Πώς να μείνετε κίνητρα για να κερδίσει χρήματα

Home » Budgeting » Πώς να μείνετε κίνητρα για να κερδίσει χρήματα

Πώς να μείνετε κίνητρα για να κερδίσει χρήματα

την τακτική κατάρτιση του προϋπολογισμού και συμβουλές θα σας βοηθήσουν να εκτελέσει την εργασία την ημέρα με την ημέρα από τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Στρατηγικές Προϋπολογισμός θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε, σε στόχους προσανατολισμό ή φιλοσοφικό επίπεδο, γιατί ακριβώς κάνετε όλες αυτές τις εργασίες.

Αλλά εκτός από το κάρφωμα τακτική σας και γνωρίζοντας στρατηγικό όραμα σας, υπάρχει ένα τρίτο στοιχείο για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, που θα πρέπει να περιλάβει: διατήρηση κίνητρό σας.

Γιατί η διατήρηση Κίνητρο τα χρήματα Essential;

Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα μάτσο διάλεκτο;

Επιτρέψτε μου να συγκρίνουμε αυτό με ένα διαφορετικό παράδειγμα:

Όταν είστε σε δίαιτα, θα πρέπει να έχετε τακτική. Θα πρέπει να μάθουν, για παράδειγμα, να αντικαταστήσει κρεμώδη σάλτσα ράντσο με χαμηλά λιπαρά, χαμηλή σε υδατάνθρακες, γιαούρτι με βάση εναλλακτική λύση.

Θα πρέπει να μάθετε την τακτική της αντικατάστασης λευκό ρύζι με καστανό ρύζι, λιπαρά κομμάτια κρέατος με άπαχα κομμάτια κρέατος, και τα τηγανητά λαχανικά με ψητά, στον ατμό ή ωμά λαχανικά.

Όλα αυτά είναι τακτικές. Είναι συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσει την ημέρα με την ημέρα να κάνει δίαιτα.

Δίαιτα σας στρατηγική σας βοηθά να καταλάβω, φιλοσοφικά, γιατί είστε εκτέλεση των εν λόγω τακτική. Μπορεί να έχετε μια στρατηγική που οδηγεί έναν τρόπο ζωής χαμηλών υδατανθράκων, να γίνει μια καρδιά-υγιή τρώγων, ή κοπή κορεσμένα λίπη από το σύστημά σας.

Αλλά εκτός από την στρατηγική σας και την τακτική σας, θα πρέπει επίσης σαφές παλαιό κίνητρο. Δεν έχει σημασία πόσο θα φιλοδοξούν να γίνουν μια καρδιά-υγιή τρώγων, ή πόσες συμβουλές και τακτικές μπορείτε να μάθετε. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να έχει σημασία αν, σε μια στιγμή αδυναμίας, μπορείτε κασκόλ κάτω μια ολόκληρη σακούλα με πατατάκια που ακολουθείται από δεκατέσσερα μπισκότα τσιπ σοκολάτας.

Το κίνητρο είναι εξίσου σημαντική με το όραμά σας και την τακτική σας. Στρατηγική, τακτική, και το κίνητρο είναι οι τρεις γωνίες ενός «τρίγωνο της επιτυχίας.»

Τώρα που ξέρετε γιατί είναι σημαντικό να μείνετε κίνητρα, πώς μπορεί να σας κρατήσει την ορμή, όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας; Εδώ είναι μερικές προτάσεις:

1. Κρατήστε ένα μακροπρόθεσμο στόχο στο μυαλό

Ίσως ο στόχος σας είναι να γίνει εντελώς χρέος ελεύθερο.

Ίσως θέλετε να συνταξιοδοτηθούν στην ηλικία των 45 ετών (Ναι, αυτό μπορεί να γίνει.)

Ίσως θέλετε να είστε κύριος του σπιτιού σας ελεύθερη και σαφή, με συνημμένη καμία υποθήκη. Ίσως θέλετε να στείλετε τα παιδιά σας στο κολέγιο χωρίς να επιβαρύνει τους με φοιτητικά δάνεια, πληρώνουν για το γάμο του παιδιού σας, ή να κλείσετε μια δουλειά που δεν διαθέτουν, έτσι ώστε να μπορεί να ακολουθήσει ένα χαμηλότερο επίπεδο μισθών, αλλά πιο ικανοποιητική εναλλακτική καριέρα.

Όποια και αν είναι το «γιατί», να το κρατήσει στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Κρεμάστε τις φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν «γιατί» σε όλο το σπίτι σας. Συνεχώς τον εαυτό σας υπενθυμίσω το μεγάλο, πρωταρχικός στόχος είστε στοχεύουμε.

2. Φανταστείτε τον εαυτό σας στο Golden Years σας

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι έμπειροι στην οπτικοποίηση τους εαυτούς τους ως τους ηλικιωμένους τείνουν να αποθηκεύσετε περισσότερα για τη συνταξιοδότηση από τους ανθρώπους που δεν έχουν.

Μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή από το iTunes Store που ονομάζεται «Η ηλικία μου πρόσωπο», το οποίο σας επιτρέπει να γερνούν ψηφιακή φωτογραφία του προσώπου σας. Merrill Edge διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται Face συνταξιοδότησης, το οποίο προσφέρει την ίδια υπηρεσία.

Να πάρει μια γεύση από τον εαυτό σας ως ανώτερος πολίτης μπορεί να σας παρακινήσει να αποθηκεύσετε για συνταξιοδότηση. (Και ως μπόνους, μπορείτε επίσης να είναι πιο πρόθυμοι να φορούν αντηλιακό, πίνουν νερό και να πάρει την αφθονία του ύπνου!)

3. Μιλήστε με τους ανθρώπους που έχουν συνταξιοδοτηθεί

Πολλοί ηλικιωμένοι θα σας πουν ότι τα δύο μεγαλύτερα λύπη τους δεν έχουν την καλύτερη φροντίδα της υγείας τους και τα οικονομικά τους.

Με τη συνάντηση και μιλώντας με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις συνέπειες της νεανικής τις αποφάσεις τους, που θα μπορούσε να γίνει πιο πρόθυμοι να μείνουν μακριά από τα λάθη που έκαναν.

Δεν είστε σίγουροι από πού να καλύψουν τους συνταξιούχους; Δοκιμάστε την ανάγνωση blogs που γράφτηκε από τους συνταξιούχους, στο οποίο τεκμηριώνει τη ζωή τους, τις χαρές τους, και τις προκλήσεις τους. Θα μπορούσατε επίσης να ζητήσουν από τους γονείς σας για τις συστάσεις και αν ζουν σε 55+ κοινότητα.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.