Добавянето на положителна кредитна история за кредитната си история

Home » Credit and Debt » Добавянето на положителна кредитна история за кредитната си история

Добавянето на положителна кредитна история за кредитната си история

Положителен кредитна история е по-важно от всякога. Трябва да имате добър кредитен да получи ипотека, наем на апартамент, купи кола, се получи добър процент застраховка, а понякога дори и да си намеря работа. Повече фирми вероятно ще направят аргумента, че те трябва да се провери вашата кредитна история, преди да се прави бизнес с вас.

Ако имате лоша кредитна или не кредитна, вашата цел е да се изгради безспорно положителна кредитна история.

Това не е магия. Вие не можете директно да добавяте неща, за да кредитната си доклад. Вместо това, вие трябва да зависи от вашите кредитори и кредиторите да изпрати актуализации на кредитните бюра въз основа на историята на профила Ви.

Има три основни кредитни бюра: Equifax, Experian и TransUnion. Кредиторите, които правите бизнес с могат да докладват само вашата кредитна история на един от бюра въз основа на съществуващи и връзката им с това бюро. Бюра не споделят информация помежду си при нормални обстоятелства, така че има шанс някои от вашите сметки могат да се показват само на един доклад за кредит.

Как кредитна история Положително е построен

Всеки месец или така издателите на кредитни карти и кредиторите да изпращат актуална информация за състоянието му. Те разказват кредитните бюра текущото си салдо, историята на плащанията, както и други подробности за вашите сметки. Аз това е тази информация, която помага за изграждане на положителна кредитна история, ако приемем, данните в него са положителни.

Това означава, навременни плащания и здрави баланси на кредитни карти.

Необходимо е време, за да добавите положителна информация за кредитната си доклад, така че не очаквам това да се случи за една нощ или дори в рамките на няколко седмици. Можете да помогнете на процеса, като е болен и финансова отговорност.

Какво ако нямате сметки?

Трябва отворени, активни, положителни сметки за изграждане на положителна кредитна история.

Ако все още нямате отворени сметки, можете да опитате да приложите за видовете кредитни карти или заеми за хора, които нямат кредитна или лоши кредити, като защитена кредитна карта или магазин кредитна карта на дребно. И, ако не можете да получите одобрение на собствения си, роднина или приятел може да има желание да си сътрудничат знак за вас или да ви направи упълномощен потребител на един от техните кредитни карти.

Използвайте Вашите профили по правилния начин

Докато се опитва да изгради положителна кредитна история, която искате да се избегне това, което ще нарани вашия кредит. Това включва закъснели плащания, високи кредитни лимити, както и твърде много приложения на кредитни карти.

Започнете с малко. Очаквайте да получите само малки кредитни лимити и кредити, в началото, т.е. по-малко от $ 1000. Кредиторите и кредиторите ще са склонни да се разшири повече кредити за вас, след като сте показали, че можете да бъдете отговорен с малко. Не използвайте прекалено много си кредит и изплащане какво да взема заеми на време всеки месец.

Профили, които са неточно Съобщените

Ако кредитната си доклад съдържа отрицателни сметки, които трябва да бъдат положителни, можете да използвате процедурата за оспорване доклад за кредит да имат информацията коригира. Например, кредитната си доклад може да покаже, че си закъснял за плащане, което сте сигурни, която сте платили в срок.

За да се поправят грешките доклад за кредит, трябва да се изпрати писмо спор за кредитните бюра позовавайки се на грешката и предоставяне на копие от всяко доказателство, че показва информацията, наистина е неправилен.

Бюрото ще разследва и да преразгледа кредитната си доклад, ако разследването в подкрепа на твърдението си. Ако не, можете да се свържем с спор директно с бизнеса, който съобщава за грешката.

Някои сметки не помагат Вашият Credit

Не всички сметки, които можете да плащат всеки месец да се докладват на кредитни бюра редовно. Например, мобилния си телефон, кабелна и автомобилни застраховки плащанията не помагат за изграждането на положителна кредитна история, дори когато плащат навреме. Въпреки това, ако по подразбиране на тези плащания (като се присъединят няколко месеца престъпно), забавяне на плащанията могат да бъдат добавени към кредитната си доклад и наранени напредъка си към изграждането на добър кредитен рейтинг.

Внимавай за кредит за ремонт измами и тактики за подобряване на вашия кредитен рейтинг. Credit ремонтни фирми не разполагат с никакви привилегии с вашата кредитна история, които не разполагат.

Изграждане на положителна кредитна история не е толкова трудно, колкото изглежда. Отваряне на сметка и плати сметката навреме всеки месец и сте изграждане на положителна кредитна история. Дайте му малко време, и с течение на времето, вие ще бъдете в състояние да си позволят по-големи ограничения на кредитни карти и заеми.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.