Πότε πρέπει να έχετε ασφάλεια ζωής; Ποιες είναι οι διαφορετικές επιλογές;

Home » Insurance » Πότε πρέπει να έχετε ασφάλεια ζωής; Ποιες είναι οι διαφορετικές επιλογές;

Table of Contents

Στρατηγική σας Ασφάλειες Ζωής – Πώς να ξέρει εάν χρειάζεστε Ασφάλεια Ζωής

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Ασφάλειες Ζωής

Η ασφάλιση ζωής έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει την οικογένειά σας και άλλα άτομα που μπορεί να εξαρτάται από εσάς για οικονομική στήριξη. Ασφάλεια ζωής καταβάλλει παροχές θανάτου του δικαιούχου του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής.

Με τα χρόνια, ασφάλιση ζωής έχει εξελιχθεί για να παρέχει επιλογές για την οικοδόμηση του πλούτου ή αφορολόγητες επενδύσεις.

Ποιος χρειάζεται Ασφάλιση Ζωής Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η ασφάλεια ζωής μόνο για τους ανθρώπους που έχουν μια οικογένεια να στηρίξει; Πότε θα πρέπει να αγοράσετε ασφάλεια ζωής; Θα περάσει μέσα από αυτές τις ερωτήσεις και τα κοινά σενάρια όταν η ασφάλιση ζωής είναι μια καλή ιδέα να αγοράσει βασίζονται σε διαφορετικές καταστάσεις. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν ήρθε η ώρα για σας να επικοινωνούν με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο σας και να αρχίσει να ψάχνει τις επιλογές ασφάλισης ζωής σας.

Χρειάζομαι Ασφάλειες Ζωής Αν δεν έχω καμία Dependents;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ασφάλιση ζωής μπορεί να είναι επωφελής, ακόμη και αν δεν έχετε εξαρτώμενα, το πιο βασικό από τα οποία θα πρέπει να καλύπτει τις δικές σας έξοδα κηδείας. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι πάρα πολύ. Εδώ είναι μερικές οδηγίες για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν ασφάλιση ζωής είναι η σωστή επιλογή για εσάς:

Σε τι Στάδιο Ζωής Θα έπρεπε να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για ασφάλιση ζωής είναι ότι οι νεότεροι και υγιέστερο είσαι, τόσο λιγότερο ακριβό είναι.

Η καλύτερη Ασφάλειες Ζωής επιλογή για σας θα εξαρτηθεί από:

  1. Γιατί θέλετε η ασφάλιση ζωής (για τη δημιουργία πλούτου, την προστασία των περιουσιακών στοιχείων, παρέχουν για την οικογένειά σας;)
  2. Ποια η κατάστασή σας είναι
  3. Τι στάδιο της ζωής σας είναι στο (έχετε παιδιά, είστε στο σχολείο, είστε έναρξη μιας επιχείρησης, η αγορά ενός σπιτιού, το γάμο, κ.λπ.)
  4. Πόσο χρονών είσαι
 

10 διαφορετικές καταστάσεις και τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ασφάλειες Ζωής

Εδώ είναι μια λίστα των ανθρώπων που μπορεί να χρειάζονται ασφάλειες ζωής σε διαφορετικά στάδια της ζωής, και γιατί θα θέλουν να αγοράσουν ασφάλιση ζωής σε αυτά τα στάδια. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να εξετάσει διάφορους λόγους για την αγορά ασφαλειών ζωής και να σας βοηθήσει να καταλάβω αν είναι καιρός για σας να εξετάσει την αγορά ασφαλειών ζωής ή όχι.

Ένα οικονομικό σύμβουλο ή ασφάλισης ζωής αντιπρόσωπος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διερευνήσει διάφορες επιλογές ασφάλισης ζωής και θα πρέπει πάντα να ζητείται η γνώμη για την επαγγελματική τους απόψεις για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια επιλογή.

1. Ξεκινώντας οικογένειες

Η ασφάλιση ζωής θα πρέπει να αγοραστούν, εάν σκέφτεστε την έναρξη μιας οικογένειας. τα ποσοστά σας θα είναι φθηνότερα από ό, τι τώρα, όταν γερνούν και το μέλλον των παιδιών σας θα είναι ανάλογα με το εισόδημά σας. Μάθετε περισσότερα στο Γονείς: Πόσο Ασφάλειες Ζωής χρειάζεστε;

2. Ιδρύθηκε οικογένειες

Εάν έχετε μια οικογένεια που εξαρτάται από εσάς, θα πρέπει να έχετε ασφάλεια ζωής. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο την σύζυγο ή σύντροφο που εργάζονται έξω από το σπίτι. Ασφάλεια ζωής πρέπει επίσης να εξεταστεί για το άτομο που εργάζεται στο σπίτι. Το κόστος αντικατάστασης κάποιον να κάνει οικιακές δουλειές, το σπίτι του προϋπολογισμού και τη φροντίδα των παιδιών μπορεί να προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα για την οικογένεια επιβίωσης. Μάθετε περισσότερα στο Γονείς: Πόσο Ασφάλειες Ζωής χρειάζεστε;

3. Νέοι Ενιαία Ενήλικες

Ο λόγος για ένα μόνο ενήλικα θα πρέπει κατά κανόνα ασφάλισης ζωής θα ήταν να πληρώσουν για τα δικά τους έξοδα κηδείας, ή αν βοηθούν υποστηρίζουν έναν ηλικιωμένο γονέα ή άλλο πρόσωπο που μπορεί να ενδιαφέρονται για οικονομικά.

Μπορείτε επίσης να εξετάσει την αγορά ασφαλειών ζωής, ενώ είστε νέοι, έτσι ώστε από τη στιγμή που το χρειάζεστε, δεν χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα λόγω της ηλικίας σας. Η μεγαλώνεις, τόσο πιο ακριβή ασφάλεια ζωής γίνεται και θα κινδυνεύουν να χορηγείται εάν υπάρχουν προβλήματα με την ασφάλεια ζωής ιατρικές εξετάσεις.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν κάποιος έχει και άλλες πηγές των χρημάτων για μια κηδεία και δεν έχει άλλα πρόσωπα που εξαρτώνται από το εισόδημα τους, τότε η ασφάλιση ζωής δεν θα είναι μια αναγκαιότητα.

4. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και τα άτομα με υποθήκες ή άλλες οφειλές

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σπίτι με μια υποθήκη, θα σας ζητηθεί εάν θέλετε να αγοράσετε την ασφάλιση ενυπόθηκων δανείων. Αγοράζοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που θα καλύψει το χρέος υποθηκών σας θα προστατεύσει το ενδιαφέρον και να αποφύγει να χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον ασφαλιστική υποθήκη, όταν αγοράζετε το πρώτο σπίτι σας.

Η ασφάλιση ζωής μπορεί να είναι ένας τρόπος για την εξασφάλιση ότι τα χρέη σας εξοφληθεί αν πεθάνεις. Αν πεθάνεις με τα χρέη και δεν υπάρχει τρόπος για την περιουσία σας για να τους πληρώσει, τα περιουσιακά στοιχεία σας και ό, τι έχετε εργαστεί για να χαθούν και δεν θα πάρει περάσει σε κάποιον που σας ενδιαφέρουν. Αντ ‘αυτού, περιουσία σας μπορεί να μείνει με το χρέος, το οποίο θα μπορούσε να περάσει στους κληρονόμους σας.

5. Τα ζευγάρια Μη παιδιών Εργασίας

Και τα δύο άτομα σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να είναι ασφάλεια ζωής. Αν και τα δύο πρόσωπα που ασκούν στο εισόδημα που αισθάνονται άνετα διαβίωσης στις μόνη της αν η σύντροφός τους θα πρέπει να περάσει μακριά, στη συνέχεια, την ασφάλεια ζωής δεν θα ήταν αναγκαία, εκτός αν ήθελαν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας τους.

Αλλά, ίσως σε μερικές περιπτώσεις μία εργάσιμη σύζυγος συμβάλλει περισσότερο στο εισόδημα ή θα θέλουν να φύγουν σημαντικό άλλο τους σε καλύτερη οικονομική θέση, στη συνέχεια, εφ ‘όσον αγοράζουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής δεν θα είναι μια οικονομική επιβάρυνση, θα μπορούσε να είναι μια επιλογή. Για μια χαμηλού κόστους επιλογή ασφάλισης ζωής εξετάσουμε Ασφάλεια Ζωής ή να εξετάσει πρώτα-to-die ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής όταν πληρώνετε μόνο για μία πολιτική και το όφελος θανάτου πηγαίνει με το πρώτο να πεθάνει.

6. Οι άνθρωποι που έχουν ασφάλεια ζωής μέσω της εργασίας τους

Αν έχετε ασφάλεια ζωής μέσω της εργασίας σας, θα πρέπει να εξακολουθούν να αγοράζουν το δικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε μόνο σχετικά με την ασφάλιση ζωής στην εργασία είναι ότι μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας, ή να αποφασίσει να αλλάξει τις θέσεις εργασίας και τη στιγμή που θα το κάνετε αυτό, θα χάσετε αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Δεν είναι στρατηγικά ήχο να αφήσει την ασφάλιση ζωής σας στα χέρια του εργοδότη. Η μεγαλώνεις τόσο πιο ακριβή ασφάλεια ζωής σας γίνεται. Είστε καλύτεροι αγοράζοντας ένα μικρό πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα κάποια ασφάλιση ζωής, ακόμα και αν χάσετε τη δουλειά σας.

7. Εμπορικούς Συνεργάτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

Εάν έχετε ένα επιχειρηματικό εταίρο ή δική σας επιχείρηση και υπάρχουν άνθρωποι στηρίζονται σε σας, μπορείτε να εξετάσει την αγορά ένα ξεχωριστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για τον σκοπό της τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας.

8. αγορά Ασφάλειες Ζωής για τους γονείς σου 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται αυτό ως μια στρατηγική, να αγοράσει έχει χρησιμοποιηθεί και μπορεί να είναι ένα έξυπνο πράγμα που κάνει. Ασφάλεια ζωής για τους γονείς σας εξασφαλίζει ένα όφελος θανάτου σας αν βάλετε τον εαυτό σας ως δικαιούχος της πολιτικής σας πάρουν πάνω τους. Αν πληρώνετε τα ασφάλιστρά τους θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει στον εαυτό σας μια αμετάκλητη δικαιούχος να εξασφαλίσει investment.This το δρόμο σας όταν πεθαίνουν οι γονείς σου, θα εξασφαλίσει το ποσό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής. Αν το κάνετε αυτό, ενώ οι γονείς σας είναι αρκετά νέοι, μπορεί να είναι μια οικονομικά υγιής επένδυση.

Μπορεί επίσης να θέλετε να προστατεύσει τη δική σας οικονομική σταθερότητα κοιτάζοντας την αγορά της μακροχρόνιας φροντίδας γι ‘αυτούς, καθώς και προτείνοντας να εξετάσουμε το θέμα. Συχνά, όταν οι γονείς αρρωσταίνουν καθώς γερνούν την οικονομική επιβάρυνση για τα παιδιά τους είναι τεράστια. Αυτές οι δύο επιλογές μπορούν να παρέχουν οικονομική προστασία που μπορεί να μην έχουν άλλο τρόπο σκέψης του.

9. Ασφάλιση Ζωής για Παιδιά

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δείχνουν ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται ασφάλιση ζωής, επειδή δεν έχουν εξαρτώμενα μέλη και σε περίπτωση θανάτου τους, αν και θα ήταν καταστροφικό, ασφάλεια ζωής δεν θα ήταν ευεργετική.

3 λόγοι για να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής Για Παιδιά 

  1. Εάν ανησυχείτε για τα παιδιά σας τελικά να πάρει μια ασθένεια. Μερικές οικογένειες έχουν ανησυχίες σχετικά με τη μακροπρόθεσμη υγεία των παιδιών τους λόγω κληρονομικών κινδύνων. Αν οι γονείς φοβούνται ότι τελικά, αυτό μπορεί να τους αδύνατον να καλυφθεί αργότερα στη ζωή τους, τότε θα μπορούσε να εξετάσει την αγορά ασφάλισης των παιδιών ζωής τους, ώστε να μην ανησυχείτε για μη ιατρικές εξετάσεις αργότερα, όταν έχουν ανάγκη ασφάλισης ζωής για τις οικογένειές τους. Μερικοί άνθρωποι φαίνονται σε κρίσιμη ασφάλισης ασθένειας για τα παιδιά, καθώς και.
  2. Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν ασφάλεια ζωής για τα παιδιά φτάσουν την πρώιμη ενήλικη ζωή για να τους βοηθήσουν να πάρουν το προβάδισμα για τη ζωή. Μια μόνιμη ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μπορεί να είναι ένας τρόπος για να οικοδομήσουμε εξοικονόμηση πόρων για αυτούς και να τους δώσει την ευκαιρία να έχουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που πληρώνει για τον εαυτό της από τη στιγμή που έχουν μια δική τους οικογένεια, ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τμήμα μετρητά για να δανείζονται εναντίον για μια μεγάλη αγορά. Ασφάλεια ζωής για τα παιδιά μπορεί να αγοραστεί ως δώρο σε αυτούς.
  3. Αν θα θέλατε να λάβετε κάποιο όφελος θανάτου για να σας βοηθήσει να ασχοληθεί με το θάνατο ενός παιδιού και καλύπτει τα έξοδα κηδείας, αν κάτι επρόκειτο να συμβεί σε αυτούς. Η απώλεια ενός παιδιού είναι καταστροφικές και αν τα παιδιά δεν παρέχουν οικονομική στήριξη, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικογένεια και η απώλειά τους μπορεί να έχει επιπτώσεις σε πολλά απώλεια επίπεδα.Το μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για σας να εργαστούν, και μπορεί να υποφέρουν οικονομικές απώλειες, χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια, ή χρειάζονται βοήθεια με τα παιδιά που επιβιώνουν ως αποτέλεσμα της πέρασμά τους.
 

Τα παιδιά, ως επί το πλείστον, δεν χρειάζονται ασφάλιση ζωής, αλλά αν είναι μέρος μιας στρατηγικής, ασφάλεια ζωής για τα παιδιά μπορεί να είναι κάτι που εξετάζει για τους παραπάνω λόγους. Πάντα να σταθμίσει την επιλογή τους παραπάνω λόγους με τις άλλες δυνατότητες αποταμίευσης ή ασφάλισης θα μπορούσε να εξετάσει για τα παιδιά σας.

10. Ηλικιωμένοι

Εφ ‘όσον δεν έχετε τους ανθρώπους ανάλογα με το εισόδημά σας για την υποστήριξη, την ασφάλιση ζωής σε αυτό το στάδιο στη ζωή δεν θα είναι απαραίτητη, αν δεν έχετε κανένα άλλο μέσο για να πληρώσει για τα έξοδα κηδείας σας ή να αποφασίσετε ότι θέλετε να αφήσετε τα χρήματα ως κληρονομιά. Ένα χρήσιμο πράγμα για ασφάλιση ζωής, αν είναι μεγάλα, είναι τα στοιχεία εξοικονόμηση φόρου, αν θέλετε να διατηρήσετε την αξία της περιουσίας σας. Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν δικηγόρο ακινήτων ή οικονομικό πρόγραμμα για να καταλάβουμε αν η αγορά ασφαλειών ζωής κατά τα επόμενα χρόνια μπορεί να παρέχει φορολογικά οφέλη.

Αγοράζοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σε αυτήν την ηλικία μπορεί να είναι πολύ ακριβό.

Ασφάλειες Ζωής ως στρατηγική για την προστασία και Κατασκευάστηκε Πλούτος

Όταν αγοράζετε ασφάλισης ζωής ψάχνετε για να προστατεύσουν τον τρόπο ζωής της οικογένειας ή τα συντηρούμενα σας αν πρέπει να πεθάνει.

Αν αυτή είναι ο κύριος στόχος σας, στη συνέχεια, με χαμηλό κόστος ασφάλισης ζωής μπορεί να είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για σας.

Μπορείτε επίσης να το δει κανείς ως ένας τρόπος για την οικοδόμηση του πλούτου σας ή την οικογένειά σας είτε μέσω πιθανών φορολογικών πλεονεκτημάτων ή αν θέλετε να αφήσετε τα χρήματα ως κληρονομιά, όπως στην περίπτωση της Survivorship ασφάλισης ζωής.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την ασφάλιση ζωής ως ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε τη δική σας οικονομική σταθερότητα, στην περίπτωση του πλήρους ασφάλισης ζωής, ή καθολική ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που προσφέρουν, επίσης, τις αξίες μετρητά και επενδύσεις. Αυτοί οι τύποι των πολιτικών, μαζί με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής επιβίωση προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα να δανειστεί χρήματα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.