Как да се изчисли наем за справедливата пазарна за вашия отдел

Home » Real Estate » Как да се изчисли наем за справедливата пазарна за вашия отдел

Как да се изчисли наем за справедливата пазарна за вашия отдел

Определение:

Панаир на пазарния наем е приблизителното количество пари имот с определен брой спални, в определена област на страната ще може да наеме за.

Как се изчислява справедливата пазарна наем?

Панаир на пазарния наем е груба оценка наем, който включва основния наем, както и всички най-важни средства, които наемателят ще бъде отговорен за плащането, като газови или електрически. Той не включва несъществени комунални услуги като телефон, телевизор или интернет.

HUD пристига в цифрите за всяка област с помощта на данните от преброяването и чрез наемателя проучвания. Всяка година HUD съставя списък на наемите справедливата пазарна продължение на повече от 2500 столични и не-градски окръзи.

Какво е справедливата пазарна наем използва?

Справедливи Наемите на пазара се използват за определяне наемни суми за ваучери за правителствени програми жилища помощ като раздел 8 (Housing Choice Ваучер програма).

Известен също като: FMR, пазарния наем

Пример:
В град Нюарк, Ню Джърси, справедливата пазарна наем за апартамент с две спални на е $ 1200. Справедливата пазарна наемете за една спалня е $ 1000.

Какво е раздел 8?

Раздел 8 е програма, която предоставя финансова помощ на определени лица, за да им помогне да си позволят да наемат жилище. Програмата дава жилища ваучери за тези индивиди. За да се квалифицира за получаване на ваучер, не можете да направите повече от една определена сума пари всяка година, въз основа на броя на хората в домакинството.

Ако наемодателят се задължава да наеме на раздел 8 наемател, програмата раздел 8, първо ще се запознаят с имота да се уверите, че отговаря на определени стандарти. Ако имуществото преминава проверката, а след това на наемодателя ще се изплаща всеки месец директно от програмата за раздел 8.

Колко ще раздел 8 Pay?

Раздел 8 ще определи сумата на ваучера, като първо разберете от броя на хората в домакинството.

След това тя ще се определи големината на апартамента домакинството отговаря на изискванията за. Така например, тричленно домакинство може да се класира за ваучер с две спални.

Тъй като справедливата пазарна наем за единица може да варира значително в зависимост от площта на страната на устройството се намира в раздел 8 след това ще определят размера на ваучер с помощта на справедливата пазарна наем за конкретния регион. В зависимост от доходите на наемателя, ваучерът не може да покрива пълния размер на месечния наем. Наемателят може още да е отговорна за изплащането на част от месечния наем.

Как да се създаде правилната цена за вашия под наем

Няма да има максимална сума, която ще бъде в състояние да се зарежда за отдаване под наем на базата на редица различни фактори. Тези фактори могат да включват:

  • Местоположение:  Местоположението на Вашия уред играе огромна роля при определяне на наема. Ако вашият имот се намира в желана град, можете да зареждате повече. Ако вашият имот се намира в най-доброто училище квартал в града, може да имате възможност да получите още по-висок наем. Две единици, които са само на две пресечки един от друг могат да командват много различни наемите, тъй като те са в различни градове или в различни райони училище.
  • Размер:  Няма да има максимална сума, която ще бъде в състояние да се зарежда на базата на квадратен метър и броя на спалните и баните си единица има.
  • Удобства:  Ако вашият имот е с прекрасна гледка, открито пространство, централен климатик, или е наскоро реновирана, може да бъде в състояние да взема повече пари за единица в сравнение с други звена в областта, които са сходни по размер, за да си елемент.
  • Търсенето:  Ако има много свободни апартаменти във вашия район, а не че много заинтересовани наематели, може да се наложи да падне цената на вашия единица, за да го отдават под наем.

Тя може да бъде много трудно да правилно ценовата си под наем. То включва пробата и грешката. Намирането на най-малко три имота във вашия район, които са подобни на вашите може да бъде полезно при определяне на правилната цена.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.