Τι να μην κάνετε όταν πώληση του σπιτιού σας

Home » Real Estate » Τι να μην κάνετε όταν πώληση του σπιτιού σας

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε όταν πώληση του σπιτιού σας

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα ανοικτό σπίτι που επισκέφτηκα το 2008.

Ζήτησα μεσίτης μας να κοιτάξουμε γύρω μας για μερικά μεγαλύτερα σπίτια – ενδεχομένως μια συμφωνία διώροφο ή ένα ευρύχωρο ράντσο με υπόγειο. Ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήρθε με μια λίστα των έξι σπίτια για να δούμε σε μια μέρα – «Coke House» ένα από τα οποία θα καλέσω την

Δεν είναι ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Το αγρόκτημα τούβλο δεν ήταν το σπίτι των χρηστών ναρκωτικών ή άνεργοι wannabes περίδεσης κοκαΐνης. Όχι, αυτό ήταν ένα σπίτι του οποίου η κάτω επίπεδο ήταν να συμπληρωθεί το χείλος με Coke αναμνηστικά. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή, το σύνολο κάτω είχαν Coca-Cola ταπετσαρίες, αναψυκτικό-εμπνευσμένη τραπέζι και καρέκλα σύνολα, και tchotchkes κοκ.

Το σπίτι ήταν μεγάλη με άλλο τρόπο, αλλά ποτέ δεν πήρε μετά από το φανταχτερό διακόσμηση. Και πραγματικά, ο οποίος θα μπορούσε;

Πώληση του σπιτιού σας; Μην κάνετε αυτά τα λάθη

Αφήνοντας συγκεκριμένη διακόσμηση άθικτο, όταν πωλούν το σπίτι σας είναι ένα τεράστιο λάθος, αλλά είναι αυτό που παίζει έξω συχνά. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι πάντα συνειδητοποιούν συγκεκριμένο στυλ τους δεν απευθύνεται στις μάζες – ή ίσως απλά δεν με νοιάζει.

Φυσικά, εκκεντρικό διακόσμηση δεν είναι το μόνο λάθος πωλητές κάνουν όταν προσπαθούν να ξεφορτώσουν ένα σπίτι. Έφτασα έξω για διάφορους επαγγελματίες ακίνητων περιουσιών για να μάθετε τα μεγαλύτερα λάθη που βλέπουν οι πωλητές κάνουν. Εδώ είναι τι είπε:

Λάθος # 1: skimping για τη φωτογραφία.

Στην εποχή των online καταχωρήσεις, μερικές εικόνες που λαμβάνονται στο iPhone σας δεν θα είναι πραγματικά το κόψει, και αυτό είναι αλήθεια δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι. Παρόλα αυτά, όλοι έχουμε δει τα σπίτια στο εμπόριο με την αντιεπαγγελματική φωτογραφίες που δεν δείχνουν το ακίνητο στο καλύτερο φως του.

«Οι άνθρωποι κάνουν την απόφασή τους να πέσει στην αγάπη με το σπίτι σας με τις φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου,» λέει ο επενδυτής ακίνητων περιουσιών Τσαντ Carson. Θα ήταν κρίμα να χάσετε μια πώληση με πλήρη τιμή, γιατί ήταν πάρα πολύ φθηνή για να πάρετε τις μεγάλες εικόνες.

Carson προτείνει την πρόσληψη ενός pro, κάνοντας μια καλή προσπάθεια να οργανώσει το σπίτι σας, και να βεβαιωθείτε ότι έχετε το ιδανικό φωτισμό για να πάρει το τέλειο σουτ. Αν δεν το κάνετε, λέει, το τέλειο αγοραστής δεν μπορεί καν στον κόπο να επισκεφθείτε το σπίτι σας.

Λάθος # 2: Οι δαπάνες πάρα πολύ για αναβαθμίσεις.

Η κοινή λογική λέει ότι είναι έξυπνος για να φτιάξω το σπίτι σας να πωλήσει, ή τουλάχιστον να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μεγάλα ζητήματα επισκευαστεί πριν από λίστα. Αλλά μπορείτε να το πάρετε πάρα πολύ μακριά; Σύμφωνα με τον Lee Huffman, μια Καλιφόρνια επενδυτής ακίνητων περιουσιών που εργάζεται για DLH Partners, υπάρχει σίγουρα ένα σημείο της φθίνουσας απόδοσης.

«Μπορείτε πάντα χρυσό έλασμα και να βελτιώσεις που θα ανήκουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αλλά αν το σπίτι σας δεν θα εκτιμήσουν για την συμφωνημένη τιμή πώλησης, θα πρέπει να κατέβει στην τιμή, αν θέλετε να κλείσετε μεσεγγύησης,»λέει ο Huffman.

Αντί για υπερβολικές δαπάνες για πολυτελή αναβαθμίσεις, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι καθαρό και φροντίδα. Μεγάλο μέρος του χρόνου, οι αγοραστές θα θέλουν να ενημερώσει το σπίτι σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις ούτως ή άλλως.

Λάθος # 3: Αφήνοντας πολλές οικογενειακές φωτογραφίες γύρω.

Έχοντας οικογενειακές φωτογραφίες σας σκορπισμένα σε όλο το σπίτι σας είναι μια χαρά, αν μένετε στη θέση τους. Αλλά αν θέλετε να μετακινήσετε, που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τους αγοραστές σας.

«Αποφύγετε την προβολή προσωπικών φωτογραφιών σε περιοδεία το σπίτι σας, λέει ο Loria Hamilton-Field, Σικάγο διαχείριση μεσίτης Owners.com.

«Αν οι οικογενειακές φωτογραφίες συνωστισμό στο σπίτι σας, οι πιθανοί αγοραστές σπίτι μπορεί να αποσπώνται εύκολα και θα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να θυμόμαστε το σπίτι», λέει. «Θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι αγοραστές μπορούν να βλέπουν τους εαυτούς τους που ζουν εκεί -. Και τα περισσότερα προσωπικά αντικείμενα που έχετε, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η»

Λάθος # 4: υπερτιμολόγηση σπίτι σας.

Ένας έμπειρος Realtor θα προτείνει μια τιμή εισαγωγής με βάση την τρέχουσα αξία του σπιτιού σας, συγκρίσιμες πωλήσεις γύρω από το ξενοδοχείο, και ιστορικά στοιχεία. Αν αρνούνται να ακούσουν και να ζητήσουμε περισσότερα από ό, τι το σπίτι σας αξίζει, θα μπορούσε να διακινδυνεύσει μετατρέποντας ένα ακόμη μικρότερο κέρδος, όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει.

«Οι πωλητές έχουν την τάση να κοιτάξουμε στο σπίτι τους ως το πιο όμορφο, πιο έξυπνο και πιο όμορφο σπίτι για το μπλοκ», λέει στην Καλιφόρνια Realtor Wendy Gladson. Δυστυχώς, η αγάπη του πωλητή για το σπίτι τους μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη της πραγματικότητας.

«Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε ως πωλητής είναι να κάνει μια συναισθηματική απόφαση σχετικά με την τιμή», λέει ο Gladson. «Υπερτιμολόγησης ιδιοκτησία σας και θα κυνηγήσει την αγορά προς τα κάτω και καταλήγουν να πωλούν για λιγότερο από ό, τι θα έπρεπε να το τιμή στην αγοραία αξία.»

Λάθος # 5: Το να είσαι μια ενόχληση κατά τη διάρκεια προβολών.

Είτε είστε ανήσυχοι ή απλά περίεργος, δεν θέλετε να αφήσετε κατά τη διάρκεια των προβολών – θα το πάρει. Δυστυχώς, οι υποψήφιοι αγοραστές δεν θέλουν να σας δούμε να πλανάται στο μέλλον τους στο σπίτι.

«Όταν ένας αγοραστής ή προγράμματα μεσίτης μια παρουσίαση, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει πέντε λεπτά πριν την άφιξή τους,» λέει ο μεσίτης Τέξας Ντιέγκο Corzo. «Μένοντας μέσα στο σπίτι κάνει δυσάρεστη για τους αγοραστές να μιλήσει το μυαλό τους και να μοιραστούν αυτό που πραγματικά σκέφτονται για το σπίτι. Πλέον, δεν μπορούν να μείνουν για όσο διάστημα επειδή δεν θέλουν να το σφάλμα του πωλητή. Ο αγοραστής θα πρέπει να αισθάνεται όσο πιο άνετη γίνεται.»

Λάθος # 6: Ο εξαναγκασμός την αγαπημένη σας ομάδα ή το εμπορικό σήμα για τους αγοραστές.

Μοιάζει πολύ με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού «Coke» που ανέφερα πιο πάνω, μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν πού να τραβήξουμε τη γραμμή με θέμα διακόσμηση. Kevin Lawton, μεσίτης και υποδοχής του Real Estate Deal για 107,7 FM στο New Jersey, έχει δει την αφθονία των πωλήσεων πέσει μέσα όταν σπορ φανατικούς αρνούνται να φωτίσει διακόσμηση τους.

«Είχα έναν πωλητή ο οποίος είχε εμμονή με ένα συγκεκριμένο ομάδα μπέιζμπολ, και η αναμνηστικά της ομάδας και το λογότυπο ήταν σε όλο το σπίτι – από ένα χρωματισμένο λογότυπο της ομάδας γυαλί πάνω από την μπροστινή πόρτα σε ολόκληρο το χαλί στο οικογενειακό δωμάτιο είναι πράσινο με μπάλες σε αυτό ,»λέει ο Lawton.

«Με κάλεσε πάνω τους ό, τι πει να κάνουμε για να prep για την πώληση? Είπα θα πρέπει να μειώσει το ποσό της ουσίας του μπέιζμπολ παντού – είχαν ακόμα και οι αριθμοί παίκτη ζωγραφισμένα στους τοίχους του υπογείου – και αρνήθηκαν,»Lawton συνεχίζεται. «Σίγουρα αρκετά, ήταν μια τεράστια στροφή-off για τους αγοραστές οι οποίοι αποσπούν την προσοχή από όλα. Μερικοί εντυπωσίασε και έχασε το υπόλοιπο σπίτι, και μερικοί ήταν οπαδοί της αντιπάλου ομάδας που άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα τους!»

Λάθος # 7: Δεν ζωγραφική σε ουδέτερα χρώματα που μπορούν να απευθύνω έκκληση προς όλους.

Είναι εντάξει για να ζωγραφίσει το σπίτι πράσινο νέον σας ενώ ζουν εκεί, αλλά είναι μια φοβερή ιδέα, όταν είστε έτοιμοι να πουλήσουν. Γιατί; Σύμφωνα με την Trina Larson, ένα Realtor με Berkshire Hathaway, τρελό χρώμα ή ταπετσαρία απλά σημαίνει δουλειά για τους υποψήφιους αγοραστές.

«Δεν έχω φανταχτερό out-of-ημερομηνία χρώματα ή ταπετσαρία στους τοίχους σας,» λέει ο Larson. «Διακόσμηση είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα και αυτό μπορεί να κοστίσει χιλιάδες δολάρια για να ζωγραφίσει ένα σπίτι.» Η σκέψη της απογύμνωσης πολλά ταπετσαρία ή βαψίματα ένα ολόκληρο σπίτι μπορεί να είναι μια πραγματική διαπραγμάτευση-διακόπτης για τους αγοραστές.

«Οι αγοραστές με τα πόδια μέσα και να αρχίσει αναφέρονται για το τι θα πρέπει να περάσουν για να φτιάξω το σπίτι», λέει ο Larson. Αν πρόκειται να πάρει πολλή δουλειά, χρήματα, ή και τα δύο για να πάρετε το σωστό συνδυασμό χρωμάτων, θα μπορούσαν να προχωρήσουμε σε ένα άλλο σπίτι ή να σας ρωτήσω για μια σημαντική μείωση των τιμών για να αντισταθμίσει την πρόσθετη εργασία.

Λάθος # 8: Ξεχνώντας να συσκευάσει μακριά σωρό σας.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα σπίτι για την πώληση που είναι γεμάτη από πράγματα κάποιου άλλου. Δεν είναι μόνο πιο δύσκολο για τους αγοραστές να οραματίζονται το σπίτι σας με τη δική τους όταν χάλια σας είναι σε όλη τη χώρα, αλλά κάνει το σπίτι σας να φαίνεται βρώμικο και μικρότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

«Μην αφήνετε ακαταστασία γύρω, ποτέ», λέει ο Κονέκτικατ Realtor Emily Restifo. «Οι πράκτορες μπορούν να σας πουν στους πελάτες τους να δείτε σωστά παρελθόν, αλλά δεν μπορούν … τουλάχιστον όχι χωρίς να επηρεάζει την αντίληψή τους για την αξία. Ένα ακατάστατο σπίτι μπορεί να αποτελεί ένδειξη δεν υπάρχει αρκετός χώρος, είτε όχι αρκετή προσοχή, αλλά στέλνει το μήνυμα ότι δεν είναι το τέλειο ακίνητο.»

Λάθος # 9: Δεν στάσης σπίτι σας.

Μπορεί να είναι ερωτευμένος με ginormous καναπέ σας pleather, κουρτίνες συσκότισης, και ο σταθμός του παιχνιδιού, αλλά αν μεσίτης σας προτείνει να το αλλάξετε, θα έπρεπε.

Ενώ ένα μοναδικά έπιπλα set-up μπορεί να λειτουργήσει τέλεια για την οικογένειά σας, θέλετε κάτι που να απευθύνεται σε όλους τους αγοραστές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να πάρετε μακριά με απλά μετακινώντας τα έπιπλα γύρω για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ροή. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί να οργανώσει το σπίτι σας με δανεικά έπιπλα αντ ‘αυτού.

«Να μην απορρίψει έπιπλα στάσης ή να γίνουν προσβεβλημένος όταν σας πράκτορα συνιστά στάσης», λέει στην Καλιφόρνια Realtor Wendy Hooper. «Η σταδιοποίηση δεν διακόσμησης – είναι η πράξη της στρατηγική τοποθέτηση ουδέτερη ακόμη κομψή επίπλωση για να επιστήσει την προσοχή στα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας.»

Λάθος # 10: Ξεχνώντας να καταγράψει τις λεπτομέρειες της πώλησης σας.

Δεν έχει σημασία τι, δεν διαγράφει τα μηνύματα από κάθε επαγγελματία που ασχολείται με την πώληση του σπιτιού σας. Αυτό περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μεσίτη σας, μεσίτης του αγοραστή σας, και ο καθένας ασχολείται με το δάνειο.

«Σε περίπτωση διαφωνίας, αυτά τα μηνύματα θα αποδειχθεί πολύ πολύτιμη», λέει ο Lauren Μπόουλινγκ, συγγραφέας του βιβλίου «The Χιλιετίας ιδιοκτητών σπιτιού.»

«Κατά την πώληση το σπίτι μου, ο αγοραστής θέλησε να κάνει πίσω μετά το οφειλόμενο περίοδο επιμέλεια είχε κλείσει, αναφέροντας ότι είχαν πρόβλημα να πάρει τη χρηματοδότηση. Ήθελαν να κρατήσει το σοβαρά χρήματα, ακόμα κι αν είχα υποστηρίζεται από ένα μήνα πριν από το κλείσιμο,»λέει ο Μπόουλινγκ.

Επειδή έσωσε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, ήταν σε θέση να αποδείξουν ότι ποτέ δεν είπε λέξη για τη χρηματοδότηση και ήταν σε επικοινωνία μαζί της όλο το χρόνο. Ως εκ τούτου, ήταν σε θέση να κρατήσει σοβαρά τα χρήματά τους για να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο της.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν ο στόχος σας είναι να πουλήσει το σπίτι σας, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να νοικιάσετε ένα εξειδικευμένο Realtor για να βοηθήσει με την πώληση –  και στη συνέχεια να ακούσετε τις συμβουλές τους. Οι περισσότεροι Realtors γνωρίζουν τις διάφορες κινήσεις που να απενεργοποιήσετε αγοραστές και μπορεί να σας βοηθήσει να τα αποφύγετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιστρέψουμε το σύστημα και να κάνουμε τα πράγματα το δρόμο σας. Αλλά εάν ροζ τοίχους και χαλιά λεοπάρ μετατρέψει τους αγοραστές μακριά, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.