Πριν να εξετάσει μια αντίστροφη υποθήκη

Home » Real Estate » Πριν να εξετάσει μια αντίστροφη υποθήκη

Πράγματα που πρέπει να αρέσει και το μίσος για αντίστροφες υποθήκες

Πριν να εξετάσει μια αντίστροφη υποθήκη

Κανείς δεν διστάζει να πάρουν ένα ενυπόθηκο δάνειο για να αγοράσει το σπίτι τους. Έτσι ποια είναι η διαμάχη γύρω αντίστροφη υποθήκες όλα αυτά;

Ειλικρινά, δεν ξέρω. Στο δεξιό κατάσταση, τα οφέλη από μια αντίστροφη υποθήκη μπορεί σίγουρα να αντισταθμίζουν τα μειονεκτήματα.

Μια αντίστροφη υποθήκη είναι απλά ένα εργαλείο που μπορεί να σας επιτρέψει να μείνετε στο σπίτι σας, μπορείτε να νοικιάσετε δωρεάν, ενώ χρησιμοποιώντας κάποια από τα χρήματά σας που αγόρασαν αυτό το σπίτι στην πρώτη θέση.

Τούτου λεχθέντος, όπως κάθε σημαντική οικονομική απόφαση, θέλετε να κάνετε την εργασία σας πριν να προσδιορίσετε αν είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς.

Παρακάτω θα βρείτε δύο πράγματα που πρέπει να αρέσει, ένα πράγμα να μισούν, και τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την αντίστροφη υποθήκες.

Αρέσει:

1. Ευελιξία

Μια αντίστροφη υποθήκη σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε εγχώριας δικαιοσύνης για «έξτρα», όπως μια ετήσια διακοπές, νέο αυτοκίνητο ή το σπίτι βελτιώσεις. Η ευελιξία αυτή προέρχεται από την ικανότητα να πάρουν καθαρή θέση ως εφάπαξ ποσό, σταθερές μηνιαίες πληρωμές, μια γραμμή πίστωσης, ή οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών.

Εκμεταλλευόμενοι  online αριθμομηχανές θα σας δώσει μια εκτίμηση για το πόσο μπορείτε να πάρετε όταν συμβολή σας ταχυδρομικό κώδικα, την ηλικία, την αξία του σπιτιού και τα υπάρχοντα υπόλοιπα στεγαστικής πίστης (αν έχετε).

2. Μη χρηματοδότησης προσφυγή

Αυτό απλά σημαίνει ότι το συνολικό ποσό που οφείλει δεν μπορεί να υπερβαίνει την τρέχουσα αξία του σπιτιού. Όταν το σπίτι πωλείται, μετά την εξόφληση του αντίστροφη υποθήκη, παραμένοντας εισπράξεις πηγαίνουν σε εσάς και την περιουσία σας.

Μισώ:

1. τακτικές πωλήσεων Sleazy

Αν κάποιος προσπαθεί να σας πείσει να παίρνετε τα χρήματα από το σπίτι σας για να αγοράσετε ένα χρηματοοικονομικό προϊόν που θα τους καταβάλει μια επιτροπή (όπως ένα προσόδου), τρέχουν για τους λόφους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σύσταση τέτοιων στρατηγικών δεν είναι οικονομικού σχεδιασμού. Είναι πωλητές? ένα πόνι τέχνασμα, του οποίου το τέχνασμα τους ωφελεί, όχι εσείς.

Υπάρχουν φορές που μπορεί να έχει νόημα να χρησιμοποιήσει εγχώριας δικαιοσύνης για να ακολουθήσει άλλες επενδύσεις, αλλά οι στρατηγικές αυτές περιέχουν πρόσθετο κίνδυνο, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από έμπειρους επενδυτές οι οποίοι κατανοούν πλήρως και μπορούν να αντέξουν τις συνέπειες.

Πρόσεχε:

1. Η μετακίνηση μετά τη λήψη μια αντίστροφη υποθήκη

Όπως κάθε υποθήκη, υπάρχουν αμοιβές προέλευση και τα έξοδα στα οποία υποβλήθηκε κατά τη λήψη μια αντίστροφη υποθήκη. Με μια αντίστροφη υποθήκη, αντί να πληρώνουν για αυτά τα πράγματα από την τσέπη, τα τέλη είναι απλώς προστίθενται στο υπόλοιπο του δανείου. Θέλετε να αποσβέσει τα έξοδα αυτά κατά το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Αν σχεδιάζετε να κινείται μέσα στα επόμενα 2-4 χρόνια, αναζητούν λιγότερο ακριβά τρόπους για να δανειστώ τα χρήματα πριν από τη χρήση μια αντίστροφη υποθήκη.

2. Κρατώντας το σπίτι της οικογένειας

Μετά το θάνατό σας (ή το δεύτερο πρόσωπο για να πεθάνει εάν είστε παντρεμένοι) η αντίστροφη υποθήκη θα πρέπει να επιστραφούν. Αν δεν υπάρχει αρκετό χρήμα στην περιουσία σας, τότε κληρονόμους σας μπορεί να χρειαστεί να πωλήσει το ακίνητο για να αποπληρώσει το δάνειο.

Εάν η πρόθεσή σας είναι να κρατήσει το ακίνητο στην οικογένεια, θα θελήσετε να σιγουρευτείτε ότι οι κληρονόμοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσει το δάνειο, ή να αναχρηματοδοτήσει το ακίνητο που βασίζεται στην πιστωτική αίτησή τους. Κοιτάξτε έξω για τον εαυτό σας πρώτα όμως. Κρατώντας το σπίτι της οικογένειας μπορεί να είναι ωραίο, αλλά αν μια αντίστροφη υποθήκη θα μπορούσε να σας δώσει το επιπλέον εισόδημα θα πρέπει να είναι άνετα, τότε ίσως αυτό είναι που πρέπει να κάνετε.

3. Κατάσταση της αγοράς ακινήτων

Το ποσό των χρημάτων που θα λάβετε εξαρτάται από την ηλικία σας και την εκτίμηση της αξίας του σπιτιού σας. Κάνοντας μια αντίστροφη υποθήκη, όταν η αγορά ακινήτων βρίσκεται σε ύφεση σημαίνει ότι θα πληρούν τις προϋποθέσεις για λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά, αν ρίξετε μια αντίστροφη υποθήκη, όταν η αγορά είναι ιδιαίτερα αυξημένη, τότε αργότερα αποφασίσει να πωλήσει το σπίτι σας σε μια αγορά προς τα κάτω, μπορεί να έχετε λίγο αριστερά της καθαρής θέσης.

4. ευθύνες Ιδιοκτησία

Μπορείτε πάντα να διατηρήσει τον τίτλο (ιδιοκτησία) του σπιτιού. Έτσι, είστε υπεύθυνοι για τους φόρους και τις ασφαλιστικές και πρέπει να κρατήσει το σπίτι διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε υποθήκη. Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σας, θα είστε σε μπελάδες.

5. Επιλεξιμότητα για Medicaid

Τυχόν έσοδα που λαμβάνετε από μια αντίστροφη υποθήκη είναι αφορολόγητα – η οποία είναι μεγάλη. Ωστόσο, τα κεφάλαια που λαμβάνονται θα μετρήσει ως στοιχείο του ενεργητικού ή του εισοδήματος και μπορεί να επηρεάσει το δικαίωμά σας για Medicaid.

Τα έσοδα δεν θα επηρεάσει την κοινωνική ασφάλιση ή Medicare οφέλη.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.