Πώς Εδραίωση Χρέος πιστωτικών καρτών Επιπτώσεις πιστωτικό αποτέλεσμά σας

Home » Credit and Debt » Πώς Εδραίωση Χρέος πιστωτικών καρτών Επιπτώσεις πιστωτικό αποτέλεσμά σας

Πώς Εδραίωση Χρέος πιστωτικών καρτών Επιπτώσεις πιστωτικό αποτέλεσμά σας

Όταν πρόκειται για πιστωτικές κάρτες, το καλύτερο στοίχημά σας είναι πάντα να πληρώσετε την ισορροπία σας πλήρως κάθε μήνα. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Μερικές φορές η ζωή συμβαίνει και οι άνθρωποι κάνουν λάθη, όταν πρόκειται για τη διαχείριση των λογαριασμών πιστωτικών καρτών τους. Άλλες φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις πιστωτικές κάρτες με τέτοιο τρόπο που απλά δεν έχουν αρκετό διαθέσιμο εισόδημα για να τα εξοφλήσει πλήρως.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν έχετε χρεωθεί περισσότερο για τους λογαριασμούς της πιστωτικής σας κάρτας από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσουν απλά μακριά, σταθεροποίηση χρέους είναι μια επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε το χρέος υψηλού ενδιαφέρον σας. Κατά την εξέταση αν αναδιάρθρωση του χρέους θα εξοικονομήσει χρήματα σας, είναι επίσης σημαντικό να εξετάσουμε πώς εδραίωση επιπτώσεις χρέος πιστωτικών καρτών πιστωτικά αποτελέσματά σας.

Η είδηση ​​είναι γενικά καλή. Εδραίωση χρέος πιστωτικών καρτών δεν έχει μόνο τη δυνατότητα να σας εξοικονομήσει χρήματα για τους τόκους, αλλά θα μπορούσε επίσης να δώσει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας μια ώθηση την ίδια στιγμή. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το ποια μέθοδο θα επιλέξετε να παγιώσει το χρέος σας, και πόσο καλά μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή τη διαδικασία.

Πώς Πιστωτική Κάρτα Επιπτώσεις χρέος πιστωτικών βαθμολογίες

Για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς εξυγίανσης πιστωτικών καρτών μπορεί να βοηθήσει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας, είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε πώς το χρέος πιστωτικών καρτών επηρεάζει αυτούς τους αριθμούς στην πρώτη θέση. Όσον αφορά τα πιστωτικά αποτελέσματα, ο υψηλός βαθμός χρησιμοποίησης της πιστωτικής κάρτας δεν είναι καλό πράγμα. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο.

μοντέλα credit scoring, όπως FICO και VantageScore, έχουν σχεδιαστεί για να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση μεταξύ των ορίων της πιστωτικής σας κάρτας και τα υπόλοιπα σας. Αυτό είναι γνωστό ως ανακυκλούμενα βαθμό χρήσης σας. Όπως μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερο από το πιστωτικό σας όριο, το περιστρεφόμενο βαθμό χρήσης αυξάνεται. Αυτό μειώνει σχεδόν πάντα τα πιστωτικά αποτελέσματά σας.

Καλύτερους τρόπους για να παγιώσει το χρέος πιστωτικών καρτών

Εδραίωση χρέος σας είναι μια διαδικασία όπου θα λάβει πολλαπλά υπόλοιπα εκκρεμή λογαριασμό και να τα συνδυάσουν μαζί. Με πιστωτικές κάρτες συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να παγιώσει το χρέος σας. Εδώ είναι δύο δημοφιλείς επιλογές:

  • Μεταφορά υπολοίπου : Μια μεταφορά υπολοίπου περιλαμβάνει τη χρήση άλλου λογαριασμού πιστωτικής κάρτας (νέες ή υφιστάμενες) για να εξοφλήσει τα υπόλοιπα σε άλλες πιστωτικές κάρτες σας. Μπορείτε να μετακινήσετε τα υπόλοιπα χαρτιά υψηλής ενδιαφέρον σας σε μια κάρτα χαμηλότερο ενδιαφέρον – μερικές φορές ακόμη και με 0% εισαγωγική περίοδο Απρίλιος
  • Προσωπικό δάνειο:  Ένα προσωπικό δάνειο ή ένα ακάλυπτο δάνειο δόσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των υπολοίπων σχετικά με ανακυκλούμενα λογαριασμούς της πιστωτικής σας κάρτας. Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε δανειστεί χρήματα με τη μορφή ενός ενιαίου δανείου με σκοπό την εξόφληση διαφόρων χρεών της πιστωτικής σας κάρτας, και θα εξοφλήσει το ενιαίο δάνειο.

Όταν Εδραίωση Βοηθά τα πιστωτικά αποτελέσματά σας

Αν τη διαχείριση της διαδικασίας με σύνεση, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι παγίωση του χρέους πιστωτικών καρτών θα μπορούσε να βελτιώσει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας.

Θυμηθείτε, ένα υψηλό ποσοστό χρησιμοποίησης για τις πιστωτικές κάρτες σας μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσουν τα αποτελέσματά σας προς τα κάτω. Όταν χρησιμοποιείτε ένα προσωπικό δάνειο για την εξόφληση όλων των υπολοίπων πιστωτικών καρτών, τα ανακυκλούμενα αξιοποίηση σας πέφτει στο 0%, επειδή είστε εξόφληση των ανακυκλούμενων χρεών σας με ένα δόσης του δανείου. Και ενώ έχετε το ίδιο ποσό του χρέους, το νέο χρέος δεν είναι πλέον θεωρείται το χρέος πιστωτικών καρτών.

Φυσικά, αν έχετε εδραιώσει τις πιστωτικές σας κάρτες σε μια νέα κάρτα μεταφοράς υπολοίπου, περιστρεφόμενες ποσοστό χρησιμοποίησης σας δεν θα μειωθεί κατά πολύ. Μια κάρτα μεταφορά υπολοίπου με χαμηλό εισαγωγικό επιτόκιο θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα σε τόκους, αν μπορείτε να εξοφλήσει το χρέος πριν από τη λήξη ο ρυθμός τρέιλερ, αλλά το θετικό αντίκτυπο στις βαθμολογίες σας μπορεί να μην είναι τόσο αισθητή.

Πιθανά προβλήματα

Δεν θα πρέπει να αποφασίσετε να παγιώσει το χρέος πιστωτικών καρτών σας, χωρίς να λάβει μια στιγμή για να εξετάσει τουλάχιστον τα πιθανά μειονεκτήματα. Αν και εξυγίανση θα σας εξοικονομήσει χρήματα συχνά και θα μπορούσε να βοηθήσει τα πιστωτικά αποτελέσματά σας, επίσης, υπάρχει μια πιθανότητα η διαδικασία θα μπορούσε να αποτύχει αν δεν καταφέρει καλά.

Μερικές φορές οι άνθρωποι παγιώσει τις πιστωτικές κάρτες τους, αλλά, με την ψευδαίσθηση της μια καθαρή πλάκα, να μπει ακόμα περισσότερο χρέος στο τέλος. Αν έχετε εξοφλήσει τις υπάρχουσες ισορροπίες της πιστωτικής σας κάρτας με ένα νέο δάνειο ή μεταφορά υπολοίπου, θα πρέπει να θέσει αυτές τις παλιές συνήθειες των δαπανών για την παύση.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπάρχουσες πιστωτικές κάρτες και να περάσουν περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει μακριά σε έναν δεδομένο μήνα, είστε πιθανώς πρόκειται να καταλήξουν σε διπλάσιο χρέος.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.