Πώς Χιλιετίας γυναίκες μπορούν να πάρουν Συνταξιοδότηση Σχεδιασμού Δεξιά

Home » Retirement » Πώς Χιλιετίας γυναίκες μπορούν να πάρουν Συνταξιοδότηση Σχεδιασμού Δεξιά

 Πώς Χιλιετίας γυναίκες μπορούν να πάρουν Συνταξιοδότηση Σχεδιασμού Δεξιά

Εξοικονόμηση για συνταξιοδότηση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, αλλά μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο για χιλιετή γυναίκες ηλικίας 18 έως 34.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη NFCC έρευνα , το 39 τοις εκατό των γυναικών στον αγώνα χιλιετή γενιά απλά να συμβαδίσει με την καταβολή τακτικών μηνιαίων λογαριασμών τους στην ώρα τους. Οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αισθάνονται ότι το χρέος δανείου σπουδαστών τους είναι ανεξέλεγκτη, σε σύγκριση με τους άνδρες. Και φυσικά, το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων σημαίνει ότι οι γυναίκες κερδίζουν 82 τοις εκατό του τι οι άνδρες κερδίζουν κατά μέσο όρο, προσθέτοντας στις οικονομικές τους προκλήσεις.

Δημιουργία ασφάλεια συνταξιοδότησης στο πρόσωπο αυτών των εμποδίων μπορεί να φαίνεται σαν μια ανάβαση για την χιλιετή γυναίκες. Είναι, όμως, δυνατόν με τη σωστή στρατηγική.

Συνταξιοδότηση Συμβουλές Σχεδιασμός για Χιλιετίας γυναίκες

Να πάρει προγραμματισμού της συνταξιοδότησης σωστό για χιλιετή γυναίκες σημαίνει απολογισμό των περιουσιακών στοιχείων και πόρων, καθώς και να είναι σαφείς σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους και στόχους. Μαζί, αυτό μπορεί να προσφέρει προοπτική για το τι οι γυναίκες πρέπει να εργάζονται προς την κατεύθυνση.

Ξεκινήστε με την Big Picture, τότε Μεγέθυνση

Ένα σημαντικό βήμα στο σχεδιασμό συνταξιοδότησης για τις νεότερες γυναίκες είναι η δημιουργία μιας βάσης για το στόχο εξοικονόμηση στόχο τους. Ο αριθμός που θα επιλέξετε τελικά εξαρτάται από το είδος του τρόπου ζωής που αναζητάτε κατά τη συνταξιοδότησή τους.

Για παράδειγμα, χιλιετή γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν μπορεί να χρειαστεί περισσότερα χρήματα για να συνταξιοδοτηθούν από εκείνους που σχεδιάζουν να συρρικνωθεί σε ένα μικρό σπίτι ή συνεχίσουν να εργάζονται με μερική απασχόληση κατά τη συνταξιοδότησή τους. Αν δεν έχετε λάβει το χρόνο για να αναπτύξει ένα σαφές όραμα συνταξιοδότησης, είναι σημαντικό να το κάνουμε αυτό νωρίτερα, παρά αργότερα.

Ένας υπολογιστής συνταξιοδότησης μπορεί να είναι χρήσιμη για τον προσδιορισμό πόσα χρήματα θα χρειαστεί να συνταξιοδοτηθούν για τη χρηματοδότηση επιλέξει τον τρόπο ζωής σας. Στη συνέχεια μπορείτε να συγκρίνουμε με το πόσο έχετε αποθηκεύσει για να δείτε πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει για να γεμίσει. Και αυτό μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη? σύμφωνα με έρευνα του 2018 , το 45 τοις εκατό των γυναικών έχουν λιγότερο από $ 10.000 που προορίζεται για τη συνταξιοδότηση.

Την άρση των εμποδίων για την Εξοικονόμηση

Συλλογικά, οι γυναίκες οφείλουν περισσότερα από τα δύο τρίτα του έθνους σχεδόν $ 1,5 τρις το χρέος δανείου σπουδαστών. Σε σύγκριση με χιλιετή άνδρες, χιλιετή οι γυναίκες είναι τρεις φορές πιο πιθανό να αναφέρουν ότι δεν κατανοούν πλήρως τις συνέπειες του δανεισμού για να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση κολλεγίων τους. Συνολικά, χιλιετή γυναίκες έχουν $ 68.834 στο χρέος κατά μέσο όρο, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητικών δανείων, πιστωτικών καρτών και άλλα χρέη.

Όταν το χρέος βρίσκεται στο δρόμο για την εξεύρεση επιπλέον χρήματα για να σώσει, να απαλλαγούμε από αυτό θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Αναχρηματοδότηση μπορεί να είναι μια τεράστια βοήθεια για την χιλιετή τις γυναίκες, όταν τα υψηλά επιτόκια τους αποτρέψει από το να αποκτήσουν οποιοδήποτε έλξης.

Ιδιωτική φοιτητής αναχρηματοδότηση δανείου μπορεί να οδηγήσει σε ένα χαμηλότερο επιτόκιο και μπορεί επίσης να βελτιώσει τις μηνιαίες πληρωμές. Ενώ ομοσπονδιακά δάνεια μπορούν να αναχρηματοδοτηθούν σε ιδιωτικά δάνεια, κάτι τέτοιο σημαίνει την απώλεια ορισμένων ομοσπονδιακών προστασίες, όπως η αναβολή ή ανοχή περιόδους.

Πριν από την εξέταση κάθε δυνατότητα αναχρηματοδότησης, είτε πρόκειται για τα φοιτητικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες ή άλλα χρέη, χιλιετή οι γυναίκες θα πρέπει να συγκρίνετε τα επιτόκια ένα δανειστή προσφορές και τα τέλη που χρεώνουν για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Αξιοποιήστε φορολογικά πλεονεκτήματα Ευκαιρίες Ταμιευτήριο

Ο εργοδότης χορηγία συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα όφελος για την χιλιετή γυναίκες, αλλά η έρευνα δείχνει ότι είστε κάτω από τη χρήση τους. Σύμφωνα με μια έρευνα, ο μέσος όρος των γυναικών έχει $ 38.000 αποθηκεύονται στο τους 401 (k), σε σύγκριση με $ 74.000 για τους άνδρες.

Τουλάχιστον, χιλιετή οι γυναίκες θα πρέπει να την εξοικονόμηση τουλάχιστον αρκετά στο σχέδιο του εργοδότη τους να πληρούν τις προϋποθέσεις για την πλήρη συμβολή ταιριάζουν, αν κάποιος προσφέρεται. Από εκεί, μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται για την εξοικονόμηση 10 έως 15 τοις εκατό (ή περισσότερα) από το εισόδημά τους. Αυτόματη κλιμάκωση είναι ένας σχετικά εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό.

Αυτόματη κλιμάκωση σας επιτρέπει να αυξήσετε το ποσοστό συνεισφοράς σας αυτόματα κάθε χρόνο από ένα προκαθορισμένο ποσοστό. Αν, για παράδειγμα, χιλιετή οι γυναίκες περιμένουν να λάβουν ετήσια αύξηση 1 τοις εκατό, θα μπορούσαν αντίστοιχα να αυξήσει το ετήσιο ρυθμό τις αποταμιεύσεις τους από το 1 τοις εκατό. Αυτό τους επιτρέπει να αναπτυχθούν τα αυγά φωλιά τους πιο γρήγορα, χωρίς να αισθάνεται σημαντική πρέζα τρόπο ζωής.

Ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου υγείας είναι ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για να αποθηκεύσετε. HSAs συνδέονται με την υψηλή εκπίπτουν προγράμματα υγείας και να προσφέρει τριπλή φορολογικά πλεονεκτήματα: φορολογική έκπτωση των εισφορών, αναβαλλόμενη φορολογική ανάπτυξη και αφορολόγητα αναλήψεις για τα έξοδα της υγειονομικής περίθαλψης. Αν και δεν είναι τεχνικά ένα λογαριασμό απόσυρσης, χιλιετή γυναίκες που μένουν υγιείς θα μπορούσε να αντλήσει από τις αποταμιεύσεις τους σε συνταξιοδότηση για τις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης ή φροντίδας μη-υγείας. Μετά την ηλικία των 65 ετών, που θα πληρώνουν μόνο το φόρο εισοδήματος για μη ιατρικούς αναλήψεις.

Τέλος, χιλιετή οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να εξετάσει μια Roth ατομικό λογαριασμό συνταξιοδότησης για αποθήκευση. Μια Roth IRA προσφέρει το όφελος των αφορολόγητων ειδική αναλήψεις σε συνταξιοδότηση, η οποία μπορεί να είναι σημαντική για τις γυναίκες που περιμένουν να είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Ένα παραδοσιακό IRA, από τη σύγκριση, θα είναι πλήρως φορολογητέα κατά τη συνταξιοδότηση, αλλά προσφέρει το πλεονέκτημα φορολογική έκπτωση των εισφορών.

Μην Καθυστέρηση Συνταξιοδότηση Σχεδιασμού

Το πιο σημαντικό πράγμα χιλιετή οι γυναίκες μπορούν να κάνουν όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό συνταξιοδότηση είναι να αρχίσει απλά όπου και αν βρίσκονται. Ο χρόνος μπορεί να είναι ένα ισχυρό παράγοντα επιρροής για τον καθορισμό ικανότητά σας να αποθηκεύσετε και να συσσωρεύουν πλούτο μέσω ανατοκισμού. Ξεκινώντας – ακόμη και αν αυτό σημαίνει την έναρξη μικρό – είναι ζωτικής σημασίας για να πάρει τον προγραμματισμό συνταξιοδότηση στο σωστό δρόμο.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.