Φόροι Συνταξιοδότηση: 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα

Home » Retirement » Φόροι Συνταξιοδότηση: 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα

 Φόροι Συνταξιοδότηση: 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα

Έχετε εργαστεί σκληρά για να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για συνταξιοδότηση, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της μάχης.

Μόλις βγείτε στη σύνταξη και να βασίζονται σε αυτά τα χρήματα ως κύρια πηγή εισοδήματος σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι για την κυβέρνηση να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εισέλθουν συνταξιοδότηση με λιγότερα χρήματα από ό, τι χρειάζεται, έτσι ώστε οι φόροι πρέπει να ελαχιστοποιηθεί. Στην πραγματικότητα, ακόμα και αν έχετε αποθηκεύσει πολλά χρήματα, θα εξακολουθούν να θέλουν να πληρώσετε τη χαμηλότερη δυνατή φόρους.

Ζητήσαμε μερικές χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να ζυγίσει μέσα για το πώς να πληρώνουν λιγότερα σε φόρους στην κυβέρνηση και να αποθηκεύσετε περισσότερα χρήματα για εσάς και την οικογένειά σας.

1. ξέρουν τι είναι Φορολογητέο

Αυτό είναι εύκολο – σχεδόν τα πάντα είναι φορολογητέα. Το ερώτημα είναι, όταν το φορολογητέο; Αν έχετε επενδύσεις εκτός των λογαριασμών φόρου ευνοημένων συνταξιοδότησης, είναι φορολογητέα κάθε χρόνο, αν είστε συνταξιούχος ή όχι. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τακτικές λογαριασμούς μεσιτεία, real estate, λογαριασμούς ταμιευτηρίου και κάποιοι άλλοι.

Οι περισσότεροι συνταξιοδότησης που έχουν χαρακτηριστεί από το εισόδημα, από την άλλη πλευρά, δεν φορολογούνται μέχρι να συνταξιοδοτηθούν στην πραγματικότητα. Στη συνέχεια, αυτό είναι. Αναλήψεις από τις παραδοσιακές Ήρας, 401 (k) s και 403 (β) – και πληρωμές από τα επιδόματα, τις συντάξεις, τις στρατιωτικές τους λογαριασμούς συνταξιοδότησης και πολλοί άλλοι – μπορεί να είναι φορολογητέα.

Ο Roth IRA, εν τω μεταξύ, είναι ένα υβρίδιο. Τα χρήματα θα μπει στο λογαριασμό φορολογούνται πριν κάνετε την κατάθεση, αλλά τα επενδυτικά κέρδη είναι αφορολόγητα, αν περιμένετε να τις αποσύρει, μέχρι να αντιμετωπίσετε μια «εκδήλωση που πληροί τις προϋποθέσεις.» Όσον αφορά 59½ είναι ένα γεγονός που πληρούν τις προϋποθέσεις? . κάποια έρευνα για το δικό σας ή με τη βοήθεια ενός χρηματοοικονομικού συμβούλου θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους άλλους, καθώς και τις οποίες άλλων περιουσιακών στοιχείων φορολογούνται.

2. Γνωρίζουν Στήριγμα σας

Σύμφωνα με τον Nathan Γκαρσία, ΚΑΠ, διευθύνων σύμβουλος ή Westbourne Επενδύσεις, «Ο πιο εύκολος τρόπος για τη μείωση των φόρων είναι κρατώντας το εισόδημά σας κατά τη φορολογική κλίμακα που φορολογεί μακροπρόθεσμα κεφαλαιουχικά κέρδη σε 0%. Ως ζευγάρι αυτό σημαίνει εισόδημα λιγότερο από $ 75.300. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει επίσης και τους απλούς φόρους εισοδήματος σας στο βραχίονα 15%. Πολλοί σχεδιασμού πρέπει να πάει στην σωστή εκτέλεση αυτής της στρατηγικής, επειδή θα πρέπει να ενσωματώσει την κοινωνική ασφάλιση, συντάξεις και άλλες πηγές εισοδήματος, μαζί με τυχόν διανομές λογαριασμό συνταξιοδότησης. Εσείς ή ο σύμβουλος σας πρέπει να έχει σαφή αντίληψη της βάσης σας σε σας μη ειδική επενδυτικούς λογαριασμούς.»

Και συνεχίζει, «Για να εκτελέσετε σωστά αυτή τη στρατηγική θα πρέπει να πάρετε τις διανομές μέχρι την κορυφή του οριακού φορολογική κλίμακα (μέχρι και $ 75.300 ως ζευγάρι), ακόμη και αν δεν χρειάζεστε το εισόδημα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε ένα ρυθμιστικό για τα επόμενα έτη, όταν χρειάζεστε το εισόδημα. Αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο εισόδημα από τα $ 75.300 που μπορείτε να πάρετε αυτά τα χρήματα από ένα λογαριασμό Roth.»

3. Κάνετε μια μετατροπή Roth

Θυμηθείτε, μια Roth IRA φόρους που τώρα αντί για το πότε θα αποσύρουν τα χρήματα. Πληρωμή φόρων τώρα, ενώ είστε ακόμα εργασίας, καταργεί τη φορολογική επιβάρυνση αργότερα στη ζωή τους, όταν θα πρέπει να έχετε όλα τα χρήματα που μπορείτε να πάρετε.

Josh Trubow, ΚΑΠ, του Αισθητή Οικονομικού Σχεδιασμού είπε, «χωρίς να αναλαμβάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο φορολογικό κώδικα και στο μέλλον, να κάνει μετατροπές Roth στο χαμηλό χρόνια του εισοδήματος είναι μια στρατηγική για την πληρωμή φόρων σε χαμηλότερη φορολογική κλίμακα με τη μετατόπιση, όταν έχετε συνειδητοποιήσει το εισόδημα. Έχουμε καθορίσει πόσο ο πελάτης θα πρέπει να μετατρέψει σε ετήσια βάση με το χρόνο, προκειμένου να γεμίσουν τα χαμηλότερα φορολογικά κλιμάκια και να πληρώνουν φόρους σε χαμηλότερο ποσοστό (τώρα) από ό, τι θα ήταν αν περίμενε και απέσυραν κεφάλαια σε ένα χρόνο, όταν» Θα είναι σε υψηλότερη φορολογική κλίμακα.»

4. Φόρος Διαφοροποίηση

Ακριβώς όπως θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό σας για να αποφύγετε ζημιές σε μεγάλη κλίμακα, θα πρέπει να κάνετε το ίδιο με τους φόρους σας, επειδή φορολογική κλίμακα σας κατά πάσα πιθανότητα θα κυμανθεί σε διάφορες χρονικές στιγμές στη ζωή σας.

Chris Kowalik της ProFeds, ομοσπονδιακών ειδικός συνταξιοδότησης και τακτικός ομιλητής σε ομοσπονδιακούς υπαλλήλους για τον οικονομικό σχεδιασμό, λέει, «Φορολογική διαφοροποίηση είναι η ιδέα ότι κατά τη διάρκεια διαφόρων οικονομικών χρόνων, συνταξιούχος έχει αρκετούς κουβάδες των χρημάτων για να διαλέξετε. Όταν οι φόροι είναι σχετικά υψηλή, ένας συνταξιούχος μπορεί να επιλέξει να λάβει εισόδημα από αφορολόγητες λογαριασμό. Όταν οι φόροι είναι σχετικά χαμηλό, συνταξιούχος μπορεί να επιλέξει να λάβει έσοδα από υποκείμενο στο λογαριασμό.»

5. Σκεφτείτε Μετακίνηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί Φλόριντα είναι μια τέτοια δημοφιλής προορισμός για τους συνταξιούχους; Δεν είναι μόνο οι παραλίες – είναι η έλλειψη κρατικής φορολογίας εισοδήματος. Νεβάδα, Νιου Χάμσαϊρ, Νότια Ντακότα, Τενεσί, Τέξας, Ουάσιγκτον, Ουαϊόμινγκ και την Αλάσκα όλα διαθέτουν μια φόρου εισοδήματος κατάσταση επίσης.

Anthony D. Criscuolo, ΚΑΠ, Palisades Hudson Financial Group, λέει, «Αυτή η στρατηγική μπορεί να λειτουργήσει, αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Μια επιλογή είναι να επενδύσει σε αμοιβαία κεφάλαια κατάσταση ειδικά των δημοτικών ομολόγων. Αλλά πριν κάνετε οτιδήποτε, να κατανοήσουν πώς πολιτειακούς και τοπικούς φόρους θα επηρεάσουν τη συνταξιοδότηση κομπόδεμα σας.»

Η κατώτατη γραμμή

Το κλειδί είναι να διατηρήσει τους φόρους συνταξιοδότησή σας σε χαμηλά επίπεδα δεν είναι να περιμένουμε μέχρι τη συνταξιοδότησή να αρχίσουμε να κάνουμε σχέδια. Αντ ‘αυτού, να κάνουμε σχέδια και πριν θα πρέπει να βασίζονται σε συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις σας ως κύρια πηγή εισοδήματός σας. Οικονομικός σχεδιασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι καλύτερο να ζητήσει τη συμβουλή ενός οικονομικού συμβούλου με εμπειρία στο σχεδιασμό φορολογικών αποδοτικών σχεδίων διαχείρισης πλούτου.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.