Προσόδων εναντίον Ασφάλειες Ζωής: Ποια είναι η σωστή για συνταξιοδότηση Εισοδήματος;

Home » Insurance » Προσόδων εναντίον Ασφάλειες Ζωής: Ποια είναι η σωστή για συνταξιοδότηση Εισοδήματος;

Προσόδων εναντίον Ασφάλειες Ζωής: Ποια είναι η σωστή για συνταξιοδότηση Εισοδήματος;
Ενώ τα επιδόματα και τις ασφάλειες ζωής και τα δύο έχουν ομοιότητες, δεν είναι το ίδιο. Για να μπορέσετε να καταλάβετε τις διαφορές και να καθορίσει ποια σχέδιο μπορεί να είναι σωστό για σας σχετικά με ένα σχέδιο συνταξιοδοτικό εισόδημα, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία της κάθε μίας.

Ασφάλειες Ζωής : Ζωή σχέδια ασφάλισης παρέχουν εισόδημα για τα εξαρτώμενα από σας, αν πεθάνει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τα περισσότερα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής μπορεί να χωριστεί σε είτε όρου ζωής ή ολόκληρη την ασφάλιση ζωής. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο διάρκειας ζωής καλύπτει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως 10, 20 ή περισσότερα χρόνια, ενώ το σύνολο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου. Κάποια ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής όρου προσφέρουν τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα σύνολο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, όταν η θητεία λήγει.

Πολλά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής προσφέρουν αξία σε μετρητά και τις επιλογές απόκτησης εισοδήματος, καθώς και άλλα οφέλη που ζουν σαν μια επιλογή κρίσιμη κάλυψη φροντίδα? Ωστόσο, αυτό δεν είναι η κύρια λειτουργία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής. Η κύρια λειτουργία του είναι να φροντίσει για τα εξαρτώμενα από σας μετά το θάνατό σας και να πληρώσετε για την / τελική έξοδα στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Προσόδου : Τα σχέδια προσόδου σχεδιαστεί για να παρέχουν συνταξιοδοτικό εισόδημα στον ιδιοκτήτη σχέδιο, αν ζει πέρα από την αναμενόμενη διάρκεια ζωής. Προσόδων παρέχει αναβαλλόμενη φορολογική εξοικονόμηση πόρων για το εισόδημα συνταξιοδότησης. Ενώ η πρόσοδος έχει ένα όφελος θανάτου στους δικαιούχους, δεν είναι αφορολόγητα. Οι Προσόδων αναφέρονται γενικά ως αναβαλλόμενο, άμεσα ή μακροζωία σχέδια προσόδου.

  • Αναβαλλόμενης : Η αναβαλλόμενης είναι ακριβώς όπως ακούγεται. Τα έσοδα αναβάλλεται μετά ασφάλιστρα που καταβάλλονται μέχρι μία μεταγενέστερη ημερομηνία, ίσως και αρκετά χρόνια. Οι αναβαλλόμενες προσόδων αναλύονται περαιτέρω σε σταθερό (παραδοσιακά , Σταθερή ευρετήριο (FIA) και το Μεταβλητό πρόσοδο. Οι κύριες διαφορές στους τύπους των αναβαλλόμενων σχέδια προσόδου είναι πώς κερδίσει το ενδιαφέρον και εάν το άτομο προσπαθεί να κάνει μια ασφαλή επένδυση ή ψάχνετε για την αγορά, όπως επιστρέφει με μεγαλύτερη δυνητική αξία της συσσώρευσης.
  • Άμεση πρόσοδος : Η άμεση πρόσοδος πληρώνει τα οφέλη που αρχίζει το αργότερο ένα χρόνο μετά έχετε πληρώσει το ασφάλιστρο στην ασφαλιστική εταιρεία. Οι περισσότεροι άμεση προσόδων που αγοράζονται με ένα εφάπαξ, την καταβολή εφάπαξ και έχουν σχεδιαστεί για να αρχίσουν να πληρώνουν από το αργότερο ένα χρόνο μετά έχει καταβληθεί το ασφάλιστρο. Αυτό το σχέδιο πρόσοδος είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που ψάχνουν για ένα εγγυημένο εισόδημα για τη ζωή.
  • Μακροζωία επίδομα : Ένα σχέδιο μακροζωία πρόσοδος είναι ένα είδος προσόδου σταθερού εισοδήματος που μπορεί να εκδοθεί σε οποιαδήποτε ηλικία με εισόδημα αναβληθεί μέχρι 45 ετών. Συνήθως, τα σχέδια αυτού του τύπου δεν σκοπεύετε έξω έως ότου ο κάτοχος είναι 80 ετών ή μεγαλύτερα. Σκεφτείτε το σαν ένα συμπληρωματικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που μπορεί να δώσει το έναυσμα σε μια φορά την τακτική συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σας μπορεί να μειώνεται σε πληρωμή του ή να σταματήσει εντελώς.

Ποιο σχέδιο είναι καλύτερο;

Το κλειδί για τον προσδιορισμό οποίο σχέδιο είναι σωστό για σας – προσόδου ή ασφάλεια ζωής – είναι να εξετάσουμε το σκοπό σας. Αν ο κύριος σκοπός σας είναι να βοηθήσει τα εξαρτώμενα από σας και άλλους δικαιούχους πληρώσει για την τελική τα έξοδά σας, τους λογαριασμούς και τα υπόλοιπα χρήματα για να ζήσουν, το καλύτερο στοίχημά σας είναι ασφάλεια ζωής καθώς αυτό περνά στο αφορολόγητο στους δικαιούχους σας.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα που σας προσφέρει ένα συνταξιοδοτικό εισόδημα, τότε θα πρέπει να εξετάζει τα επιδόματα. Η πρόσοδος προσφέρει αναβαλλόμενη φορολογική αποταμίευση και συνταξιοδοτικού εισοδήματος. Με απλά λόγια – ασφάλισης ζωής προστατεύει τους αγαπημένους σας, αν πεθάνει πρόωρα, ενώ η πρόσοδος προστατεύει το εισόδημά σας, αν ζουν περισσότερο από ό, τι αναμενόταν.

Και τα δύο προγράμματα παρέχουν οφέλη θάνατο, αλλά το καθένα είναι μια πολύ διαφορετική επιλογή με διαφορετικούς σκοπούς. Αν χρειάζεστε οδηγίες για να αποφασιστεί αν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής ή προσόδου είναι κατάλληλο για σας, συμβουλευτείτε έναν ασφάλιση ζωής ή σχεδιασμού προσόδου σύμβουλος για να συζητήσουν όλες τις επιλογές.

Πού μπορείτε να αγοράσετε μια Ασφάλειες Ζωής Σχέδιο / ισόβιο για συνταξιοδότηση Εισοδήματος;

Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρείες που προσφέρουν τόσο την ασφάλιση ζωής και τα σχέδια προσόδου. Μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία, είτε μόνοι σας ή μέσω του δικού σας ασφαλιστικός πράκτορας. Εάν κάνετε μόνοι σας την έρευνα, να εξετάσει μερικά από αυτά τα κορυφαία εταιρείες που προσφέρουν τα δύο σχέδια κατά τη σύγκριση των ποσοστών: AIG, Symetra, Sagicor, Americo, αμερικανική Fidelity, New York Life, τραπεζίτες Ζωής και Ατυχημάτων, και πολλά άλλα. Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω αξιολογήσεις οικονομική ευρωστία της εταιρείας και ρεκόρ εξυπηρέτησης πελατών με οργανισμούς αξιολόγησης της ασφάλισης, όπως την AM Best και JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.