Велик Начини за да намерят наематели за вашия под наем

Home » Real Estate » Велик Начини за да намерят наематели за вашия под наем

Велик Начини за да намерят наематели за вашия под наем

Ако искате да се намерят наематели бързо за вашия под наем, потенциални наематели трябва да бъде в състояние да те намеря. Научете пет-популярните методи за запълване на свободните работни места, както и четири опита и истински методи.

5-популярни методи за намиране на наематели

По-долу са пет от най-популярните начини за намиране на наематели за отдаване под наем вашия имот. Целта на тези методи е да се постигне възможно най-много хора да намерят наемател бързо.

1. Намерете Наематели на Наем на сайтове

Интернет е чудесен начин да се достигне до масите. Сайтове като Craigslist и Trulia ви позволи да публикувате безплатна регистрация за отдаване под наем. Тези обяви са видими за всички, а след това с достъп до интернет, който търси апартамент във вашия район. В бъдещия наемател е в състояние да стеснят допълнително критериите за търсене въз основа на наемната цена, или брой спални и бани.

Ако се интересувате от приемане на правителството субсидирани жилища, включително раздел-8, сайтове като Socialserve.com могат да Ви помогнат да постигнете този пазар. Ако имате собствен сайт, вие също трябва да се уверете, че да се изброят имота има и не забравяйте да посочите този уеб сайт URL и в други реклами.

2. Използвайте социалните медии, за да намерят наематели

Милиони хора използват сайтове за социални медии като Facebook, Instagram и Twitter. Ако имате фирма, трябва да се създаде Facebook страница, Instagram и профил за Twitter за него.

Ако не, можете да използвате личните си сметки, за да позволи на хората да знаят, че имате имот за отдаване под наем. Можете да видите списък на вашия имот Facebook.com на пазара, публикувайте актуализиране на състоянието на сметката си, публикувайте снимка на наема на Instagram или изпрати чуруликане на вашите последователи чрез Twitter.

3. Да недвижимост намерят наематели за вас

За своите услуги, брокери обикновено начислява комисионна от около един месец под наем, а понякога и повече.

Вие може да искате да се интервюират две или повече брокери да се намери този, който най-удобното за обявата си под наем с.

Въпреки, че това може да бъде най-евтиният начин за рекламиране на Вашия имот, той може да ви спести много и главоболието за справяне с потенциални наематели. Вашият имот ще бъде листвана на MLS.com (Множествена Регистрационните Service), което ще увеличи експозицията.

4. намерят наематели чрез предлагане на стимули

Хора като идеята за получаване на сделка или с отстъпка. Можете да предлагат безплатна телевизия или с отстъпка наем, ако наемател се движи по определена дата. A $ 250 телевизията може да изглежда скъпо, но ако зареждането $ 950 в под наем, а телевизорът получава някой да се движи в един месец по-рано, вие всъщност се спестява $ 700, а като допълнителен бонус, телевизията ще бъде данък WRITE- изключен за имота под наем.

5. реагира бързо на Бъдещите наематели

Трябва да се отговори на бъдещите наематели веднага. Ако не се обадите или пишете наемател обратно бързо, друг хазяин или недвижимост няма.

Ако не искате да дадете на личния си телефонен номер, можете да се създаде безплатен профил в услугата, която ще ви зададете нов телефонен номер, който може да бъде настроен да звъни на съществуващите си телефонни линии. За една малка месечна такса, можете дори да се създаде безплатен номер, включително гласова поща, за вашите наеми, използващи сайтове като Kall8.com.

Съществуват подобни възможности за електронна поща.

4 изпитан и методи за намиране на наематели

Дадени са четири изпитани от времето методи, за да намерят наематели за попълване на свободно работно място. Тези методи не се стремят към постигане на масите. По-скоро целта на тези четири подходи е да се стесни в по бъдещите наематели, които са по-склонни да се интересуват от живеещи в конкретната област, където се намира под наем вашия имот.

1. Намерете Наематели в-к

на имоти под наем във вестника Някои потенциални наематели все още изглеждат. Рекламирайте вакантно място през почивните дни, и по-специално, в неделя, защото това е, когато вестници виждат най-много трафик.

Наем на реклами във вестници, са малки, така че ще имате само няколко реда, за да си имот се открояват. Използвайте съкращения за думи като спалня (BR) и пералня / сушилня (W / D), за да се пести място.

 Поставяне на реклама във вестника ще струва пари, но това е още един начин да увеличите присъствието на вашия имот.

2. Рекламиране на местни информационни табла

Сложете листовки за отдаване под наем в общността, където се намира имота Ви. Това може да включва информационни табла в хранителни магазини, църкви, перални, както и автобусни спирки.

Тъй като хората ще се преминават като прочетете листовката бързо, използвайте удебелен заглавие и големи, цветни снимки, за да привлече интерес към флаера. На дъното на флаера, включва сълзотворен компромиси за хората да вземат. Тези сълзотворен компромиси трябва да включват адрес собственост, броя на спалните и вашата информация за контакт.

3. Намерете Наематели от уста на уста

Не подценявайте силата на словото. Ако имате настоящите наематели, нека знаят, че имате свободно работно място. Те могат да имат една сестра, братовчедка, или брат, който се търси ново място за живеене.

Също така, кажете си брат, сестра, фризьорски салон, шеф, и механик, че имате имот за отдаване под наем. Винаги има листовки с вас, така че да можете да ги раздават, когато е необходимо. Можете дори да предложи хонорар за препращане да се даде по-голям стимул.

4. Поставете “Под наем” Вход Прозореца

Въпреки че няма да достигне до масите чрез поставяне на “Под наем” знак на прозореца, че няма нищо лошо в това прави един от двамата. Случаен минувач може да се интересуват, или може да познавате някой, който търси да наеме в района. Уверете се, че един телефонен номер може да бъде ясно се чете от нивото на улицата.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.