Πόσα χρήματα θα πρέπει να ζήσει κατά τη διάρκεια Συνταξιοδότηση

Home » Retirement » Πόσα χρήματα θα πρέπει να ζήσει κατά τη διάρκεια Συνταξιοδότηση

Πόσα χρήματα θα πρέπει να ζήσει κατά τη διάρκεια Συνταξιοδότηση

Σύγχυση για το πόσο θα πρέπει να προγραμματίσετε για να ζήσουν κατά τη συνταξιοδότηση; Δεν είσαι ο μόνος. Εδώ είναι 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν Ιδανικό στόχους συνταξιοδοτικού εισοδήματος σας.

Το 4 τοις εκατό Απόσυρση του άρθρου

Ο κανόνας λέει ότι μπορείτε να αποσύρει με ασφάλεια 4 τοις εκατό του χαρτοφυλακίου συνταξιοδότησή σας κάθε χρόνο χωρίς να τελειώνουν τα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν έχετε $ 1 εκατομμύριο στο χαρτοφυλάκιο συνταξιοδότησή σας, μπορείτε να αποσύρει $ 40.000 ετησίως.

(Τον τελευταίο καιρό, κάποιοι πιο συντηρητική οικονομική ειδικοί έχουν αρχίσει δείχνουν οι άνθρωποι του 3 τοις εκατό Απόσυρση του άρθρου, επικαλούμενος την επιβράδυνση της οικονομίας ως παράγοντα).

Το 85 τοις εκατό του άρθρου

Πολλοί ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα έτσι θα έχετε το 85 τοις εκατό των εσόδων προσυνταξιοδότησης σας. Για παράδειγμα, αν έχετε κερδίσει $ 50.000 το χρόνο σε εργασία ημέρας σας, θα πρέπει να εξοικονομήσει αρκετά για να δημιουργήσουν ένα ετήσιο συνταξιοδοτικό εισόδημα των $ 42.500. (Άλλοι οικονομικοί εμπειρογνώμονες λένε 75 έως 80 τοις εκατό των εσόδων προσυνταξιοδότησης σας είναι αρκετό. Υποστηρίζουν οι άνθρωποι έχουν την τάση να ξοδεύουν λιγότερα χρήματα στην δεκαετία του ’80 και του ’90 τους.)

Η Πολλαπλασιάστε-από-25 Κανόνας

Μόλις υπολογιστεί το ιδανικό συνταξιοδοτικού εισοδήματος σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να καταλάβουμε το μέγεθος του ιδανικού χαρτοφυλακίου συνταξιοδότησή σας. Είναι εύκολο: Απλά πολλαπλασιάστε ετήσιο στόχο εισόδημα αποχώρησής σας από 25 για να μάθετε πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρούν τον κανόνα 4 τοις εκατό. Σε αυτό το παράδειγμα, $ 42.500 x 25 = 1.060.000 $ που θα πρέπει να αποθηκεύσετε για συνταξιοδότηση.

(Αν θέλετε να βασίσει τις προβλέψεις σας για την ασφαλέστερη κανόνα 3 τοις εκατό, πολλαπλασιάστε στόχος εισόδημα αποχώρησής σας από 33.)

Διαφωνία για τους κανόνες

Ορισμένοι οικονομικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι πρέπει να αποκτήσετε το ιδανικό εισόδημα αποχώρησής σας με βάση την τρέχουσα σας έξοδα , δεν το τρέχον εισόδημά σας. Αν κερδίσετε $ 50.000 το χρόνο, αλλά ξοδεύουν μόνο $ 30,000, στη συνέχεια, εκτελέστε τους υπολογισμούς σας με βάση τον αριθμό $ 30.000.

(Αν είστε στο χρέος και κερδίζουν λιγότερα από ό, τι ξοδεύετε, να πάρει τα έξοδά σας υπό έλεγχο πρώτα. Στη συνέχεια, το έργο για συνταξιοδότηση με βάση την πραγματική δαπάνη σας.)

Κοινωνική ασφάλιση

Μην ξεχνάτε, το χαρτοφυλάκιο συνταξιοδότησή σας είναι μόνο το ένα πόδι του με τρία πόδια σκαμνί συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις. Οι άλλοι δύο «πόδια» είναι οι συντάξεις και το εισόδημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Μπορεί να είναι ή να μην μπορούν να λάβουν σύνταξη. Περίπου 2 / 3rds των Αμερικανών δεν παίρνουν ένα. Αν είστε επιλέξιμοι για σύνταξη, το μέγεθος και οι όροι του θα εξαρτηθεί από τον εργοδότη σας. Εν τω μεταξύ, το εισόδημα Κοινωνικής Ασφάλισης είναι δύσκολο να προβλέψει, ειδικά αν είσαι νέος. Γι ‘αυτό – για τους σκοπούς του σχεδιασμού – εμείς προτιμούμε να επικεντρωθούμε στο κομμάτι του παζλ που μπορείτε να ελέγξετε.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.