Τι να κάνετε αν δεν είναι διατεθειμένοι για συνταξιοδότηση

Home » Retirement » Τι να κάνετε αν δεν είναι διατεθειμένοι για συνταξιοδότηση

Κατανόηση προ-συνταξιοδότηση επιλογές σας Ετοιμότητας

Τι να κάνετε αν δεν είναι διατεθειμένοι για συνταξιοδότηση

Αν θέλετε να πάρετε πραγματικά για τη συνταξιοδότηση, υπάρχει ένα εύκολο πρώτο βήμα. Δοκιμάστε μία ή περισσότερες από αυτές τις συνταξιοδότησης αριθμομηχανές την ετοιμότητα που θα δείξει πόσο έτοιμοι είστε να ζήσουν για 20, 30 ή περισσότερα χρόνια σε τρέχουσες συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις σας.

Εξεπλάγην ευχάριστα από την εμπειρία του John Schwartz, ο συγγραφέας του ένα πρόσφατο άρθρο  των New York Times , Συνταξιοδότηση πραγματικότητα πλησιάζει με μένα . Schwartz προσπάθησε να καταλάβω πώς έτοιμοι για συνταξιοδότηση ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν, χρησιμοποιώντας εργαλεία από SSA.gov και Vanguard. Το περίεργο πράγμα ήταν ότι ήταν το πόσο αισιόδοξη το κομμάτι ήταν. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είχε σκεφτεί δίνεται αρκετή σκέψη για τη συνταξιοδότηση, αλλά ήταν μια καλή προφύλαξη. Η μεγάλη ανακάλυψη ήταν ότι ήταν σε καλό δρόμο. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ανακούφιση του. Δεν είναι όλοι μας θα είναι τόσο τυχεροί.

Στην έρευνα του 2014 Συνταξιοδότηση εμπιστοσύνη από την Benefit Research Institute των εργαζομένων, μόνο το 18 τοις εκατό των εργαζομένων ανέφεραν ότι ένιωθαν «πολύ σίγουροι» ότι θα έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν άνετα κατά τη συνταξιοδότησή τους. Αν είστε στο άλλο 82 τοις εκατό, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια αριθμομηχανή που σας επιτρέπει να δείτε τι συμβαίνει όταν κάνετε προσαρμογές του ποσοστού του χρόνου, το ποσοστό αποταμίευσης, επενδύσεων ανάπτυξης και της απόσυρσης. Έχω χρησιμοποιήσει και εκτίμησαν την απλότητα της Fidelity MyPlan Snapshot , η οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Δική διαχειριστή σχέδιο 401k σας μπορεί να έχει κάτι παρόμοιο. Το σημαντικό πράγμα είναι η ικανότητα να κάνει τις αλλαγές, γιατί αν δεν είστε προετοιμασμένοι για τη συνταξιοδότηση, η λύση θα περιλαμβάνει αλλάζει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα στοιχεία του σχεδίου αφυπηρέτησης σας ενώ εξακολουθεί να εργάζεται.

1. Αποθηκεύστε και να επενδύσετε περισσότερα

Ένας προφανής τρόπος για να ενισχύσει το μέλλον αποταμιεύσεις σας είναι να βάλει στην άκρη ένα μεγαλύτερο μέρος του paycheck σας για συνταξιοδότηση.

Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι στην αποστολή μηνυμάτων. Οι ειδικοί (συμπεριλαμβανομένης της δικής σας αληθινά) συχνά προτείνουμε την εξοικονόμηση τουλάχιστον 6 τοις εκατό των paycheck σας, γιατί αυτό είναι συνήθως γύρω από το ποσό που ο εργοδότης θα ταιριάξει. Μια σαφέστερη σύσταση είναι να ξεκινήσει στις 6 τοις εκατό, με στόχο την αύξηση της που κάθε χρόνο. Ένα Κέντρο Συνταξιοδότηση Ερευνών σύντομη διαπίστωσε ότι ένας μέσος εργαζόμενος ο οποίος ξεκινά την εξοικονόμηση στα 35 και συνταξιοδοτείται στα 67 ανάγκες για να σώσει 18 τοις εκατό ετησίως, υποθέτοντας ένα 4 τοις εκατό επιστροφής. Σύμφωνοι, αυτό είναι ένα πολύ. Αλλά εξοικονόμηση 10 τοις εκατό ή ακόμα και 12 τοις εκατό των προ φόρων paycheck σας θα πρέπει να είναι ένας λογικός στόχος.

2. Αύξηση της επένδυσής σας Κινδύνου

αγορές πτητικές ή προς τα κάτω, τείνοντας να κάνει ζημιά σε ένα χαρτοφυλάκιο, αλλά όχι απαραίτητα επειδή η αξία των επενδύσεών σας πηγαίνει προς τα κάτω. Τι μπορεί να είναι πιο επιζήμια είναι ο φόβος που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια αυτών των μετατοπίσεων στην αγορά, η οποία μπορεί να οδηγήσει τους επενδυτές να παίρνουν αχρείαστο ή κακώς χρονικά δράση. Μετακίνηση χρήματα γύρω στα αντίδραση σε μια στροφή της αγοράς μπορεί να κοστίσει χρήματα των επενδυτών.

Είναι ιδιαίτερα δαπανηρό αν γίνεται τόσο αποστρέφονται τον κίνδυνο να μετακινηθούν τα πάντα από την αγορά ή σε μετρητά, όπως επενδύσεις. Για να είμαστε σίγουροι, ότι υπάρχει τόσο πολύ τον κίνδυνο με τον τρόπο αυτό (κίνδυνος του πληθωρισμού, ο κίνδυνος επιτοκίου, ο κίνδυνος μακροζωίας), καθώς δεν υπάρχει επένδυση σε ζεστό αποθέματα. Πολλοί επενδυτές έχουν πάρα πολλά από αυτό το είδος του κινδύνου και όχι αρκετά τον κίνδυνο αύξησης των ιδίων κεφαλαίων στα χαρτοφυλάκιά τους.

Αυτό δεν είναι να πούμε ότι ζεστό αποθέματα θα πρέπει να κυριαρχήσει ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Θυμηθείτε, είναι όλα σχετικά με την επίτευξη της σωστής ισορροπίας και τη διατήρηση της ισορροπίας αυτής, ανεξάρτητα από τις κινήσεις της αγοράς. Αν έχετε απομακρυνθεί από το αρχικό σχέδιό σας, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσει την ισορροπία.

3. εργάζονται περισσότερες

Μπορεί να φαίνεται ειρωνικό ότι ένας τρόπος για να κάνει τη συνταξιοδότηση πιο εύκολο είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε, αλλά είναι ένα σίγουρο στοίχημα για ανησυχούν προ-συνταξιούχους. Ακόμα κι αν επιλέξουν να εργάζονται λιγότερες ώρες ή στροφή σε μια διαφορετική καριέρα, που εργάζονται πλέον θα συντομεύσει το χρόνο που αναμένουν να ζήσουν μακριά από τις επενδύσεις συνταξιοδότησή σας, και σας επιτρέπει να συνεχίσει να συμβάλλει στις επενδύσεις συνταξιοδότησης για μερικά επιπλέον χρόνια.

Η πλέον να θέσει εκτός εργασίας, το μεγαλύτερο δυναμικό εισόδημα Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και. Τα άτομα που περιμένουν μέχρι την ηλικία των 70 με την αξίωση να λάβετε τα μέγιστα οφέλη για τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις. Ζευγάρια, επίσης, θα πρέπει να συντονίζουν όταν κάθε μέλος του γάμου θα ξεκινήσει υποστηρίζοντας Κοινωνικής Ασφάλισης.

4. Κόψτε δαπάνες σε Συνταξιοδότηση

Αν έπρεπε να ζουν με το μισό της τρέχουσας μισθό σας, θα μπορούσατε να το κάνετε; Αυτό είναι το είδος της ερώτησης προ-συνταξιούχοι θα πρέπει να αναρωτηθούν: Ποιο είναι το ελάχιστο μηνιαίο ποσό που απαιτείται για να ζήσουν;

Μόλις καθοριστεί μια σειρά, να δώσει μια δοκιμή για να δούμε αν ο αριθμός είναι ρεαλιστική. Δεν βοηθά να τεθούν οι στόχοι εισόδημα που δεν μπορεί να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.