Πώς μπορώ να μάθω τι Ασφαλιστική πληρώ τις προϋποθέσεις για κάτω από το οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου;

Home » Insurance » Πώς μπορώ να μάθω τι Ασφαλιστική πληρώ τις προϋποθέσεις για κάτω από το οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου;

 Πώς μπορώ να μάθω τι Ασφαλιστική πληρώ τις προϋποθέσεις για κάτω από το οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου;

Με το οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου θα στη θέση του το 2014, που τώρα απαιτείται να έχουν ασφάλιση υγείας ή θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο. Πρέπει να καταλάβετε τι θα συμβεί αν δεν έχετε ασφάλιση υγείας και τα πρόστιμα που θα πρέπει να πληρώσετε. Υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές που μπορεί να τύχουν. Είναι σημαντικό να εξετάσει όλες τις επιλογές σας και ότι η ασφάλιση καλύπτει τις απαιτήσεις, ώστε να μην καταλήξει να πληρώσει το πρόστιμο. Επιπλέον, έχουν ασφάλιση υγείας θα προστατεύσει σας οικονομικά. Θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις επιλογές διαθέσιμες σε σας πριν από την εγγραφή σας για ένα σχέδιο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουν να έχουν ασφάλιση υγείας, ακόμη και αν ο οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου έχει ανατραπεί.

1. Ξεκινήστε με τον εργοδότη Κάλυψη

Η πρώτη θέση θα πρέπει να εξετάσουμε για την ασφάλιση υγείας είναι μέσω του εργοδότη σας. Ο εργοδότης σας προσφέρει ένα σχέδιο της ομάδας, το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί να απορριφθεί για μια προϋπάρχουσα κατάσταση. Επιπλέον, τα ασφάλιστρα μπορεί να είναι χαμηλότερα από ό, τι άλλες επιλογές. Μπορούν να προσφέρουν κάλυψη χωρίς μηνιαία ασφάλιστρα για την κάλυψη σας, ή με μειωμένη προμήθεια. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή αν έχετε παιδιά που χρειάζονται κάλυψη υγείας. Μερικοί εργοδότη θα προσφέρουν ασφάλιση υγείας, ακόμη και για τους εργαζομένους με μερική απασχόληση, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε σε αυτό, ακόμη και αν είστε εργαζόμενος μερικής απασχόλησης.

2. Εξετάστε το σχέδιο τους γονείς σου

Η οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου κατέστησε δυνατό για τους ανθρώπους κάτω από την ηλικία των είκοσι έξι για να παραμείνουν στην ασφάλιση υγείας των γονέων τους. Αυτό το καθιστά ευκολότερο να διατηρήσει την κάλυψή σας ενώ είστε στο σχολείο. Μπορεί να είναι πιο περίπλοκη, αν είστε στο κολλέγιο σε μια διαφορετική κατάσταση, αλλά είναι μια επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή αφού έχετε τελειώσει το σχολείο, και ψάχνετε για δουλειά. Εάν οι γονείς σας έχουν ακόμα άλλα παιδιά στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μπορεί να μην κοστίζει περισσότερο για να μείνετε σχετικά με το σχέδιο.

3. Check Out Ανταλλαγές την υγεία σας

Θα πρέπει να εξετάσουμε τις ανταλλαγές που προσφέρονται μέσω κρατικών σας. Μπορείτε να βρείτε τη δική σας σε healthcare.gov. Αυτή η ιστοσελίδα θα σας συνδέσει με την ιστοσελίδα που το κράτος σας έχει συσταθεί για να μάθουν για τα διάφορα σχέδια ασφάλισης υγείας στη διάθεσή σας. Τα νέα σχέδια της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να είναι πιο προσιτές από ό, τι είχε αρχικά σκεφτεί. Οι ανταλλαγές θα πρέπει να έχουν πολλά διαφορετικά σχέδια διαθέσιμα για να διαλέξετε. Τα περισσότερα κράτη θα προσφέρουν σχέδια από διάφορους παρόχους ασφάλισης.

4. Εξετάστε Medicaid

Εάν είστε φοιτητής με χαμηλό εισόδημα, ή αν έχετε παιδιά, μπορείτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για Medicaid για το Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας του Παιδιού που προσφέρονται μέσω κρατικών σας. Αυτή είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσουμε αν πραγματικά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν ασφάλιση υγείας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχουν ασφάλεια για τα παιδιά σας. Είναι σημαντικό να εξετάσει όλες τις επιλογές ειδικά αν έχετε παιδιά. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να πάρετε τη φροντίδα και βοήθεια για τα παιδιά σας, αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για τη δική σας.

5. Σκεφτείτε Άλλα Ιδιωτικής Ασφάλισης επιλογές

Θα πρέπει επίσης να εξετάσει άλλες επιλογές ιδιωτική ασφάλιση. Ενδέχεται να μπορείτε να βρείτε πιο προσιτές επιλογές ασφάλισης υγείας από ψάχνει για ένα σχέδιο για τη δική σας. Αν είστε υγιείς, δεν χρειάζεται τις ανταλλαγές υγείας να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα ατομικό σχέδιο ασφάλισης υγείας. Αξίζει να μιλάμε για μεμονωμένες εταιρείες ασφάλισης υγείας για να δούμε ποια είναι τα σχέδια που μπορείτε να εφαρμόσετε για να. Θα πρέπει να εξετάσουμε τόσο παραδοσιακά και υψηλής εκπίπτουν σχέδια ασφάλισης υγείας.

6. Επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο για τις ανάγκες σας

Όπως θα δούμε πάνω από όλες τις επιλογές σας, θα πρέπει να εξετάσει το καλύτερο σχέδιο για τις ανάγκες σας. Θέλετε να έχετε ένα σχέδιο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να παρέχει την κάλυψη που χρειάζεστε. Αν είστε υγιείς, ένα υψηλό εκπίπτουν σχέδιο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν δεν είστε υγιής, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα παραδοσιακό σχέδιο που έχει πληρώνετε ένα συν-πληρωμής κάθε φορά που πρέπει να δείτε το γιατρό. Πάρτε το χρόνο να εξετάσει όλες τις επιλογές. Να είστε βέβαιος να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας θα πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οδηγίες.

7. Συνεχής κάλυψη Ασφάλισης Υγείας

Οι ασφάλιση υγείας νόμοι μπορεί να αλλάξει, και μπορεί να χρειαστεί να βρει νέους ασφάλιση υγείας, αν το σχέδιο που προσφέρονται σήμερα εξαφανίζεται. Μπορεί να χάσετε την κάλυψη κάτω από τον εργοδότη σας, αν δεν είναι πλέον απαιτείται να προσφέρει κάλυψη σας. Μπορείτε να δείτε για την ασφάλιση υγείας μέσω ενός ανεξάρτητου ασφάλιση υγείας μεσίτη, ο οποίος θα πρέπει να σας προσφέρουν μια ποικιλία από σχέδια με διαφορετικές επιλογές πριμοδότησης και της ενίσχυσης. Όσο χαμηλότερη είναι η πριμοδότηση συνήθως σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα από την τσέπη, αλλά αυτό είναι μια βιώσιμη επιλογή, αν είναι υγιής ή αν το ποσό maxes έξω και μπορείτε να λάβετε πλήρη κάλυψη μετά από αυτό. Να είστε βέβαιος να ψάξουν για ένα καλό σχέδιο και να μην τους αφήσουμε πάροδο κάλυψη σας, δεδομένου ότι αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις περιόδους αναμονής που ασφάλιση υγείας μπορεί να είναι σε θέση να απαιτήσει και πάλι.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.