Χρησιμοποιείτε Rewards της πιστωτικής σας κάρτας Σημεία λάθος;

Home » Credit and Debt » Χρησιμοποιείτε Rewards της πιστωτικής σας κάρτας Σημεία λάθος;

Χρησιμοποιείτε Rewards της πιστωτικής σας κάρτας Σημεία λάθος;

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μια καλή ανταμοιβή πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει μαξιλάρι του τραπεζικού σας λογαριασμού, αναβάθμιση διακοπές, να χρηματοδοτήσει ένα ταξίδι, ή να ξυρίσει τα κάτω το κόστος των δαπανών σας. Πολλά τα οφέλη κάρτες αυτές τις μέρες πακέτο τόση αξία στα προγράμματα ανταμοιβών τους θα μπορούσε ενδεχομένως να φύγει με εκατοντάδες δολάρια την αξία των freebies – ειδικά αν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων σας και στη συνέχεια να εξοφλήσει το υπόλοιπο σε πλήρη κάθε μήνα.

Αν δεν δώσουμε προσοχή στο πώς είστε συλλογή και ξοδεύουν τα hard-earned ανταμοιβές σας σημεία, όμως, θα μπορούσε να καταλήξει να φύγει από δωρεάν χρήματα στο τραπέζι. Εδώ είναι έξι τρόποι που μπορεί να χρησιμοποιεί ανταμοιβές κάρτα σας σημεία λάθος χωρίς να το συνειδητοποιούν.

Δεν παρακολουθείτε το πώς μπορείτε να κερδίσετε. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο των ανταμοιβών πιστωτική σας κάρτα και να κερδίσουν πολλά μίλια ή βαθμούς όσο το δυνατόν, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία μπόνους που παίρνετε. Για μερικές κάρτες, αυτό σημαίνει παρακολούθηση των δαπανών σας και χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για κάθε αγορά που κερδίζει ένα μπόνους ανταμοιβές. Με άλλα χαρτιά, αυτό σημαίνει την αξιοποίηση των ξεχωριστών δυνατοτήτων μπόνους, όπως τα επιδόματα εξαγορά ή bonus πόντους για να περάσετε ένα ορισμένο ποσό.

Ξοδεύετε τα σημεία σας σε εμπόρευμα. Οι περισσότερες ανταμοιβές κάρτες σας αφήσει να το εμπόριο ανταμοιβές σημεία σας δωρεάν εμπορεύματα, όπως το σπίτι ηλεκτρονικά ή οικιακών ειδών. Αλλά οι τιμές εξαγοράς για αυτούς τους τύπους των ανταμοιβών αγορές είναι συνήθως φοβερό – ειδικά σε σύγκριση με υψηλότερη επιλογές αξίας, όπως είναι τα ταξίδια. Για παράδειγμα, ανάλογα με την πιστωτική σας κάρτα, 50.000 ανταμοιβές σημεία θα μπορούσαν να αγοράσετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή $ 250, μια κάρτα δώρο $ 500 ή ένα αεροπορικό εισιτήριο $ 750. Για να πάρετε μια υψηλότερη απόδοση στις ανταμοιβές αγορές σας, ελέγξτε τον οδηγό εξόφληση της κάρτας σας και να επιλέξετε τις ανταμοιβές που μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα με λιγότερα σημεία.

Χάνεις πόντους για φθηνά ταξίδια. Ομοίως, θα αποσπάσουν μεγαλύτερη αξία από τις ανταμοιβές σημεία σας, αν τα χρησιμοποιήσετε για πτήσεις ή ακριβότερο ξενοδοχεία. Για παράδειγμα, μια πιστωτική κάρτα του ξενοδοχείου μπορεί να σας χρεώσει τον ίδιο αριθμό σημείων, δεν έχει σημασία αν μένετε σε ένα δωμάτιο που κοστίζει κανονικά $ 100 το βράδυ ή $ 400 το βράδυ. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από την κάρτα ανταμοιβές σας, εκτός από τους πόντους σας για ακριβότερο ταξίδι που διαφορετικά θα σας κοστίσει μια δέσμη σε μετρητά.

Ξοδεύετε χρήματα για να εξαγοράσει το «δωρεάν» ανταμοιβές. Μερικές κάρτες ανταμοιβές απαιτούν από εσάς να περάσουν από τον εκδότη της κάρτας για να κάνετε κράτηση ταξιδιού ανταμοιβές που χρηματοδοτούνται από σας, αλλά στη συνέχεια χρεώνει τέλη σε περίπτωση εξαγοράς, αν μπορείτε να το κάνετε από το τηλέφωνο. Για να αποφύγετε να χρεώνονται για την εξαργύρωση ανταμοιβές σας, κάνετε κράτηση του ταξιδιού σας μέσω του σε απευθείας σύνδεση ανταμοιβές εκδότη της κάρτας σας ιστοσελίδα ή να επιλέξετε μια κάρτα ταξιδιού που σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση του ταξιδιού σας ανεξάρτητα και να αποζημιώνονται γι ‘αυτό.

Είσαι κατάτμηση προγράμματα ανταμοιβών σας. Πολλές πιστωτικές κάρτες σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τα σημεία σας σε άλλα προγράμματα πιστότητας, όπως η αεροπορική εταιρεία προγράμματα τακτικών επιβατών. Αλλά αν δεν κάνουν χρήση αυτής της υπηρεσίας, θα μπορούσατε να χάσετε την ευκαιρία να αγοράσουν δωρεάν ταξίδια πιο γρήγορα ή να πάρετε περισσότερη αξία από τα κέρδη ανταμοιβές σας. Για παράδειγμα, αν το μόνο που χρειάζεται ένα ζευγάρι εκατό πόντους για να αγοράσετε ένα δωρεάν ταξίδι στην αγαπημένη σας αεροπορική εταιρεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον σημεία που έχουν απομείνει από την κάρτα ανταμοιβές σας. Σας δίνει επίσης σημεία διαπραγμάτευσης μεταξύ των διαφόρων προγραμμάτων πιστότητας μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να μην χρειάζεται να περιορίσει το πότε ή πού ταξιδεύετε.

Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε ότι πιστωτικής σας κάρτας ανταμοιβές σημεία αξίζουν περισσότερο όταν τα μεταφέρετε σε άλλο πρόγραμμα.

Είσαι αφήνοντας ανταμοιβές αχρησιμοποίητο σε ένα λογαριασμό. Είναι ένα πράγμα να αποθηκεύσετε μέχρι και τις ανταμοιβές σας μέχρι να έχετε αρκετά μίλια ή βαθμούς για να αγοράσει ένα μεγάλο ταξίδι. Αλλά αν είστε παραμελεί τις ανταμοιβές σας για κανέναν καλό λόγο, θα μπορούσε να καταλήξει να χάσει εντελώς. Πολλά τα οφέλη που λήγουν μετά από λίγα χρόνια στο λογαριασμό σας, ενώ άλλες κάρτες ανανεώσει τις ανταμοιβές κάθε χρόνο, μόνο εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας. Μπορείτε επίσης να μετανιώσουν την εξοικονόμηση έως και τα σημεία σας, αν εκδότη σας κόβει την αξία των ανταμοιβών σημεία σας, πριν τα έχετε εξαργυρώσει ακόμα.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.