Πώς ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δομημένη

Home » Investing » Πώς ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δομημένη

Μια εξήγηση του τι αγοράζετε Όταν επενδύετε σε ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο

Μια εξήγηση του τι αγοράζετε Όταν επενδύετε σε ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο

Θα διερευνηθεί πρόσφατα τη διαδικασία της εκκίνησης ένα αμοιβαίο κεφάλαιο. Όπως έχω συνάντηση με τις εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων και των τραπεζών, έχω μάθει ένα τεράστιο ποσό για το πώς τα αμοιβαία κεφάλαια είναι δομημένες, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων που κάνουν ταμεία λειτουργούν με βάση την ημέρα με την ημέρα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μοιραστούμε αυτή τη γνώση μαζί σας, έτσι ώστε να μπορεί πραγματικά να δούμε τον άνθρωπο πίσω από την κουρτίνα και να δούμε πώς τα χρήματά σας κινείται στιγμή που θα έχετε βάλει σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο.

Με την καλύτερη κατανόηση αυτό, ελπίζω ότι η ιδέα της επένδυσης σε αμοιβαία κεφάλαια δεν θα είναι τόσο τρομακτικό για εσάς ως νέο επενδυτή.

Το Ιστορικό της Αμοιβαία Κεφάλαια

Όπως εξήγησα σε Αμοιβαία Κεφάλαια 101, το οποίο αποτελεί μέρος της πλήρης οδηγός για αρχάριους μας να επενδύουν σε αμοιβαία κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια είναι τα πιο δημοφιλή επενδύσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή παρέχουν έναν τρόπο για τους καθημερινούς ανθρώπους να αγοράσουν ένα ευρέως διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο των αποθεμάτων, ομόλογα ή άλλα χρεόγραφα. Υπάρχουν αμοιβαία κεφάλαια για να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε ανάγκη, από την εύρεση μιας θέσης για την αποθήκευση προσωρινή αποταμίευση μετρητών σας για να κερδίζουν τα μερίσματα και κεφαλαιακά κέρδη για τη μακροπρόθεσμη παγκόσμια αποθέματα. Αυτή η ευκολία έχει οδηγήσει σε εκρηκτική ανάπτυξη στον κλάδο των αμοιβαίων κεφαλαίων. Αμοιβαία κεφάλαια της χρηματαγοράς είχε σχεδόν $ 3.3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία τους ως το τέλος του οικονομικού έτους 2009. Από τα τέλη του Νοεμβρίου του 2009, η μακροχρόνια αμοιβαία κεφάλαια είχαν μόλις ντροπαλός των $ 11 τρισεκατομμυρίων περιουσιακά στοιχεία.

Αυτό είναι μια τεράστια βιομηχανία και αυτό που είναι σημαντικό για εσάς, ανεξάρτητα από το αν έχετε επενδύσει μέσα από μια 401 (k), 403 (β), Roth IRA, Παραδοσιακά IRA, ΣΕΠ-IRA, Simple IRA, ή το λογαριασμό μεσιτείας. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, 1 από κάθε 2 αμερικανικών νοικοκυριών διαθέτει αμοιβαία κεφάλαια.

Η Εταιρεία Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Ένα αμοιβαίο κεφάλαιο οργανώνεται ως μια κανονική εταιρεία ή ένα καταπίστευμα, ανάλογα με το ποια μέθοδο οι ιδρυτές προτιμούν.

Αν το ταμείο συμφωνεί να πληρώσει το σύνολο των μερισμάτων, τόκων και κεφαλαιακών κερδών τα κέρδη της στους μετόχους, το IRS δεν θα το πληρώσει φόρους εταιρειών (αυτό ονομάζεται «φορολογία pass-through» και σας βοηθά να αποφύγετε το διπλό στρώμα της φορολογίας που είναι κανονικά παρόντες κατά την αγορά μετοχών του αποθέματος).

Το ίδιο το αμοιβαίο κεφάλαιο αποτελείται μόνο μερικά πράγματα:

  • Μια Διοικητικού Συμβουλίου ή Διοικητικού Συμβουλίου : Εάν η εταιρεία είναι μια εταιρεία, οι άνθρωποι που παρακολουθούν πάνω του για τους μετόχους γνωστή ως διευθυντές και σερβίρετε σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Αν πρόκειται για την εμπιστοσύνη, που είναι γνωστοί ως διαχειριστές και σερβίρετε σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο ρόλους. Σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει ο νόμος, τουλάχιστον το 75% των διευθυντών πρέπει να ανιδιοτελής, που σημαίνει ότι δεν έχουν καμία σχέση με το πρόσωπο ή εταιρεία που θα διαχειρίζεται πραγματικά τα χρήματα. Οι διευθυντές θα πρέπει να καταβληθεί για την υπηρεσία τους. Σε μεγάλα, πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αμοιβαία κεφάλαια, μπορούν να λάβουν μέχρι και $ 250.000 το χρόνο!
  • Τα μετρητά, μετοχές, ομόλογα και το ταμείο κατέχει : Οι πραγματικές μετοχές, ομόλογα, μετρητά και άλλα περιουσιακά στοιχεία το αμοιβαίο κεφάλαιο κατέχει.
  • Συμβάσεις : Το ίδιο το ταμείο δεν έχει υπαλλήλους, μόνο οι συμβάσεις με άλλες επιχειρήσεις. Οι συμβάσεις αυτές θα περιλαμβάνουν την επιμέλεια (δηλαδή μια τράπεζα που θα κρατήσει όλα τα μετρητά, ομόλογα, μετοχές, ή τα περιουσιακά στοιχεία του ταμείου κατέχει σε αντάλλαγμα για ένα τέλος), παράγοντα μεταφοράς (οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις αγορές και τις πωλήσεις της αμοιβαίας σας μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιταγές μερίσματος σας και θα σας στείλουμε τις δηλώσεις του λογαριασμού σας, τον έλεγχο και τη λογιστική, η οποία θα είναι η εταιρεία που θα έρθει και επαληθεύουν τα χρήματα είναι παρόν και το αμοιβαίο κεφάλαιο αξίζει ό, τι λέει στην εφημερίδα κάθε μέρα όταν η τιμή καθορίζεται και η διαχείριση των επενδύσεων ή σύμβουλος επενδύσεων, εταιρεία. Αυτή είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται πραγματικά τα χρήματα και να κάνει αγορά, πώληση, ή να κατέχουν τις αποφάσεις. η εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων καταβάλλεται ένα ποσοστό των περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή 1,5 %, σε αντάλλαγμα για αυτή την υπηρεσία. μπορούν να απολυθούν από το διοικητικό συμβούλιο του αμοιβαίου κεφαλαίου των διευθυντών με πολύ μικρή προειδοποίηση και να αντικατασταθεί.

Πώς η διαδικασία Αμοιβαίων Κεφαλαίων Έργων

Ας πούμε ότι διαθέτετε 10,000 $ για να σας θέλουν να επενδύσουν σε XYZ Ταμείο. Μπορείτε να κατεβάσετε μια νέα εφαρμογή λογαριασμό από την ιστοσελίδα του αμοιβαίου κεφαλαίου, συμπληρώστε το και στείλτε το σε συνδυασμό με μια επιταγή. Λίγες μέρες αργότερα, ο λογαριασμός σας είναι ανοικτό.

Εδώ είναι μια απλουστευμένη εξήγηση για το τι θα συμβεί:

  1. Η επιταγή σας ταχυδρομήθηκε προς το μέσο μεταφοράς. Είχε κατατεθεί σε τράπεζα ή την επιμέλεια λογαριασμό. Θα βεβαιωθείτε ότι έχετε εκδομένων μετοχών του αμοιβαίου κεφαλαίου βάσει της αξίας του κεφαλαίου, όταν επιταγή σας κατατέθηκε.
  2. Τα μετρητά θα εμφανιστεί στο λογαριασμό, και θα είναι ορατή στο διαχειριστή χαρτοφυλακίου η οποία εκπροσωπεί την εταιρεία σύμβουλο. Θα πάρετε μια έκθεση τους λέει πόσα χρήματα είναι διαθέσιμα για επενδύσεις σε πρόσθετες μετοχές, ομόλογα ή άλλους τίτλους με βάση την καθαρή χρήματα που έρχονται μέσα ή έξω από το ταμείο.
  3. Όταν ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου είναι έτοιμη να αγοράσει μετοχές του αποθέματος, όπως η Coca-Cola, θα πει το τμήμα των συναλλαγών του για να βεβαιωθείτε ότι η σειρά γεμίζει. Θα συνεργαστεί με χρηματιστές, επενδυτικές τράπεζες, τα δίκτυα εκκαθάρισης, και άλλες πηγές ρευστότητας για να βρει το απόθεμα και να πάρουν στα χέρια τους αυτό στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.
  4. Όταν η συναλλαγή έχει συμφωνηθεί, σε λίγες μέρες θα περάσει μέχρι την ημερομηνία διακανονισμού. Την ημερομηνία αυτή, το αμοιβαίο κεφάλαιο θα έχει τα χρήματα που λαμβάνονται από τον τραπεζικό λογαριασμό του και να δώσει στο πρόσωπο ή το ίδρυμα που πούλησε τις μετοχές της Coca-Cola για να τους σε αντάλλαγμα για τα πιστοποιητικά αποθήκης Coke, που τους καθιστά το νέο ιδιοκτήτη. Οι μετοχές αυτές αποθηκεύονται είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά με το θεματοφύλακα.
  5. Όταν η Coca-Cola πληρώνει μέρισμα, θα στείλει τα χρήματα στον θεματοφύλακα, ο οποίος θα βεβαιωθείτε ότι πιστώνεται στο λογαριασμό του αμοιβαίου κεφαλαίου.
  6. Το αμοιβαίο κεφάλαιο θα κρατήσει πιθανότατα τα χρήματα σε μετρητά έτσι ώστε να μπορεί να πληρώσει για να σας ως μέρισμα στο τέλος του έτους.

Πώς καταβάλλεται είναι το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου;

Μπορείτε να αναρωτηθείτε πώς ο διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων έχει καταβληθεί για να πάρει μετοχές, λόγω του ότι δεν εργάζονται πραγματικά για το ταμείο, αλλά έχει συμβόλαιο για τη διαχείριση των χρημάτων. Αν πληρώνονται ένα τέλος της τάξης του 1,5% ετησίως, θα πάρετε 1 / 365th του 1,5% κάθε μέρα, με βάση το σταθμισμένο μέσο όρο περιουσιακά στοιχεία του ταμείου. Τα χρήματα που έχει ληφθεί από τον λογαριασμό μετρητών του αμοιβαίου κεφαλαίου και κατατίθενται στο λογαριασμό του συμβούλου κάθε μέρα.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.