Πώς Πιστωτική Κάρτα παραβατικότητα Έργων

Home » Credit and Debt » Πώς Πιστωτική Κάρτα παραβατικότητα Έργων

Πώς Πιστωτική Κάρτα παραβατικότητα Έργων

Για να διατηρήσετε την πιστωτική σας κάρτα ανοιχτή και σε καλή κατάσταση, σύμβαση πιστωτική σας κάρτα απαιτεί από εσάς να κάνετε μηνιαίες πληρωμές πιστωτικών καρτών σας στην ώρα τους. Θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον το ελάχιστο από τον χρόνο αποκοπής από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας, διαφορετικά η πληρωμή σας θα πρέπει να θεωρείται αργά. Λείπει πληρωμή της πιστωτικής σας κάρτας σας βάζει σε κίνδυνο να γίνουν παραβατική. παραβατικότητας πιστωτική κάρτα μπορεί να επηρεάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και να επηρεάσει την ικανότητά σας να πάρετε νέες εφαρμογές πίστωσης με βάση το εγκεκριμένο.

Ποια είναι η πιστωτική κάρτα παραβατικότητα;

παραβατικότητας πιστωτική κάρτα είναι μια κατάσταση πιστωτική κάρτα που δείχνει η πληρωμή σας είναι σε καθυστέρηση από 30 ημέρες ή περισσότερο. Εκείνη τη χρονική στιγμή, την κατάσταση καθυστερήσεων πληρωμών σας έχει αναφερθεί στην πιστωτικά γραφεία και περιλαμβάνεται στην πιστωτική έκθεσή σας. Μια καθυστερημένη πληρωμή προστίθεται στο λογαριασμό σας και τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας μπορεί να αρχίσει την κλήση, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή στέλνοντας γράμματα για να σας πάρει παγιδευτεί στο λογαριασμό σας και πάλι

Μόλις η πληρωμή σας είναι 60 ημέρες παραβατική, εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το επιτόκιό σας με το επιτόκιο ποινής. Το επιτόκιο ποινής θα παραμείνει σε ισχύ για έξι μήνες. Αφού κάνετε έξι διαδοχικές πληρωμές στην ώρα τους, το ποσοστό θα πάει πίσω σε κανονικό για την υπάρχουσα ισορροπία σας. Σας εκδότη της πιστωτικής κάρτας έχει τη δυνατότητα να κρατήσει το ρυθμό αποτελεσματική για νέες αγορές για την πιστωτική σας κάρτα.

Πιστωτική Κάρτα παραβατικότητα Τιμές

Εθνική ποσοστά παραβατικότητας πιστωτική κάρτα μπορεί να δείξει πώς τα νοικοκυριά χειρισμό του χρέους τους. Η αύξηση των επιτοκίων παραβατικότητας θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν τα χρέη τους και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα ποσοστά παραβατικότητας πιστωτική κάρτα σε εμπορικές τράπεζες, εκτός από την κορυφή 100 αυξήθηκε στο 5,9 τοις εκατό, αναφέρει Business Insider . Το ποσοστό παραβατικότητας δεν είναι ότι η υψηλή δεδομένου ότι πριν από την οικονομική κρίση.

Συγκριτικά, οι 100 μεγαλύτερες τράπεζες έχουν ποσοστό παραβατικότητας πιστωτική κάρτα του 2,48 τοις εκατό, βοήθησε από την ικανότητα αυτών των τραπεζών να προσελκύσουν τους καταναλωτές με υψηλότερα πιστωτικά αποτελέσματα με προσοδοφόρες προσφορές πιστωτικών καρτών.

Σοβαρές ποσοστά παραβατικότητας πιστωτικών καρτών αυξήθηκε σε 1,78 τοις εκατό το πρώτο τρίμηνο του 2018 έναντι 1,69 τοις εκατό κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία της TransUnion. Οι λογαριασμοί που είναι 90 ή περισσότερες ημέρες καθυστέρηση εξεταστεί σοβαρά παραβατική. Πολλοί εκδότες πιστωτικών καρτών αναστέλλει επίσης την ικανότητά σας να κάνει τις πληρωμές μόλις ο λογαριασμός σας είναι σοβαρά παραβατική.

Τι θα συμβεί μετά Πιστωτική Κάρτα παραβατικότητα;

παραβατικότητας πιστωτικής κάρτας δεν είναι το τέλος του δρόμου. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα και να φέρει το λογαριασμό τους πίσω σε καλή κατάσταση. Θα κοστίσει περισσότερο για να πιάσουν και πάλι – θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο το παρελθόν, λόγω ισορροπίας, καθώς το ενδιαφέρον και καθυστερημένων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί. Εάν δεν μπορούν να πληρώσουν το παρελθόν λόγω ισορροπία, επικοινωνήστε με τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας για να δείτε τις επιλογές σας για να πιαστεί και πάλι. πιστωτική παροχή συμβουλών καταναλωτής μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή για να εμπλακούν στις πληρωμές σας, ειδικά αν είστε παραβατικής σε πολλές πιστωτικές κάρτες.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας παραμένει παραβατική, τελικά θα κλείσει και χρεώνεται-off. Αυτό συμβαίνει μια φορά την πληρωμή της πιστωτικής σας κάρτας είναι 180 ημέρες καθυστέρηση. Μόλις μια ισορροπία πιστωτική κάρτα χρεώνεται-off, δεν έχετε πλέον τη δυνατότητα να καλύψουν τη διαφορά και πάλι και να φέρει ξανά τρέχοντα λογαριασμό σας. Το σύνολο του υπολοίπου οφείλεται και μπορεί να σταλεί σε μια αντιπροσωπεία συλλογής, εάν αποτύχει να εξοφλήσει με το αρχικό πιστωτή.

Μπορεί η παραβατικότητα πιστωτικών καρτών να αφαιρεθεί από την πιστωτική έκθεσή σας;

Μόλις αρνητικές πληροφορίες έχουν προστεθεί στην πιστωτική έκθεσή σας, είναι γενικά αφαιρούνται μόνο αν είναι ανακριβή, ελλιπή, δεν μπορεί να επαληθευτεί, ή μετά από το χρονικό όριο της πιστωτικής αναφοράς. Εάν η πιστωτική έκθεσή σας περιλαμβάνει εκ παραδρομής αναφέρθηκε παραβατικότητα πιστωτική κάρτα, μπορείτε να στείλετε μια διαφορά πιστωτική έκθεση να έχουν διερευνηθεί και να απομακρύνονται. Στείλτε ένα αντίγραφο των αποδεικτικών στοιχείων που έχετε που μπορεί να υποστηρίξει τη διαφορά σας.

Σε αντίθετη περίπτωση, η αφαίρεση ενός ακρίβεια αναφερθεί παραβατικότητα πιστωτικών καρτών είναι πιο σκληρή. εκδότες πιστωτικών καρτών είναι νομικά επιτρέπεται να αναφέρουν τις αρνητικές πληροφορίες, αρκεί να είναι σωστό. Η πιστωτική σας εκδότη της κάρτας μπορεί να είναι πρόθυμοι να αφαιρέσετε την παραβατικότητα αν καλύψουν τις πληρωμές σας και πάλι.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταργήσετε την παραβατικότητα πιστωτική κάρτα, κερδίζουν έδαφος στις πληρωμές σας είναι σημαντική για την πρόληψη του λογαριασμού σας από το να είναι φορτισμένη-off και την πιστωτική σας από το να καταστραφεί ακόμη περισσότερο. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να εμπλακούμε και πάλι, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να αρχίσετε την ανοικοδόμηση πιστωτικό αποτέλεσμά σας με έγκαιρες πληρωμές. Μόλις καλύψουν τη διαφορά, η κατάσταση του λογαριασμού σας θα δείξει ότι οι πληρωμές σας βρίσκονται προς το παρόν στην ώρα τους. Μετά από επτά χρόνια, οι αρνητικές λεπτομέρειες για το λογαριασμό θα πέσουν πιστωτική έκθεσή σας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.