Как да се определи вашия Извън контрол дългове по кредитни карти

Home » Credit and Debt » Как да се определи вашия Извън контрол дългове по кредитни карти

Как да се определи вашия Извън контрол дългове по кредитни картиТолкова е лесно за дългове по кредитни карти, за да излязат извън контрол. Един ден сте щастливо прекарате вашата кредитна карта, купуват неща, които винаги сте искали, като пътувания до места, които винаги сте искали да посетите. Следващото нещо, което знам си карти всички са изразходил и не мога да си спомня как се е случило.

Дали Вашият Кредитна карта дълг Извън контрол?

Няма по-габарит да ти кажа, когато си дългове по кредитни карти се излиза от контрол. Вашите издателите на кредитни карти няма да ви предупредя, че си баланси са повече, отколкото можете да си позволите да платите. Вместо това, той е до вас да има, за да гледате за тези 10 признаци, които показват, че вашият дълг е извън контрол:

1. Картите ви са изразходил или над кредитния лимит . Изразходил кредитни карти са знак, че не сте плащали баланса си в пълен размер всеки месец. Множество изразходил кредитни карти само утежняват проблема, което го прави по-трудно да се отплати баланси на кредитната си карта. И ако не разполагате спестявания спешни, ти остана без източник на финансиране за спешни случаи.

2. Не може да си позволи да плаща нищо, освен минималното плащане . Точната сума на дълга, което се смята за “извън контрол” ще варира от човек на човек в зависимост от способността им да платят. Сигурен знак, че вашият дълг е извън контрол е в състояние да плащат само минимума на кредитните си карти. Минимални плащания са най-малката сума може да платите по кредитната си карта и да поддържате профила си в добро състояние. Ако не можете да платите повече от това и все още използвате кредитните си карти, вашият дълг се влошава всеки месец.

3. Вие късно или пропуснати плащания . След като минимални плащания стават непосилни, вие сте в беда. Пропуснати плащания с кредитни карти се продават само с вашата ситуация на кредитна карта по-лошо. Забавените плащания се увеличават сумата, която трябва да плати, за да се хванат и да окажат отрицателно въздействие върху вашия кредитен рейтинг. По времето, когато пропуснете две плащания, вашите повишаване на лихвените проценти и наваксване е почти невъзможно. В момента, тя започва да се усилено, за да ви минимално плащане е, когато трябва да започнете да правите голяма промяна в навиците на кредитни карти.

4. Вие плащате кредитните си карти с други видове дълг . Ако използвате аванси, повтарящи прехвърляне на баланс, заеми до заплата или всяка друга форма на дълг да плащат кредитните си карти, вие сте в голяма беда. Не само, че вие наистина не направи никакъв напредък изплащане кредитните си карти, вие създавате повече дълг като вземат назаем пари, за да се задържи на повърхността.

5. Вие използвате кредитни карти за потребности и ежедневни покупки . Се налага да използвате вашата кредитна карта за редовни покупки е знак, че не само е вашата кредитна карта дълг извън контрол, това е знак за по-големи финансови проблеми. Ако продължите да използвате кредитните си карти за редовни покупки-и не е част от стратегия, за да печелят повече кредитни карти награди-накрая ще свършат на наличния кредит. Ще трябва да направи големи промени, за да се избегне напълно удавяне в дългове.

6. Вашият кредитен рейтинг започва да пада . Кредитните оценки се използват, за да прецените кредитоспособността или каква е вероятността, че ще просрочи задълженията си по кредити и заеми. Размерът на дълга, което провеждане (в сравнение с кредитни лимита си), е 30% от кредитния си рейтинг.

Ако вашият кредитен рейтинг пада, въпреки че сте прави плащанията си по време на всеки месец, това е знак, че нарастващата дългове по кредитни карти е по-лошо, отколкото сте очаквали. Ако не получите безплатен кредитен рейтинг с извлечението на кредитната карта всеки месец, можете да проверите вашия кредитен рейтинг безплатно макар CreditKarma.com, CreditSesame.com и Quizzle.com.

7. Вашите нови приложения са лишени . Издателите на кредитни карти могат да бъдат в състояние да се предскаже, че вашата кредитна карта дълг е извън контрол, дори и преди да го направите. След прилагане на отказан достъп на кредитна карта, за да проверите пощата писмо от издателя на кредитната карта обяснява защо сте били отказан. Ако вашият дълг или високи салда с кредитна карта е една от причините, това е знак, че трябва да се обуздае разходите си и да започне борбата си дълг, преди да стане по-лошо.

8. Ти си се крие своя дълг -от себе си или вашия съпруг. Чувствайки, че имате нещо да се скрие е знак, че нещата са наред. Ако не сте отваряне отчети на кредитната си карта, защото вие не искате да се изправи пред своите баланси или започваш от вашия начин да поддържате вашия съпруг от осведомят за вашия дълг, най-вероятно има повече дългове, отколкото можете да се справят с ,

9. Не може да си позволи да се спестят пари, защото имате твърде много дълг . Колкото повече пари се харчат за вашия дълг, толкова по-малко трябва за други неща-като спестяване на пари. Без достъп до икономии, например в случай на авария, може да се наложи да се създаде още по-дълга, за да се измъкнем от финансово обвързване.

10. Вие се притеснявате за това как започваш да се изплати кредитните си карти . Ако чувството си дългове по кредитни карти е под контрол, ще имате какво да се притесняваш. Въпреки това, подчерта за вашата кредитна карта дълг е знак, че това определено е извън контрол. Не си мислете, че понеже не сте подчерта за вашия дълг, че сте в безопасност. Тя може да бъде, че сте игнориране си дълг или в отказ за това колко лошо е в действителност.

7 начина да получите вашата кредитна карта дълг под контрол

След като реализирате дългове по кредитни карти е извън контрол, тя става ваша отговорност е да направим нещо по въпроса веднага. Без да обръща внимание на тежестта на дълга си кредитна карта само ще стане по-лошо и по-трудно да се справят с когато най-накрая реши да се направят някои промени:

1. Спрете разходите . След като осъзнаем своя дълг е извън контрол или излиза от контрол, първото нещо, което трябва да направите, е да спрете да използвате кредитните си карти. Всички допълнителни покупки на кредитни карти ще се продават само с вашата кредитна карта дълг расте. По-големите си баланси са, толкова по-трудно ще бъде да се отплати.

2. Изрежете кредитните си карти . Ако не сте достатъчно дисциплинирани, за да спрат да използват кредитните си карти, да я направи по-трудно за себе си. Изрежете картите си и изхвърля парчета. Можете да направи крачка напред и да затворите профилите си напълно, ако това е, което е необходимо, за да спре да използва кредитните си карти.

3. Вземете опис на дълговете си . Вземи ясна представа за колко дължите и кой го дължа на. Направете списък на всички ваши кредитни карти, лихвеният процент, баланс и текущата Минималната сума за плащане. Ако сметките са просрочени, запишете сумата, която трябва да плати, за да наваксат изоставането си. Докато в списъка могат да бъдат смущаваща, можете да направите много по-добри решения за вашия дълг с цялата информация пред себе си.

4. разбера колко можете да платите към вашия дълг всеки месец . Прегледайте приходи и разходи, за да разбера какво може да изтръгне от бюджета си, за да започне да изплаща дълга си кредитна карта. Може да се наложи да се правят големи промени в разходите си, за да могат да си позволят вашите разходи за живот и да плати дълга си.

5. Спрете разходите допълнително пари . Ти си добре докато претакане на дългове по кредитни карти, сега е време да се сериозно за вашите финанси. Изрежете отдих разходите и фокусиране върху купуват само нещата, които ви трябват. То може да бъде болезнена жертва в началото, но можете да регулирате. Не забравяйте, причината, поради която извършването на тези промени е по-добре вашите финанси и да се създаде по-сигурно бъдеще за себе си.

6. Избор на кредитна карта и да плати повече от минимума . Докато крайната цел е да изплати всичките си кредитни карти, опитвайки се да ги изплати наведнъж не е най-ефективният подход. Вместо това, се фокусира върху изплащане на кредитните си карти, след като в даден момент. Можете да започнете с този, с най-висок лихвен процент, най-високото салдо, най-ниската баланс, или всяка друга карта, която бихте искали да се отърват. Най-важното е, че можете да изберете карта и прекарват по-голямата част от допълнителните си пари изплащане този баланс. Както се отплати всяка кредитна карта, изберете друга, за да се съсредоточи върху, докато всички те се увенчаха с успех.

Използвайте калкулатор погасяване на кредитна карта, за да ви помогне да разберете най-добрият начин, за да изплати дълга си и да получите представа за това, когато най-накрая ще бъде направено изплащане кредитните си карти.

7. Опитайте се спестяват пари за лихви . Ако все още имате доста добър кредит, може да бъде в състояние да се спестят пари на интерес от иска за издаване на кредитната карта за по-нисък лихвен процент или като се възползва от оферта прехвърлянето на баланса на 0%.

Се кълни Off кредитни карти за добро?

След борят с дългове по кредитни карти, много хора решават никога да не използвате кредитни карти отново. Имайте предвид, че самите кредитни карти не са лоши, това е начина, по който се използват кредитни карти, които можете да получите в беда. Не е като на кредитна карта може да направи някои сделки, като наемане на автомобил, малко по-трудна. Ето какво можете да направите, за да се избегне да се върна в неприятности с кредитна карта.

Прекарайте само това, което можете да си позволите да се отплати за един месец . Избягвайте да използвате вашата кредитна карта като замяна на доходи. Ако не можете да си позволите да си купите нещо в брой, не можете да си позволите да го купя, не дори и с кредитна карта.

Платете салдото в пълен размер всеки месец . След като се съсредоточи върху харчат само това, което можете да си позволите да се отплати за един месец, можете да си позволите да платите салдото си всеки месец. Това е единственият начин да запазите вашите кредитни карти под контрол и да се избегне дългове по кредитни карти.

Ако по някаква причина смятате, че не сте достатъчно дисциплинирани да следват тези правила, това е по-добре да не разполагате с кредитна карта. А дебитна карта или предплатена карта ще ви позволи да правят същите покупки, които можете да направите с кредитна карта, без да в дългове.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.