Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Ασφάλειες Ζωής

Home » Insurance » Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Ασφάλειες Ζωής

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Ασφάλειες Ζωής

Η ασφάλιση ζωής είναι μια σύμβαση μεταξύ μιας ασφαλιστικής εταιρίας και ενός ατόμου, στο οποίο η ασφαλιστική εταιρεία συμφωνεί ότι εάν το άτομο ( «ο ασφαλισμένος») θα πρέπει να πεθάνουν κατά τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής, η ασφαλιστική εταιρεία θα καταβάλει το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό στον δικαιούχο επιλέξει ο ασφαλισμένος μετά το θάνατό τους.

Η ασφάλιση ζωής μπορεί να αγοραστεί για ένα προκαθορισμένο διάστημα, συνήθως 5-30 ετών, ή σε μόνιμη βάση.

Λόγοι για να αγοράσετε Ασφάλειες Ζωής

Οι άνθρωποι αγοράζουν ασφάλιση ζωής για πολλούς λόγους. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένειά σας σε περίπτωση που πεθάνει, έτσι ώστε να μην καταλήγουν σε οικονομική κρίση, λόγω χαμένο εισόδημά σας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι για να αγοράσουν ασφάλιση ζωής μπορεί να θέλετε να εξετάσει:

 1. Για την κάλυψη των εξόδων κηδείας
 2. Για να εξασφαλίσετε την υποθήκη σας, αντί να αγοράζουν ασφάλιση μέσω της τράπεζας
 3. Για να εξοφλήσει τα χρέη πιστωτικών ή άλλων δανείων, ώστε ακινήτων ή την οικογένειά σας δεν κολλήσουν με τα χρέη σας
 4. Για να πληρώσει τους φόρους ακινήτων
 5. Για την προστασία του τρόπου ζωής του συζύγου σας, ακόμα κι αν δεν έχετε παιδιά
 6. Για την προστασία των μελλοντικών τρόπο ζωής σας με κλείδωμα σε ένα χαμηλότερο συντελεστή ασφάλισης ζωής, ενώ είστε νεότεροι, πιο υγιείς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με ιατρικές εξετάσεις
 7. Για τη δημιουργία πλούτου στο πλαίσιο της οικονομικής στρατηγικής σας

Ασφάλειες Ζωής γεγονότα που μπορεί να σας εκπλήξει

Σύμφωνα με το 2016  Τάσεις στην Ασφάλειες Ζωής Ιδιοκτησιακό καθεστώς  μελέτης:

 • 84 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ασφάλιση ζωής
 • 70 τοις εκατό είπαν ότι χρειάζεται ασφάλιση ζωής, αλλά 41 τοις εκατό των Αμερικανών δεν το έχουν
 • Millennials υπερεκτιμήσει την τιμή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής $ 250.000 από 3 ή 4 φορές το πραγματικό κόστος
 • 83 τοις εκατό των Αμερικανών δήλωσαν ότι θα εξετάσουν την ασφάλιση ζωής, αν ήταν πιο εύκολο να κατανοήσουμε

Τα δεδομένα, λοιπόν, δείχνει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα σχετικά με την ασφάλιση ζωής που προκαλούν σύγχυση στον μέσο άνθρωπο. Θα ξεκαθαρίσει κάποιες από τις παρανοήσεις, να εξηγήσει κάποια ασφάλιση ζωής βασικά και να απαντήσετε σε μερικές βασικές ερωτήσεις, όπως:

 • Χρειάζεστε πραγματικά την ασφάλεια ζωής;
 • Πότε θα πρέπει να το αγοράσει;
 • Τι είδους ασφάλιση ζωής είναι καλύτερο;
 • Πώς μπορώ να εξοικονομήσει χρήματα για την ασφάλιση ζωής;

Ποιες είναι οι διαφορετικοί τύποι Ασφάλειες Ζωής;

Ας αρχίσουμε με τα πόδια μέσα από τα διάφορα είδη ασφάλισης ζωής, και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

 • Ασφάλεια Ζωής: Η ασφάλεια ζωής όρου είναι μια προσιτή επιλογή που σας επιτρέπει μεγάλη ευελιξία σε σχέση με το πόσο καιρό θέλετε την πολιτική, καθώς και στο όριο της ασφάλισης. Επειδή είναι για ένα συγκεκριμένο όρο, μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα σταθερό επιτόκιο το οποίο σας επιτρέπει να προϋπολογισμό τις πληρωμές σας για το συγκεκριμένο όρο. Η προθεσμιακή ασφάλεια ξεκινά στις 5 έτη και μπορεί να ανέλθει σε 30. Αυτή είναι η λιγότερο ακριβή επιλογή.
 • Ισόβια Ασφάλιση: Ολόκληρη η ασφάλεια ζωής είναι μια μόνιμη μορφή της ασφάλισης ζωής, γιατί σας καλύπτει για τη διάρκεια της ζωής σας. Σε αντίθεση με διάρκεια ασφάλισης η οποία λήγει μετά από το επιλεγμένο ποσό των ετών που ασφαλίζονται στον εαυτό σας για. Το μειονέκτημα για κάποιους ανθρώπους σε ολόκληρη την πολιτική ζωή είναι ότι τα ασφάλιστρα είναι συνήθως υψηλότερα.
 • Οικουμενική Ασφάλειες Ζωής:  Universal life είναι ένα είδος ολόκληρη ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Στο παρελθόν η ιστορική απόδοση της συμπαντικής ζωής προκάλεσε πολλούς ανθρώπους να είναι προσεκτικοί, λόγω της επένδυσης παράγοντα ενός μέρους των ασφαλίστρων. Μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή αν ενημερωθείτε για τα οφέλη, όπως η δυνατότητα αργότερα δανεισμό χρημάτων από ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας.

Μετατροπή όρου ζωής σε Ισόβια Ασφάλιση

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι είδους πολιτική θα λειτουργήσει καλύτερα για σας, θα πρέπει επίσης να εξετάσει ζητώντας ότι αν έχετε αγοράσει ένα φθηνότερο, λιγότερο δαπανηρή επιλογή, όπως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής όρου, αν θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε μια ολόκληρη ζωή πολιτική αργότερα.

Πού μπορείτε να πάρετε ασφάλεια ζωής;

Μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλιση ζωής απευθείας μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, μέσω μιας ασφάλισης ζωής μεσίτη ή χρηματοοικονομικός σύμβουλος, είτε μέσω της ομάδας ή των μελών των ενώσεων. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν ασφάλιση ζωής online ή απευθείας μέσω ασφαλιστικών εταιρειών. Μερικές φορές αυτό φαίνεται σαν μια γρήγορη και εύκολη λύση, αλλά δεν μπορεί να πάρει την καλύτερη κάλυψη για την τιμή που πληρώνετε. Να ελέγχετε πάντα μερικά μέρη ή την εργασία με ένα οικονομικό πρόγραμμα ή μεσίτη να πάρετε κάποιες συμβουλές για την περίσταση σας.

4 Συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλιση ζωής

Εκτός από την επιλογή μιας μακροπρόθεσμης πολιτικής, υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλιση ζωής σας.

 1. Κατάστημα γύρω για την ασφάλιση ζωής σας για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια ασφάλιση ζωής μεσίτη που μπορεί να ελέγξει πολλές διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και των πολιτικών για εσάς και να σας προσφέρουμε τις διάφορες επιλογές. Χρησιμοποιώντας έναν μεσίτη ή οικονομικό σύμβουλο, θα σας δώσει το πλεονέκτημα της εργασίας με κάποιον ο οποίος θα αναλύσει τις ανάγκες σας και να καταλήξουμε σε λύσεις που εργάζονται για σας. Βρείτε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να απολαμβάνω να δουλεύω με τα οποία απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας. Οι τιμές ασφάλισης ζωής ρυθμίζεται, έτσι ώστε να μην νιώθετε σαν να πρέπει να καλέσετε πολλά μεσίτες – απλά ασχολούνται με το που σας αρέσει περισσότερο, θα έχετε τα ίδια ποσοστά.
 2. Αγοράστε ασφάλισης ζωής, όταν είστε νέοι και υγιείς. Οι τιμές ασφάλισης ζωής με βάση την ηλικία σας και την κατάσταση της υγείας σας. Δεν ξέρω τι έρχεται στο μέλλον, οπότε αν είστε υγιείς τώρα, σκεφτείτε να πάρει μια πολιτική, όπου μπορείτε να περάσετε την ιατρική εξέταση και να πάρει το καλύτερο ποσοστό κλειδωμένο σε. Φροντίστε να ρωτήσετε για εγγυημένη ασφάλιστρα επίπεδο, ώστε να μπορείτε να επωφελούνται από ένα σταθερό ρυθμό καθ ‘όλη τη διάρκεια της πολιτικής που θα επιλέξετε και δεν έχουν εκπλήξεις. Εάν έχετε τις συνθήκες υγείας, βεβαιωθείτε ότι και να κάνουν έρευνα αγοράς, δείτε το πρώτο σημείο ανωτέρω σχετικά με τη χρήση ενός μεσίτη, διότι ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής θα δώσουν καλύτερες τιμές για ορισμένες ιατρικές παθήσεις, εκεί που οι άλλοι θα χρεώνουν περισσότερο. Ένας οικονομικός σύμβουλος θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει.
 3. Μην καπνίζετε. Μη-καπνιστές παίρνουν χαμηλότερα ποσοστά ασφάλισης ζωής από τους καπνιστές. Εάν καπνίζετε, να εξετάσει την εγκατάλειψη. Ακόμα κι αν μπορείτε να αγοράσετε μια πολιτική ως καπνιστής, αν μπορείτε να κλείσετε για μια περίοδο 12 μηνών, οι περισσότεροι ασφαλιστές ζωής θα προσαρμόσει τις τιμές από τη στιγμή που έχουν την απαγόρευση του καπνίσματος. Αλλά μην αναβάλλουμε την αγορά ασφαλειών ζωής, μέχρι να σταματήσουν το κάπνισμα, ειδικά αν το έχετε στα σχέδια? απλά να πάρει την πολιτική σας, και να μάθετε τι το κόστος θα είναι μόλις είστε χωρίς καπνό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παρακινήσει σε μακροπρόθεσμη βάση, και η οικογένειά σας θα πρέπει να προστατεύονται, ενώ εργάζεστε σε αυτό.
 4. Ρωτήστε αν υπάρχει ένα καλύτερο ποσοστό για την καταβολή των ασφαλίστρων σας σε ετήσια βάση αντί σε μηνιαία βάση. Ορισμένες εταιρείες θα προσφέρουν καλύτερες τιμές όταν πληρώνετε σε ετήσια βάση.

Ασφάλειες Ζωής μέσω της εργασίας σας: Είναι αυτό αρκετό;

Σύμφωνα με τις καλύτερες τιμές Ζωής 2017 μελέτη , το ένα τρίτο των Αμερικανών που έχουν ασφάλιση ζωής έχει μόνο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής της ομάδας. Αν και είναι καλύτερο από το τίποτα, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να βασίζονται σχετικά με την ασφάλιση ζωής μπορείτε να πάρετε μέσα από το έργο:

 1. Μπορείτε να το χάσετε όταν αλλάζετε θέσεις εργασίας
 2. Θα πρέπει να πάρετε μια νέα ιατρική εξέταση αν αποφασίσετε να πάρετε μια νέα πολιτική
 3. Το όριο του ομίλου ασφαλειών ζωής σας μέσα από το έργο είναι περιορισμένη – για παράδειγμα, μπορεί να είναι μόνο δύο φορές το μισθό σας (ή λιγότερο). Αυτό δεν θα είναι αρκετό, στις περισσότερες περιπτώσεις, για να βοηθήσει την οικογένειά σας, ή για να καλύψει τα χρέη σας και οικονομικές ευθύνες σε μακροπρόθεσμη βάση.

Παρανοήσεις Σχετικά Life Insurance, Debunked

Η ασφάλιση ζωής είναι συχνά θεωρείται περιττή δαπάνη ή μια που παίρνει αναβληθεί. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε ασφάλεια ζωής δεν είναι για σας αυτή τη στιγμή.

«Οι άνθρωποι που δεν εργάζονται Δεν χρειάζεται Ασφάλειες Ζωής»

Ακόμα κι αν δεν λειτουργούν, ο θάνατος σου θα εξακολουθούν να έχουν οικονομικές συνέπειες εάν εκτελέσετε φροντίδας ή ενασχόλησης με τα οικιακά καθήκοντα, ενώ ένας συνεργάτης λειτουργεί. Αν κάτι συμβεί σε σας, μπορεί να μην υπάρχει απώλεια εισοδήματος, αλλά θα υπάρξει μια δραστική αύξηση των εξόδων. Παιδικής φροντίδας τα έξοδα και τα έξοδα καθαριότητας, για παράδειγμα, μπορεί να καταστεί αναγκαία αν ξαφνικά πάει. Αν θα θέλατε οικογένειά σας να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους και να έχουν τα πράγματα ληφθεί μέριμνα με τον ίδιο τρόπο που κάνετε τώρα, θα πρέπει να εξετάσουμε το κόστος της πρόσληψης ατόμων για να αναλάβει τα καθήκοντα αυτά για να επιτρέψει το σύντροφό σας να συνεχίσουν να εργάζονται και να κερδίζουν εισόδημα.

«Οι άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά ή οι σύζυγοι δεν πρέπει Ασφάλειες Ζωής»

Αν δεν έχετε εξαρτώμενα μέλη ή τα παιδιά, αλλά σχεδιάζουν να έχουν μια οικογένεια αργότερα στη ζωή, μπορεί να θέλετε να εξετάσει την αγορά ασφαλειών ζωής νωρίτερα στη ζωή τους, ενώ είστε νεότεροι. Τα έξοδα ασφάλισης ζωής που βασίζεται σε έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας και την υγεία σας. Όταν είστε νεότεροι θα έχουν σημαντικά χαμηλότερα ποσοστά από ό, τι όταν τελικά παντρεύονται και να έχουν αυτή την οικογένεια.

«Η ασφάλεια ζωής είναι πολύ ακριβό»

Αναμονή για να πληρώσει τα χρέη πριν από την αγορά ασφαλειών ζωής ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά αν κάτι επρόκειτο να συμβεί σε σας αύριο, τότε θα αφήσετε το χρέος σας στην οικογένειά σας. Θα μπορούσαν να είναι σε θέση να καλύψει αυτά τα χρέη και να αναπληρώσετε το χαμένο εισόδημα λόγω της απουσίας σας;

Υπάρχουν επιλογές για τη φτηνή ασφάλεια ζωής που μπορούν να αγοραστούν για τόσο λίγα όπως μερικά δολάρια την ημέρα. Έχοντας μια μικρή ποσότητα της ασφάλισης ζωής, τώρα μπορούμε να επιτρέψουμε μια καλή δίχτυ ασφαλείας για την οικογένειά σας.

Πόσο καιρό παίρνει για να πάρει Ασφαλίσεων Ζωής;

Σε γενικές γραμμές, η διαδικασία ασφάλισης ζωής περιλαμβάνει 3 στάδια και συνήθως μπορεί να ολοκληρωθεί σε 4-6 εβδομάδες από τη στιγμή της συμπλήρωσης της αίτησης:

 1. Συζητώντας τις επιλογές και, στη συνέχεια, συμπληρώνοντας μια αίτηση για ασφάλιση ζωής
 2. Λαμβάνοντας το ιατρικό εξετάσεις
 3. Η λήψη των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων και την επακόλουθη έγκριση, την προσαρμογή ρυθμού, ή άρνηση των παροχών

Θα Ασφάλειες Ζωής πληρώσει αμέσως μετά που το αγοράζετε;

Πολλές εταιρείες θα «κρατήσει σας καλύπτει» για την ασφάλιση ζωής οφέλη από τη στιγμή που θα υποβάλουν την αίτηση με την προϋπόθεση ότι:

 • Τα πάντα έχουν δηλωθεί ως ανά αίτηση
 • Η ιατρική εξέταση έρχεται μέσα χωρίς νέες πληροφορίες.

Ρωτήστε την ασφάλιση ζωής σας εταιρεία σχετικά με αυτό τη στιγμή που θα αποφασίσετε να αγοράσετε την πολιτική και να υπογράψει την αίτηση. Μάθετε εάν η κάλυψη αρχίζει αμέσως ή αν υπάρχει μια περίοδος αναμονής. Επίσης, προσέξτε τις εξαιρέσεις στην πολιτική, όπως η ρήτρα αυτοκτονίας και την περίοδο αμφισβήτησης.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.