Τέσσερις χρέου επιλογές δανείου για την κακή πίστωση

Home » Credit and Debt » Τέσσερις χρέου επιλογές δανείου για την κακή πίστωση

 Τέσσερις χρέου επιλογές δανείου για την κακή πίστωση

Η εξεύρεση λύσεων χρέος όταν έχετε την κακή πίστωση είναι δύσκολη. Ο δανεισμός χρημάτων, ακόμα και να παγιώσει το χρέος, που συνήθως απαιτεί να έχετε ένα καλό πιστωτικό αποτέλεσμα. επιλογών δάνειο σταθεροποίησης χρέους για την κακή πίστωση υπάρχουν, αλλά η τιμολόγηση και τους όρους δεν μπορεί να είναι τόσο ελκυστική. Αφιερώστε λίγο χρόνο για ψώνια γύρω για να βρείτε τις καλύτερες όρους που μπορούν να τύχουν. Αποφύγετε την επιλογή ενός κακού δανείου από απελπισία – θα μπορούσε να καταλήξει σας περισσότερο σε μακροπρόθεσμη βάση.

Συγκρίνετε τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους

Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως LendingTree.com να ψάξετε για τους δανειστές που προσφέρουν δάνεια στους καταναλωτές με το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Μια υπηρεσία σύγκρισης δανείου θα σας δείξει επιλογές από πολλούς δανειστές και σας επιτρέπουν να συγκρίνουν τους όρους.

Να είστε προετοιμασμένοι για τις επιλογές με υψηλότερα επιτόκια. ΣΕΠΕ για τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους για την κακή πίστωση μπορεί να είναι τόσο υψηλό όπως 36 τοις εκατό, σε ορισμένες περιπτώσεις, γεγονός που καθιστά την παγίωση του χρέους σας ακριβά. Μπορείτε να περιμένετε όρους του δανείου κυμαίνεται 24 έως 60 μήνες. Η μεγαλύτερη περίοδος αποπληρωμής σας, οι χαμηλότερες πληρωμές σας θα είναι, αλλά το πιο ενδιαφέρον που θα πληρώσετε.

Για παράδειγμα, ένα δάνειο $ 10,000 35.99 τοις εκατό Απρίλιο αποπληρωθεί σε 5 χρόνια θα έχουμε μια μηνιαία πληρωμή των $ 361,27. Θα ήθελα να πληρώνουν περισσότερο από το διπλάσιο του ποσού αυτού προς το συμφέρον – $ 11.676 για να είμαστε ακριβείς. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας επιτρέπει μόνο σε σας για να πληρούν τις προϋποθέσεις για δάνεια υψηλό επιτόκιο, είναι καλύτερο να εξετάσει άλλες επιλογές.

Χρησιμοποιήστε Peer-to-Peer δανεισμός

Peer-to-peer δανεισμού χρησιμοποιεί crowdfunding για να σας επιτρέψει να δανειστεί χρήματα από ιδιώτες επενδυτές. Αυτοί οι επενδυτές αναθεωρήσει προσωπικά προφίλ και η αίτησή σας και να αποφασίσει αν θα δώσει σε εσάς. αίτηση δανείου σας μπορεί να εκπληρωθεί από πολλούς επενδυτές, αλλά θα εξακολουθούν να έχουν μόνο για να κάνουν μια εφάπαξ καταβολή κάθε μήνα. LendingClub.com, Prosper.com και Upstart είναι μερικές peer-to-peer πλατφόρμες δανεισμού μπορείτε να σκεφτείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα δάνειο σταθεροποίησης χρέους με την κακή πίστωση. Όπως και άλλες τοποθεσίες σύγκρισης δανείου, δίκτυα δανεισμού peer-to-peer σας παρουσιάσουμε με πολλαπλές επιλογές για να συγκρίνει και να επιλέξει από.

Μερικοί ακόμη και σας επιτρέπουν να δείτε τις τιμές χωρίς να κάνει ένα σκληρό τράβηγμα στην πιστωτική σας.

Μεταφορά Υπολοίπων σε μια νέα πιστωτική κάρτα

Είναι δύσκολο να πληρούν τις προϋποθέσεις ή μηδέν τοις εκατό μεταφορά υπολοίπου πιστωτικών καρτών, όταν έχετε την κακή πίστωση. Μπορείτε, ωστόσο, να είναι σε θέση να μεταφέρει τα υπόλοιπα σε μια υπάρχουσα πιστωτική κάρτα αν έχετε αρκετή διαθέσιμη πίστωση. Ακόμα κι αν δεν έχετε το όφελος ενός χαμηλότερου επιτοκίου, εδραιώνοντας υπόλοιπα πιστωτικών καρτών καθιστά ευκολότερο να πληρώσει μακριά τους λογαριασμούς σας. Τα περισσότερα μπορείτε να συνδυάσετε τα υπόλοιπα σας, τόσο λιγότερες πληρωμές που έχετε και μπορείτε να επικεντρωθεί στην εξόφληση λιγότερα χρέη.

Πατήστε στο σπίτι σας Equity

Ένα από τα οφέλη της ιδιοκτησίας είναι η ικανότητα να αξιοποιήσει το μετοχικό κεφάλαιο που έχετε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ανάλογα με τη μέθοδο και το δανειστή, μπορεί να είστε σε θέση να αξιοποιήσει 80 έως 90 τοις εκατό των ιδίων κεφαλαίων του σπιτιού σας για να παγιώσει το χρέος σας.

Γραμμή εγχώριας δικαιοσύνης της Credit

Μια γραμμή εγχώριας δικαιοσύνης πίστωσης είναι μια γραμμή πίστωσης που είναι εξασφαλισμένα με το σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών της HELOC σας, είστε καλούνται να καταβάλλουν τις μηνιαίες πληρωμές τόκων επί του πιστωτικού ορίου. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος «σύρει» είναι πάνω, θα έχετε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα για να πληρώσει το οφειλόμενο υπόλοιπο στο ακέραιο. Ο δανειστής θα εξετάσει το χρέος σας, το εισόδημα και τα πιστωτικά όταν κάνετε αίτηση για την HELOC.

δεύτερη υποθήκη

Μια δεύτερη υποθήκη είναι ένα νέο δάνειο, ξεχωριστά από την πρωτοβάθμια υποθήκη σας, με βάση τα ίδια κεφάλαια που έχετε στο σπίτι σας. Δεύτερη υποθήκες είναι πιο επικίνδυνη και τείνουν να έχουν υψηλότερα ποσοστά αθέτησης πληρωμών, έτσι ώστε να μεταφέρουν τα υψηλότερα επιτόκια από την πρωτοβάθμια υποθήκες. Αυτό είναι κάτι που εξετάζει όταν είστε ζυγίζουν τις επιλογές σας.

Εξαργύρωση Αναχρηματοδότηση

Με εξαργύρωση αναχρηματοδότηση, θα αναχρηματοδοτήσει την υποθήκη σας σε ένα νέο, τη λήψη από τα ίδια κεφάλαια που έχετε κερδίσει ως μετρητά. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη σας. Το όφελος από μια εξαργύρωση αναχρηματοδότηση είναι ότι θα συνεχίσει να πληρώνει σε ένα μόνο δάνειο παρά τη λήψη σε ένα πρόσθετο τύπο του χρέους. Ο δανειστής θα εξετάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, το χρέος σας, και το εισόδημά σας όταν κάνεις αίτηση για την εξαργύρωση αναχρηματοδότηση.

Συγκρίνετε τα επιτόκια, τους όρους του δανείου, και μηνιαία ποσά πληρωμής για να αποφασίσουν ποια επιλογή μπορεί να είναι το καλύτερο για σας. Θέλετε να κρατήσετε το επιτόκιό σας και τις πληρωμές όσο το δυνατόν χαμηλότερα, ώστε να μην θέσει επιπλέον πίεση στα οικονομικά σας.

Όταν παγιώσει το χρέος σας με την εγχώρια δικαιοσύνη σας, βάζετε το σπίτι σας στη γραμμή. Αν δεν είστε σε θέση να κάνει τις πληρωμές για οποιαδήποτε από το σπίτι προϊόντων με βάση το δάνειό σας, υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού.

Προσοχή στις απάτες αναδιάρθρωση του χρέους

Όπως ψωνίζετε τις επιλογές σας, φροντίστε να μείνετε ενήμεροι για τις απάτες αναδιάρθρωση του χρέους. Κάθε δάνειο που εγγυάται την έγκριση ή σας ζητάει να πληρώσει τα χρήματα πριν έχετε εφαρμόσει είναι πιθανό μια απάτη. Κάντε τη σωστή δέουσα επιμέλεια για να αποφύγει να αξιοποιηθούν.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.