Когато в случай че имате застраховка живот? Какви са различните опции?

Home » Insurance » Когато в случай че имате застраховка живот? Какви са различните опции?

Table of Contents

Вашата стратегия Животозастраховане – Как да знам, ако имате нужда от застраховка живот

Всичко, което трябва да знаете за Животозастраховане

Животозастраховането е предназначена да защити семейството си и други хора, които могат да зависят от вас за финансова подкрепа. Застраховка живот изплаща обезщетението, смърт на бенефициера на животозастрахователната полица.

С течение на годините, животозастраховането също се разви за предоставяне на възможности за изграждане на богатство или безмитни инвестиции.

Кой се нуждае от Животозастраховане Отговори

Има застраховка живот само за хора, които имат семейство, за да подкрепят? Кога трябва да си купите застраховка живот? Ние ще разгледаме тези въпроси и общи сценарии за застраховка живот, когато е добра идея да си купите на базата на различни ситуации. Този списък ще ви помогне да решите дали е време, за да се свържете с вашия финансов съветник и да започнете да гледате вашите животозастрахователни опции.

Се нуждая Животозастраховане Ако аз нямам Зависими?

Има случаи, когато застраховка живот може да бъде от полза, дори ако нямате издръжка, най-основната от които ще се покриват собствените си разходи за погребение. Може да има много други причини също. Ето някои насоки, които да ви помогнат да решите дали застраховка живот е правилният избор за вас:

На Какво жизнен стадий на развитие трябва да купя Животозастраховане?

Първото нещо, което трябва да знаете за застраховка живот, е, че по-младите и здрави да сте, толкова по-малко скъпо е то.

The Life Insurance Избор доброто за вас ще зависи от:

  1. Защо искате животозастраховането (за изграждане на богатство, за да защити активите, да предостави за семейството си?)
  2. Какво ви ситуация е
  3. На какъв етап от живота си в (имате ли деца, вие сте в училище, са ви започване на бизнес, закупуване на жилище, да се оженят, и т.н.)
  4. На колко години сте
 

10 различни ситуации и начини можете да използвате Животозастраховане

Ето списък на хората, които се нуждаят от застраховка живот на различни етапи от живота си, и защо вие ще искате да си купите застраховка живот на тези етапи. Този списък ще ви помогне да се разгледат различни причини за покупка на застраховка живот и да ви помогне да разберете дали това е време, за да разгледа закупуване на застраховка живот или не.

А съветник или застраховка живот представител финансово също може да ви помогне да проучи различни възможности за осигуряване на живота и винаги трябва да се направи справка за своите професионални становища да ви помогне да направите избор.

1. В началото Семейства

Застраховка живот трябва да бъдат закупени, ако сте се обмисля създаването на семейство. Вашите проценти ще бъде по-евтино, отколкото, когато пораснат и бъдещите ви деца ще бъдат в зависимост от доходите си. Научете повече на родители: Колко Животозастраховане Нуждаете ли се?

2. Установени Семейства

Ако имате семейство, което зависи от вас, вие трябва животозастраховането. Това не включва само съпруга или партньора да работи извън дома. Застраховка живот също трябва да се счита за лицето, което работи в дома си. Разходите за подмяна на някой, който да направи домашните им задължения, домашно бюджетиране и грижи за децата може да доведе до значителни финансови проблеми за оцелелите семейството. Научете повече на родители: Колко Животозастраховане Нуждаете ли се?

3. несемейните

Причината един единствен възрастен обикновено ще трябва застраховка живот би било да се плати за собствените си разходи за погребение или ако те допринесе за подпомагането на един възрастен родител или друго лице, те могат да се грижат за финансово.

Може да помислите за купуването на застраховка живот, докато сте млади, така че от времето, когато се нуждаят от нея, че не е нужно да плащат повече, благодарение на вашата възраст. Колкото повече остарявам, толкова по-скъпи застраховки живот, става и рискувате да се отказва, ако има проблеми с животозастраховането медицински изпит.

В противен случай, ако някой има други източници на пари за погребение и няма други лица, които зависят от доходите си след застраховка живот не би било необходимост.

4. Собствениците на жилища и хора с ипотеки или други дългове

Ако планирате закупуване на жилище с ипотека, ще бъдете попитани дали искате да закупите застраховка ипотека. Закупуването на животозастрахователна полица, която ще покрие вашия ипотечен дълг ще защитава интересите и да се избегне да се налага да купуват допълнително застраховка ипотека, когато купувате първата си дом.

Застраховка живот може да бъде начин за осигуряване на този дълговете си се увенчаха с успех, ако умре. Ако умра с дългове и няма начин за вашия имот, за да ги плати, вашите активи и всичко, което работи за може да се загуби и няма да се предава на някой ви интересуват. Вместо това си имоти може да се остави с дълг, който може да се предава на своите наследници.

5. Не-Child работни двойки

Двете лица в тази ситуация ще трябва да реши дали те ще искат застраховка живот. Ако и двете лица водят в доходите, които те се чувстват комфортно живеене на сам, ако партньорът им трябва да премине, тогава застраховка живот не би било необходимо, освен ако те искаха да покрият своите разходи за погребение.

Но, може би в някои случаи един работен съпруг ще допринесе повече за доходите или биха искали да оставят своя значителен други в по-добро финансово положение, а след това, докато закупуване на застраховка живот не би било финансово бреме, тя може да бъде опция. За вариант животозастраховането евтина гледам в рискова застраховка живот или помисли за първо умират животозастрахователни полици, при които плащате само за една политика и да се възползват от смъртта отива първите, които умират.

6. Хората, които имат застраховка живот с работата си

Ако имате застраховка живот чрез работата си, вие все още трябва да купи свой собствен живот застрахователна полица. Причината, поради която никога не трябва да разчита само на застраховка живот по време на работа е, че можете да загубите работата си, или да решат да сменят работата си и след като направите това, вие губите, че застраховка живот. Това не е стратегически звук, за да оставите застраховка живот в ръцете на работодател. По-старите ще получите по-скъпи застраховки живот става. Вие сте по-добре да си купите малък резервната политика да се уверите, че винаги има някаква застраховка живот, дори и да загубите работата си.

7. бизнес партньори и бизнес Собственици

Ако имате бизнес партньор или собственик на бизнес и има хора, които разчитат на вас, можете да помислите за купуването на отделна застраховка живот за целите на вашия бизнес задължения.

8. закупуване Животозастраховане на своите родители 

Повечето хора не мислят за това като стратегия, купуват той е бил използван и може да бъде умно нещо да се направи. Застраховка живот на родителите си осигурява предимство смърт за вас, ако ви постави себе си като наследник на политиката ви отведе на тях. Ако Вие плащате своите премии вие ще искате да сте сигурни, че се прави необратим бенефициент за осигуряване на вашия investment.This начин, когато родителите ти ще умреш, ти намери сумата на животозастрахователната полица. Ако го направите, докато родителите ти са достатъчно млади, може да е финансово стабилно инвестиции.

Можете също така да искате да защитите собствената си финансова стабилност, като погледнете в закупуване на дългосрочни грижи за тях, както и предполага, те го проучим. Често, когато родителите се разболеят като пораснат на финансовата тежест върху техните деца е огромен. Тези две възможности могат да предоставят финансова защита, която може да не сте в противен случай мисли.

9. Застраховка Живот за деца

Повечето хора предполагат, че децата не се нуждаят от застраховка живот, защото те нямат издръжка, както и в случай на тяхната смърт, макар че би било опустошително, застраховка живот, не би било от полза.

3 Причини да купя Животозастраховане За Децата 

  1. Ако се притеснявате за децата си в крайна сметка все едно заболяване. Някои семейства имат притеснения за децата си здраве в дългосрочен план поради наследствени рискове. Ако родителите се опасяват, че в крайна сметка, това може да ги накара да uninsurable по-късно в живота, тогава те биха могли да помислите за закупуване на застраховката им деца живота, така че те не се притеснявайте за липса на медицински прегледи по-късно, когато те се нуждаят от застраховка живот за собствените си семейства. Някои хора гледат критично заболяване застраховка за деца, както добре.
  2. Някои хора купуват застраховка живот за децата, тъй като те се достигне началото на зрелостта, за да им помогне да спечелите преднина на живот. Постоянна животозастрахователна полица може да бъде начин за изграждане на спестявания за тях и да им даде възможност да имат застраховка живот, която плаща за себе си от времето, когато те имат семейство на собствената си, или, ако искат да използват пари в брой част на назаем срещу за големи покупки. Застраховка живот за децата могат да бъдат закупени като подарък за тях.
  3. Ако бихте искали да получите някаква смърт полза да ви помогне да се справят със смъртта на едно дете и покриване на разходи за погребение, ако нещо се случи с тях. Загубата на дете е ужасно и въпреки, че децата не предоставят финансова подкрепа, те играят важна роля в семейството и тяхната загуба може да има ефект върху много загуба levels.The може да прави много трудно за вас да се работи, а вие може да пострада финансови загуби, се нуждаят от психологическа помощ, или се нуждаят от помощ за оцелелите деца в резултат на тяхното преминаване.
 

Деца, в по-голямата си част, не се нуждаят от застраховка живот, но ако тя е част от стратегия, застраховка живот за децата може да бъде нещо, което смятате за по-горе причини. Винаги тежи опцията за по-горе причини с останалите възможности на спестявания или застраховка можете да обмислите за децата си.

10. напреднала възраст

Стига да не се налага на хората в зависимост от доходите си за подкрепа, застраховка живот на този етап в живота няма да е необходимо, освен ако не разполагат с никакви други средства за заплащане на вашите разходи за погребение или решите, че искате да напуснете пари като наследство. Едно полезно нещо за застраховка живот, ако са по-стари, е данъчен спестовни елементи, ако искате да се запази стойността на вашия имот. Трябва да говорите с адвокат по недвижими имоти или финансовото планиране да се разбере, ако купувате застраховка живот в по-късните си години може да предостави данъчни облекчения.

Закупуване на животозастрахователна полица на тази възраст може да бъде много скъпо.

Животозастраховане като стратегия за защита и изграждане Wealth

Когато си купувате застраховка живот ви се иска да защити начина на живот на семейството си или на издръжка, ако трябва да умре.

Ако това е основната Ви цел след това на ниска цена застраховка живот може да бъде добра отправна точка за вас.

Можете също така да го погледнете, като начин да се изгради своя или на семейството ви богатство или чрез потенциални данъчни облекчения или ако искате да оставите парите като наследство, като в случай на застраховка живот ПРОДЪЛЖАВАНЕ.

Можете също така да си купите застраховка живот като начин за осигуряване на собствената си финансова стабилност, в случай на доживотна застраховка, или универсални застрахователни полици живот, които също предлагат парични стойности и инвестиции. Тези видове политики, заедно с осигурителните наследствени живот политики също предлагат потенциал за заемане на пари от вашия живот застрахователна полица.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.