Как Хилядолетна могат да получат жените Пенсионно планиране Право

Home » Retirement » Как Хилядолетна могат да получат жените Пенсионно планиране Право

 Как Хилядолетна могат да получат жените Пенсионно планиране Право

Спестяват за пенсия може да бъде достатъчно голямо предизвикателство, но то може да бъде още по-така за хилядолетни жени на възраст 18-34.

Според скорошно проучване NFCC , 39 на сто от жените в борбата хилядолетното поколение, само за да се справи с плащането на редовните си месечни сметки навреме. Жените са два пъти по-вероятно да се чувстват, че техните студентски заем дълг е неуправляем, в сравнение с мъжете. И разбира се, че разликата в заплащането между половете означава, че жените печелят 82% от това, което получават мъжете средно, като към техните финансови предизвикателства.

Създаване пенсиониране сигурност в лицето на тези пречки да изглежда като изкачване на хилядолетни жени. Това, обаче, е възможно с правилната стратегия.

Пенсиониране Съвети за планиране на хилядолетно Жените

Първи това право пенсиониране планиране на хилядолетни жени означава да се направи преглед на активите и ресурси, както и да бъдат наясно с дългосрочните цели и задачи. Взети заедно, това може да предложи поглед върху това, което жените трябва да работят за постигане.

Започнете с Big Picture, тогава го увеличите

Важна стъпка в планиране на пенсиониране за по-млади жени се за създаване на основа за тяхната цел целеви спестявания. Броят решите в крайна сметка зависи от вида на начина на живот, която търсите при пенсиониране.

Например, хилядолетни жени, които се налага да пътуват могат да се нуждаят от повече пари, за да се пенсионират, отколкото тези, които планират да направи съкращения в малък дом или продължат да работят на непълно работно време в пенсионна възраст. Ако не сте отделили време да се разработи ясна визия за пенсиониране, това е важно да се направи това по-рано, отколкото по-късно.

А пенсиониране калкулатор може да бъде полезно при определянето на това колко пари ще трябва да се оттегли, за да финансира избрания от Вас начин на живот. След това можете да го сравните с колко сте запазили, за да видите каква част от разликата е там, за да запълни. И това може да бъде доста голям; според проучване, 2018 , 45% от жените имат по-малко от $ 10 000, заделена за пенсиониране.

Премахване на пречките пред Saving

Заедно, жените дължат повече от две-трети от нацията почти $ 1500 милиарда в дългове студентски заем. В сравнение с хилядолетни мъже, хилядолетни жените са три пъти по-вероятно да докладва не напълно разбират последиците от заеми за финансиране на тяхното образование в колеж. Като цяло, жените имат хилядолетни $ 68 834 в дългове средно, включително студентски заеми, кредитни карти и други дългове.

Когато дълг стои на пътя на намиране на допълнителни пари, за да спаси, да се отървем от него трябва да бъде основен приоритет. Рефинансиране може да бъде от голяма помощ за хилядолетни жените, когато високите лихвени проценти ги забраняват всяко теглене.

Частен ученик рефинансиране на кредита може да доведе до по-нисък лихвен процент и той може да се рационализира месечни плащания. Докато федерални заеми могат да бъдат рефинансирани в частни заеми, това означава загуба на някои федерални защити, като отлагане или Търпение периоди.

Преди да се разгледа всяка опция за рефинансиране, независимо дали става дума за студентски заеми, кредитни карти или други дългове, хилядолетни жените трябва да сравнят лихвените проценти заемодател оферти и таксите, които те начисляват за да се гарантира, че те получават възможно най-добрата сделка.

Leverage Данъчно-облагодетелстваните спестовни възможности

Работодател, спонсориран план за пенсиониране може да бъде от голяма полза за хилядолетни жени, но изследвания показват, те са ги под-използване. Според едно проучване, средните жените е $ 38 000, запазени в техния 401 (к), в сравнение с $ 74 000 за мъже.

Най-малкото, хилядолетни жените трябва да се спестяват най-малко достатъчно в плана на техния работодател, за да се класират за цялостния принос съвпадение, ако някой се предлага. От там те могат да започнат да работи за спасяването 10 и 15 процент (или повече) от доходите си. Auto-ескалация е сравнително лесен начин да се постигне това.

Auto-ескалация ви позволява да увеличите скоростта си принос автоматично всяка година от предварително зададен процент. Ако, например, хилядолетни жени очакват да получат годишна рейз от 1%, те биха могли да се увеличи съответно годишният им темп на спестявания от 1%. Това им позволява да растат техните гнездо яйца по-бързо, без да се чувствам значително начина на живот щипка.

Здравна спестовна сметка е друг полезен начин да се спаси. HSAs са свързани с високи планове приспадат здравни и предлагат тройни данъчни предимства: приспадат вноските, отсрочени данъци растеж и безмитни тегления за разходи за здравеопазване. Макар и да не е технически една пенсионна сметка, хилядолетни жени, които остават здрави може да се възползва от спестяванията си в пенсионна възраст за разходи за здравеопазване или не-здравни услуги. След 65-годишна възраст, те ще плащат само данък върху доходите на немедицински тегления.

И накрая, хилядолетни жените могат и трябва да спазват Рот индивидуална пенсионна сметка за спестяване. А Рот ИРА предлага в полза на безмитни квалифицирани тегления в пенсиониране, които могат да са от значение за жените, които очакват да бъдат в по-висок данък върху доходите скоба. Традиционната ИРА, за сравнение, би било пълно облагане при пенсиониране, но тя предлага в полза на приспадат вноските.

Не се бавете Пенсионно планиране

Най-важното нещо хилядолетни жените могат да правят, когато става въпрос за планиране на пенсиониране е просто да започнете къде са те. Време може да бъде мощен Influencer при определянето на способността ви да се спаси и да натрупа богатство чрез Лихвените плащания. Като се започне – дори ако това означава да се започне малък – е от решаващо значение за получаване на планиране на пенсиониране на прав път.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.