Χρειάζεστε παντός κινδύνου Ασφαλιστήριο;

Home » Insurance » Χρειάζεστε παντός κινδύνου Ασφαλιστήριο;

Χρειάζεστε παντός κινδύνου Ασφαλιστήριο;

Μία από τις επιλογές που μπορεί να προσφέρει, όταν αγοράζετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο το σπίτι, την ασφάλιση condo σας ή ενοικιαστή ασφάλιση είναι αν θέλετε ή όχι μια πολιτική All-κινδύνου.

Ασφάλισης έναντι παντός κινδύνου μπορεί επίσης να αναφέρεται ως «Ολοκληρωμένη» ή «Open Κίνδυνοι»

Τι είναι ένα All-Risk Ασφαλιστική Πολιτική;

Μια ασφαλιστική παντός κινδύνου σύμβασης ή ανοικτό κινδύνους της πολιτικής σας προσφέρει κάλυψη και προστασία από όλους τους «κινδύνους» ή κινδύνους που θα μπορούσαν να βλάψουν το σπίτι ή το περιεχόμενό σας και η προσωπική περιουσία, εκτός αν τους «κινδύνους» εξαιρούνται ρητά στη διατύπωση της πολιτικής.

Αυτό σημαίνει ότι αν χρειαστεί να κάνετε μια αξίωση, λόγω αιφνίδιας ή τυχαίας ζημιάς, θα πρέπει να καλύπτονται σε μια πολιτική παντός κινδύνου, εκτός εάν η ασφαλιστική εταιρεία αποδείξει η ζημία προκλήθηκε ή είναι το αποτέλεσμα κάτι που είναι ειδικά αποκλείεται, εισηγμένες ή περιορίζεται στη διατύπωση.

Τι επιλογές είναι Εκτός ασφάλισης έναντι παντός κινδύνου υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλές πιθανές επιλογές όταν αγοράζουν κάλυψη για το σπίτι σας, εκτός από παντός κινδύνου, όπως:

 • μια πολιτική επιλογή όνομά Κίνδυνοι
 • μια πολιτική που θα σας παρέχει παντός κινδύνου στο κτίριο σας, και μόνο το όνομά τους κινδύνους για τα προσωπικά αντικείμενα ή το περιεχόμενό σας

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ασφάλισης έναντι παντός κινδύνου και Named Ασφάλιση Κινδύνων;

Ασφάλισης έναντι παντός κινδύνου καλύπτει περισσότερα πράγματα που θα μπορούσε να συμβεί, δεδομένου ότι καλύπτει τα πάντα, που δεν αποκλείεται. Είναι πιο ακριβό είδος της πολιτικής.

Το όνομά Κίνδυνοι κάλυψη καλύπτει μόνο τους κινδύνους που αναφέρονται ρητά στην πολιτική, γιατί καλύπτει πολύ λιγότερο, είναι μια λιγότερο δαπανηρή πολιτική.

Το όνομά Κίνδυνοι: καλύπτει μόνο τα όσα αναφέρονται ρητά οι οποίες καλύπτονται από την πολιτική. Το όνομά Κίνδυνοι είναι μια περιορισμένη πολιτική κάλυψη και τυπικά έχει περίπου μια ντουζίνα καλύπτει κινδύνους.
All-Risk: Σας παρέχει κάλυψη για ό, τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν εξαιρείται ρητά.

Παραδείγματα παντός κινδύνου Κάλυψη πολιτική έναντι Named Κίνδυνοι

Για παράδειγμα, εάν έχετε μια πολιτική All-κινδύνου για ακίνητο και το περιεχόμενό σας, και ένας φίλος έρχεται για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τηλεόραση στο γραφείο σας, και ο φίλος σας πέφτει και όχι μόνο σπάει την τηλεόραση, αλλά βλάπτει το δάπεδο, ένα All-Risk πολιτική θα καλύψει τις ζημιές στο πάτωμα και την τηλεόραση επειδή ήταν ξαφνική και τυχαία, εφ ‘όσον η διατύπωση της πολιτικής All-Risk δεν απαριθμεί την κατάσταση στη διατύπωση ως κάτι που αποκλείεται.

Με το όνομα της πολιτικής τους κινδύνους, αν λέει ότι θα καλύπτονται μόνο για την πυρκαγιά, βλάβη καπνό, αστραπές και κατεψυγμένα σωλήνες, τότε η κατάσταση που συζητήθηκαν παραπάνω δεν θα καλύπτονται, διότι δεν υπάρχει στη λίστα.

Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν εάν έχετε ένα αποχετευτικό αντίγραφα ασφαλείας και ότι δεν αναφέρεται ρητά ότι καλύπτεται, τότε θα είστε από την τύχη. Ότι, για μια πολιτική παντός κινδύνου, θα πρέπει να καλυφθούν, αν δεν είχε αποκλειστεί στο τμήμα αποκλεισμούς της διατύπωσης πολιτικής. Αποχέτευσης back-up μπορεί να αποκλειστεί, έτσι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι εξαιρέσεις, και δείτε αν μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις που είναι σημαντικά για εσάς σε μια πολιτική All-Risk με θεώρηση. Οι θεωρήσεις είναι ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε κάλυψη σε μια πολιτική

Χρειάζεστε ένα Πολιτικής All-Risk;

Είστε το καλύτερο πρόσωπο για να καθορίσει εάν χρειάζεστε μια πολιτική παντός κινδύνου, διότι είναι πραγματικά η επιλογή σας για το τι θέλετε να είναι ασφαλισμένα για.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρει την απόφαση να καθορίσει τι είδους θέση που θα ήταν σε περίπτωση που κάτι συμβεί στο σπίτι σας και ανακαλύψατε ότι δεν ήταν ασφαλισμένα για αυτό.

Πάντα ρωτήστε ασφαλιστική εταιρεία ή τον αντιπρόσωπό σας ποια είναι η διαφορά τιμής είναι μεταξύ μιας πολιτικής παντός κινδύνου και μιας επώνυμης πολιτικής Κίνδυνοι. Μερικές φορές η διαφορά τιμής είναι μόνο μερικά δολάρια το μήνα.

Είναι σημαντικό να έχετε πάντα δύο επιλογές τιμών και όχι να αναλάβει το All-Risk πρόκειται να είναι πάρα πολύ ακριβό.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, να εξετάσει την αύξηση εκπίπτουν σας για να εξοικονομήσει χρήματα για πριμοδότηση σας, και να πάρετε την καλύτερη κάλυψη.

Στατιστικά για την Ασφάλιση Κατοικίας Απαιτήσεις και κίνδυνοι

Σύμφωνα με τα στατιστικά ISO για τις απώλειες ιδιοκτήτη σπιτιού, και πιο πρόσφατα στοιχεία από το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Πληροφοριών , 5,9 τοις εκατό των ασφαλισμένων σπίτια είχαν αξιώσεις.

Τα στοιχεία από το 2015 δείχνουν ότι από το σύνολο των ασφαλιστικών σπίτι αξιώσεις, περίπου το 97 τοις εκατό ήταν αξιώσεων υλικές ζημιές. Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι κίνδυνοι που προκάλεσαν οι ισχυρισμοί:

 • 23,8 τοις εκατό προήλθε από πυρκαγιά και κεραυνό
 • 20,3 τοις εκατό από τον αέρα και το χαλάζι
 • 45,1 τοις εκατό από τη ζημία νερού και την κατάψυξη
 • 1,8 τοις εκατό από κλοπή
 • 6,1 τοις εκατό από «όλες τις άλλες υλικές ζημιές», η οποία περιλαμβάνει βανδαλισμούς και κακόβουλο αταξίες

Τι πράγματα είναι συνήθως Αποκλείεται σε μια πολιτική All-Risk;

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να επιλέξει να συμπεριλάβει μεγαλύτερη κάλυψη για την πολιτική All-Risk τους, περιορίζοντας τις εξαιρέσεις ως προνόμιο προστιθέμενης αξίας, όμως, να σας δώσει μια γενική ιδέα εδώ είναι μερικά παραδείγματα των αντικειμένων που εξαιρούνται συνήθως σε ένα All-Risk πολιτικής :

 • Ζημιές που προκλήθηκαν από τρωκτικά ή έντομα
 • Ορισμένοι τύποι των ζημιών στο νερό, για παράδειγμα, αποχέτευσης Back Up μπορεί να αποκλειστεί. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της ασφαλιστικής κάλυψης σας για να καταλάβετε. Πάντα να ρωτήσω τι είδους ζημία των υδάτων περιλαμβάνονται ή αποκλείονται στην πολιτική σας.  
 • κίνηση της Γης
 • Πλημμύρα
 • πυρηνικά ατυχήματα
 • Πράξεις της τρομοκρατίας
 • Θραύση εύθραυστων αντικειμένων
 • Μηχανική βλάβη
 • Ρύπανση
 • Φθορά
 • Κρυφό ή λανθάνοντα ελαττώματα
 • σταδιακή βλάβη

Αυτά είναι μόνο παραδείγματα, υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που εξαιρούνται ή που αναφέρονται ρητά σε μια πολιτική παντός κινδύνου, είναι σημαντικό να ρωτήσω ασφαλιστική εταιρεία ή ο εκπρόσωπός σας τι ακριβώς είναι γιατί κάθε ασφαλιστική εταιρεία είναι διαφορετική και καλύψεις ποικίλλουν.

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο παντός κινδύνου μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά επειδή όλα τα διαφορετικά πράγματα που μπορεί να καλύψει, είναι συνήθως αξίζει μια πολιτική παντός κινδύνου, όταν η επιλογή είναι στη διάθεσή σας.

Είναι ένας τρόπος για την καλύτερη στρατηγική για να πληρώσουν λίγο περισσότερο σε μια εκπίπτουν και έχουν παντός κινδύνου κάλυψης από το να πληρώσει μερικά δολάρια λιγότερο στην ασφάλιση, και δεν έχει δικαίωμα καλύπτονται καθόλου.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά, ή τι είδους ατύχημα μπορεί να συμβεί, η πολιτική αυτή θα σας δώσει πολύ καλύτερη προστασία ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης αξίωση.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.