Προσθήκη θετική πιστωτική ιστορία με πιστωτική έκθεσή σας

Home » Credit and Debt » Προσθήκη θετική πιστωτική ιστορία με πιστωτική έκθεσή σας

Προσθήκη θετική πιστωτική ιστορία με πιστωτική έκθεσή σας

Μια θετική πιστωτική ιστορία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Πρέπει να έχετε την καλή πίστωση για να πάρετε μια υποθήκη, να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα, να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, να πάρει ένα καλό ποσοστό ασφάλισης, και μερικές φορές ακόμη και να βρουν μια θέση εργασίας. Περισσότερες επιχειρήσεις θα κάνουν πιθανώς το επιχείρημα ότι πρέπει να ελέγξετε το πιστωτικό ιστορικό σας πριν να δουλεύουμε μαζί σας.

Αν έχετε την κακή πίστωση ή καμία πίστωση, ο στόχος σας είναι αναμφίβολα να οικοδομήσουμε μια θετική πιστωτική ιστορία.

Δεν είναι μαγεία. Δεν μπορείτε να προσθέσετε άμεσα τα πράγματα στην πιστωτική έκθεσή σας. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να εξαρτάται από τους πιστωτές και τους δανειστές σας για να στείλετε ενημερώσεις για τα πιστωτικά γραφεία με βάση το ιστορικό του λογαριασμού σας.

Υπάρχουν τρία σημαντικά πιστωτικά γραφεία: Equifax, Experian, και TransUnion. Οι πιστωτές σας να συνεργαστείτε μαζί μπορεί να αναφέρει μόνο το πιστωτικό ιστορικό σας σε ένα από τα γραφεία με βάση την υπάρχουσα σχέση τους με το εν λόγω γραφείο. Γραφεία δεν μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους, υπό κανονικές συνθήκες, έτσι υπάρχει μια πιθανότητα κάποια από τους λογαριασμούς σας μπορεί να εμφανίζεται μόνο στη μία πιστωτική έκθεση.

Πώς μια πιστωτική ιστορία Θετική είναι χτισμένο

Κάθε μήνα ή έτσι τους εκδότες πιστωτικών καρτών σας και τους δανειστές να στείλετε μια ενημέρωση της κατάστασης του λογαριασμού σας. Λένε το πιστωτικό γραφεία τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας, το ιστορικό πληρωμών, καθώς και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τους λογαριασμούς σας. Θα είναι αυτή η πληροφορία που βοηθά στην οικοδόμηση μια θετική πιστωτική ιστορία, υποθέτοντας ότι τα στοιχεία του λογαριασμού σας είναι θετικές.

Αυτό σημαίνει έγκαιρες πληρωμές και υγιή υπόλοιπα πιστωτικών καρτών.

Χρειάζεται χρόνος για να προσθέσετε θετικές πληροφορίες για την πιστωτική έκθεσή σας, οπότε μην περιμένετε να συμβεί εν μία νυκτί, ή ακόμα και μέσα σε λίγες εβδομάδες. Μπορείτε να βοηθήσετε τη διαδικασία με την υπομονή και την οικονομική ευθύνη.

Τι και αν δεν έχετε λογαριασμούς;

Χρειάζεται ανοικτό, ενεργό, θετική λογαριασμούς για να οικοδομήσουμε μια θετική πιστωτική ιστορία.

Αν δεν έχετε ήδη ανοικτούς λογαριασμούς, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για τα είδη των πιστωτικών καρτών ή δανείων για τα άτομα με καμία πίστωση ή την κακή πίστωση, όπως μια εξασφαλισμένη πιστωτική κάρτα ή λιανικής πιστωτική κάρτα κατάστημα. Και, αν δεν μπορείτε να πάρετε εγκριθεί για τη δική σας, ένας συγγενής ή φίλος μπορεί να είναι πρόθυμοι να συνυπογράψει για σας ή να κάνετε έναν εξουσιοδοτημένο χρήστη σε μία από τις πιστωτικές κάρτες τους.

Χρησιμοποιήστε τους λογαριασμούς σας ο σωστός τρόπος

Ενώ προσπαθείτε να χτίσετε μια θετική πιστωτική ιστορία, θέλετε να αποφύγετε τα πράγματα που θα βλάψει το πιστωτικό σας. Αυτό περιλαμβάνει καθυστερήσεις πληρωμών, υψηλή πιστωτικών ορίων, και πάρα πολλές εφαρμογές πιστωτικών καρτών.

Ξεκινήστε το μικρό. Περιμένετε να πάρετε μόνο μικρά πιστωτικά όρια και δάνεια, στην αρχή, δηλαδή λιγότερο από $ 1.000. Οι πιστωτές και οι δανειστές θα είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν περισσότερη πίστωση για να σας αφού έχετε δείξει ότι μπορείτε να είστε υπεύθυνοι με ένα μικρό κομμάτι. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ τα διαθέσιμα πιστωτικής σας και να πληρώσετε πίσω αυτό που δανείζονται στην ώρα τους κάθε μήνα.

Λογαριασμοί που είναι ανακριβής Αναφέρθηκαν

Εάν η πιστωτική έκθεσή σας περιέχει αρνητικές λογαριασμούς που θα πρέπει να είναι θετική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία διαφοράς πιστωτική έκθεση να έχουν τις πληροφορίες διορθωθεί. Για παράδειγμα, η πιστωτική έκθεσή σας μπορεί να δείξει ότι ήταν αργά για μια πληρωμή που είστε σίγουροι ότι πληρώνονται στην ώρα τους.

Για να διορθώσετε τα λάθη πιστωτικής έκθεσης, θα πρέπει να στείλει μια επιστολή διαφωνίας για τα πιστωτικά γραφεία επικαλούμενη το σφάλμα και παρέχει ένα αντίγραφο της απόδειξης που δείχνει τα στοιχεία είναι πράγματι εσφαλμένη.

Το προεδρείο θα ερευνήσει και να αναθεωρήσει την πιστωτική έκθεσή σας, αν η έρευνα υποστηρίζει την αίτησή σας. Αν όχι, μπορείτε να ακολουθήσετε με μια διαφορά απευθείας με την επιχείρηση που ανέφερε το σφάλμα.

Ορισμένα νομοσχέδια δεν βοηθούν την πίστωσή σας

Δεν είναι όλα τα νομοσχέδια που πληρώνετε κάθε μήνα να αναφερθεί ότι τα πιστωτικά γραφεία τακτικά. Για παράδειγμα, το κινητό τηλέφωνο, το καλώδιο, και τις πληρωμές αυτόματη ασφάλειά σας δεν βοηθήσει στην οικοδόμηση μια θετική πιστωτική ιστορία, ακόμα και όταν πληρώνουν στην ώρα τους. Ωστόσο, αν έχετε προεπιλογή για τις πληρωμές αυτές (με το να γίνει αρκετούς μήνες παραβατική), οι καθυστερήσεις πληρωμών θα μπορούσε να προστεθεί στην πιστωτική έκθεσή σας και να βλάψουν την πρόοδό σας προς την οικοδόμηση ένα καλό πιστωτικό αποτέλεσμα.

Προσέξτε για απάτες πιστωτικών επισκευής και τεχνάσματα για τη βελτίωση πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Οι εταιρείες πιστωτικών επισκευή δεν έχουν κανένα προνόμιο με την πιστωτική ιστορία σας που δεν έχετε, επίσης.

Η οικοδόμηση μιας θετικής πιστωτική ιστορία δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Ανοίξτε έναν λογαριασμό και να πληρώσει τον λογαριασμό για την ώρα κάθε μήνα και είστε οικοδόμηση μια θετική πιστωτική ιστορία. Δώστε του λίγο χρόνο και, με τον καιρό, θα είστε σε θέση να δώσει μεγαλύτερη όρια πιστωτικών καρτών και δανείων.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.