Πώς Σπλιτ Dollar Ασφαλιστικά Προγράμματα επαγγελματικής ζωής;

Home » Insurance » Πώς Σπλιτ Dollar Ασφαλιστικά Προγράμματα επαγγελματικής ζωής;

Τι είναι Split-δολαρίου Πολιτική Ασφάλειες Ζωής ή το σχέδιο;

Split-δολαρίου Ασφάλειες Ζωής
Σπλιτ Dollar Ασφαλιστικά Προγράμματα Η ζωή δεν είναι ένα είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής, αλλά μάλλον, το σχέδιο όρο διάσπαση-δολαρίου ασφάλιση ζωής αναφέρεται σε μια σύμβαση μεταξύ τουλάχιστον δύο μερών που περιγράφει το πώς θα μοιραστεί τα ακόλουθα οφέλη και το κόστος ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής και διαχείριση:

 • Ο τρόπος που ένα μόνιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής πληρώνεται – ασφάλιστρα χωριστεί ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα μέρη? και / ή
 • Πώς τα οφέλη της πολιτικής που καταβάλλονται ή κοινόχρηστο αυτό μπορεί να αναφέρεται στις τιμές μετρητών της πολιτικής, επίδομα θανάτου και / ή του δικαιούχου (ες)

Split ασφαλιστικά προγράμματα ζωής του δολαρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ασφάλιση επιβίωσης ζωής ή μόνιμης ή ολικής τύπους ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που έχουν τιμές σε μετρητά.

Split-δολαρίου προγράμματα ασφάλισης ζωής μπορεί να έχει το κόστος της ασφάλισης ζωής σε περισσότερους του ενός μέρους, όπου κάθε πληρώνει το μερίδιό τους στο κόστος ασφαλίστρων. Ο ίδιος τύπος είναι δυνατό να προβλεφθούν στο σχέδιο διάσπαση-δολαρίου να εκχωρήσει δικαιούχους και να περιορίσει ή να επιτρέψει την πρόσβαση σε τιμές τοις μετρητοίς. Υπάρχουν πολλά είδη ασφάλισης ζωής διάσπαση-δολαρίου σχέδια, για παράδειγμα:

 • Μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου
 • Για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων
 • Μεταξύ των μετόχων και των επιχειρήσεων
 • Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου έχουν συσταθεί μεταξύ των ατόμων? αυτά μπορούν να αναφέρονται ως «ιδιωτική διάσπαση-δολαρίου ασφαλιστικά προγράμματα ζωής» συνήθως μεταξύ των μελών της οικογένειας ή με τη βοήθεια της ανέκκλητης Ζωής Trust Insurance (ILIT).

Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου, θα επικεντρωθεί στην πιο κοινός τύπος διάσπαση-δολαρίου ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής, που είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής διάσπαση-δολαρίου μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου.

Πώς σχεδιάζει η Σπλιτ Dollar Ασφάλειες Ζωής εργασίας;

Οι Split-δολαρίου ασφαλιστικά προγράμματα ζωής συχνά προσφέρεται ως μέρος ενός πακέτου παροχών σε εργαζόμενους και μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική για να προσφέρει προνόμια ή να διατηρήσουν τους εργαζομένους υψηλής αξίας. Με την προσφορά να πληρώσουν μέρος του κόστους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής με τιμές, ο εργοδότης παρέχει ένα καλό πλεονέκτημα για να εργαζομένων τους.

Ο εργοδότης και ο εργαζόμενος θα υπογράψει μια συμφωνία που θα περιγράφει το πώς το κόστος των ασφαλίστρων ζωής, θα πρέπει να μοιράζονται μεταξύ τους, και οι οποίοι είναι επιλέξιμοι να επωφεληθούν από τα οφέλη της πολιτικής, μαζί με άλλους όρους.

Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας Ασφάλειες Ζωής Σπλιτ δολάριο;

Οι όροι του προγράμματος ασφάλισης ζωής διάσπαση-δολαρίου θα καλύπτει όλες τις πτυχές των πληρωμών πολιτικής, παροχές σε χρήμα, και «πληρωμές». Η συμφωνία ασφάλισης ζωής Σπλιτ-δολαρίου είναι ένα νομικό έγγραφο που θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις εφαρμοστέες νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις.

Μεταξύ άλλων, η συμφωνία θα πρέπει τουλάχιστον να αναφέρει τα ακόλουθα 5 στοιχεία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής και τη συμφωνία σχέδιο διάσπαση-δολαρίου:

 1. Πόσο ο εργοδότης και ο εργαζόμενος κάθε συμφωνούν να πληρώσουν το μερίδιό τους και οι οποίοι δικαιούνται διάφορα επιδόματα (επίδομα παράδειγμα, ο θάνατος και οι τιμές τοις μετρητοίς).
 2. Ποιες συνθήκες ο εργαζόμενος πρέπει να πληροί για να παραμείνουν επιλέξιμα για το σχέδιο, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στόχους απόδοσης και άλλους όρους.
 3. Όταν το σχέδιο τίθεται σε ισχύ, και πόσο καιρό το σχέδιο θα διαρκέσει.
 4. Προϋποθέσεις υπό τις οποίες το σχέδιο μπορεί να τερματιστεί ή να αλλάξει. Συμπεριλαμβανομένων τι θα συμβεί αν οι στόχοι επιδόσεων δεν πληρούνται, ή τι θα συμβεί αν τερματιστεί ο εργαζόμενος ή επιλέγει να τερματίσει την απασχόληση τους και πώς θα τερματιστεί το πρόγραμμα.
 5. Όρια & Δικαιούχοι: αξία ανέρχεται μετρητά, ποιος είναι ο δικαιούχος, ποσά όφελος θανάτου για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής θα είναι όλα να οριστεί.

Do You Get να κρατήσει μια Split-Dollar σχέδιο Ασφάλειες Ζωής Αν αφήσετε την απασχόληση;

Οι όροι του προγράμματος διάσπαση του δολαρίου συχνά περιστρέφονται γύρω από συμφωνία εργοδότη και εργαζομένου. Οι όροι που περιγράφονται στις διατάξεις του σχεδίου διαχωρισμού-δολαρίου κατά το χρόνο της εργασίας ή διαπραγμάτευσης της σύμβασης προβλέπει τι θα συμβεί μετά τη λήξη της απασχόλησης, είτε με τη θέλησή ή όχι. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής Σπλιτ-δολαρίου θα πρέπει να θεωρηθεί ως παροχών σε εργαζομένους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο εργοδότης δεν θα συνεχίσει να χωρίσει το κόστος της ασφάλισης ζωής, μετά την απασχόληση έχει λήξει. Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσει το σχέδιο στο κόστος σας, ανάλογα με το φορέα ασφάλισης και τους όρους του συμβολαίου σας.

Ρωτήστε σχετικά με αυτό το θέμα σε ένα σχέδιο ασφάλισης διάσπαση ζωής αν την εγγραφή σας για ένα ή έχετε ένα.

Οφέλη από Σπλιτ-δολαρίου Ασφαλιστικά Προγράμματα Ζωής

Ανάλογα με το είδος της σύμβασης και τις προϋποθέσεις του προγράμματος διάσπαση-δολαρίου σας, μπορεί να υπάρξουν πολλά οφέλη.

 • Κοινή χρήση το κόστος της ασφάλισης δίνει μια επιλογή χαμηλού κόστους για την ασφάλιση ζωής για τον εργαζόμενο. Μερικές φορές τα σχέδια διαχωρισμού-δολαρίου μπορεί ακόμη και να «εργοδότης να πληρώσει όλα». Τα εταιρικά δολάρια πληρώνουν για το σχέδιο, αντί για εσάς.
 • Έχοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής μπορεί να λειτουργήσει ως ένας τρόπος για να αποφευχθεί να γίνει αδύνατον να καλυφθεί στο μέλλον, αν αρρωστήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου, όταν είστε ασφαλισμένος στο σχέδιο.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων για τη μελλοντική ασφάλεια ζωής: Μπορείτε να επωφεληθούν από τη διατήρηση της ασφάλισης με βάση το ποσοστό της ασφάλισης σε ηλικία που είχαν αρχικά ασφαλισμένος σε, δεν ηλικία, όταν συνταξιοδοτηθούν ή να εγκαταλείψει την εργασία. Αν υπάρχει μια επιλογή για να αγοράσει το πρόγραμμα μέσω ενός «εγκατάσταση», ή να μετατρέψετε το σχέδιο, ανάλογα με τις αρχικές επιλογές συμφωνίας.
 • Πιθανή πρόσβαση σε τιμές τοις μετρητοίς ή μέσω δανεισμού από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.
 • Η ελαχιστοποίηση δώρο και περιουσίας των φόρων, καθώς και άλλα πιθανά φορολογικά πλεονεκτήματα ανάλογα με το πώς το σχέδιό σας είναι γραμμένο επάνω.

Να πάρει συμβουλές για το Σπλιτ-δολαρίου Ασφαλιστικά Προγράμματα Ζωής

Split-δολαρίου ασφαλιστικά προγράμματα ζωής μπορεί να έχει πολλά οφέλη, αλλά είναι περίπλοκη λόγω της ευελιξίας και μεγάλη ποικιλία από επιλογές που θα μπορούσε να γραφτεί στις συμφωνίες. Είναι πάντα προτιμότερο να ζητήσει τη συμβουλή του φόρου δικηγόροι, με άδεια ασφαλιστικών αντιπροσώπων και / ή ένα οικονομικό πρόγραμμα, αν χρειάζεστε βοήθεια για την κατανόηση των επιπτώσεων του σχεδίου ασφάλισης ζωής διάσπαση δολαρίων για την περίπτωσή σας. σχέδια Σπλιτ-δολαρίου θα πρέπει πάντα να γραφτεί και να επανεξετάζονται από ένα εξειδικευμένο επαγγελματία, όπως ένας δικηγόρος για να εξασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις και να προστατεύσει τα συμφέροντά σας.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.