Πόσο θα πρέπει να αποθηκεύσετε να συνταξιοδοτηθούν Με 40;

Home » Retirement » Πόσο θα πρέπει να αποθηκεύσετε να συνταξιοδοτηθούν Με 40;

Πρόωρη Συνταξιοδότηση είναι μια δυνατότητα για ολιγαρκής Savers και Extreme Planners

 Πόσο θα πρέπει να αποθηκεύσετε να συνταξιοδοτηθούν Με 40;

Αν και η πρόωρη συνταξιοδότηση μπορεί να φαίνεται σαν μια απίθανη ιδέα για τους περισσότερους από εμάς, είναι μια πραγματική πιθανότητα, αν είστε πρόθυμοι να βάλετε το ταξίδι σας στην οικονομική ανεξαρτησία στις ράγες υψηλής ταχύτητας.

Σε γενικές γραμμές, η εμπιστοσύνη συνταξιοδότησης παραμένει χαμηλή, με σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των αμερικανικών νοικοκυριών είναι σε κίνδυνο να μην έχουν αρκετά χρήματα για τη συνταξιοδότηση. Για ακραία αποταμιευτές με φιλόδοξους στόχους για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας από την ηλικία των 40, η γενική έλλειψη ετοιμότητας συνταξιοδότησης στη χώρα αυτή δεν επηρεάζει την επιθυμία τους να αμφισβητήσουν συμβατική σοφία.

Η πρόωρη συνταξιοδότηση είναι ένα όνειρο που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να επιτύχουν. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η μετάβαση σε μια πρόωρη συνταξιοδότηση δημιουργεί κάποιες προκλήσεις οικονομικό σχεδιασμό. Η πρώτη πρόκληση είναι να προσπαθώ να καταλάβω πόσα χρήματα θα πρέπει πραγματικά να έχουν σωθεί μόλις φτάσετε Ημέρα 1 της οικονομικής ανεξαρτησίας. Η απάντηση: Εξαρτάται από το πώς θα ορίσετε συνταξιοδότησης.

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Πόσο Ταμιευτήριο είναι αρκετή;

Μια γενική οδηγία για τους περισσότερους αποταμιευτές συνταξιοδότηση είναι να προσπαθήσει να αντικαταστήσει περίπου το 80 τοις εκατό των εσόδων προσυνταξιοδότησης. Αυτός ο στόχος αναπλήρωσης του εισοδήματος είναι ένα ποσό-στόχος που για τη διατήρηση ίδιο άνετο τρόπο ζωής σας κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης. αναφοράς συνταξιοδότησης, όπως αυτό μπορεί να λειτουργήσει για την πλειοψηφία των εργαζομένων σχεδιασμό για μια πιο παραδοσιακή ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης στα 60 τους. Ωστόσο, τα παραδοσιακά σημεία αναφοράς εξοικονόμηση συνταξιοδότησης είναι λιγότερο αποτελεσματική, εάν προγραμματίζετε στην πρόωρη συνταξιοδότηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις αρχές συνταξιούχοι είναι πιθανόν ήδη χρησιμοποιούνται για να απαιτούν πολύ λιγότερο από το 100 τοις εκατό των εσόδων για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσης.

Άλλες προκλήσεις περιλαμβάνουν την συνειδητοποίηση ότι πηγών εισοδήματος από συντάξεις, όπως η κοινωνική ασφάλιση δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 62 το νωρίτερο. Όταν στις αρχές συνταξιούχοι είναι επιλέξιμες για την Κοινωνική Ασφάλιση τα πραγματικά οφέλη κατά πάσα πιθανότητα θα μειωθεί λόγω της συντομευμένη ιστορία εργασίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης με βάση ένα μέσο όρο των δεικτών μηνιαίες αποδοχές κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων κατά την οποία θα κερδίσει την πιο φορολογητέο εισόδημα.

Τυχόν χρόνια πρόωρη συνταξιοδότηση με μηδενική ή περιορισμένη κέρδη θα μειώσει αναμένεται μηνιαίο όφελός σας.

Οι περισσότεροι μελλοντικοί συνταξιούχοι νωρίς δείτε Κοινωνικών Ασφαλίσεων ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Ας το παραδεχτούμε, αν έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε επιθετικά αρκετά για τη συνταξιοδότηση και την επιθυμία για τη μετάβαση στην οικονομική ανεξαρτησία σε 40 σας πιθανότατα δεν θα εξαρτώνται από την κοινωνική ασφάλιση και μόνο αν όχι καθόλου. Η ικανότητα να τα πόδια από το εργατικό δυναμικό τους δικούς σας όρους (ή τουλάχιστον να έχει την ελευθερία να συνταξιοδοτηθούν όταν είστε έτοιμοι να) συνήθως απαιτεί ένα συνδυασμό από τα ακόλουθα συστατικά: άνω του μέσου όρου εξοικονόμηση προς το εισόδημα αναλογίες, λιτή διαβίωση, και την εξάλειψη των προβληματικών χρέος.

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους τρόπους για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για την πρόωρη συνταξιοδότηση:

Αποθήκευση όσο το δυνατόν περισσότερο σε 401 (k), Ήρας, και φορολογητέο επενδύσεις. Το κλειδί για επίτευξη της πρόωρης συνταξιοδότησης είναι συνήθως επικεντρώνεται γύρω από επιθετικά εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια μη-brainer και πιο οικονομικό σχεδιαστές προτείνουν ήδη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Αλλά μπορείτε επίσης να θέλετε να επικεντρωθεί στην εξοικονόμηση στις σωστές θέσεις ή την τοποθεσία των περιουσιακών στοιχείων. Συμβολή μέχρι το μέγιστο δυνατό σε 401 (k) σχέδια ποσό, ατομικοί λογαριασμοί συνταξιοδότησης, και οι λογαριασμοί χρηματιστηριακές συμβάλλει στη δημιουργία μιας αίσθησης της φορολογικής διαφοροποίησης.

Σε γενικές γραμμές, οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης, όπως μια 401 (k) ή IRA έχουν 10 τοις εκατό ποινή πρόωρης απόσυρσης για διανομές πριν από την ηλικία των 59 ½. Ειδικές φορολογικές διατάξεις, όπως κώδικα εσωτερικού εισοδήματος 72 (t) μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή αυτών των κυρώσεων. Αλλά στις αρχές συνταξιούχοι πρέπει τελικά να παράγοντα για τις φορολογικές συνέπειες που σχετίζονται με την οποία θα παράγουν εισόδημα των συνταξιούχων.

Διατηρήστε τα έξοδα διαβίωσης που δεν ταιριάζουν με το επίπεδο του εισοδήματός σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να ζήσει και τις επιλογές στον τρόπο ζωής σας θα έχουν μια ισχυρή επίδραση στην ικανότητά σας να αποθηκεύσετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χωρίς μεγάλες ποσότητες διακριτικό εισόδημα τα όνειρα συνταξιοδότησης θα παραμείνουν όνειρα. Τα έξοδα διαβίωσής σας κατά τη διάρκεια των ετών εργασίας σας πρέπει επίσης να είναι ένα αγαθό κατάλληλο για το επιθυμητό τρόπο ζωής συνταξιοδότηση σας. Ο μινιμαλισμός και η λιτή διαβίωση έννοιες παραμένουν δημοφιλή σε μια αυξανόμενη ομάδα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται περισσότερο στη συσσώρευση νόημα εμπειρίες της ζωής και όχι την ουσία.

Εάν μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους της ζωής, ενώ απαιτεί ένα μικρότερο κομμάτι των κερδών σας θα σας ενδέχεται να έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε χαμηλότερο ποσοστό αναπλήρωσης του εισοδήματος μετά τη συνταξιοδότηση, διατηρώντας παράλληλα ίδιο άνετο τρόπο ζωής σας.

Εξάλειψη υψηλά επιτόκια του χρέους των καταναλωτών και να διατηρήσει ένα χαμηλό δείκτη χρέους προς το εισόδημα. Κάτω δανειακές υποχρεώσεις σε βοήθεια συνταξιοδότησης ελευθερώσετε το εισόδημα για τις βασικές ανάγκες και τα έξοδα τρόπο ζωής. Οι περισσότεροι από νωρίς συνταξιούχοι μοιράζονται ένα κοινό ομόλογο του να γίνει χρέος ελεύθερο πριν από τη μετάβαση συνταξιοδότησή τους. Διαχειρίσιμο υποχρεώσεις του χρέους για τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία σαν κύρια κατοικία ή τη μίσθωση ακινήτων αποτελούν εξαίρεση, εφόσον οι μηνιαίες πληρωμές χρέους είναι χαμηλό. Μια αναλογία 20 τοις εκατό ή χαμηλότερα του χρέους προς το εισόδημα είναι μια προτεινόμενη κατευθυντήρια γραμμή, αν σκοπεύετε σχετικά με τη συνταξιοδότησή του το 40 σας.

Αν εξοικονόμηση τουλάχιστον το ήμισυ του εισοδήματός σας δεν είναι μια εν δυνάμει εμπόδιο για τα σχέδια οικονομική ανεξαρτησία σας, υπάρχουν και άλλα πράγματα που εξετάζουν. Για το ένα, Medicare επιλεξιμότητα δεν κλωτσήσει μέχρι την ηλικία των 65. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους για να αποκτήσουν οικονομικά προσιτή ασφάλιση υγείας.

Το απλό υπολογισμό: Πολλαπλασιάστε επιθυμητό σας «πρόωρη συνταξιοδότηση» εισόδημα από 25

Πόσο συνταξιοδότησης εξοικονόμηση θα χρειάζεστε πραγματικά για τη συνταξιοδότηση; Πάρτε προβλεπόμενη ετήσια έξοδά σας κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης και πολλαπλασιάστε το ποσό αυτό με τον αριθμό 25. Αυτό θα σας βοηθήσει να υπολογίσει πόσο θα χρειαστεί για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόωρης συνταξιοδότησης σας. Το σημείο αναφοράς συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις υποθέτει ότι μπορείτε απόσυρση 4 τοις εκατό των επενδύσεων σας κάθε χρόνο χωρίς ουσιαστικό κίνδυνο τελειώνουν τα χρήματα.

Εδώ είναι ένα σύντομο παράδειγμα του 4 τοις εκατό κατευθυντήρια γραμμή απόσυρσης σε δράση. Ας υποθέσουμε ότι ο στόχος του εισοδήματος αποχώρησής σας είναι να δημιουργήσει $ 40.000 από το εισόδημα των επενδύσεων ανά έτος. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα πρέπει να εξοικονομήσει περίπου $ 1 εκατομμύριο στην επιθυμητή ηλικία σας συνταξιοδότησης. Τώρα ας δούμε ένα 25-year-old κερδίζει $ 50.000 το χρόνο με τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το ήμισυ των εσόδων της για 15 χρόνια. Υποθέτοντας μια μέτρια επιθετική 7 τοις εκατό μέσο ετήσιο ποσοστό απόδοσης, $ 25.000 επενδύσει το χρόνο θα αυξηθεί σε μόλις πάνω από $ 628.000.

Το 4 τοις εκατό το άρθρο παρέχει οδηγίες για το πόσο θα μπορούσε ενδεχομένως να αποσύρει ετησίως από τη στιγμή που είστε συνταξιούχος. Στο προηγούμενο παράδειγμα, η πρόωρη συνταξιούχος θα προβλεφθούν με λίγο πάνω από $ 25.000 σε ετήσιο εισόδημα χρησιμοποιώντας μια εκτίμηση εξέδρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κανόνας απόσυρση 4 τοις εκατό είναι περισσότερο μια κατευθυντήρια γραμμή από την εγγύηση. Πρόσφατη ακαδημαϊκή έρευνα αμφισβήτησε το 4 τοις εκατό κανόνα για τη βιώσιμη αποσύρσεις λογαριασμό συνταξιοδότησης. έχουν χαμηλότερα ποσοστά απόσυρσης έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα ποσοστά πιθανότητα ότι η συνταξιοδότηση κομπόδεμα θα υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια της συνταξιοδότησής σας. Η πραγματικότητα για πρόωρη συνταξιούχους με μακρά περίοδο αναμονής είναι ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και είναι σημαντικό να διατηρηθεί κάποια ευελιξία κατά τη δημιουργία ενός σχεδίου συνταξιοδοτικού εισοδήματος.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.