Συνταξιοδότηση Στρατηγικές για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Home » Retirement » Συνταξιοδότηση Στρατηγικές για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Συνταξιοδότηση Στρατηγικές για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, είστε απολύτως υπεύθυνοι για τη δική σας προγραμματισμού της συνταξιοδότησης. Αν έχετε εργαζόμενοι, μπορεί να αισθάνονται υπεύθυνοι για τη βοήθειά τους σχέδιο για μια επιτυχημένη συνταξιοδότησης. Οι εκτιμήσεις και αποταμιευτικά προγράμματα συνταξιοδότησης που εργάζεστε, ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, θα πρέπει να είναι υψίστης σημασίας κατά το σχεδιασμό τόσο για το δικό σας συνταξιοδότηση και των υπαλλήλων σας.

Επιλέξτε μια παραδοσιακή στρατηγική αποχώρησης

Υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές επιλογές εκτός από τη χρήση σας τις μικρές επιχειρήσεις να χρηματοδοτήσουν τη συνταξιοδότησή σας, όπως Ήρας και 401 (k) s, που λειτουργούν ως πρόσθετες πηγές εισοδήματος από συντάξεις, εκτός από την εκκαθάριση μικρή επιχείρησή σας.

Θεσπίσει ένα απλό IRA:  Το σχέδιο αγώνα κίνητρα αποταμίευσης για τους υπαλλήλους ή ΑΠΛΗ IRA, είναι ένα σχέδιο συνταξιοδότησης προς τις μικρές επιχειρήσεις. Το 2018, οι εργαζόμενοι μπορούν να αναβάλει μέχρι και $ 12.500 από το μισθό, τα προ φόρων τους, και εκείνους που είναι 50 ετών και άνω μπορεί να αναβάλει μέχρι και $ 15.500 με την αξιοποίηση της συνεισφοράς catch-up $ 3.000. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε άλλα προγράμματα εργοδότη υπό την αιγίδα μπορεί να συμβάλει όχι περισσότερο από $ 18.000 κάθε εργοδότη υπό την αιγίδα σχέδια σε συνδυασμό.

Οι εργοδότες μπορούν να ταιριάξουν με τις εισφορές των εργαζομένων σε ένα απλό IRA έως 3% της αποζημίωσης του εργαζομένου. Αντίθετα, οι εργοδότες μπορούν να συμβάλουν 2% της αποζημίωσης του κάθε επιλέξιμο υπαλλήλου μέχρι και $ 270,000 το 2018. Οι εργοδοτικές εισφορές εκπίπτουν από τον φόρο.

Δημιουργήστε ένα Σεπτέμβριο του IRA:  Η σύνταξη απλοποιημένη εργαζομένων (SEP) είναι ένας άλλος τύπος ατομικό λογαριασμό συνταξιοδότησης (IRA), στην οποία μπορεί να συμβάλει ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους. Το 2018, αφήνει τους εργαζόμενους να κάνει προ φόρων εισφορών μέχρι 25% του εισοδήματος ή $ 55.000 όποιο από τα δύο είναι μικρότερο. Σαν ένα απλό σχέδιο, το Σεπτέμβριο επιτρέπει ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων κάνουν φορολογική έκπτωση των εισφορών για λογαριασμό των επιλέξιμων εργαζόμενοι, και οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουν φόρους για τα ποσά που ο εργοδότης συνεισφέρει για λογαριασμό τους μέχρι να λάβουν διανομές από το σχέδιο, όταν συνταξιοδοτηθούν.

Σχεδόν κάθε μικρή επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει μια Σεπτέμβρη Δεν έχει σημασία πόσο λίγοι οι εργαζόμενοι που έχετε ή αν η επιχείρησή σας είναι δομημένη ως ατομική επιχείρηση, συνεταιρισμό, εταιρεία ή μη κερδοσκοπικό. Κάθε χρόνο, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο να συμβάλει εκ μέρους των υπαλλήλων σας, έτσι ώστε να μην είναι κλειδωμένα για να κάνει μια συνεισφορά αν η επιχείρησή σας έχει μια κακή χρονιά. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων θεωρούνται επίσης οι εργαζόμενοι και να μπορούν να κάνουν τις εισφορές των εργαζομένων σε δικούς τους λογαριασμούς.

Σε γενικές γραμμές, το σχέδιο SEP είναι η καλύτερη επιλογή για πολλές μικρές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι επιτρέπει μεγαλύτερες εισφορές και μεγαλύτερη ευελιξία.

Ήρας και Solo 401 (k) s: Αν είστε σε ένα ανταγωνιστικό πεδίο και θέλετε να προσελκύσουν τα καλύτερα ταλέντα, ίσως χρειαστεί να προσφέρουν ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, όπως τα δύο που περιγράφεται παραπάνω. Ωστόσο, οι εργοδότες δεν είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν συνταξιοδοτικές παροχές στους υπαλλήλους τους. Αν δεν το κάνετε, ένας τρόπος που μπορείτε να αποθηκεύσετε για το δικό σας συνταξιοδότηση χωρίς τη συμμετοχή τους υπαλλήλους σας είναι μέσα από μια Roth IRA ή τα παραδοσιακά, που ο καθένας με εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες μπορεί να συμβάλει στην.

Μπορείτε, επίσης, να συμβάλει σε μια IRA για λογαριασμό της συζύγου σας. Roth Ήρας επιτρέπουν να συμβάλει δολάρια μετά από φόρους και να λαμβάνουν αφορολόγητα διανομές στη συνταξιοδότηση? παραδοσιακές Ήρας επιτρέπουν να συμβάλουν προ φόρων δολάρια, αλλά θα πληρώσει φόρο επί των διανομών. Το περισσότερο που μπορεί να συμβάλει σε μια IRA το 2018 είναι $ 5.500 ($ 6.500 αν είστε 50 ετών και άνω).

Τέλος, εάν η μικρή επιχείρησή σας δεν έχει επιλέξιμες οι εργαζόμενοι εκτός από το σύζυγό σας, μπορείτε να συμβάλετε σε ένα Solo 401 (k).

Αναπτύξτε μια στρατηγική εξόδου για την επιχείρησή σας

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι η ανάπτυξη μιας στρατηγικής των επιχειρήσεων εξόδου θα πρέπει να είναι μια από τις πρώτες σκέψεις σας κατά τον προγραμματισμό για τη συνταξιοδότηση. Αλλά σκεφτείτε το εξής: η μικρή επιχείρηση που ξοδεύετε κτιρίου ζωή σας μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη περιουσιακό στοιχείο σας. Αν θέλετε να χρηματοδοτήσει τη συνταξιοδότησή σας – και να σταματήσει εργασίας – θα χρειαστεί να ρευστοποιήσει την επένδυσή σας. Για να προετοιμαστεί για να πουλήσει τη μικρή επιχείρησή σας μια μέρα, πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργήσει χωρίς εσάς. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος και για το πώς να βρει το καλύτερο αγοραστή για τη μικρή επιχείρησή σας.

Οι συνθήκες της αγοράς θα επηρεάσει την ικανότητά σας να πωλήσει την επιχείρησή σας. Μπορεί να θέλετε να οικοδομήσουμε ευελιξία στο σχέδιο αποχώρησής σας, ώστε να μπορείτε να πωλήσει τη συμμετοχή σας κατά τη διάρκεια μια ισχυρή αγορά ή εργάζονται περισσότερο αν η ύφεση χτυπά. Μπορείτε σίγουρα θέλετε να αποφύγετε μια πώληση αγωνία: Ένα πρόβλημα που θα συναντήσετε αν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να βγείτε από την επιχείρησή σας είναι η επικείμενη συνταξιοδότησή σας θα δημιουργήσει την εντύπωση μιας πώλησης κινδύνου μεταξύ των πιθανών αγοραστών και δεν θα είναι σε θέση να πουλήσει την εταιρεία σε ένα ασφάλιστρο.

Η κατώτατη γραμμή

Περισσότερο από το ένα τρίτο των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα το 2014 δήλωσαν ότι δεν θέλουν να συνταξιοδοτηθούν, το ένα τέταρτο δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να συνταξιοδοτηθούν, περισσότερο από το ένα τρίτο δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να μοιράζουν το χρόνο συνταξιοδότησής τους μεταξύ εργασίας και ελεύθερου χρόνου, και πολλά άλλα από τους μισούς δήλωσαν ότι θα είναι δύσκολο να αποσυρθεί εντελώς. Ακόμα και αν είστε ανάμεσα στους πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που σχεδιάζουν να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για τη θέσπιση σχεδίου συνταξιοδότησης για τη μικρή επιχείρησή σας είναι μια καλή ιδέα, επειδή σας δίνει επιλογές – και με τις επιλογές σημαίνει ότι θα αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι με ό, τι διαδρομή που θα επιλέξετε .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.