετε με $ 22.600 + λιγότερα χρήματα υποθέτοντας απόδοση 10% από ό, τι θα έπρεπε!

Πολλά από αυτά έχουν λυθεί από την εποχή του Διαδικτύου. Μια γενιά πριν, μπορείτε να πληρώσετε $ 200 σε επιτροπές με το εμπόριο μετοχών $ 10.000. Σήμερα, δεν χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα από 10 $. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα περισσότερο πλούτο στα χέρια των νέων επενδυτών. Αντ ‘αυτού, οδήγησε σε ανθρώπους υπερ-εμπορία, αγορά και πώληση σε ένα τόσο συχνό ρυθμό που ξεχνούν τα αποθέματα αποτελούν ιδιοκτησία μιας επιχείρησης, όχι μόνο κομμάτια χαρτιού.

# 4. Μην επενδύσετε χρήματα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε

Μην επενδύσει ποτέ χρήματα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε FDIC ασφαλισμένοι τραπεζικούς λογαριασμούς. Η επένδυση θα πρέπει να γίνει μόνο με το «κεφάλαιο» σας – ότι είναι τα χρήματα που έχετε θέσει κατά μέρος για να αυξηθεί ο πλούτος σας μακροπρόθεσμα. Ποτέ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα χρήματα που χρειάζεστε για να αγοράσουν μετοχές, ακίνητα, ή οτιδήποτε άλλο. Οι κίνδυνοι που απλά δεν αξίζει το ρίσκο.

Λίγα άλλες σκέψεις

Σε πολλές περιπτώσεις, τα παλιά κλισέ υπάρχουν, επειδή έχουν τη σοφία. Ξέρετε αυτά. Μη βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Οι ταύροι κάνουν τα χρήματα, οι αρκούδες να κερδίσει χρήματα, αλλά οι χοίροι να σφάζονται. Οι μετοχές ανεβαίνουν έναν τοίχο της ανησυχίας. Αυτά τα λόγια έχουν εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα και εξακολουθούν να κατέχουν την αλήθεια.

Αν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι στη λίστα, θα ήταν αυτό: Ποτέ μην κάνετε κάτι που σας κάνει να άβολα. Αν δεν έχει νόημα, αν μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση στο έντερό σας, ή αν απλά δεν καταλαβαίνουν τι κάποιος σας ζητά να κάνετε, απλά να περάσει από την επένδυση. Πρώτος στόχος σας είναι να αποφύγει μεγάλες απώλειες. Αν προστασία του κεφαλαίου σας, μπορείτε πάντα να βρείτε τρόπους για να βγάλουν λεφτά.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.