Какво е кредитна карта, като се бие и как да го направя по правилния начин

Home » Credit and Debt » Какво е кредитна карта, като се бие и как да го направя по правилния начин

Какво е кредитна карта, като се бие и как да го направя по правилния начин

Ако сте кредитна карта награди наркоман, или се стремят да бъде един, може да сте чували за избиване на кредитна карта. Знайте, че ако трябва да бъдете внимателни, когато се регистрирате, за няколко кредитни карти, за да печелят бонуси и други привилегии. Ако не сте отговорни с кредитни карти и не е нужно на финансовите основи на място, бихте могли да постигнете потънал в дългове и с повреден кредитен рейтинг.

С предварителните от пътя, нека да влезе в подробности за това как кредитна карта избиване работи.

Какво е Биенето на кредитна карта?

Много издатели на кредитни карти предлагат големи бонуси от регистрации. Нови картодържателите получават голям бонус за прекарване на определена сума в рамките на определен период от-обикновено първите 90 дни след отваряне на кредитна карта. Колкото повече награди кредитни карти, които отваряте, толкова повече регистрации за бонуси можете да спечелите.

биене на кредитната карта се отнася до практиката на многократно отваряне и затваряне на кредитна карта, за да спечелиш своя бонус регистрация отново и отново. Правейки това с няколко кредитни карти ви позволява да натрупате много повече награди, отколкото бихте получили, ако остана само с една кредитна карта. Можете да използвате някои други стратегии, подобна на комбиниране на награди от програми за лоялност към максимизиране на размера на наградите вие ​​печелите.

Правила, които да следите

Има няколко насоки, които ще искате да се придържате към по-голямата си успех с кипяща кредитна карта.

Платете салдото в пълен всеки месец

Уверете се, че не харчат повече, отколкото можете да си позволите да върне, дори и да се стремите към бонус. Ако не можете да си позволите да изплати пълния си салдо в края на всеки месец, трябва да се преразгледа кредитна карта избиване. И със сигурност не трябва да се опитват да печелят бонуси за повече от една кредитна карта в даден момент, ако се борят, за да прекарат и изплати само една кредитна карта. Претакане на огромни баланси на кредитни карти можете да получите в вида на дълга, които са необходими години, за да изплати.

Друга причина да изплати своите баланси всеки месец, е да се избегне плащането на лихви по баланса си. Целта на избиване на кредитни карти е да се получи обезщетение от издателите на кредитни карти. Всяка лихва, която плащате понижава нетната полза, която получавате от кредитната Ви карта.

Винаги се плащанията навреме

Изпрати месечните си плащания на време, за да се избегнат такси за просрочие и щети на вашия кредит. Ако кредитната ви карта dinged поради закъсняло плащане, може да е трудно да се получи одобрение за награди кредитни карти в бъдеще. Също така ще искат да плащат на време, за да се избегне конфискация наградите си.

Имате цел за вашите точки

Винаги трябва да имат представа за това, което работи за. Четири дни по-в Санторини. Круиз на Бахамите. Посещение на вашите баби и дядовци за празниците. Възможностите за използване на наградите са почти безкрайни. Знаейки това, което искате да правите с вашите точки ще ви помогне да изберете най-добрите кредитни карти и ви предпази от използване на точките си преждевременно.

Не поемат повече кредитни карти, отколкото можете да се справя

Може би смятате, повече кредитни карти означават повече бонуси и повече точки. Но, като на твърде много кредитни карти може да създаде проблеми. Ако не могат да си позволят разходите минимуми на няколко кредитни карти може да се окажете с по-дълга, отколкото можеш да се справиш.

Дръжте годишните такси в Mind

Много награди кредитни карти се откажат от годишната такса за първата година. Някои може да предложи обезщетение, което си струва поддържането на кредитната карта и заплащане на годишната такса. Например, може да спечелиш безплатен хотел остане всяка година. Ако годишната такса е по-ниска, отколкото една нощ в хотелите, картата може да си заслужава да държите. Не забравяйте, че трябва да използвате вашата кредитна карта всеки от време на време да я запазите активна и ще трябва да се балансира, че разходите на кредитна карта с изразходването правиш на кредитни карти, където сте активно се опитват да печелят бонус.

Постоянно се грижа за нови оферти и кредитни карти

издателите на кредитни карти се променят офертите си често. Не си мислете, офертата, която виждате на сайта им е най-добрата оферта, можете да получите по това време. Когато сте заинтересувани от кредитна карта, чек няколко различни сайтове (особено за сравнение на кредитна карта уебсайтове), за да видите какво се предлага.

Използвайте таблицата или електронна таблица, за да се справи с всичко

Да, това е точно това сериозно. Вие ще искате да се справи с няколко подробности за всяка кредитна карта, което отваря:

 • Издателят и специфичната кредитната карта
 • Датата, когато сте на кредитната карта
 • Годишната такса за кредитната карта и дали тя е отменена
 • Датата на годишната такса ще се начислява, ако бъде отменено в първата година (ако не сте поддържа сметката, трябва да се закрие сметката преди тази дата)
 • бонусът
 • Изискването за разходи
 • Датата трябва да бъде спазено изискването за разходи
 • текущото си салдо кредитна карта (и салдата по всички кредитни карти)
 • Вашият напредък към изпълнението на изискването за разходи
 • Дали бонусът е бил приложен към профила си
 • Независимо дали сте използвали бонуса
 • Времето за всяка промоционална цена

Винаги четат дребния шрифт

Прочитането на условията на кредитната карта е задължително. Някои издатели на кредитни карти позволяват само да печелите бонус при определени обстоятелства, например, че не са спечелили бонус от това издателят на картата в рамките на последните 24 месеца. American Express, например, позволява на картодържателите да печелят само един бонус на кредитна карта. След като спечелите бонус за определен Amex, няма да бъде в състояние да печелят бонус за едно и също, че кредитна карта отново. условия за кредитни карти могат да се променят, така че винаги да прочетете правилата и условията, преди да кандидатства за кредитна карта.

Бъдете внимателни Колко карти Вие Open в кратък период от време

издателите на кредитни карти могат да откажат прилагането на кредитната си карта, ако сте отворили или да кандидатстват за твърде много кредитни карти през последните 12 до 24 месеца.

Никога Направете баланс трансфери или Take аванси

Тези сделки не се считат за покупки и затова няма да ви помогне да постигнете вашите разходи минимуми. Те просто заемат кредитния си лимит и ви оставя с малко място за разходи. Плюс това, както сделки обикновено заплаща такса, нещо, което искате да се избегне, за да получите максимална полза от избиването на кредитна карта. И в случай на авансово плащане в брой, не се получи гратисен период за финансови разходи и да започне олихвяване веднага.

Ограничения на Откриване кредитни карти

издателите на кредитни карти искат да имат лоялни клиенти, които ще имат своите кредитни карти за повече от няколко месеца. Така че, в опит да се справи с кредитна карта избиване на много издатели на кредитни карти вече са ограничаване на броя на кредитни карти можете да отворите.

Например, много клиенти Chase сте забелязали, че Chase няма да одобри заявления за потребители, които сте отворили повече от пет нови кредитни карти (всички кредитни карти) през последните 24 месеца.

Ограниченията на отварянето на нови кредитни карти просто значи, че трябва да бъдат по-стратегически за когато отворите кредитни карти и емитентите на карти, които се прилагат за.

издателите на кредитни карти също могат да ограничават общия брой на отворени профили, които могат да имат с тях наведнъж време. За American Express, например, срокът е четири кредитни карти.

Дали Card избиване Credit Засяга Credit?

биене на кредитната карта може да се отрази на вашия кредитен рейтинг, но вероятно не е задължително да съсипе своя кредитен рейтинг. Не забравяйте, че историята на плащанията и нивото на дълга са двата най-големи фактори, които влияят на вашия кредитен рейтинг. Ако направите всичките си месечни плащания по време и пази равновесие на кредитната си карта ниско, ще се запази кредитния си рейтинг от танкване.

Всеки път, когато кандидатства за кредитна карта, има твърд разследване на кредитната си доклад. Тези проверки могат да се отразят на вашия кредитен рейтинг-запитванията са 10 на сто от кредитния си рейтинг, особено няколко в един кратък период от време.

Откриването на нови сметки може да намали средната си кредит възрастта е фактор, който е 15% от кредитния си рейтинг.

Може дори да видите обратната-кредитната си оценка увеличаване-защото сте това, че толкова Внимавайте при извършване на плащанията си по време и заплащане на баланса в пълен всеки месец. Някои издатели на кредитни карти включват безплатен кредитен рейтинг в рамките на месечния си отчет. Ако нито една от картите си имат това предимство, можете да използвате безплатен кредитен скоринг услуга като Credit Карма или Credit Sesame да наблюдавате какво се случва на вашия кредитен рейтинг. Винаги можете да се изтеглят на кредитна карта избиване, ако той се отнася за вашия кредитен рейтинг.

Кредитна карта избиване може да не е за вас, ако …

Толкова вълнуващ, колкото и да звучи, за да печелят бонус след бонус за почти безплатно, има някои неща, за да внимавате, когато сте избиване кредитни карти.

Не е нужно добра кредитна

Обикновено трябва да има отлична кредитна дори да отговарят на изискванията за добри награди кредитни карти. Ако сте имали негативни информация за кредитната си доклад, като закъснели плащания или дългови ценни колекции, трябва да се подобри кредитната си доклад преди да опитате да бълват кредитни карти.

Се подготвяте за майор кредит Скоро

Вие не може да искате да бълват кредитни карти (или поне да сложиш избиване на изчакване временно), ако се готви за ипотека или друг основен искане за кредит в 18 до 24 месеца. Броят на запитвания и новооткрити сметки може да се отрази на вашия кредитен рейтинг и да я направи по-трудно да получи одобрение за нови профили, дори ако сте били на път с всичките си плащания.

Вие не прекарват достатъчно пари всеки месец, за да Запознайте се с Разходен изискване

Може да се наложи да прекарат няколко хиляди долара за покупки само за няколко месеца, за да се срещне с изискванията за разходите. Ако сегашната си разходи не е достатъчно висока, за да се срещне с изискванията за разходите, биене може да не е за вас. Увеличаването на разходите си, само за да печелят бонуси Ви излага на риск от създаване на по-големи баланси, отколкото можете да си позволите да изплати.

Вие не разполагате с време или интерес да се съхраняват с вашите кредитни карти Прогрес

Все още можете да печелите бонуси на кредитни карти на разходите и ползите от своите покупки с кредитни карти. Въпреки това, ако сте сериозни за избиване на кредитни карти, организиране на вашите усилия е от ключово значение.

Вие никога не съм имал кредитна карта

биене на кредитната карта не е за неопитни. Трябва да имате солиден опит с помощта на кредитна карта и плащането на баланса в пълен всеки месец преди да влезе в кипяща кредитна карта. Това е твърде лесно да се получи в беда и веднъж своя кредитен рейтинг е повреден, това е трудно да го поправим.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.