Какво да правите, ако не са подготвени за пенсиониране

Home » Retirement » Какво да правите, ако не са подготвени за пенсиониране

Запознаване с опции готовност предпенсионна

Какво да правите, ако не са подготвени за пенсиониране

Ако искате да получите реална за пенсиониране, има един лесен първа стъпка. Пробвайте едно или повече от тези готовност калкулатори пенсиониране, които ви показват как готови ли сте да живеят в продължение на 20, 30 или повече години на текущите си пенсионни спестявания.

Бях приятно изненадан от опита на Джон Шварц, авторът на една скорошна статия в  The New York Times , пенсиониране реалността е ме настигаше . Шварц се опитах да разбера как подготвени за пенсиониране той и съпругата му са били, с помощта на инструментите от SSA.gov и Vanguard. Учудващото е, че е как оптимистичен е на парче. Той призна, че не е мисъл дал достатъчно мисъл за пенсиониране, но той е бил добър скрийнсейвър. Голямото откритие е, че той е на път. Бихте могли да се чувстват облекчение му. Не всички от нас ще бъде толкова щастлив.

В пенсия Доверието обзор на 2014 с доходите на заети лица изследователски институт, само 18 на сто от работещите съобщават, че се чувствам “много уверени”, те ще имат достатъчно пари, за да живеят удобно в пенсиониране. Ако сте в другата 82 процента, има неща, които можете да направите. Ето защо е важно да се използва калкулатор, който ви позволява да видите какво се случва, когато правите корекции на скоростта на времето, спестяванията, инвестициите и растежа оттегляне. Ползвал съм и оценявам простотата на MyPlan Snapshot Fidelity е , което всеки може да осъществите достъп. Вашият собствен администратор 401k план може да има нещо подобно. Важното е възможността да се направят промени, защото ако не сте подготвени за пенсиониране, решението ще включва промяна на един или повече от следните елементи на вашата пенсиониране план, докато все още работят.

1. Запазване и да инвестира повече

Един очевиден начин да се укрепи бъдещите си спестявания е да се остави настрана по-голяма част от заплатата си за пенсиониране.

Част от проблема може да бъде в Съобщения. Експерти (включително моя милост) често препоръчвам спестяване на поне 6% от заплатата си, защото това е обикновено около размера на работодател ще съвпадне. По-ясна препоръка е да се започне с 6%, с цел да увеличават всяка година. Един център за пенсиониране Research кратко установено, че средно работещ, който започва спестяване на 35 и се оттегли в 67-потребности за да спаси 18% годишно, ако приемем, че 4 процента възвръщаемост. Разбира се, това е много. Но спасяването 10 на сто или дори 12% от предварителната си данък заплата трябва да бъде разумна цел.

2. Увеличаване на инвестиционния риск,

Летливи или низходяща тренд на пазарите може да направи щети на портфейл, но не е задължително, тъй като стойността на инвестициите си отива надолу. Какво може да бъде по-вредно е страхът, която се проявява по време на тези пазарни промени, които могат да причинят инвеститорите да поемат ненужни или лошо във времето действие. Преместването на пари около като реакция на пазарна промяна може да струва на инвеститорите пари.

Това е особено скъпо, ако човек става така склонни да поемат риск и да се премести всичко от пазара или в парични подобни инвестиции. За да сте сигурни, не е толкова риск, като правиш това (инфлационен риск, лихвен риск, риск от дълголетие), тъй като има инвестиции в горещи запаси. Много инвеститори имат твърде много на този вид риск и не достатъчно риск ръст на собствения капитал в портфейлите си.

Това не е да се каже, че горещи запаси трябва да доминират инвестиционен портфейл. Не забравяйте, че всичко е въпрос на намиране на точния баланс и поддържане на този баланс, независимо от пазарните движения. Ако сте се отклонили от първоначалния си план, че е време да се балансира.

3. работят по-дълго

Тя може да изглежда иронично, че един от начините да се направи по-лесно за пенсиониране е да продължим да работим, за толкова дълго, колкото можете, но това е сигурен залог за притесняват предварителни пенсионери. Дори и да изберат да работят по-малко часове или се измести в друга кариера, като работи по-дълго ще се съкрати времето, което очаквате да живеят на разстояние от вашите инвестиции пенсиониране, и това ви дава възможност да продължи да допринася за пенсиониране инвестиции за няколко допълнителни години.

Колкото по-дълго се отлага работа, толкова по-голям потенциал за вашия осигурителен доход, както добре. Лица, които да изчакат до 70-годишна възраст, за да твърдят, могат да получат максимални ползи, за които те отговарят. Двойките, също следва да координират, когато всеки член на брака ще започне твърдейки, социалното осигуряване.

4. намаляване на разходите в пенсиониране

Ако трябва да живеят на половината от сегашната си заплата, може ли да го направя? Това е вид на въпрос предварителните пенсионери трябва да си задават въпроса: Каква е минималната месечна сума, необходима да живее?

След като определите номер, да го пробвам, за да видите, ако броят е реалистично. Не помага да се определят целите на доходите, които са не могат да бъдат поддържани в течение на времето.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.