Πόσο καιρό Συνταξιοδότηση Ταμιευτήριο σας θα διαρκέσει – και πώς να το Τεντώστε

Home » Retirement » Πόσο καιρό Συνταξιοδότηση Ταμιευτήριο σας θα διαρκέσει – και πώς να το Τεντώστε

Πόσο καιρό Συνταξιοδότηση Ταμιευτήριο σας θα διαρκέσει - και πώς να το Τεντώστε

Υπολογίζοντας πόσα χρόνια θα διαρκέσει συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις σας δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές στο παιχνίδι – αποδόσεις των επενδύσεων, τον πληθωρισμό, τα απρόβλεπτα έξοδα – και όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν δραματικά την μακροζωία των αποταμιεύσεών σας.

Αλλά υπάρχει ακόμα αξία στο να καταλήξουμε σε μια εκτίμηση. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ζυγίζουν συνολικά αποταμιεύσεις σας, καθώς και επενδυτικές αποδόσεις σε βάθος χρόνου, κατά την ετήσια έξοδα σας.

Τρόποι για να κάνετε τις αποταμιεύσεις σας διαρκούν περισσότερο

Ένας υπολογιστής όπως το παραπάνω μπορεί να είναι ένα χρήσιμο οδηγό. Αλλά είναι σχεδόν η τελευταία λέξη για το πόσο μακριά μπορεί να τεντώσει τις αποταμιεύσεις σας, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να προσαρμόσουν τις δαπάνες σας για να ταιριάζει με κάποιες στρατηγικές απόσυρσης κοινή συνταξιοδότησης.

Παρακάτω είναι μερικές έξυπνες κανόνες του αντίχειρα για το πώς να αποσύρουν τις αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης σας με έναν τρόπο που σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για να έχουν τα χρήματά σας διαρκέσει για όσο διάστημα το χρειάζεστε, δεν έχει σημασία τι ο κόσμος στέλνει το δρόμο σας.

Ο κανόνας 4%

Ο κανόνας 4% βασίζεται σε έρευνα από τον William Bengen, που δημοσιεύθηκε το 1994, η οποία διαπίστωσε ότι αν επενδύσει τουλάχιστον το 50% των χρημάτων σας σε μετοχές και το υπόλοιπο σε ομόλογα, που θα έχουν μια ισχυρή πιθανότητα να είναι σε θέση να αποσύρει ένα προσαρμοσμένες βάσει του πληθωρισμού 4% των κομπόδεμα σας κάθε χρόνο για 30 χρόνια (και ίσως περισσότερο, ανάλογα με την απόδοση των επενδύσεων σας σε αυτό το διάστημα).

Η προσέγγιση είναι απλή: Παίρνετε από 4% από τις αποταμιεύσεις σας το πρώτο έτος, και κάθε χρονιά θα πάρουν το ίδιο ποσό σε δολάρια συν μια προσαρμογή του πληθωρισμού.

Bengen δοκιμαστεί η θεωρία του πέρα ​​από μερικές από τις χειρότερες χρηματοπιστωτικές αγορές στην ιστορία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Ύφεσης, και 4% ήταν το ασφαλές ποσοστό απόσυρσης.

Ο κανόνας 4% είναι απλή, και η πιθανότητα επιτυχίας είναι ισχυρή, εφ ‘όσον οι συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις σας επενδύονται τουλάχιστον το 50% των αποθεμάτων.

δυναμική αναλήψεις

Ο κανόνας 4% είναι σχετικά άκαμπτο. Το ποσό που αποσύρει κάθε χρόνο ρυθμίζεται από τον πληθωρισμό και τίποτα άλλο, έτσι ώστε οι εμπειρογνώμονες Οικονομικών έχουν καταλήξει σε λίγες μεθόδους για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας, ειδικά αν ψάχνετε για τα χρήματά σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο από 30 χρόνια.

Αυτές οι μέθοδοι που ονομάζεται «δυναμική στρατηγικές απόσυρσης.» Σε γενικές γραμμές, το μόνο που σημαίνει είναι να ρυθμίσετε σε απάντηση αποδόσεις των επενδύσεων, μείωση των αποσύρσεων χρόνια, όταν αποδόσεις των επενδύσεων δεν είναι τόσο υψηλή όπως αναμενόταν, και – ω, χαρούμενη μέρα – τράβηγμα περισσότερα χρήματα όταν αποδόσεις της αγοράς το επιτρέπουν.

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές δυναμική απόσυρση, με διάφορους βαθμούς πολυπλοκότητας. Μπορεί να θέλετε βοήθεια από έναν οικονομικό σύμβουλο για να δημιουργήσετε έναν.

Η στρατηγική όροφο εισοδήματος

Αυτή η στρατηγική σας βοηθά να διατηρηθεί αποταμιεύσεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τη διασφάλιση ότι δεν χρειάζεται να πουλήσει τα αποθέματα, όταν η αγορά είναι κάτω.

Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί: Υπολογίστε το συνολικό ποσό σε δολάρια που χρειάζεται για βασικές δαπάνες, όπως η στέγαση και τα τρόφιμα, και βεβαιωθείτε ότι έχετε τα έξοδα αυτά καλύπτονται από το εγγυημένο εισόδημα, όπως η κοινωνική ασφάλιση, καθώς και μια σκάλα ομολόγων ή προσόδου.

Μια λέξη για τα επιδόματα: Ενώ κάποιοι είναι υπερτιμημένα και επικίνδυνη, εφάπαξ πριμοδότηση άμεση πρόσοδος μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη συνταξιοδότηση εισόδημα – θα πληρώσεις πάνω από ένα κατ ‘αποκοπή ποσό σε αντάλλαγμα για εγγυημένη πληρωμές για τη ζωή. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ακόμη και μια αντίστροφη υποθήκη θα μπορούσε να λειτουργήσει για να καλύψουμε το δάπεδο το εισόδημά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε τα βασικά σας καλύπτει. Στη συνέχεια, ας επενδύσει τις οικονομίες σας είναι υπεύθυνος για διακριτική έξοδα σας. Για παράδειγμα, θα εγκατασταθούν για ένα staycation όταν tanking της χρηματιστηριακής αγοράς. Ποια θέτει το ερώτημα: Έχετε ακόμα να το ονομάσουμε ένα staycation όταν είστε συνταξιούχος;

Δεν είναι έτοιμος να συνταξιοδοτηθείτε;

Όταν είσαι στην άκρη της συνταξιοδότησης, είστε υποχρεωμένος να αναρωτιούνται κατά πόσο οι υφιστάμενες αποταμιεύσεις σας θα σας πάρει. Αλλά αν είστε ακόμα μερικά χρόνια μακριά από την έξοδο από το εργατικό δυναμικό, χρησιμοποιώντας μια αριθμομηχανή συνταξιοδότηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετρήσετε πόσο οι αλλαγές στο ποσοστό αποταμίευσης σας θα επηρεάσει το πόσο θα έχετε όταν συνταξιοδοτηθείτε.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.