Πόσο Ασφάλειες Ζωής χρειάζομαι;

Home » Insurance » Πόσο Ασφάλειες Ζωής χρειάζομαι;

Πόσο Ασφάλειες Ζωής χρειάζομαι;

Ξεκινήστε με τον υπολογισμό των μακροπρόθεσμων χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων σας, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αυτό που μένει είναι το χάσμα που την ασφάλιση ζωής θα πρέπει να συμπληρώσετε.

Δεν μπορείτε να εντοπίσετε την ιδανική ποσότητα της ασφάλισης ζωής, θα πρέπει να αγοράσουν τα κάτω στη δραχμή. Αλλά μπορείτε να κάνετε μια καλή εκτίμηση, αν σκεφτεί κανείς την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση και φανταστείτε τι τους αγαπημένους σας θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό ποσό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας με τον υπολογισμό των μακροπρόθεσμων χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων σας και στη συνέχεια αφαιρώντας τα περιουσιακά σας στοιχεία. Το υπόλοιπο είναι το χάσμα που την ασφάλιση ζωής θα πρέπει να συμπληρώσετε. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πρέπει να συμπεριλάβει στους υπολογισμούς σας, έτσι υπάρχουν πολλά κυκλοφορούν ευρέως κανόνες του αντίχειρα ως στόχο να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το σωστό ποσό κάλυψης. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Γενικός κανόνας Νο 1: Πολλαπλασιάστε το εισόδημά σας κατά 10.

«Δεν είναι ένα κακό κανόνα, αλλά με βάση την οικονομία μας σήμερα και τα επιτόκια, είναι μια ξεπερασμένη κανόνα», λέει ο Marvin Feldman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής βιομηχανίας Ζωής ομάδα θα συμβεί.

Ο κανόνας «10 φορές εισόδημα» δεν λαμβάνει μια λεπτομερή ματιά ανάγκες της οικογένειάς σας, ούτε λαμβάνει υπόψη τις αποταμιεύσεις σας ή υπάρχοντα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Και δεν παρέχει ένα ποσό κάλυψης για τη διαμονή-στο-σπίτι των γονέων.

Και οι δύο γονείς πρέπει να είναι ασφαλισμένο, λέει ο Feldman. Αυτό συμβαίνει γιατί η αξία που παρέχεται από τον γονέα που μένει στο σπίτι πρέπει να αντικατασταθεί αν αυτός ή αυτή πεθάνει. Στο ελάχιστο, τα υπόλοιπα γονέας θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για την παροχή των υπηρεσιών, όπως η φροντίδα των παιδιών, ότι η μητρική διαμονή-στο-σπίτι παρέχονται δωρεάν.

Γενικός κανόνας Νο 2: Αγορά 10 φορές το εισόδημά σας, καθώς και 100.000 $ ανά παιδί για τις δαπάνες κολλεγίων

έξοδα εκπαίδευσης είναι ένα σημαντικό συστατικό του υπολογισμού των ασφαλιστικών ζωή σας, αν έχετε παιδιά. Ο τύπος αυτός προσθέτει άλλο στρώμα του κανόνα «10 φορές εισόδημα», αλλά ακόμα δεν παίρνει μια βαθιά ματιά σε όλες τις ανάγκες της οικογένειάς σας, περιουσιακά στοιχεία ή οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη ζωής ήδη σε ισχύ.

Γενικός κανόνας Νο 3: Ο τύπος DIME

Ο τύπος αυτός σας ενθαρρύνει να ακολουθήσει μια πιο λεπτομερή ματιά στα οικονομικά σας από τις άλλες δύο. DIME ξεχωρίζει για το χρέος, τα έσοδα, στεγαστικών δανείων και την εκπαίδευση, τέσσερις τομείς που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον υπολογισμό των ασφαλειών ζωής τις ανάγκες σας.

Το χρέος και η τελική έξοδα : Προσθέστε τα χρέη σας, εκτός από υποθήκη σας, καθώς και μια εκτίμηση των εξόδων κηδείας σας.

Έσοδα : Αποφασίστε για πόσα χρόνια η οικογένειά σας θα χρειαστεί την υποστήριξη, και πολλαπλασιάστε το ετήσιο εισόδημά σας με αυτόν τον αριθμό. Ο πολλαπλασιαστής θα μπορούσε να είναι ο αριθμός των ετών πριν από το μικρότερο παιδί σας απόφοιτοι από το γυμνάσιο. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον υπολογιστή για να υπολογίσει τις ανάγκες αναπλήρωσης του εισοδήματος σας:

Υποθήκη: Υπολογίστε το ποσό που πρέπει να πληρώσει μακριά την υποθήκη σας.

Εκπαίδευση: Υπολογίστε το κόστος της αποστολής παιδιά σας στο κολέγιο.

Ο τύπος είναι πιο περιεκτική, αλλά δεν ευθύνονται για την ασφαλιστική κάλυψη ζωής και των αποταμιεύσεων που ήδη έχετε, και δεν λαμβάνει υπόψη τις απλήρωτες εισφορές ένας γονέας μένει στο σπίτι κάνει.

Πώς να βρείτε καλύτερα τον αριθμό σας

Ακολουθήστε αυτή τη γενική φιλοσοφία για να βρείτε το δικό σας ποσό κάλυψης στόχο: οικονομικές υποχρεώσεις μείον ρευστά διαθέσιμα.

  1. Υπολογίστε υποχρεώσεις: Προσθέστε το ετήσιο μισθό σας (επί τον αριθμό των ετών που θέλετε να αντικαταστήσετε το εισόδημα) + ισορροπία υποθηκών σας + άλλα χρέη σας + μελλοντικές ανάγκες, όπως το κόστος κολέγιο και κηδείας. Αν είστε γονέας διαμονή-στο-σπίτι, περιλαμβάνει το κόστος για να αντικαταστήσει τις υπηρεσίες που παρέχουν, όπως η φροντίδα των παιδιών.
  2. Από αυτό, αφαιρέστε ρευστά στοιχεία ενεργητικού, όπως: εξοικονόμηση + υφιστάμενων πόρων κολέγιο + σημερινή ασφάλιση ζωής.

Συμβουλές που πρέπει να θυμάστε

Κρατήστε αυτές τις συμβουλές στο μυαλό σας να υπολογίσει τις ανάγκες κάλυψης σας:

  • Αντί να σχεδιάζει την ασφάλιση ζωής μεμονωμένα, θεωρούν την αγορά ως μέρος ενός γενικού σχεδίου χρηματοδότησης, λέει πιστοποιημένα χρηματοοικονομικός σύμβουλος Andy TILP, πρόεδρος της Trillium Valley Οικονομικού Σχεδιασμού κοντά στο Πόρτλαντ, Όρεγκον. Το σχέδιο αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις μελλοντικές δαπάνες, όπως το κόστος κολέγιο, και τη μελλοντική ανάπτυξη του εισοδήματος ή των περιουσιακών στοιχείων σας. «Από τη στιγμή που η πληροφορία είναι γνωστή, τότε μπορείτε να χαρτογραφήσει την ασφάλιση ζωής ανάγκη πάνω από το σχέδιο», λέει.

Μην αμελώ. Feldman συνιστά την αγορά λίγο περισσότερη κάλυψη από ό, τι νομίζετε ότι θα πρέπει, αντί να αγοράζουν λιγότερα. Θυμηθείτε, το εισόδημά σας κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, και έτσι θα τα έξοδά σας. Παρόλο που δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια πόσο θα αυξήσει ένα από αυτά, ένα μαξιλάρι βοηθά να βεβαιωθείτε σύζυγο και τα παιδιά σας μπορούν να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους.

  • Μιλήστε τους αριθμούς μέσα με το σύζυγό σας, Feldman συμβουλεύει. Πόσα χρήματα έχει ο σύζυγός σας ότι η οικογένεια θα πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς εσάς; Να εκτιμήσεις σας νόημα για αυτόν ή αυτήν; Για παράδειγμα, θα ήταν η οικογένειά σας πρέπει να αντικαταστήσει πλήρως το εισόδημά σας, ή απλά ένα μέρος;
  • Σκεφτείτε την αγορά των πολλαπλάσιων, μικρότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής, αντί για ένα μεγαλύτερο πολιτικής, να διαφοροποιούν την κάλυψή σας και τις ανάγκες σας άμπωτη και τη ροή. «Αυτό μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα επαρκή κάλυψη στους χρόνους που απαιτούνται», λέει ο TILP. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αγοράσετε μια μακροπρόθεσμη πολιτική 30 ετών για να καλύψει το σύζυγό σας μέχρι τη συνταξιοδότησή σας και μια μακροπρόθεσμη πολιτική 20 ετών για να καλύψει τα παιδιά σας μέχρι να αποφοιτήσουν από το κολέγιο. Συγκρίνετε αποσπάσματα ασφαλείας ζωής όρου για την εκτίμηση του κόστους.
  • Turner συνιστά γονείς μικρών παιδιών να επιλέξουν 30 ετών σε σχέση με τους όρους των 20 ετών για να τους δώσει αρκετό χρόνο για τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων. Με μια πιο μακροπρόθεσμη, είναι λιγότερο πιθανό να πιάσουν σύντομα και πρέπει να ψωνίσετε για την κάλυψη πάλι όταν είστε μεγάλα και τα ποσοστά είναι υψηλότερα.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.