Τι είναι η πιστωτική κάρτα Ανάδευση και πώς να το κάνουμε ο σωστός τρόπος

Home » Credit and Debt » Τι είναι η πιστωτική κάρτα Ανάδευση και πώς να το κάνουμε ο σωστός τρόπος

Τι είναι η πιστωτική κάρτα Ανάδευση και πώς να το κάνουμε ο σωστός τρόπος

Αν είστε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβές τοξικομανής, ή φιλοδοξούν να είναι ένα, μπορεί να έχετε ακούσει για αναδεύει πιστωτική κάρτα. Να ξέρετε ότι αν έχετε να είστε προσεκτικοί όταν είστε εγγραφή για πολλαπλές πιστωτικές κάρτες για να κερδίσουν επιδόματα και άλλα προνόμια. Αν δεν είστε υπεύθυνοι με τις πιστωτικές κάρτες και δεν έχουν τα οικονομικά βασικά στη θέση του, θα μπορούσατε να καταλήξετε βαθιά στο χρέος και με ένα κατεστραμμένο πιστωτικό αποτέλεσμα.

Με τα προκριματικά έξω από το δρόμο, ας μπει σε λεπτομέρειες για το πώς πιστωτική κάρτα αναδεύει έργα.

Τι είναι αναταράξεων πιστωτική κάρτα;

Πολλοί εκδότες πιστωτικών καρτών προσφέρουν μεγάλα μπόνους εγγραφής. Νέα κάτοχοι καρτών κερδίζουν ένα μεγάλο μπόνους για να περάσετε ένα ορισμένο ποσό μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, συνήθως τις πρώτες 90 ημέρες από την έναρξη της πιστωτικής κάρτας. Οι περισσότερες ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες που ανοίγουν, τα περισσότερα μπόνους εγγραφής μπορείτε να κερδίσετε.

αναταράξεων Πιστωτική κάρτα αναφέρεται στην πρακτική των κατ ‘επανάληψη το άνοιγμα και το κλείσιμο μια πιστωτική κάρτα για να κερδίσουν μπόνους εγγραφής της ξανά και ξανά. Να κάνει αυτό με αρκετές πιστωτικές κάρτες σας επιτρέπει να βασανίσει επάνω πολύ περισσότερα βραβεία από ό, τι θα παίρνατε αν κολλήσει με ένα μόνο πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες άλλες στρατηγικές, όπως συνδυάζουν τα οφέλη από τα προγράμματα με πίστη μεγιστοποιήσει το ποσό των ανταμοιβών που κερδίζετε.

Κανόνες για να Ακολουθήστε

Υπάρχουν μερικές οδηγίες που θα θελήσετε να κολλήσετε με την μεγαλύτερη επιτυχία με αναταράξεων σε πιστωτική κάρτα.

Δώστε την ισορροπία σας πλήρως κάθε μήνα

Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε οι δαπάνες περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επιστρέψει, ακόμη και αν είστε στόχο για ένα μπόνους. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να εξοφλήσει πλήρως το υπόλοιπο σας στο τέλος του κάθε μήνα, θα πρέπει να επανεξετάσει την πιστωτική κάρτα αναδεύει. Και σίγουρα δεν πρέπει να προσπαθήσετε να κερδίσετε μπόνους σε περισσότερες από μία πιστωτική κάρτα σε έναν χρόνο, αν είστε αγωνίζονται να περάσουν και να εξοφλήσει μόνο μία πιστωτική κάρτα. Μετάγγιση μέχρι τεράστια υπόλοιπα πιστωτικών καρτών μπορεί να σας δημιουργήσει το είδος του χρέους που χρειάζεται χρόνια για να πληρώσει μακριά.

Ένας άλλος λόγος για να πληρώσει μακριά τις ισορροπίες σας κάθε μήνα είναι να αποφύγει την καταβολή τόκων για την ισορροπία σας. Το σημείο της αναδεύει πιστωτικών καρτών είναι να πάρετε ένα όφελος από εκδότες πιστωτικών καρτών. Οι τόκοι που πληρώνετε μειώνει το καθαρό όφελος που θα έχετε από την πιστωτική σας κάρτα.

Κάντε πάντα τις πληρωμές σας εγκαίρως

Αποστολή μηνιαία πληρωμή σας έγκαιρα για να αποφύγετε τις πρόσφατες αμοιβές και βλάβες στην πιστωτική σας. Εάν το πιστωτικό σας είναι dinged λόγω της καθυστερημένης πληρωμής, μπορείτε να το βρείτε δύσκολο να πάρει έγκριση για ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες στο μέλλον. Θα ήθελα επίσης να πληρώνουν στην ώρα τους για να αποφευχθεί η απώλεια του ανταμοιβές σας.

Έχετε ένα στόχο για σημεία σας

Θα πρέπει να έχετε πάντα μια ιδέα για το τι είστε εργάζονται προς την κατεύθυνση. Τέσσερις ημέρες στη Σαντορίνη. Μια κρουαζιέρα στις Μπαχάμες. Επίσκεψη οι παππούδες σας για τις διακοπές. Οι δυνατότητες για τη χρήση ανταμοιβές σας είναι σχεδόν ατελείωτες. Γνωρίζοντας τι θέλετε να κάνετε με τα σημεία σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες και να σας κρατήσει από τη χρήση τους πόντους σας πρόωρα.

Μην αναλάβει περισσότερες πιστωτικές κάρτες από μπορείτε να χειριστείτε

Πιθανόν να σκεφτούμε περισσότερο τις πιστωτικές κάρτες σημαίνει περισσότερα μπόνους και περισσότερα σημεία. Όμως, λαμβάνοντας σε πάρα πολλές πιστωτικές κάρτες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τα ελάχιστα δαπανών σε πολλές πιστωτικές κάρτες θα μπορούσατε να καταλήξετε με περισσότερο χρέος από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε.

Κρατήστε Ετήσια Τέλη στο μυαλό

Πολλές πιστωτικές κάρτες ανταμοιβών παραιτηθεί από την ετήσια συνδρομή κατά το πρώτο έτος. Κάποιοι μπορεί να προσφέρει ένα πλεονέκτημα που είναι καλά αξίζει να την πιστωτική κάρτα και την καταβολή του ετήσιου τέλους. Για παράδειγμα, μπορείτε να κερδίσετε ένα δωρεάν ξενοδοχείο παραμείνουν κάθε χρόνο. Εάν η ετήσια αμοιβή είναι χαμηλότερη από ό, τι ένα βράδυ στο ξενοδοχείο, η κάρτα μπορεί να αξίζει τη διατήρηση. Να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα κάθε φορά σε λίγο για να το κρατήσει ενεργό και θα πρέπει να ισορροπήσει ότι οι δαπάνες πιστωτική κάρτα με τις δαπάνες που κάνετε στις πιστωτικές κάρτες όπου είστε ενεργά προσπαθούν να κερδίσουν ένα μπόνους.

Συνεχώς Κοιτάξτε έξω για νέες προσφορές πιστωτικών καρτών

εκδότες πιστωτικών καρτών αλλάζουν τις προσφορές τους συχνά. Μην υποθέσετε την προσφορά που βλέπετε στην ιστοσελίδα τους είναι η καλύτερη προσφορά που μπορείτε να πάρετε εκείνη την εποχή. Όταν σας ενδιαφέρει σε μια πιστωτική κάρτα, ελέγξτε μερικές διαφορετικές ιστοσελίδες (κυρίως ιστοσελίδες πιστωτική κάρτα σύγκριση) για να δείτε τι προσφέρεται.

Χρησιμοποιήστε ένα διάγραμμα ή φύλλο για να συμβαδίσει με τα πάντα

Ναι, είναι ακριβώς ότι οι σοβαρές. Θα ήθελα να συμβαδίσει με αρκετές λεπτομέρειες για κάθε πιστωτική κάρτα που ανοίγει:

 • Ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας και η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα
 • Η ημερομηνία που ανοίξατε την πιστωτική κάρτα
 • ετήσια συνδρομή της πιστωτικής κάρτας και αν είναι παραιτηθεί
 • Η ημερομηνία το ετήσιο τέλος θα χρεωθεί αν είναι παραιτήθηκε από τον πρώτο χρόνο (αν δεν τηρεί το λογαριασμό, θα πρέπει να κλείσετε το λογαριασμό πριν από την ημερομηνία αυτή)
 • το μπόνους
 • Η απαίτηση δαπανών
 • Η ημερομηνία θα πρέπει να ανταποκριθεί στην απαίτηση δαπανών
 • τρέχον υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας (και τα υπόλοιπα σε όλες τις πιστωτικές κάρτες)
 • Η πρόοδός σας προς την ικανοποίηση της απαίτησης των δαπανών
 • Είτε το μπόνους έχει εφαρμοστεί στο λογαριασμό σας
 • Είτε έχετε χρησιμοποιήσει το μπόνους
 • Το χρονοδιάγραμμα για κάθε τιμή προσφοράς

Πάντα Διαβάστε τα ψιλά γράμματα

Διαβάζοντας μέσα από τους όρους της πιστωτικής κάρτας είναι απαραίτητη. Ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών επιτρέπουν μόνο σε σας για να κερδίσετε ένα μπόνους υπό ορισμένες συνθήκες, π.χ. δεν έχετε κερδίσει ένα επίδομα από τον εκδότη της κάρτας κατά τους τελευταίους 24 μήνες. American Express, για παράδειγμα, επιτρέπει στους κατόχους καρτών να κερδίσει μόνο ένα μπόνους ανά πιστωτική κάρτα. Μόλις έχετε κερδίσει ένα μπόνους για μια συγκεκριμένη Amex, δεν θα είστε σε θέση να κερδίσουν το μπόνους για την ίδια πιστωτική κάρτα και πάλι. όροι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε αλλαγές, ώστε να διαβάζετε πάντα τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από την εφαρμογή για μια πιστωτική κάρτα.

Να είστε προσεκτικοί Πόσες κάρτες Μπορείτε Άνοιγμα σε σύντομο χρονικό διάστημα

εκδότες πιστωτικών καρτών μπορεί να αρνηθεί την εφαρμογή της πιστωτικής σας κάρτας, εάν έχετε ανοίξει ή να υποβάλουν αίτηση για πάρα πολλές πιστωτικές κάρτες τους τελευταίους 12 με 24 μήνες.

Ποτέ μην κάνετε Μεταφορά Υπολοίπου ή Πάρτε προκαταβολές μετρητών

Οι συναλλαγές αυτές δεν υπολογίζονται ως αγορές και ως εκ τούτου δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε ελάχιστα τα έξοδά σας. Απλώς καταλαμβάνουν πιστωτικό όριο σας και να σας αφήσει με λιγότερο χώρο για τις δαπάνες. Πλέον και οι δύο συναλλαγές συνήθως επιβαρύνονται με τέλη, κάτι που θέλετε να αποφύγετε να πάρετε το μέγιστο όφελος από το αναδεύει πιστωτική κάρτα. Και, στην περίπτωση προκαταβολής μετρητών, εσείς δεν έχετε μια περίοδο χάριτος για τα χρηματοοικονομικά έξοδα και ξεκινήσει η συγκέντρωση των τόκων αμέσως.

Όρια για το άνοιγμα Πιστωτικές Κάρτες

εκδότες πιστωτικών καρτών θέλουν να έχουν πιστούς πελάτες που θα έχουν τις πιστωτικές κάρτες τους για περισσότερο από μερικούς μήνες. Έτσι, σε μια προσπάθεια να πατάξει την πιστωτική κάρτα αναδεύει πολλοί εκδότες πιστωτικών καρτών έχουν πλέον τον περιορισμό του αριθμού των πιστωτικών καρτών μπορείτε να ανοίξετε.

Για παράδειγμα, πολλοί πελάτες Chase έχετε παρατηρήσει η οποία Chase δεν θα εγκρίνει τις αιτήσεις για τους καταναλωτές που έχουν ανοίξει περισσότερα από πέντε νέες πιστωτικές κάρτες (τυχόν πιστωτικές κάρτες) κατά τους τελευταίους 24 μήνες.

Τα όρια για το άνοιγμα νέων πιστωτικών καρτών απλά σημαίνει ότι πρέπει να είναι πιο στρατηγική σχετικά με το πότε θα ανοίξει τις πιστωτικές κάρτες και τους εκδότες καρτών που ισχύουν για.

εκδότες πιστωτικών καρτών μπορεί επίσης να περιορίσει το συνολικό αριθμό των ανοικτών λογαριασμών που μπορείτε να έχετε μαζί τους με τη μία ώρα. Για American Express, για παράδειγμα, το όριο είναι τέσσερις πιστωτικές κάρτες.

Μήπως Πιστωτική Κάρτα Ανάδευση επηρεάσει την πιστωτική;

αναταράξεων πιστωτική κάρτα μπορεί να επηρεάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταστρέψει απαραίτητα πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Να θυμάστε ότι το ιστορικό πληρωμών και το επίπεδο του χρέους είναι οι δύο μεγαλύτεροι παράγοντες που επηρεάζουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Αν κάνετε όλες τις μηνιαίες πληρωμές σας στην ώρα τους και να διατηρήσουν την ισορροπία της πιστωτικής σας κάρτας χαμηλή, θα κρατήσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας από tanking.

Κάθε φορά που κάνετε αίτηση για μια πιστωτική κάρτα, υπάρχει μια σκληρή έρευνα για την πιστωτική έκθεσή σας. Αυτές οι έρευνες μπορεί να επηρεάσει την πιστωτική σας βαθμολογία-έρευνες είναι 10 τοις εκατό της πιστωτικής σας βαθμολογία, ειδικά πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το άνοιγμα νέων λογαριασμών μπορεί να μειώσει την μέση πιστωτική ηλικία ένα σας παράγοντας που είναι 15 τοις εκατό του το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Μπορείτε να δείτε ακόμη και το αντίθετο-πιστωτικό αποτέλεσμά σας αυξάνοντας-επειδή είστε είναι τόσο προσεκτικοί σχετικά με τις πληρωμές σας στην ώρα τους και να πληρώνουν το υπόλοιπό σας στο ακέραιο κάθε μήνα. Ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών περιλαμβάνουν ένα δωρεάν πιστωτικό αποτέλεσμα μέσα σε μηνιαίου λογαριασμού σας. Αν καμία από τις κάρτες σας έχουν αυτό το πλεονέκτημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν υπηρεσία credit scoring, όπως πιστωτικά Κάρμα ή πιστωτικές Σουσάμι για να κρατήσει καρτέλες για το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Μπορείτε πάντα να τραβήξει πίσω στην πιστωτική κάρτα που αναδεύει αν είναι που επηρεάζουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Πιστωτική Κάρτα Ανάδευση μπορεί να μην είναι για σας εάν …

Τόσο συναρπαστικό όσο κι αν ακούγεται να κερδίσουν μπόνους μετά μπόνους για σχεδόν δωρεάν, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν αναδεύει τις πιστωτικές κάρτες.

Δεν έχετε καλό πιστωτικό

Συνήθως πρέπει να έχουν άριστη πίστωση να πληρούν τις προϋποθέσεις ακόμα και για τις καλές ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες. Αν έχετε αρνητικές πληροφορίες για την πιστωτική έκθεσή σας, όπως την καθυστέρηση πληρωμής ή συλλογές του χρέους, θα πρέπει να βελτιώσει την πιστωτική έκθεσή σας πριν δοκιμάσετε να επαναλαμβάνουμε τις πιστωτικές κάρτες.

Είσαι προετοιμασία για ένα μεγάλο δάνειο Σύντομα

Μπορεί να μην θέλετε να επαναλαμβάνουμε τις πιστωτικές κάρτες (ή τουλάχιστον να σας αναδεύει σε αναμονή προσωρινά) αν είστε προετοιμασία για μια υποθήκη ή άλλη σημαντική εφαρμογή του δανείου των 18 έως 24 μηνών. Ο αριθμός των ερευνών και άνοιξε πρόσφατα λογαριασμούς μπορεί να επηρεάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και να είναι πιο δύσκολο να πάρει έγκριση για νέους λογαριασμούς, ακόμη και αν έχετε στην ώρα τους με όλες τις πληρωμές σας.

Μπορείτε Μην ξοδεύετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα για να ανταποκριθεί στην απαίτηση δαπάνες

Ίσως χρειαστεί να περάσουν αρκετές χιλιάδες δολάρια σε αγορές μέσα σε λίγους μήνες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δαπανών. Εάν τρέχουσες δαπάνες σας δεν είναι αρκετά υψηλή για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δαπανών, ανατάραξη μπορεί να μην είναι για σας. Η αύξηση των δαπανών σας μόνο για να κερδίσουν μπόνους σας θέτει σε κίνδυνο τη δημιουργία μεγαλύτερων υπόλοιπα από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επιστρέψει.

Δεν έχουν το χρόνο ή ενδιαφέρον για συμβαδίσει με την πρόοδό σας με πιστωτικές κάρτες

Μπορείτε να κερδίσετε ακόμα μπόνους δαπάνες πιστωτικών καρτών και τα οφέλη για τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, εάν είστε σοβαροί για αναδεύει τις πιστωτικές κάρτες, την οργάνωση των προσπαθειών σας είναι το κλειδί.

Έχετε ποτέ είχε μια πιστωτική κάρτα

αναταράξεων σε πιστωτική κάρτα δεν είναι για το άπειρο. Θα πρέπει να έχετε μεγάλη εμπειρία με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και η πληρωμή υπολοίπου σας στο ακέραιο κάθε μήνα, πριν μπουν στην αναταράξεων σε πιστωτική κάρτα. Είναι πάρα πολύ εύκολο να μπει σε μπελάδες και μια φορά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι κατεστραμμένο, είναι δύσκολο να το επισκευάσουμε.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.