Как карти престъпност Works Кредитните

Home » Credit and Debt » Как карти престъпност Works Кредитните

Как карти престъпност Works Кредитните

За да запазите вашата кредитна карта отворен и в добро състояние, споразумение за кредитната ви карта изисква от вас да направи месечните си плащания с кредитни карти в срок. Трябва да платите най-малко минималната от времето за изключване на датата на падежа, в противен случай плащането ще се счита късно. Липсва плащането с кредитна карта, която излага на риск да станат престъпно. престъпност кредитни карти може да се отрази на вашия кредитен рейтинг и да повлияе на способността ви да получите новите приложения на кредитни базирани одобрени.

Какво е кредитна карта и непълнолетните?

престъпност кредитни карти е състоянието на кредитна карта, която показва, плащането е в просрочие от 30 или повече дни. В този момент във времето, късно състоянието на плащанията е докладвана на кредитните бюра и е включена в кредитната си доклад. А просрочено плащане се добавя към сметката си и за издаване на кредитната карта може да започне обажда, за електронна поща, или изпращане на писма, за да можете отново хванати в профила си

След като плащането е 60 дни е в нарушение, за издаване на кредитната карта е позволено да се вдигне лихвения процент до дузпа процент. Скоростта наказание ще остане в сила в продължение на шест месеца. След като направите шест последователни плащания по време, процентът ще се върне към нормалното за съществуващия си баланс. Издателят на кредитна карта е позволено да запази в сила за нови покупки на вашата кредитна карта скоростта.

Кредитна карта престъпност цени

Националните темпове престъпност кредитни карти могат да посочат колко домакинства се занимават техния дълг. Покачващите се цени престъпност може да означава, че хората не разполагат с достатъчно пари, за да плати дълговете си и могат да сигнализират по-големи икономически проблеми. През първото тримесечие на 2018 г. цените на кредитни карти престъпност в търговски банки, различни от топ 100 се увеличили с 5,9%, съобщава Business Insider . Равнището на престъпност не е била толкова висока, тъй като преди финансовата криза.

За сравнение, 100-те най-големи банки имат скорост на престъпност кредитна карта от 2.48%, подпомогнат от способността на тези на банките за привличане на потребителите с по-високи кредитни оценки с изгодни оферти за кредитни карти.

Сериозните темпове престъпност кредитни карти се увеличи до 1.78% през първото тримесечие на 2018 в сравнение с 1,69% през първото тримесечие на 2017 г., според данни на TransUnion. Профили, които са минали 90 дни или повече, поради просрочени се считат за сериозно. Много издатели на кредитни карти и спиране на способността Ви да се извършват плащания, след като профилът ви е сериозно престъпно.

Какво се случва след борба срещу противообществените прояви на кредитна карта?

престъпност кредитни карти не е краят на пътя. Потребителите имат шанс да се изравнят по плащанията с кредитни карти и донесе сметката си обратно в добро състояние. Тя ще струва повече, за да се хванат отново – трябва да заплатят цялата просрочени баланс, плюс лихвите и такси за просрочие, които са натрупани. Ако не могат да си позволят да плащат просрочени баланс, свържете се с издателя на картата, за да разберете вашите възможности за да се хвана отново. кредитни консултации на потребителите може да бъде друг вариант за да се хвана на плащанията си, особено ако не изпълнявате множество кредитни карти.

В противен случай, ако вашият баланс кредитна карта остава престъпно, то в крайна сметка ще бъде затворена и обвинен изключване. Това се случва, след като плащането с кредитна карта е минало 180 дни дължими. След като салдото на кредитна карта се начислява еднократно, вече нямате възможност да изравнят отново и донесе текущата сметка отново. Целият баланс се дължи и може да бъде изпратен до агенция за събиране, ако не успеете да го изплати с първоначалния кредитор.

Може борба срещу противообществените прояви на кредитни карти да бъдат отстранени от кредитната си история?

След като негативна информация е добавен към кредитната си доклад, това е обикновено само отстранява, ако е неточна, непълна, не може да бъде потвърдена, или покрай границата на кредитни досиета време. Ако кредитната си доклад включва погрешно съобщава престъпност кредитна карта, можете да изпратите спор кредитно досие, за да го изследва и отстранени. Изпрати копие от никакви доказателства имате, че може да поддържа вашия спор.

В противен случай, премахване на точно съобщава престъпност кредитна карта е по-трудна. издателите на кредитни карти са законно разрешено да отчитат отрицателна информация, стига да е вярна. Издателят кредитна карта може да има желание да се отстранят на неизпълненото задължение, ако се изравнят по плащанията си отново.

Дори и да не може да премахне престъпност кредитна карта, наваксване на плащанията си е важно, за да се предотврати сметката си от начисляването на излитане и кредитната си от повреждане още повече. Колкото по-рано се хванат отново, толкова по-скоро може да започне възстановяването на вашия кредитен рейтинг с навременни плащания. След като се изравнят, състоянието на профила си ще покаже, че в момента си плащания са в срок. След седем години на негативните данни за сметката ще падне кредитната си доклад.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.