Πώς να Fix σας έξω από το χρέος πιστωτικών καρτών ελέγχου

Home » Credit and Debt » Πώς να Fix σας έξω από το χρέος πιστωτικών καρτών ελέγχου

Πώς να Fix σας έξω από το χρέος πιστωτικών καρτών ελέγχουΕίναι τόσο εύκολο για το χρέος πιστωτικών καρτών για να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Μια μέρα είστε ευτυχισμένοι χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, αγοράζοντας πράγματα που έχετε πάντα ήθελε, λαμβάνοντας ταξίδια σε μέρη που έχετε πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Το επόμενο πράγμα που ξέρω τις κάρτες σας είναι όλα φτάσει στο όριο και δεν μπορεί να είναι αρκετά θυμηθείτε πώς συνέβη.

Είναι η πιστωτική σας κάρτα χρέος εκτός ελέγχου;

Δεν υπάρχει μετρητή για να σας ενημερώσουμε όταν το χρέος πιστωτικών καρτών σας είναι να πάρει εκτός ελέγχου. εκδότες της πιστωτικής σας κάρτας δεν πρόκειται να σας προειδοποιήσω ότι τα υπόλοιπα σας είναι μεγαλύτερη από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει. Αντ ‘αυτού, είναι στο χέρι σας να πρέπει να προσέξετε για αυτά τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι το χρέος σας είναι εκτός ελέγχου:

1. Οι κάρτες σας φτάσει στο όριο ή πάνω από το πιστωτικό όριο . Φτάσει στο όριο πιστωτικές κάρτες είναι ένα σημάδι που δεν έχουν δώσει την ισορροπία σας πλήρως κάθε μήνα. Πολλαπλές φτάσει στο όριο πιστωτικές κάρτες ένωση μόνο το πρόβλημα, καθιστώντας πιο δύσκολο για να πληρώσει μακριά τις ισορροπίες της πιστωτικής σας κάρτας. Και αν δεν έχουν αποταμιεύσεις έκτακτης ανάγκης, θα μείνει χωρίς μια πηγή χρηματοδότησης για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

2. Δεν μπορούν να πληρώσουν τίποτα, εκτός από την ελάχιστη καταβολή . Το ακριβές ποσό του χρέους που μετράει ως «εκτός ελέγχου» θα ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την ικανότητά τους να πληρώσουν. Ένα σίγουρο σημάδι ότι το χρέος σας είναι εκτός ελέγχου είναι σε θέση να πληρώνουν μόνο το ελάχιστο για τις πιστωτικές κάρτες σας. Ελάχιστες πληρωμές είναι το χαμηλότερο ποσό που μπορείτε να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα και να διατηρήσετε το λογαριασμό σας σε καλή κατάσταση. Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα από αυτό και είστε ακόμα χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές σας κάρτες, το χρέος σας χειροτερεύει κάθε μήνα.

3. Είσαι αργά ή λείπει πληρωμές . Μόλις ελάχιστες πληρωμές σας γίνονται δυσβάσταχτα, είστε στο πρόβλημα. Αναπάντητες πληρωμές με πιστωτική κάρτα κάνει μόνο την κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας χειρότερα. Οι καθυστερήσεις πληρωμών αυξήσει το ποσό που πρέπει να πληρώσει για να πιάσουν και να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Από τη στιγμή που θα χάσετε δύο πληρωμές, οι αυξήσεις των επιτοκίων σας και να πλησιάζει είναι σχεδόν αδύνατη. Η στιγμή που αρχίζει να πάρει σκληρά για να κάνουν ελάχιστη πληρωμή σας είναι όταν πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε μεγάλη αλλαγή στις συνήθειες της πιστωτικής σας κάρτας.

4. Θα πληρώνετε τις πιστωτικές σας κάρτες με άλλους τύπους του χρέους . Εάν χρησιμοποιείτε αναλήψεις μετρητών, επαναλαμβανόμενες μεταφορές υπολοίπου, payday τα δάνεια ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χρέους για να πληρώσει τις πιστωτικές κάρτες σας, είστε στο μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο δεν είστε πραγματικά κάνει κάποια πρόοδο εξόφληση των πιστωτικών καρτών σας, είστε δημιουργώντας περισσότερο χρέος από δανεισμό χρήματα για να παραμείνουν στη ζωή.

5. Είσαι τη χρήση πιστωτικών καρτών για τις ανάγκες και τις καθημερινές αγορές . Έχοντας να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για τις τακτικές αγορές είναι ένα σημάδι ότι, όχι μόνο είναι το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας εκτός ελέγχου, είναι ένα σημάδι των μεγαλύτερων οικονομικών προβλημάτων. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές σας κάρτες για τις τακτικές αγορές, και δεν είναι μέρος μιας στρατηγικής για να κερδίζουν περισσότερα πιστωτική κάρτα ανταμοιβές, τελικά θα ξεμείνει από διαθέσιμες πιστώσεις. Θα πρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές για να αποφύγει εντελώς πνίγεται στο χρέος.

6. Το πιστωτικό αποτέλεσμά σας αρχίζει να πέφτει . Τα πιστωτικά αποτελέσματα χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση της πιστοληπτικής ικανότητας, ή το πόσο πιθανό είναι ότι θα προεπιλογή για πιστώσεις και τα δάνεια υποχρεώσεις σας. Το ποσό του χρέους που κουβαλάτε (σε σύγκριση με πιστωτικά όρια σας) είναι το 30% της το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας πέφτει ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε τις πληρωμές σας στην ώρα τους κάθε μήνα, είναι σημάδι ότι το αυξανόμενο χρέος της πιστωτικής σας κάρτας είναι χειρότερη από ό, τι αναμενόταν. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια ελεύθερη πιστωτικό αποτέλεσμά με τη δήλωση της πιστωτικής σας κάρτας κάθε μήνα, μπορείτε να ελέγξετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας δωρεάν αν CreditKarma.com, CreditSesame.com και Quizzle.com.

7. Οι νέες εφαρμογές σας αρνήθηκε . Εκδότες πιστωτικών καρτών μπορεί να είναι σε θέση να προβλέψει ότι το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας είναι εκτός ελέγχου, ακόμη και πριν το κάνετε. Μετά από μια άρνηση εφαρμογής πιστωτική κάρτα, ελέγξετε την αλληλογραφία σας για μια επιστολή από τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας που εξηγούν γιατί αρνήθηκαν. Αν το χρέος σας ή υψηλά υπόλοιπα πιστωτικών καρτών είναι ένας από τους λόγους, είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να χαλιναγωγήσει τις δαπάνες σας και να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση του χρέους σας, πριν η κατάσταση χειροτερεύει.

8. Είσαι κρύβει το χρέος σας -από τον εαυτό σας ή η σύζυγός σας. Αίσθηση σαν να έχουν κάτι να κρύψουν είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα είναι λάθος. Αν δεν είστε ανοίγοντας τις δηλώσεις της πιστωτικής σας κάρτας, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τις ισορροπίες σας ή πηγαίνετε έξω από το δρόμο σας για να κρατήσει το σύζυγό σας από ενημέρωση για το χρέος σας, είναι πιθανό να έχετε περισσότερο χρέος από ό, τι μπορείτε να ασχοληθεί με .

9. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να εξοικονομήσουν χρήματα, επειδή έχετε πάρα πολύ χρέος . Τα περισσότερα χρήματα που δαπανούν για το χρέος σας, το λιγότερο που έχετε για άλλα πράγματα, όπως την εξοικονόμηση χρημάτων. Χωρίς πρόσβαση σε εξοικονόμηση πόρων, για παράδειγμα, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο χρέος για να βγούμε από την οικονομική δέσμευση.

10. Μπορείτε να ανησυχείτε για το πώς θα πάμε να πληρώσει μακριά τις πιστωτικές κάρτες σας . Αν ένιωθα σαν το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας ήταν υπό έλεγχο, τότε θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Ωστόσο, τονίζοντας για το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας είναι ένα σημάδι ότι είναι σίγουρα εκτός ελέγχου. Μην υποθέσετε ότι επειδή δεν είστε τόνισε για το χρέος σας ότι είστε ασφαλείς. Θα μπορούσε να είναι ότι είστε αγνοώντας το χρέος σας ή σε άρνηση σχετικά με το πόσο κακή είναι πραγματικά.

7 τρόποι για να πάρει το χρέος πιστωτικών καρτών σας υπό έλεγχο

Μόλις συνειδητοποιήσετε το χρέος πιστωτικών καρτών σας είναι εκτός ελέγχου, γίνεται δική σας ευθύνη να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό αμέσως. Αγνοώντας τη σοβαρότητα του χρέους της πιστωτικής σας κάρτας θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και πιο δύσκολο να ασχοληθεί με όταν τελικά αποφασίσει να κάνει κάποιες αλλαγές:

1. Διακοπή των δαπανών . Μόλις συνειδητοποιήσετε το χρέος σας είναι εκτός ελέγχου ή να πάρει εκτός ελέγχου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές σας κάρτες. Τυχόν πρόσθετες αγορές με πιστωτική κάρτα θα κάνει το χρέος πιστωτικών καρτών σας να αυξηθεί. Οι μεγαλύτερες ισορροπίες σας είναι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να πληρώσει μακριά.

2. Κόψτε τις πιστωτικές κάρτες σας . Αν δεν είστε πειθαρχημένοι αρκετό για να σταματήσει τη χρήση πιστωτικών καρτών σας, να είναι πιο δύσκολο για τον εαυτό σας. Κόψτε τις κάρτες σας και πετάξτε τα κομμάτια. Μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να κλείσει τους λογαριασμούς σας εντελώς, αν αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για να σταματήσει τη χρήση πιστωτικών καρτών σας.

3. Πάρτε απογραφή των χρεών σας . Πάρτε μια σαφή κατανόηση του πόσο οφείλετε και ποιος σας οφείλετε σε. Κάντε μια λίστα με όλες τις πιστωτικές σας κάρτες, το επιτόκιο, η ισορροπία, και η τρέχουσα ελάχιστη καταβολή. Αν οι λογαριασμοί είναι σε καθυστέρηση, γράψτε το ποσό που πρέπει να πληρώσετε για να καλύψουν τη διαφορά. Αν και ο κατάλογος μπορεί να εκφοβίσει, μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερες αποφάσεις για το χρέος σας με όλες τις πληροφορίες μπροστά σας.

4. Υπολογίστε πόσα μπορείτε να πληρώσετε προς το χρέος σας κάθε μήνα . Εξετάστε τα έσοδα και τα έξοδά σας για να καταλάβω τι μπορείτε να αποσπάσουν από τον προϋπολογισμό σας για να αρχίσουν να πληρώνουν το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει μεγάλες αλλαγές για τις δαπάνες σας για να είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα διαμονής σας και να εξοφλήσει το χρέος σας.

5. Σταματήστε δαπανών επιπλέον χρήματα . Είχατε μια καλή στιγμή μετάγγιση μέχρι το χρέος πιστωτικών καρτών, τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με τα οικονομικά σας. Κόψτε τις δαπάνες αναψυχής και εστίασης για την αγορά μόνο τα πράγματα που χρειάζεστε. Μπορεί να είναι μια οδυνηρή θυσία στην αρχή, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε. Θυμηθείτε το λόγο θέλετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές είναι η καλύτερη οικονομικά σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ασφαλές μέλλον για τον εαυτό σας.

6. Διαλέξτε μια πιστωτική κάρτα και να πληρώσουν περισσότερα από το ελάχιστο . Αν και ο τελικός στόχος είναι να εξοφλήσει όλες τις πιστωτικές κάρτες σας, προσπαθώντας να τους εξοφλήσει όλα με τη μία, δεν είναι η πιο αποτελεσματική προσέγγιση. Αντ ‘αυτού, επικεντρώνονται στην εξόφληση των πιστωτικών καρτών σας μία φορά σε μια στιγμή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το ένα με το υψηλότερο επιτόκιο, το υψηλότερο ισορροπία, το χαμηλότερο ισορροπία, ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μια κάρτα και να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των επιπλέον χρημάτων σας πληρώσει μακριά την ισορροπία. Όπως θα εξοφλήσει κάθε πιστωτική κάρτα, επιλέξτε ένα άλλο να επικεντρωθεί στην, έως ότου όλα εξοφληθεί.

Χρησιμοποιήστε μια πιστωτική κάρτα αριθμομηχανή επιστροφής θα σας βοηθήσουν να καταλάβω τον καλύτερο τρόπο για να πληρώσει μακριά το χρέος σας και να πάρετε μια ιδέα για το πότε θα τελικά να γίνει εξόφληση των πιστωτικών καρτών σας.

7. Δοκιμάστε την εξοικονόμηση χρημάτων για το ενδιαφέρον . Αν εξακολουθείτε να έχετε αρκετά καλή πίστη, μπορεί να είστε σε θέση να εξοικονομήσει χρήματα για το ενδιαφέρον, ζητώντας σας εκδότη πιστωτικών καρτών για ένα χαμηλότερο επιτόκιο ή με την αξιοποίηση της προσφοράς μεταφοράς υπολοίπου 0%.

Θα έπρεπε να Ορκίσου Off Πιστωτικές κάρτες για καλό;

Μετά από μάχη με το χρέος πιστωτικών καρτών, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να μην χρησιμοποιήσει ξανά τις πιστωτικές κάρτες. Λάβετε υπόψη ότι οι ίδιες οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι κακό, είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν τις πιστωτικές κάρτες που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Μην έχοντας μια πιστωτική κάρτα μπορεί να κάνει ορισμένες συναλλαγές, όπως η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, λίγο πιο σκληρή. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να πάρει πίσω στο πρόβλημα της πιστωτικής κάρτας.

Περάστε μόνο ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει μακριά σε ένα μήνα . Αποφύγετε τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας ως αναπλήρωσης εισοδήματος. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσουν κάτι σε μετρητά, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να το αγοράσει, ακόμη και με πιστωτική κάρτα.

Πληρώστε την ισορροπία σας πλήρως κάθε μήνα . Μόλις επικεντρωθεί σε δαπάνες μόνο ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει μακριά σε ένα μήνα, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσει μακριά την ισορροπία σας κάθε μήνα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσει τις πιστωτικές κάρτες σας υπό έλεγχο και να αποφύγει το χρέος πιστωτικών καρτών.

Αν, για κάποιο λόγο, αισθάνεστε ότι δεν είστε πειθαρχημένοι αρκετό για να ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες, είναι καλύτερα να μην έχουν μια πιστωτική κάρτα. Μια χρεωστική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα θα σας αφήσει να κάνετε τις ίδιες αγορές που μπορείτε να κάνετε με μια πιστωτική κάρτα χωρίς να πάρει στο χρέος.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.